hehe canım ben mesajı aldım
bizim komşular folyo kapta getirdiler sağolsunlar. çünkü dağıtmak için yaptığım aşure güzel olmamıştı tabaklarını doldurmaya kek yapardım mazallah
canım görüşmeye gittim küfrederek döndüm açıkça yazıyorum bak. ya ben tesettürlüyüm ama inan olmasam bile erkeklerin yanında spor yapmak istemem. yani yürüyüş vs olsa neyse ama bu gittiğim yerin programı aynı derste kardiyo, fitness, pilates hareketleri karma bi program. bayanlara özel saatimiz var dediler gittim bi bakayım dedim. içeri girdim bismillah bilgi almaya çalışıyorum bugün telefonda görüşmüştük bayanlara Özel saatiniz varmış dedim yanımda bi adam bitti. böyle orman kaçkını manyak bi tip. hoca erkek ama dedi tuhaf bi hareket yaptı ve gitti. meğer hoca oymuş. ulan insan gibi bi hoşgeldiniz de bi merhaba de önce seni muhattap alacağım bi giriş yap dimi. girişte danışmada oturan çocukta şaşırdı hocamız kendisi dedi bana programı anlatmaya çalışıyo tamam gerek yok dedim ama adamdan sinirimi çıkaramadım içimden saydırıyorum gerizekalı aptal ne varsa.