Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

maşallah canım. bu kanser meselesinde genetik faktör çok önemli ama beslenmede önemli tabi. ben bu durumlar için kepekli grissini bulunduruyorum evde. kahvaltıda ekmek olmayınca midem bulanıyor. bazen bi istikrarla diyete başladığımda yemiyorum ekmek yerine grissini falan yiyorum ama benim bu konuda en büyük imtihanım eşimle. adam çok ekmek tok karın felsefesiyle yaşıyor. ha birde her çeşit bisküvi, çikolata, kek, jelibon aklına ne geliyorsa. alma diyince almıyo ama geçen gün bi kriz tuttu evde tatlı bişey arıyorum yok. her deliğe baktım yok en son kendi kendime konuşuyorum bunu kendine sen yaptın kızım diye :KK70: neyse aradım gelirken çikolata al ama 1 tane al heeeee dedim o da toplamış gelmiş :KK34: şuan bile masanın üzerinde top kekler bana bakıyor. bide böyle bişey var ıvır zıvırlar dolaba çekmeceye konulmayacak. hep el altında göz önünde :KK43:

Benim esimde abur cuburu doldurur eve beni sinir eder yanımda yerse eğer bende dayanamayıp tadına bakıyorum.
Sabahları bir kalkiyorum gece mutfakta yemiş.
Bu bizde yıllardır yaşanan bir durum.

Günaydınnnn
Kendime omlet hazırlıyorum yanına bu sefer ekmegim var :)

Ve light süt

3AZLy4.jpg

Soğan lor peynir ve dereotu ile yumurta yaptım.
Çok lezzetli oldu.
Benim küçük gurme beğendi. O begendiyse herkes beğenir deneyin :)

3AZLy4.jpg

Soğan lor peynir ve dereotu ile yumurta yaptım.
Çok lezzetli oldu.
Benim küçük gurme beğendi. O begendiyse herkes beğenir deneyin :)
damak tadı bu yaşlarda oluşuyor demek ki. ben dere otunun baskın kokusunu hiç sevemedim. size afiyet olsun canım miniciğe şifa olsun :)

damak tadı bu yaşlarda oluşuyor demek ki. ben dere otunun baskın kokusunu hiç sevemedim. size afiyet olsun canım miniciğe şifa olsun :)

Dereotu iştah kapatiuormus . Psikolojik mi bilmem ama hala kahvaltıyla duruyorum. Şimdi aciktigimi farkettim yemek yapacak keyfim yok. Kendime sebzeli pizza söyledim. Tabi ki ince hamurlu.
Kalorisi kaç bi bakayım bence çok sakıncalı değil

Dereotu iştah kapatiuormus . Psikolojik mi bilmem ama hala kahvaltıyla duruyorum. Şimdi aciktigimi farkettim yemek yapacak keyfim yok. Kendime sebzeli pizza söyledim. Tabi ki ince hamurlu.
Kalorisi kaç bi bakayım bence çok sakıncalı değil
ince hamur ve ince lavaş biraz masumlaştırıyor dışarda yediklerimizi. iyi düşünmüşsün canım afiyet olsun. bende geç kahvaltı yaptım ama sağlam yedim daha acıkmadım. hala tam düzenli yiyemiyorum. hiç keyfim yok minik midem ağrımaya başlamasa hiç yemek yemeyecem

ince hamur ve ince lavaş biraz masumlaştırıyor dışarda yediklerimizi. iyi düşünmüşsün canım afiyet olsun. bende geç kahvaltı yaptım ama sağlam yedim daha acıkmadım. hala tam düzenli yiyemiyorum. hiç keyfim yok minik midem ağrımaya başlamasa hiç yemek yemeyecem

Keşke benimde öyle olsa :KK43:

Keşke benimde öyle olsa :KK43:
ben her zaman böyle değilim aksine gastritten dolayı midem azıcık sinyal verse hemen bişey yemek istiyorum. bu ara hem keyifsizim hemde sigarayı bırakmak için başladığım ilaç etkiledi beni sanırım. inşallah sigarayı bırakmak bana kilo olarak dönmez :KK43:

ben her zaman böyle değilim aksine gastritten dolayı midem azıcık sinyal verse hemen bişey yemek istiyorum. bu ara hem keyifsizim hemde sigarayı bırakmak için başladığım ilaç etkiledi beni sanırım. inşallah sigarayı bırakmak bana kilo olarak dönmez :KK43:

Canim bırak sigarayı inan nefes aldığını hissedeceksiniz.
Ben hamileliğin son ayında bıraktım biraz gec kaldım.
3 aylikti kızım tekrar başladım.
Çok pişmanım keşke baslamasaydim bitane bitane derken baktım içiyorum.
2 aydir yine azalttım günde 6 yi gecmiyorum.
Yavaş yavaş birakicam inşallah tekrardan.
Ne kadar kilo vermek istediğimi sen biliyorsun, ama kilo almaya bile razıyım yeterki şu sigaradan kurtulayim kızım iyice büyümeden

Güzel bir kahvaltı yaptım.
2 dilim tahilli ekmek yedim.

Şimdi kahvemi içiyorum. 3 u bir arada yaptım canım biraz tatlı istedi. Kahvenin şekeri ile gidericem.

Güzel bir kahvaltı yaptım.
2 dilim tahilli ekmek yedim.

Şimdi kahvemi içiyorum. 3 u bir arada yaptım canım biraz tatlı istedi. Kahvenin şekeri ile gidericem.
doğru söylüyorsun canım ama benim çıkmazım şu bu tüp bebek tedavisi başladı ve bitti ben 6 kilo almışım. 1 ay sonra tekrar başlayacağız. bu arada aldığım kiloları vermek istiyorum ama sigarayı da bırakmak istiyorum. sigarayı bırakmak iştah açıyor biraz daha kilo alırsam giyecek kıyafet bulamayacağım artık otururken göbeğim rahatsız ediyor. aynada bakıp bakıp psikolojimi bozuyorum. böylelikle kalorili şeyler yemiyorum ufaktan yürüyüşe de başladım.
kahveyi iyi hatırlattın nescafe bende iştahsızlık yapıyor. sırf sütün içine 1 kaşık kahve atıyorum ben. şeker zaten kullanmadığım için hoşuma gidiyor. bende kendime bi kahve yapayım bari

doğru söylüyorsun canım ama benim çıkmazım şu bu tüp bebek tedavisi başladı ve bitti ben 6 kilo almışım. 1 ay sonra tekrar başlayacağız. bu arada aldığım kiloları vermek istiyorum ama sigarayı da bırakmak istiyorum. sigarayı bırakmak iştah açıyor biraz daha kilo alırsam giyecek kıyafet bulamayacağım artık otururken göbeğim rahatsız ediyor. aynada bakıp bakıp psikolojimi bozuyorum. böylelikle kalorili şeyler yemiyorum ufaktan yürüyüşe de başladım.
kahveyi iyi hatırlattın nescafe bende iştahsızlık yapıyor. sırf sütün içine 1 kaşık kahve atıyorum ben. şeker zaten kullanmadığım için hoşuma gidiyor. bende kendime bi kahve yapayım bari

Ben aslında sade kahve yapıyorum bazen içine biraz süt ekliyorum. Tatlı isteyince 3u bir arada yapıyorum.

Canım sigara bırakmak kilo aldirmiyor ilk dönem iştahı biraz acıyor. Yani iradeni kullanirsan kilo almazsin.

Tedavi baslayana kadar sporu kesinlikle yap. Sonra hiçbir şey yapamazsın.
Spor Salonu ile gorustun mu ne oldu?

Ben aslında sade kahve yapıyorum bazen içine biraz süt ekliyorum. Tatlı isteyince 3u bir arada yapıyorum.

Canım sigara bırakmak kilo aldirmiyor ilk dönem iştahı biraz acıyor. Yani iradeni kullanirsan kilo almazsin.

Tedavi baslayana kadar sporu kesinlikle yap. Sonra hiçbir şey yapamazsın.
Spor Salonu ile gorustun mu ne oldu?
görüştüm ya fitness 1 ay sonra açılacakmış. salon taşınmış daha yerleşmemiş. pilates varmış şuan ama pilatesten istediğim verimi alamam diye düşünüyorum kararsızım.
sigara konusunda haklısın bırakmak iştahı da açmıyor da onun yerine bişey arıyor insan o boşluğu dolduracak. o kadar iradeli olabilseydim hiçbir zaman fazla kilolu olmazdım :KK66:

görüştüm ya fitness 1 ay sonra açılacakmış. salon taşınmış daha yerleşmemiş. pilates varmış şuan ama pilatesten istediğim verimi alamam diye düşünüyorum kararsızım.
sigara konusunda haklısın bırakmak iştahı da açmıyor da onun yerine bişey arıyor insan o boşluğu dolduracak. o kadar iradeli olabilseydim hiçbir zaman fazla kilolu olmazdım :KK66:

Fitnessı bekle bence canim

Fitnessı bekle bence canim
bende öyle istiyorum ama fitness açılana kadar ikinci tüp bebek deneme zamanım gelecek. şimdilik kendim yürüyorum dışarı çıktıkça eve girmeden yarım saat yürüyorum ama biliyor musun öyle hamlamışım ki her yerim acıyor. bi süredir tartılmıyorum da bi de böyle denemek istedim çok taktım çünkü gece gündüz tartılıyordum.

sende durumlar nasıl? tartının ibresi oynamaya devam ediyor mu?

bende öyle istiyorum ama fitness açılana kadar ikinci tüp bebek deneme zamanım gelecek. şimdilik kendim yürüyorum dışarı çıktıkça eve girmeden yarım saat yürüyorum ama biliyor musun öyle hamlamışım ki her yerim acıyor. bi süredir tartılmıyorum da bi de böyle denemek istedim çok taktım çünkü gece gündüz tartılıyordum.

sende durumlar nasıl? tartının ibresi oynamaya devam ediyor mu?

Ben iki gündür tartilmiyorum :)
Her ay bu tedavi deneniyor anladigim kadariyla.
E şimdi de baslasan ara vermek zorunda kalacaksın o zaman sen. Bebek tutunca fitness yapamayacagina göre. .
Yazılman çokta mantıklı değil şuan.
Bence sen kendine yürüyüş programı oluştur.
Her gün yureyecegine dair söz ver.
Hamilelikte de yurursun hem engeli yok.
Bir de kac kalori yaktigini gosteren saatlerden al daha çok şevk verir

Güzel bir pazar kahvaltisi çeyrek simit yedim

Az önce iki parça mercimek köftesi

canım bizim iş yılan hikayesi. eşimin çenesinin altında bişey çıktı ameliyat olcak. aylardır doktor ilaç peşindeyiz ben patlamak üzereyim artık. tedavide dondurulmuş kullanacağımız için ikinci adette çağırdı. yeniden iğneler yumurta toplama olsaydı belki daha uzun bekletirler bilmiyorum. bugün bebek mevlidi vardı. ben yine seyirci. rabbim bize de nasip etsin artık eşimde bende yorulduk :KK43:

pazar kahvaltısı en sevdiğim öğündür afiyet olsun. çeyrek simit çok masum :KK66:

canım bizim iş yılan hikayesi. eşimin çenesinin altında bişey çıktı ameliyat olcak. aylardır doktor ilaç peşindeyiz ben patlamak üzereyim artık. tedavide dondurulmuş kullanacağımız için ikinci adette çağırdı. yeniden iğneler yumurta toplama olsaydı belki daha uzun bekletirler bilmiyorum. bugün bebek mevlidi vardı. ben yine seyirci. rabbim bize de nasip etsin artık eşimde bende yorulduk :KK43:

pazar kahvaltısı en sevdiğim öğündür afiyet olsun. çeyrek simit çok masum :KK66:

Canim sen neden buna takiliyorsun seyirci falan diyip. İçinde bunu mesele ettiğini hissediyorum böyle diyince.
Senin de bebek Mevlidun olacak inşallah.

Eşine geçmiş olsun.

Karnabahar graten
ve bir dilim tralice yedim
ama yaktım o tatlıyi eminim

X