Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

ya o kilo olamaz ki yediklerinin tartıya kilo olarak yansıması için min 7 gün geçmeli. kedidir kedi sıkma canını :) bugün dengelemeye çalış ama. yapabilirsen yürüyüş vs iyi olur

Soğuktu patiklerimi falan cikarmadim Üstüm kalındi belki o yüzdendir. Ama Karnım çıkmış hissediyorum aaa gerçi yarın adet olabilirim belki de o yüzden bak şimdi aklıma geldi :)

Dun herkes ne kadar zayiflamissin dedi çok mutlu oldum :KK68:

Soğuktu patiklerimi falan cikarmadim Üstüm kalındi belki o yüzdendir. Ama Karnım çıkmış hissediyorum aaa gerçi yarın adet olabilirim belki de o yüzden bak şimdi aklıma geldi :)
hah işte gördün mü :) ben öyle durumlarda patik yarım kilo olsa bu kazak kesin 1 kilo vardır diye başlıyorum ay deve kuşu gibiyim :olamaz:

hah işte gördün mü :) ben öyle durumlarda patik yarım kilo olsa bu kazak kesin 1 kilo vardır diye başlıyorum ay deve kuşu gibiyim :olamaz:

Eskiden çıplak tartiliyordum ama artık soyunup giyinmeye vaktim olmadığı için üstümde ne varsa onunla :)

Eskiden çıplak tartiliyordum ama artık soyunup giyinmeye vaktim olmadığı için üstümde ne varsa onunla :)
çok sefiliz ya bende dışarı çıkacağım zaman üstümü değiştirmeden önce mutlaka tartılıyorum. rüyamda kendimi kilo vermiş gördüm bu gece. kafayı bozdum mudur nedir

Ay şu börek bitmedi gitti :)
Sabah kahvaltı da yine börek yedim yanında peynir zeytin domates

chiLL chiLL bir sey soracağım, bu elma ve tarçın ikilisini tatlı elma ile mi yapıyorsun ekşi mi?

Bu beyaz ekmek olayı, eve pek girmez daha doğrusu sadece balık yeneceği zaman çıtır taze beyaz ekmek alırız. Normalde çavdar, tam.buğday ya da kepekli.

Yemeklerde yağ kullanımına dikkat ederim.

Ancak bir nokta var ki, tatlı. Tatlı olmazsa olmuyor.
Mesela nutella almamayı göze almıyoruz.

Yani ben aşırı tatliciyim. Şerbetli, çikolatalı, sütlü ne olursa olsun yerim. Yeter ki tatlı olsun.
Bazen tatlı içecekler bile kesmiyor. Sartlanmis gibi illa kalorisi yüksek tatlı olacak :))

Bazen irademe engel oluyorum.
Bir tane muza nutella sürüyorum o bana daha masum geliyor ama değil aslında.

Bunu nasıl aşabilirim.

Bu elma tarçın olayı mesela bana 3 4 günde bir yetmez. Ben her gün onu yemek isterim :deli:

Çok kilolu değilim. 5 kilo fazlam var sadece.
56 kilo olunca iyi oluyorum. Basen problemim var.
Ama çok kilolu olmadığın için bu kiloları daha zor veriyorum hatta veremiyorum

Verememenin sebebi ise tatlı galiba. :eek:

Yulaf bir ara çok tükettim. Severim de.
Bu sefer meyveli nesfit aldım. Ama o da midemi bulandiriyor. :63:

Ay şu börek bitmedi gitti :)
Sabah kahvaltı da yine börek yedim yanında peynir zeytin domates
ben şöyle yapıyorum canım, eğer misafirim gelecekse yapıyorum. herkes yedikten sonra kalanı paket yapıp yolluyorum. ama pis boğaz olduğumdan kendime de bi dilim ayırıyorum :KK66:

Öğlen bir şey yemeye fırsat bulamadım minik yogurtlardan alıp yedim bir tane.

Akşam yemeği çok geç saate kaldı :/
Taş kebabı az pilav

Öğlen bir şey yemeye fırsat bulamadım minik yogurtlardan alıp yedim bir tane.

Akşam yemeği çok geç saate kaldı :/
Taş kebabı az pilav
ya ben bişey okudum. yediğimiz karbonhidratlar glikojen depolarında 1.5 gün beklermiş. bu süre içinde karbonhidrat tüketimine dikkat ederek, kalori kısıtlaması yaparak yada spor takviyesiyle telafi mümkün oluyormuş. aklında bulunsun canım ..

ya ben bişey okudum. yediğimiz karbonhidratlar glikojen depolarında 1.5 gün beklermiş. bu süre içinde karbonhidrat tüketimine dikkat ederek, kalori kısıtlaması yaparak yada spor takviyesiyle telafi mümkün oluyormuş. aklında bulunsun canım ..

Anlamadım :KK53:

yani bugün çok fazla börek pilav vs karbonhidrat tükettin diyelim. hemen yağa dönüşmüyor. yani hop göbüşe değil. vücudun glikojen depolarında 1.5 gün bekliyor. eğer bu 1.5 gün içinde mesela spor yaparsan veya karbonhidrat tüketmezsen vücudun depoları kullanıyor ve böylece o börekler vs sana göbek olarak yapışmıyor.

yani bugün çok fazla börek pilav vs karbonhidrat tükettin diyelim. hemen yağa dönüşmüyor. yani hop göbüşe değil. vücudun glikojen depolarında 1.5 gün bekliyor. eğer bu 1.5 gün içinde mesela spor yaparsan veya karbonhidrat tüketmezsen vücudun depoları kullanıyor ve böylece o börekler vs sana göbek olarak yapışmıyor.

Ay çok iyiymiş bu. Yarın leslie yap diyorsun yani bana :)

Ay çok iyiymiş bu. Yarın leslie yap diyorsun yani bana :)
yani birazda karbonhidratı azaltabilirsin belki :) instagram kullanıyorsan diyet mevzuları diye bir kullanıcı var bi bak istersen. birde diyetisyen pelin konuk sanırım ben faydalanıyorum

Öncelikle herkese merhabaa!!
Bugun ikinci günüm,3 yıl önce 79kg dan 56kg görmüş olan ben yine 72kg cıktım.
Size biberiye çayını tavsiye ederim çooook işe yarıyor.
Günde 2 bardak,yemeklerden 2-3 saat sonra hafif aclığa yakınken içilirse ve içine cok az limon sıkılırsa muhtesem bır ödem atma makinesine donusuyor.
Yogurt pul biber ve limon kurunu yapıcam bu aksam..deneyenler oldu mu kızlar?
Umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kurtuluruz şu lanet kilolardan :KK70:

yani birazda karbonhidratı azaltabilirsin belki :) instagram kullanıyorsan diyet mevzuları diye bir kullanıcı var bi bak istersen. birde diyetisyen pelin konuk sanırım ben faydalanıyorum

O diyet mevzuları bizim forumdan bi bayandi takip ediyorum.
Seninde var heralde instagram takipleselimmm :)

Öncelikle herkese merhabaa!!
Bugun ikinci günüm,3 yıl önce 79kg dan 56kg görmüş olan ben yine 72kg cıktım.
Size biberiye çayını tavsiye ederim çooook işe yarıyor.
Günde 2 bardak,yemeklerden 2-3 saat sonra hafif aclığa yakınken içilirse ve içine cok az limon sıkılırsa muhtesem bır ödem atma makinesine donusuyor.
Yogurt pul biber ve limon kurunu yapıcam bu aksam..deneyenler oldu mu kızlar?
Umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kurtuluruz şu lanet kilolardan :KK70:

Biberiye çayını hiç denemedim. Yoğurt kurunu kısa bir süre denedim. Emzirme donemindeyim ben o kürü yedikce kızımın poposu pisik oluyor bu yüzden bıraktım.
Deneyenler de gozumle farkı gördüm ise yarıyor.

79 dan 56 ya seni ayakta alkisliyorum :)

X