Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Selam kızlar bugün aile kahvaltısı vardı akşamda yemeğe çıkacağız sanırım bugün kaçamaklar yapacağım en azndan ekmek yemem akşam.. sabah sucuk yedim malesef 4 dilim.. peynr zeytin domates falan ama ip atladm mekik çektim.. akşamda çok abartmam umarım.. hepinize iyi günler

Canim son 2 haftadır bende de var o ya gece yatmadan acikiyorum . uyuyorum uykudan uyaniyorum sonra Allahtan usenip bir şey yemeden geri yatıyorum
işte ben üşenemiyorum midem ağrıyo yemek yiyorum yanma oluyo yemek yiyorum bugün ilaçlarıma başlıyorum artık geceleri normal insanlar gibi uyursam daha hızlı kilo vereceğime inanıyorum. üzerimde bi mutsuzluk bezginlik tahammülsüzlük var. sürekli patlamak üzere hissediyorum kendimi. bu ruh haliyle istediğim özeni gösteremiyorum

Reflü mü vardı sende ?

Sucuk yemissin ama mekik çekip ip atlamissin en azından :)

Öğlen 1 kase bulgur pilavı yemistim yanına da yarım bardak ayran

Ara öğün trabzon hurması :)

canım gaviscon falan bana çerez artık. daha etkili bişeyler içiyorum artık bu yen'i ilaçlara bakıcam fayda görürüm inşallah

Günaydın kızlar 82.850 yle başlayan serüvenim bu hafta 80.7 ye düşmemle çookk mutlu etti beni sanırım vücut braz ödem de atmış suyu bol içmek işe yaramış inşallah bufta sonu 7 li rakamları görürüm

Selam herkese ben emziren anne olarak kilo vermeye geldim :) aslında baya yol katettim verdim 59 la hamile kaldım, 86 ile doğuma gittim 71 ustume yapıştı ve oğlum 6 buçuk aylık şuan 63 kiloyum :) geriye kalanları da vereceğim inşallah

Kısa zamanda kilo verdiren 2 haftalık soda yoğurt limon kürü baya etkili nette tarif zamanlma yazar bakarsanız

Hipp ürünlerine bende guveniyorum

Hoşgeldin doğru yerdesin canım :)

İyi kilo vermişsin . daha da verirsin 1 yıl dolana kadar acele etmemek gerekiyor bence .
Bazı kurallar koymalıyız ekmek ve şeker gibi .
Hem kilo vermemiz kolaylaşır. Örneğin beyaz ekmeği eve sokmazsak bu hem bize hem bebegimize sağlıklı bir adım olur .
Ekmek sadece bir örnek , beslenme yanlislarimizi belirleyip bunları değiştirmeliyiz. .

Kısa zamanda kilo verdiren 2 haftalık soda yoğurt limon kürü baya etkili nette tarif zamanlma yazar bakarsanız

Soda yoğurt ben kızım küçükken denemistim .
Sürekli gaz çıkarıp kusuyordu . bıraktım . epey bir zaman geçti şimdi deneyebilirim ama tadı da çok kötü ya

Çok iyi bir sonuç . karşılığını almak çok güzel bir duygu değil mi :)

Canım ben hizliresim sitesinden fotografin url sini alıp buraya ekliyorum

Çok iyi bir sonuç . karşılığını almak çok güzel bir duygu değil mi :)

Canım ben hizliresim sitesinden fotografin url sini alıp buraya ekliyorum
Yine olmadı canm ya.. ay sorma gitsin sabah tartıya korkarak çıktım vermemişmdir diye 80 i görünce bi irade geldiki anlatamam.. sanırım nende gidenler yağ değlde ödem şişkinlk falandr yoksa 1 haftada 3 kiloya yakın vermek imkansz gibi çok açda bırakmadım kendimi..

Kesinlikle abur cuburu zaten kestim akşam ekmek yemiyorum çayı malesef sekersiz içemiyorum ama üç şeker yerine tek şeker atıyorum.. gece yatmadan tarcınlı süt içiyorum ertesi gün canm hiç tatlı istemiyor.. beyaz ekmeği artık almıyoruz tam buğday ekmeği günde 4-5 dilimi geçmiyor.. bu arada ip atlarken spiralimi kaydırdım ip ve mekik yasak artık bana hava iyi gittikce çıkar yürürüm başka alternafimi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…