chill yaaa acayip stresliyimbugün yarın regl başlayacak yani tüp bebek tedavisi. hem tedavinin stresi hem zaten adet öncesi çok stresli oluyorum önüme gelene gözünün üstünde kaşın var dannnn diye geçirmek istiyorum
şimdi sen böyle misin? kız seni yonarım sen daha 5 kilo nerenden vercen ayol maşallah
bak canım bunu senin için çektim şuan.
40 beden pantolon bu.
Göbeği görmedin heraldeşimdi sen böyle misin? kız seni yonarım sen daha 5 kilo nerenden vercen ayol maşallah
seviniyorum ama eşimdeki sorundan dolayı şansımız çok düşük. sanırım bu Yüzden umutlanmak istemiyorum.Canim mutlu olman gerekiyor bebeise giden yoldasin sevinmelisin ben bile heycanlandim şuan :)
benim o kadar göbeğim olsa ayva göbeği diye severim ayolGöbeği görmedin heralde
benim o kadar göbeğim olsa ayva göbeği diye severim ayol
seviniyorum ama eşimdeki sorundan dolayı şansımız çok düşük. sanırım bu Yüzden umutlanmak istemiyorum.
ver gazı veeeeer :) popoyu kaldırmak için bacağı geriye doğru kaldırarak yapılan hareket çok faydalı. ben bi 80 olayım da 77 ye sonra dikerim gözümüKollarim göbeğim duruyor. Poponun da biraz kalkması lazım
kol en son gidiyor zaten. 70 olmadan incelmez. Kollar kalın olunca da insan şişman duruyor.
Sen 77 ye düşünce az çok böyle olacaksın.
Ben şuan 78 çıkıyorum tarti da ama aslında benim tarti 1 kilo fazla tartiyor bunu biliyorum ama yine de fazla tartsa da bu tartiyı baz alıyorum kaç kilo olduğumdan ziyade kaç kilo verdiğimi takip ediyorum.
Yani 77 kiloyum diyebiliriz. Sen bu kilo da en fazla 42 beden giyersin
inanmazsan deneyelim hadi 77 ol biran önce :)
amin amin Allah Razı olsun canım ne güzel dua etmişsin. Rabbim sana da yuvanda evlatlarınla huzurlu mutlu hayırlı bi gelecek versin.İmkansız bile deseler doktorlar Allah nasip ederse olur.
Senin için dua edeceğim bu.mübarek perşembe gününde sende dua et .
Allahım evlat istiyorum bana hayırlı bir evlat ver. Bu iş benim için hayırlı değilse hayirliya çevir ver.
Ona seni öğreteyim iyi ahlak vereyim.
Vatanim için yetistireyim.
Senin mucizelerini sahip olduğum evlat üzerinde göreyim.
Allahım sana iyi bir kul yetistireyim bana bu fırsatı ver diye dua et.
Allahım arkadaşıma bir evlat Verde senin mucizelerini görsün, Sen ol dedikten sonra ihtimallerin hiçbir öneminin olmadığını anlasın. Hergün sana sukretsin. Hemde en hayırlı evlatlardab ver, akıllı ahlaklı basarili güzel bir kız çocuğu ver Yarabbim onun icindeki sevgiyi paylasmaya ihtiyaci var..
Kız çocuğu içimden geçti :)
amin amin Allah Razı olsun canım ne güzel dua etmişsin. Rabbim sana da yuvanda evlatlarınla huzurlu mutlu hayırlı bi gelecek versin.
kız erkek farketmez tatlım ama ikiz olursa mutluluktan delirebilirim
bende nette okuduğum kadarıyla biliyorum. adetin ikinci günü başlanıyor ortalama 20 günlük bi süreçmiş. tabi bi aksilik çıkmaz transfer yapılırsa.. Rabbim en çok istediğimiz şeylerle imtihan ediyor. sonu güzel olsun yeter ki.İkiz mi?
Valla çok zor ama bir şekilde bakılıyor buyutuluyor tabi.
Allah gönlünden geçeni versin canım.
Ben çok tüp bebek olaylarını bilmiyorum. Ne zaman belli olacak olumlu olup olmadığı?
bende nette okuduğum kadarıyla biliyorum. adetin ikinci günü başlanıyor ortalama 20 günlük bi süreçmiş. tabi bi aksilik çıkmaz transfer yapılırsa.. Rabbim en çok istediğimiz şeylerle imtihan ediyor. sonu güzel olsun yeter ki.
tüp bebek hiç denemedik. Şubat'ta düşük yaptım sonra rahimde perde varmış o ameliyatla alındı. o dönem eşimin sorunu da çıktı ortaya. tek çare tüp bebek dediler. normal yolla olması imkansıza yakın. evet Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok ama yaş geçiyor bekleme lüksümüz yok ne yazık ki. inşallah sonu güzel olsun canım. ben zaten bu yaşıma kadar istediğim hiçbirşeyi tırnaklarımla kazımadan elde ettiğimi bilmiyorum. Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki.Sonu güzel olacak hiç merak etme
Öyleyse daha önce deneme yapmadınız ilk bu dimi
tüp bebek hiç denemedik. Şubat'ta düşük yaptım sonra rahimde perde varmış o ameliyatla alındı. o dönem eşimin sorunu da çıktı ortaya. tek çare tüp bebek dediler. normal yolla olması imkansıza yakın. evet Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok ama yaş geçiyor bekleme lüksümüz yok ne yazık ki. inşallah sonu güzel olsun canım. ben zaten bu yaşıma kadar istediğim hiçbirşeyi tırnaklarımla kazımadan elde ettiğimi bilmiyorum. Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki.
inşallah tatlım. hem heyecanlıyım hem korkuyorum tedavi bi başlasa bu bilinmezlik çok yordu beniAnladım canım . İnşallah şu tüp bebek işi ile ilgili güzel haberler verirsin :)
inşallah tatlım. hem heyecanlıyım hem korkuyorum tedavi bi başlasa bu bilinmezlik çok yordu beni
adetin 2 yada 3. günü başlanıyormuş. adet Olmayı bekliyorum ağrılarıma bakarsam 2 gün önce Başlamış olmalıydı.Adet olunca mi başlayacak?
adetin 2 yada 3. günü başlanıyormuş. adet Olmayı bekliyorum ağrılarıma bakarsam 2 gün önce Başlamış olmalıydı.
öyle tatlım. bu arada menün ne durumda? ben bu sabah minik bi dilim ekmek, biraz peynir, 3 zeytinle güne başladım. hadi o zaman musmutlu bi gün olsunStres yaptın kastin kendini olamadın tabi
öyle tatlım. bu arada menün ne durumda? ben bu sabah minik bi dilim ekmek, biraz peynir, 3 zeytinle güne başladım. hadi o zaman musmutlu bi gün olsun