Ya sogukluk diyorsun ya haklısın. Böyle soguklukta değilse bile dengemiz çok şaştı. Eski ilişkimız ile çocuklu ilişkimız arasında dağlar var. Bu durum insan da hep içten içe panik yaratıyor. Acabalar uyanıyor. İlişkiye eskisi gibi inanmaz guvenmez oluyorsun.
Üstelik benim eşim aşırı yogun çalışıyor zaten pek gorusemiyoruz. Görüştüğümüz zamanlarda da engeller çıkınca sinir oluyor demese bile farkediyorum.
Yatagini ayirdim 8 aylıkken, 1 hafta dayanabildim sürekli uyanıyor meme için bana da eziyet ona da.
Memeyi azaltmaya çalışıyorum ama mümkün değil.
Bu eve geldiğimizde yine odasını ayirdim. Yine olmadı normalde 3 4 kere uyanıyor. Odayı ayirdim 6 kere falan uyandi en sonunda ben pes ettim çünkü Cildiriyorum yat kalk yat kalk. Onun besiginde yatarak alistirmaya bile calıştım yine aynı sürekli kalkıyor.
Aldım tekrar yatağa. Eşimle bu yüzden kavga ettik. Aslında kızına çok düşkün her zaman önce onu düşünür. Ama bu konu da o da bana çok kızıyor. O sonradan geldi o bize ayak uyduracak diyor. Desede öyle olmuyor işte.
Bakiciyi kabul etmez. Ancak uzun bir süre birlikte olacağız guvenecegiz ondan sonra bakiciya birakmaya karar verirse olur.
Bu konu da çok dertliyim sorma aşırı derece de bana bağlanıyor. Oyun gruplarına ver biraz ayrilsin senden diyor ama daha 13 buçuk aylik