Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Bugün eşimin tarafından misafitlerim gelecekti evime ilk kez gelecekler diye kek attım fırına. Börek ve kuru pasta aldım.
Şimdi aradılar gelmiyorlarmis hanfendiler! Napiyim ben acaba keki böyle bir soydan geldiği için eşimin suratına mi firlatayim yoksa camdan mi atayım :işsiz:

Bugün eşimin tarafından misafitlerim gelecekti evime ilk kez gelecekler diye kek attım fırına. Börek ve kuru pasta aldım.
Şimdi aradılar gelmiyorlarmis hanfendiler! Napiyim ben acaba keki böyle bir soydan geldiği için eşimin suratına mi firlatayim yoksa camdan mi atayım :işsiz:
oturduğun yer nasıl bilmiyorum ama çocuklar sokakta oynuyorsa in Kapıya dilimlediğin keki ver ellerine yesinler bari burun kıvıran olmaz :) eşinin suçu yok ki insan akrabalarını seçemiyor ne yazık ki

Canim ben dün akşam birsey denedim
öğle yemeğini 2 de yedim akşam 6 ya geliyordu acıktım.
2 yumurta hasladim akşam yemeği olarak. Tuzsuz onları yedim doydum da. Ama gece saat 11 12 çok acıktım. Hemen uyudum yemek yememek için.
Sabah resmen karnimin gurultusuna uyandım :)
8 de bir buçuk tost yedim. Yanına da 1 tane salatalık dilimledim.
haşlanmış yumurta çok tok tutuyor ama tuzsuz da yiyemem yani. ben uyku saatimi 12 ye çekebilsem çok iyi olacak ama sabah 5 den gece 2 ye anca çekebildim. uyku düzeni çok önemli diyet için.

oturduğun yer nasıl bilmiyorum ama çocuklar sokakta oynuyorsa in Kapıya dilimlediğin keki ver ellerine yesinler bari burun kıvıran olmaz :) eşinin suçu yok ki insan akrabalarını seçemiyor ne yazık ki

Oturduğum yer bahçe katı çoluk çocuk hepsi kapimin önünde hiç aklıma gelmedi bak çok iyi düşündün.

Bu arada biliyor musun ben burdan tekrar tasinmayi düşünüyorum :KK43:

haşlanmış yumurta çok tok tutuyor ama tuzsuz da yiyemem yani. ben uyku saatimi 12 ye çekebilsem çok iyi olacak ama sabah 5 den gece 2 ye anca çekebildim. uyku düzeni çok önemli diyet için.

Eskiden bende geç saatlere kadar oturuyordum bebekle duzelttim sende bebekle duzeltirsin merak etme :)

Şimdi Hasretim geç saatlere kadar oturmaya. .

Merhaba benimde 1 yaşında kızım var hala emziriyorum zerdeçal kullandığınızı görünce sormak istedim bende arada yoğurtlu tarçın zencefil zerdeçal kürü yapmayı düşünüyorum ama zencefil zerdeçalın bebeğe zararı olur mu emin olamamıştım ama zerdeçaldan yana bi sorun yaşamadınız sanırım

Merhaba benimde 1 yaşında kızım var hala emziriyorum zerdeçal kullandığınızı görünce sormak istedim bende arada yoğurtlu tarçın zencefil zerdeçal kürü yapmayı düşünüyorum ama zencefil zerdeçalın bebeğe zararı olur mu emin olamamıştım ama zerdeçaldan yana bi sorun yaşamadınız sanırım

Allah bagislasin.
Zerdeçaldan dolayi hiçbir sorun yaşamadım ve.duymadım da. Ama zencefil sanırım pisik yapıyordu bebeklere.

aXGl72.jpg

Sabah çok erken kahvaltı yapmış olmama ragmen öğle yemeğini ancak yiyorum.
Bulgurlu kabak yemeği yaptım.
Kilo vermek için ideal bir yemek.
Çok lezzetli ve az kalorili.
En fazla 70 kalori olduğunu düşünüyorum.
70 kalori bir öğün için çok hafif. Bugün akşam yemeğinde de kabak yemeyi planlıyorum ama görücez bakalım. .

Oturduğum yer bahçe katı çoluk çocuk hepsi kapimin önünde hiç aklıma gelmedi bak çok iyi düşündün.

Bu arada biliyor musun ben burdan tekrar tasinmayi düşünüyorum :KK43:
ay sen yerleştin mi ki taşınmayı düşünüyorsun? sorun nedir tatlım?

Eskiden bende geç saatlere kadar oturuyordum bebekle duzelttim sende bebekle duzeltirsin merak etme :)

Şimdi Hasretim geç saatlere kadar oturmaya. .
bebeğe kadar kalmasa iyi olacak. ender saraçın kliniğine gittiğim dönem Israrla saat 23:00-02:00 arası mutlaka uykuda ol diyorlardı. vardır bi bildikleri elbet..

aXGl72.jpg

Sabah çok erken kahvaltı yapmış olmama ragmen öğle yemeğini ancak yiyorum.
Bulgurlu kabak yemeği yaptım.
Kilo vermek için ideal bir yemek.
Çok lezzetli ve az kalorili.
En fazla 70 kalori olduğunu düşünüyorum.
70 kalori bir öğün için çok hafif. Bugün akşam yemeğinde de kabak yemeyi planlıyorum ama görücez bakalım. .
ben kabak yemeğini soğan, sarımsak ve salça kavurup susuz yapıyorum. üzerine yoğurt serince çok lezzetli oluyor. bunu hiç denememiştim hafif görünüyor afiyet olsun tatlım

bebeğe kadar kalmasa iyi olacak. ender saraçın kliniğine gittiğim dönem Israrla saat 23:00-02:00 arası mutlaka uykuda ol diyorlardı. vardır bi bildikleri elbet..
O saatler arasında vücut bir sıvı salgiliyormus eğer uykuda olursak o an.
O sağlık için çok önemli demek ki kilo vermek için de önemli

ben kabak yemeğini soğan, sarımsak ve salça kavurup susuz yapıyorum. üzerine yoğurt serince çok lezzetli oluyor. bunu hiç denememiştim hafif görünüyor afiyet olsun tatlım

Canim bende normalde Salçalı yapıyordum
Salça koymazsam pirinçli yapıyordum

Şimdi Salça koymadim 2 büyük domates dogradim
tok tutsun diye de bulgur ilave ettim.

1 Kaşık zeytinyağı ile yaptım tam diyetlik oldu

ay sen yerleştin mi ki taşınmayı düşünüyorsun? sorun nedir tatlım?

Üst kattaki komşum çok ses yapıyor üstelik torununu dovuyor bu sefer ben aasagida aglayip zirlamaya basliyirum uzuluyorum.
Kulaklarında işitme cihazı var tam duymuyor bu yüzden çok gürültü çıkarıyor ve bağırarak konuşuyor ben tüm gün sesleri duyuyorum.

Ve bahçe katindayim sürekli çocuk sesi var. Kızım buraya geldik geleli hiç saatinde uyumadi. Sesleri duyduğu için aklı oraya gidiyor. Her uyku saati benim için eziyet olmaya başladı.

Ve birde kediler var tabi :) yemek yaparken cam açıyorum hemen camdan mutfağa girmeye çalışıyorlar. Sineklik yaptiricam ama yine çözüm olmayacak yine gelip miyavlayacaklar.
Balkinumuz var ne zaman balkona çıksam kediler masanın üstünde yada sandalyede hadi bu çok problem değil de daha şimdiden sandalyelerimi tirmalayarak delikler çıkardılar yirtmak istiyorlar sanırım :)

Günaydınlarrr

Dün yaptığım kekte aklım kaldı dün yemedim kendimi tuttum
sabah kahvaltı da 1 büyük bardak süt ve 1 buçuk dilim kek yedim.

Günaydınlarrr

Dün yaptığım kekte aklım kaldı dün yemedim kendimi tuttum
sabah kahvaltı da 1 büyük bardak süt ve 1 buçuk dilim kek yedim.
günaydın tatlım. onlar nasıl kediymiş öyleeeeee :KK57: komşuna hele ne desem bilemedim. çocuğun ebeveynleri biliyor mu acaba. bi daha taşınırken bi önceki çıkanı bulup neden diye sormak Lazım :KK66:

günaydın tatlım. onlar nasıl kediymiş öyleeeeee :KK57: komşuna hele ne desem bilemedim. çocuğun ebeveynleri biliyor mu acaba. bi daha taşınırken bi önceki çıkanı bulup neden diye sormak Lazım :KK66:

Bilmiyorum hiç rastlasmadik ailesi ile.

Bu sabah kuşu yemişler balkona atmislar ben şok oldum içeri gittim kovayi fircayi getirdim yıkamak için ağzıyla önüme attı kuşu sanki ben bana kuş getir dedim. Parcalamais birde . Çok kotuydum sabah

Ara öğün olarak bir dilim tahilli ekmek üzerine cemen sürdüm yedim kesmedi arkasından birde küçük elma yedim

Bilmiyorum hiç rastlasmadik ailesi ile.

Bu sabah kuşu yemişler balkona atmislar ben şok oldum içeri gittim kovayi fircayi getirdim yıkamak için ağzıyla önüme attı kuşu sanki ben bana kuş getir dedim. Parcalamais birde . Çok kotuydum sabah
asla ellemezdim eşime havale ederdim ıyyyk. yeni nesil bunlar anacım kovuyorsun kaçmıyor bazıları. zararsız mı görüyorlar ne

Merhaba chiLL chiLL ,
Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum.:KK52:
Birkaç ay önce doğum yaptım. Evlenmeden önce 60 kiloyu bulsam hemen kafaya takıp 57-58 e düşüyordum. Evlendim 1 yıl içinde 74 e dayandım. o_O
Tam diyete niyetlenmiş hatta 3 kilo vermişken hopp hamile kaldım. 10 kiloda hamileliğimde aldım. Doğumdan sonra 6-7 kilo gitti. Şu anda 74-75 çıkıyorum. Ama ideal kiloma dönmek istiyorum.
Bende senin gibi tatlıya çikolataya dayanamayan biriyim. Diyetlerde en çok bu konuda zorlanıyorum.
Bende aranıza katılmak istiyorum ama bayramdan sonra başlasam olur mu? o_O

X