oturduğun yer nasıl bilmiyorum ama çocuklar sokakta oynuyorsa in Kapıya dilimlediğin keki ver ellerine yesinler bari burun kıvıran olmaz :) eşinin suçu yok ki insan akrabalarını seçemiyor ne yazık kiBugün eşimin tarafından misafitlerim gelecekti evime ilk kez gelecekler diye kek attım fırına. Börek ve kuru pasta aldım.
Şimdi aradılar gelmiyorlarmis hanfendiler! Napiyim ben acaba keki böyle bir soydan geldiği için eşimin suratına mi firlatayim yoksa camdan mi atayım
haşlanmış yumurta çok tok tutuyor ama tuzsuz da yiyemem yani. ben uyku saatimi 12 ye çekebilsem çok iyi olacak ama sabah 5 den gece 2 ye anca çekebildim. uyku düzeni çok önemli diyet için.Canim ben dün akşam birsey denedim
öğle yemeğini 2 de yedim akşam 6 ya geliyordu acıktım.
2 yumurta hasladim akşam yemeği olarak. Tuzsuz onları yedim doydum da. Ama gece saat 11 12 çok acıktım. Hemen uyudum yemek yememek için.
Sabah resmen karnimin gurultusuna uyandım :)
8 de bir buçuk tost yedim. Yanına da 1 tane salatalık dilimledim.
oturduğun yer nasıl bilmiyorum ama çocuklar sokakta oynuyorsa in Kapıya dilimlediğin keki ver ellerine yesinler bari burun kıvıran olmaz :) eşinin suçu yok ki insan akrabalarını seçemiyor ne yazık ki
haşlanmış yumurta çok tok tutuyor ama tuzsuz da yiyemem yani. ben uyku saatimi 12 ye çekebilsem çok iyi olacak ama sabah 5 den gece 2 ye anca çekebildim. uyku düzeni çok önemli diyet için.
Merhaba benimde 1 yaşında kızım var hala emziriyorum zerdeçal kullandığınızı görünce sormak istedim bende arada yoğurtlu tarçın zencefil zerdeçal kürü yapmayı düşünüyorum ama zencefil zerdeçalın bebeğe zararı olur mu emin olamamıştım ama zerdeçaldan yana bi sorun yaşamadınız sanırım
ay sen yerleştin mi ki taşınmayı düşünüyorsun? sorun nedir tatlım?Oturduğum yer bahçe katı çoluk çocuk hepsi kapimin önünde hiç aklıma gelmedi bak çok iyi düşündün.
Bu arada biliyor musun ben burdan tekrar tasinmayi düşünüyorum
bebeğe kadar kalmasa iyi olacak. ender saraçın kliniğine gittiğim dönem Israrla saat 23:00-02:00 arası mutlaka uykuda ol diyorlardı. vardır bi bildikleri elbet..Eskiden bende geç saatlere kadar oturuyordum bebekle duzelttim sende bebekle duzeltirsin merak etme :)
Şimdi Hasretim geç saatlere kadar oturmaya. .
ben kabak yemeğini soğan, sarımsak ve salça kavurup susuz yapıyorum. üzerine yoğurt serince çok lezzetli oluyor. bunu hiç denememiştim hafif görünüyor afiyet olsun tatlım
Sabah çok erken kahvaltı yapmış olmama ragmen öğle yemeğini ancak yiyorum.
Bulgurlu kabak yemeği yaptım.
Kilo vermek için ideal bir yemek.
Çok lezzetli ve az kalorili.
En fazla 70 kalori olduğunu düşünüyorum.
70 kalori bir öğün için çok hafif. Bugün akşam yemeğinde de kabak yemeyi planlıyorum ama görücez bakalım. .
O saatler arasında vücut bir sıvı salgiliyormus eğer uykuda olursak o an.bebeğe kadar kalmasa iyi olacak. ender saraçın kliniğine gittiğim dönem Israrla saat 23:00-02:00 arası mutlaka uykuda ol diyorlardı. vardır bi bildikleri elbet..
ben kabak yemeğini soğan, sarımsak ve salça kavurup susuz yapıyorum. üzerine yoğurt serince çok lezzetli oluyor. bunu hiç denememiştim hafif görünüyor afiyet olsun tatlım
ay sen yerleştin mi ki taşınmayı düşünüyorsun? sorun nedir tatlım?
günaydın tatlım. onlar nasıl kediymiş öyleeeeeeGünaydınlarrr
Dün yaptığım kekte aklım kaldı dün yemedim kendimi tuttum
sabah kahvaltı da 1 büyük bardak süt ve 1 buçuk dilim kek yedim.
günaydın tatlım. onlar nasıl kediymiş öyleeeeeekomşuna hele ne desem bilemedim. çocuğun ebeveynleri biliyor mu acaba. bi daha taşınırken bi önceki çıkanı bulup neden diye sormak Lazım
asla ellemezdim eşime havale ederdim ıyyyk. yeni nesil bunlar anacım kovuyorsun kaçmıyor bazıları. zararsız mı görüyorlar neBilmiyorum hiç rastlasmadik ailesi ile.
Bu sabah kuşu yemişler balkona atmislar ben şok oldum içeri gittim kovayi fircayi getirdim yıkamak için ağzıyla önüme attı kuşu sanki ben bana kuş getir dedim. Parcalamais birde . Çok kotuydum sabah