netten sipariş verebilirsin ihtiyacın olursa bi araştır canım
böyle tatlışlara şiddet uygulayacaksın azizim sevmenin de şiddeti olmalı bence ayyy dişlerimi sıkıyorum bebiş yiyesim geldi. ısırmıyorum korkmaEmzirirken dua ediyorum o daha amin yapamıyor :)
Benim ismimi söylüyor
babasına dedi diyor
onun dışında meme,kedi, ver, git,aç, birde Güle gulenin Güle sini tek söylüyor
böyle tatlışlara şiddet uygulayacaksın azizim sevmenin de şiddeti olmalı bence ayyy dişlerimi sıkıyorum bebiş yiyesim geldi. ısırmıyorum korkma
senin müsait bi zamanında buzluğa bişeyler atman lazım. bilmiyorum belki vardır ama .. bebeğin olmasa kahvaltı en kolayı aslında. sen uykusuz olduğun için zorlanıyorsun sanırım. benimde eşimin tarafı gelmek istiyor. bu tüp bebek tedavisine başlayalı hiç gelmediler. annesi kardeşleri falan gelcek. hiç canımı yormuyorum. realden market alışverişi yaptık bu akşam. sarması güzel daha önceden denemiştim. sarma aldım. yarın onların gelmesine yakın pide sipariş ederim. kuru incir, hurma ceviz ve çerez çeşitleri koyarım. fazla bile. bugüne kadar onlara yaptığım yardımlara karşı bi tas çorba göndermediler. normalde yaptığım hazırlığı yapmıycam bu sefer.Uff yarın da yine kahvaltıya misafirim var. Bu aralar hiç misafir ağırlama içimden gelmiyor benim hep yorgun hissediyorum. İlk fırsat buldugum da yatıp uyuyacağım bugün diyorum hiç uyuyamiyorum da. Evin işi hiç bitmiyor
aaaaa ben sevmede çok ustayım şekerim. bezini değiştirirken göbüş koklarım mesela. gıdıklanıyor kuzucuklar. ayakları koklayıp püf yaparım. genelde bebeler bana ayak uzatıyor bu yüzden. hoşlarına gidiyor ayaklarının kokusundan rahatsız olduğum fikri. umarım ilerde bununla ilgili bi psikoloji içine girmezlerSevdirmiyor bizim ki kendini.
Bi kere minciklayamadan büyüdü :)
Hahaha. Bende yapıyorum onu Ayy çok kötü kokuyor diyip yüzümü burusturuyorum benim ki kıkır kıkır gülüyor.aaaaa ben sevmede çok ustayım şekerim. bezini değiştirirken göbüş koklarım mesela. gıdıklanıyor kuzucuklar. ayakları koklayıp püf yaparım. genelde bebeler bana ayak uzatıyor bu yüzden. hoşlarına gidiyor ayaklarının kokusundan rahatsız olduğum fikri. umarım ilerde bununla ilgili bi psikoloji içine girmezlerdüşünsene psikolog çocukluğuna iniyor ve orda ben varım
heheh hiperaktif bebe. yanlardan kaçak göçek olmuyorsa bezi yamuk olsun canım nolcak öyle de yerim ben onuHahaha. Bende yapıyorum onu Ayy çok kötü kokuyor diyip yüzümü burusturuyorum benim ki kıkır kıkır gülüyor.
Bezini degistirmek kabus benim için. O kaçarken ayakta bezliyorum onu gören hayret ediyor ama durmuyor. Bende yamuk bir şekilde bırakıyorum artık ne yapayım :)
heheh hiperaktif bebe. yanlardan kaçak göçek olmuyorsa bezi yamuk olsun canım nolcak öyle de yerim ben onu
ödemde olabilir çok takılma canım
burdalar derkenUmarim öyledir.
Yok hayatım burdalar
Misafirler :) 3 arkadaş geldi sonra birinin eşi eşim falan derken anca fırsatım oldu.burdalar derken
bugün bi idrar yaptım negatifti. takılmamaya çalışıyorum. yarın kan tahlili vermeye karar verdim. ama sabah uyandığımda vazgeçebilirim de bilmiyorum.Misafirler :) 3 arkadaş geldi sonra birinin eşi eşim falan derken anca fırsatım oldu.
Testi bugün mu yapacaktin?
bugün bi idrar yaptım negatifti. takılmamaya çalışıyorum. yarın kan tahlili vermeye karar verdim. ama sabah uyandığımda vazgeçebilirim de bilmiyorum.
sizin orda misafirler uzun boylu oluyor galiba. kahvaltı dedin ama kahvaltıyla kalmamıştır. iyi geldi mi bari..
bitmesin mi ama bide miniciğin var. ben kolay kolay ev misafirliğine gitmem gitmek zorunda kalırsam hayırlı olsun yada hasta ziyareti gibi çok kısa otururum. bana gelenlerde gece 2de kalktığı olmuşturErken yaptığın için negatif olmasi beni sasirtmadi. Bugün de bekle istersen yarın yaparsın.
Canım sorma ya bir arkadaşım geldi yanında bir misafiri ile sonra o var diye başka bir arkadaşı daha cagirdik oda geldi aksama kadar dedikodu :) sonra biri evli. Onun eşi onu almaya gelecekti diğerleri gitmişti. Sonra eslerimiz tanismamisti daha tanışmak istediler eşimi aradım cagirdim o da nasıl olduysa çıktı geldi. Biraz da onlar oturdu. Ama benim pil bitti tabi :/
bitmesin mi ama bide miniciğin var. ben kolay kolay ev misafirliğine gitmem gitmek zorunda kalırsam hayırlı olsun yada hasta ziyareti gibi çok kısa otururum. bana gelenlerde gece 2de kalktığı olmuşturseverim misafir ağırlamayı ama kendim gidince tedirgin oluyorum işte huy böyle napim
test için hala bekliyorum bakalım ne kadar dayanabilecem