Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

beklemedim canım kan verdim. sonuç negatif. hayırlısı böyleymiş.
çocuğun düzeni konusunda haklısın. keşke ayıp olur vs demeden çocuklar için gerekli olan neyse yapılabilse

beklemedim canım kan verdim. sonuç negatif. hayırlısı böyleymiş.
çocuğun düzeni konusunda haklısın. keşke ayıp olur vs demeden çocuklar için gerekli olan neyse yapılabilse

Yapamiyorum o konuda çok eksigim.

Hayirlisi neyse o tabi. ama hala ihtimal var dimi bi kaç gün sonra bakabilirsin?

Yapamiyorum o konuda çok eksigim.

Hayirlisi neyse o tabi. ama hala ihtimal var dimi bi kaç gün sonra bakabilirsin?
canım asıl test günüm cuma olduğu için testi tekrar yaptırcam ama ben ihtimal vermiyorum zaten adet belirtilerim başladı bile. hayırlısı niyeyse çok sakin karşılıyorum bu durumu.

canım asıl test günüm cuma olduğu için testi tekrar yaptırcam ama ben ihtimal vermiyorum zaten adet belirtilerim başladı bile. hayırlısı niyeyse çok sakin karşılıyorum bu durumu.

Canim sen Allaha nasibe inaniyorsun demek ki zamanı değil vardır bunun da bir hikmeti bunu idrak edecek bilinctesin maşallah, o yüzden bu sakinligin. Bebek istemek demek olmadığında üzülüp ağlayıp kendini kaybetmek demek değil zaten. Sabır ve dua ile beklemeye devam et Rabbim görüyor duyuyor

doğru söylüyorsun tatlım. belki ilk deneme diye bu sakinliğim. tedavide çok ağladığım oldu ama bu o kadar iğneyi kendine yapmak vs psikolojim bozuldu bebeğim olmayacak gibi bişey değildi.
sen nasılsın bugün? artık menüde paylaşmıyorsun gözümden kaçmıyor heeeee

Canim geçen ay kızım 1 yaşına girdi doğum günü yapacaktik kv acil ameliyat oldu sonra da bayram girdi mobilyalarım gelmedi.. derken doğum günü bu aya kaldı. Cumartesi doğum günü yapacağım. Onun ivir zivirlari ile uğraşıyorum günlerdir aynı zamanda eşyalar da yaşadığım aksilikler bilmem ne derken inan sadece emzirirken elime telefon geçiyor.
Yediklerime hala dikkat ediyorum ama çok düzensiz yiyorum hep kolaya kaçıyorum ya makarna ya balık. Paylaşım da bu yüzden pek yapamıyorum. İnan her yemek yediğim de aklıma geliyorsun bu sefer yazayım diyorum çoğunda yazamadan bir işler çıkıyor onlarla meşgul oluyorum .
pazartesi eski düzene döneceğim. Leslie ye de başlama niyetim var hala tarti değişmiyor

zaten bi süredir kilo verdiğin için şu an verememen normal. vücudun bi süre direnecektir canım. bende yarın sonucu alayım hamile olmadığım kesinleşsin hemen spora başlayacağım. evin yakınında bi yer keşfettim. herşey var gibi geldi bana pilates zumba vs gerçi zumba bana göre değil ama spor olarak neye yönelsem karar veremiyorum.
canım kuzucuğunun yeni yaşı sağlık ve mutlulukla gelsin. iyi ki doğmuş bebecik

Yarın negatif çıkarsa kesinlesiyor mu ki ? :/

Canım pilates nedense bana çok kilo verdiriyor gibi gelmiyor.
Zumba neden sana göre olmasın? Yerinde olsam zumbayi secerdim :)

Teşekkür ederiz güzel dileklerin için :)

Yarın negatif çıkarsa kesinlesiyor mu ki ? :/

Canım pilates nedense bana çok kilo verdiriyor gibi gelmiyor.
Zumba neden sana göre olmasın? Yerinde olsam zumbayi secerdim :)

Teşekkür ederiz güzel dileklerin için :)
evet canım yarın negatifse negatif çok özel durumlar oluyor sınırda çıkıyor iki gün daha bekletiyorlar ama öyle bişey olmaz inşallah. belirsizlik çok kötü.
pilates kilo verdirmekte çok şekillendiriyor incelme sağlıyor. pilates düşünürsem yürüyüşle desteklemem gerekecek. zumba bana göre değil çünkü ben halay çekmeyi bile bilmem. hiç bi zaman dans eden etmeyi seven biri olmadım ki zumbada çokça kalçayı salla vs durumları söz konusu. hele bi merkeze gireyim hocaya danışırım ne tavsiye eder diye. bu tüp bebek tedavisine başlayalı göbek yaptım. bildiğin şiştim yani. özellikle göbekten rahatlamaya ihtiyacım var

Daha once yapmadığın şeyleri yapman gerekiyor belki de :) hareketleri orada izleyip yapacaksın ve inan çok eğlenceli olacak. Ben zumbaya gitmeni tavsiye ederim

Ah şu kız bir büyüse bende yüzmeye gitmek istiyorum.
biliyor musun ben vaktiyle 20 kilo verdim kimse farketmedi. sonra yüzmeye başladım 1 ay geçmeden oooooo sen ne oldun böyle demeye başladılar ki yüzmeye başladığım dönem kilo verimim durmuştu. öyle toparladı ki insanlar iki haftada 20 kilo vermişim gibi muamele ettiler. bende yüzmek istiyorum büyükşehir belediyesine bağlı spor a.ş var yakınımda bi şubesi. ama işte ayda 3 devamsızlık yaparsan üyeliğin siliniyor ve üye olmak için sıra bekliyorsun. birde ben mikrop kapmak istemiyorum bu dönem malum bebek için tedaviler vs erteleme olur diye korkuyorum. ailenden gelecek biri olsa yada ücretli bile olsa güvenip bırakacağın biri olsa 2 saat yeter sana. 1 saat yüzsen ne güzel olur hem psikolojik olarak da çok rahatlatır

zumba için internetten başlangıç derslerine baktım. güldüm ve kapattım. seven için güzeldir eğlenerek kalori harcamak. birde ben nette biraz araştırdım da sporda yağ yakımı için ağırlık tavsiye ediliyor. kasları arttırmak demek kasların harcadığı kalori dolayısıyla günlük metabolizma hızının artması demekmiş

Canim dibimde havuz ama gidemiyorum işte
Sen şimdi yazılma dediğin gibi.
Bunu bana daha once de demiştin çok gaza gelmiştim. Küveti doldurup yuzesim geldi

Fitness. Hızlıca eriyorsun. Ve sımsıkı vücut

Canim dibimde havuz ama gidemiyorum işte
Sen şimdi yazılma dediğin gibi.
Bunu bana daha once de demiştin çok gaza gelmiştim. Küveti doldurup yuzesim geldi
ay ben nette öyle bişey gördüm. küvetten biraz daha büyükçe bi insanın dümdüz uzanacağı uzunlukta bişey ve öyle bir mekanizma ki suyu sürekli devrediyor içinde kadın enikonu yüzüyor ama ilerleyemiyor. yürüyüş bandında yürüyüp yürüyüp aynı yerde durmak gibi. o zaman bende istiyorum istiyorum bunu salonuma istiyorum demiştim

Heh işte bana ondan gerek

yarın karar vereceğim canım. spora başladığımda beslenmemde otomatik düzelecek.. tepinip tepinip eve geldiğimde börek yemem değil mi

Hayır yemezsin çünkü bir börek için saatlerce spor yapmak gerektiğini görünce değmez yemeye der geçersin

Bugün evde temizlik var yorucu bir gün daha beni bekliyor
sabah bir tost yedim
yanına da enerji versin diye ballı çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…