ay şu ev işi spordan sayılsa ne güzel olurdu ya. bende sonucumu bekliyorum ama bugün kanamam da başladı. bekle beni canım bende başlıyorum sporlar diyetler..Bugün evde temizlik var yorucu bir gün daha beni bekliyor
sabah bir tost yedim
yanına da enerji versin diye ballı çay
merhaba canım. ben ara vermiştim malum sebepten. yarından itibaren tekrar başlıyorum.merhaba kızlarr nasılsınız, nasıl gidiyor diyet , durumlar nasıl
hadi bakalım bismillah o zaman :) bende bu hafta -800 le devam ediyorum diyete işime alıştım sayılır ortamı sevdim onda sıkıntı yok çok şükür ama erkenden kalkmalar yok mu ne sen sor ne ben söyleyeyim onumerhaba canım. ben ara vermiştim malum sebepten. yarından itibaren tekrar başlıyorum.chiLL ciğim kaldığı yerden devam ediyor maşallah
sen nasılsın? yeni işine alışabildin mi?
bi süredir evdeydin sanırım ara verince zor oluyor ama alışırsın tatlımhadi bakalım bismillah o zaman :) bende bu hafta -800 le devam ediyorum diyete işime alıştım sayılır ortamı sevdim onda sıkıntı yok çok şükür ama erkenden kalkmalar yok mu ne sen sor ne ben söyleyeyim onu
diğer grupta bi arkadaşla 5 günde 5 kilo yapıcaz sende yap bizleebi süredir evdeydin sanırım ara verince zor oluyor ama alışırsın tatlım-800 çok iyi bu gidişle herkesler incecik olacak ben kendime diyet arkadaşı bulamayacağım
öööö eeeee kem kümdiğer grupta bi arkadaşla 5 günde 5 kilo yapıcaz sende yap bizleechiLL sende yapabilirsen bi atak yapalım ne dersiniz
biliyorum canım buna önelem olarak ben suyu arttırıyorum ve sporu aksatmıyorum daha önce yaptım ve 3 kilodan fazla verdim direncim kırıldı ve geri almadım canım:)öööö eeeee kem küm
ben o kadar sıkı yapamam ki zaten 5 günde 5 kilo gitmez canım. su gider kas gider ama yağlar kalır üzgünüm ama gerçek bu
kilo verimi durduğunda denenebilir haklısın ama ben ara verip tekrar başlamış olacağım için şu tedaviyle aldığım 4 kilo hızlı gider diye düşünüyorum. sonrası ya nasip.biliyorum canım buna önelem olarak ben suyu arttırıyorum ve sporu aksatmıyorum daha önce yaptım ve 3 kilodan fazla verdim direncim kırıldı ve geri almadım canım:)
ay şu ev işi spordan sayılsa ne güzel olurdu ya. bende sonucumu bekliyorum ama bugün kanamam da başladı. bekle beni canım bende başlıyorum sporlar diyetler..
Canim hoşgeldin.diğer grupta bi arkadaşla 5 günde 5 kilo yapıcaz sende yap bizleechiLL sende yapabilirsen bi atak yapalım ne dersiniz
dik durmaya çalışıyorum canım da işte bende bi görümce var insanlardan nefret ettirdi beni. merkez genetik test istedi inşallah temiz çıkar. gitgide zorlaşıyor sanki. mevcut sorunlara yenisi eklenmesin dilerim başka da bişey gelmiyor elimden. imtihan edileceksem ne desem ne yapsam boş.Sağlık olsun canım sen bu sürecin daha başındasın bu yüzden moralini düşürme.
Ev işleri de kalori yaktiriyor
Kulaklarını kapa kafanı çevir kimseye bakma sen.dik durmaya çalışıyorum canım da işte bende bi görümce var insanlardan nefret ettirdi beni. merkez genetik test istedi inşallah temiz çıkar. gitgide zorlaşıyor sanki. mevcut sorunlara yenisi eklenmesin dilerim başka da bişey gelmiyor elimden. imtihan edileceksem ne desem ne yapsam boş.
hımm davet var belli ki. dibine vur kuzum hiçbirşeyde gözün kalmasın. ama kahvaltıda bir haşlanmış yumurta bile olsa yeseydin daha iyi olurdu. gerçekten kahvaltıyla başlanmayan gün insan nefsine hakim olmakta zorlanıyor.Kahvalti yapamadım çünkü acelem vardı. Acı bir kahve içtim. Bugün biraz kalori fazlam olacak o yüzden kahvaltı yapamadigima uzulmedim.
Haklısın hayatım ben kahvaltı yaparak kilo verdim zaten :)hımm davet var belli ki. dibine vur kuzum hiçbirşeyde gözün kalmasın. ama kahvaltıda bir haşlanmış yumurta bile olsa yeseydin daha iyi olurdu. gerçekten kahvaltıyla başlanmayan gün insan nefsine hakim olmakta zorlanıyor.
o nasıl oluyo yıllardır kahvaltı yaparım hiç kilo veremiyorumHaklısın hayatım ben kahvaltı yaparak kilo verdim zaten :)
o nasıl oluyo yıllardır kahvaltı yaparım hiç kilo veremiyorumbak peşinen söylüyorum aşure hastasıyım. yıllardır her aşure zamanı diyette olduğum için bi doya doya yiyemedim aşuremi. bu sene yicem. sen beni yeme çok kalorili diye uyarırsın falan ben şimdiden seni uyarıyorum hiç aşure yapmadım biraz tarif falan bakıyorum çok belli oldu mu
ya o kilo olamaz ki yediklerinin tartıya kilo olarak yansıması için min 7 gün geçmeli. kedidir kedi sıkma canını :) bugün dengelemeye çalış ama. yapabilirsen yürüyüş vs iyi olurBu sabah 1 dilim su böreği
beyaz peynir zeytin ve salatalıkla kahvaltımı yaptım.
Dün çok kaçırdım tartiya çıktım 78.2 tartiyi fırlatıp atacaktim :)