iki haftada 5 kilo muBu sabah tartildim size ancak yazıyorum
2 haftadır 79.4 de sabitlenmistim. Bu sabah 74.1 beni öyle mutlu etti ki :) hep 79.4 da kalacağım sanıyordum
Ve bir çılgınlık yapıp akrabalarimla görüştüm bugün. Herkesin ne çok kilo vermişsin demesi beni çok memnun etti. Karşılığını alıyorum ve insanların böyle demesi beni motive ediyor
iki haftada 5 kilo mu. maşallah güzellik bu ne hız
oooo direnci kırmışsın gerisi takır takır gelir. bende bu mucizenin formülünü soracaktım ama neyse Allah söyletti 74.1 e hızlıca ineceksin demekBu sabah 78.9 çıktım bunun sebebi de galiba öğle yemeğini 5.bucukta yiyip akşam yemeğini atlamam.
oooo direnci kırmışsın gerisi takır takır gelir. bende bu mucizenin formülünü soracaktım ama neyse Allah söyletti 74.1 e hızlıca ineceksin demek
inşallah al tabi :) tatil bitti eve dönüş yolundayız. evimin rahatlığını çok özledim.İnşallah canım ya 75 hedefim şuan. Hedefime ulaşınca kendime güzel bir elbise alacağım :)
Sen ne alaemdesin tatil bitti mi?
inşallah al tabi :) tatil bitti eve dönüş yolundayız. evimin rahatlığını çok özledim.
öyle şiş hissediyorum ki yarın ne çıkacak korkuyla bekliyorum bende. ayrıca teşekkür ederim eve vardık bin şükür, evim evim güzel evim :)Aa iyi yolculuklar :)
Yarın tartıya çık bakalım durum ne :)
öyle şiş hissediyorum ki yarın ne çıkacak korkuyla bekliyorum bende. ayrıca teşekkür ederim eve vardık bin şükür, evim evim güzel evim :)
87.5 çıktı canım. havuzda 3 saat geçirdim yahu yarım kilo gitseydi bariHadi geçmiş olsun :)
Canım sıkıntı etme en kötü ihtimal kilo almış bile olsan dikkat etmedigin için aldın ya birde dikkat edip almış olsaydın? :)
87.5 çıktı canım. havuzda 3 saat geçirdim yahu yarım kilo gitseydi bari
86.5-87.5 arası geziniyordum tatlım. anlamıyorum ki sabah, öğleden sonra ve akşam geç saatte günde 3 kere havuza girdim. yüzdüm spor yaptım.. bi gün daha geçsin beden ölçülerime de bakıcam. bi yerden gitmiş Olmalı değil miTatile gitmeden önce kaçtın canım sen ?
86.5-87.5 arası geziniyordum tatlım. anlamıyorum ki sabah, öğleden sonra ve akşam geç saatte günde 3 kere havuza girdim. yüzdüm spor yaptım.. bi gün daha geçsin beden ölçülerime de bakıcam. bi yerden gitmiş Olmalı değil mi
yok tatlım ya genelde kahvaltı Tarzı Şeyler yedik. bir kere gözleme yedim iki kere çikolata yedim ama yok artık o kadar harekete yine de gitmesi gerekirdiAğır yemekler yedin mi canım?
yok tatlım ya genelde kahvaltı Tarzı Şeyler yedik. bir kere gözleme yedim iki kere çikolata yedim ama yok artık o kadar harekete yine de gitmesi gerekirdi
Acıya hiç dayanamıyorum ama bu topikte başladığım gibi beslenmeye başlayacağım. ilk hafta güzel vermiştim. 88 küsürlerden 86.5 a inmiştim. yine kaldığım yerden devam etcem artık yakında adet olup tüp bebek tedavisine başlayacağım. ne kadar versem karSen diyordun ya metabolizmam bir yerden sonra duruyor vücut alisiyor az yemeye kilo veremiyor. Öyle bir durum mu bu acaba
biraz acı şeyler mi yesen?
Acıya hiç dayanamıyorum ama bu topikte başladığım gibi beslenmeye başlayacağım. ilk hafta güzel vermiştim. 88 küsürlerden 86.5 a inmiştim. yine kaldığım yerden devam etcem artık yakında adet olup tüp bebek tedavisine başlayacağım. ne kadar versem kar
Cardialgia nerelerde acaba? bi göründü yine kayıp..
evet canım çok doğru söylüyorsun başladım artık. düzenimi oturtayım menü de paylaşırım. zaten iki kişi kaldık.Nerelerde bilmiyorum ama umarım iyidir en son moralsiz gibiydi. .
Canım başla bak güzel bir tatil yaptın gezdin gördün eğlendin dinlendin. Kendini mutlu ettin.
Şimdi bedenini mutlu etme zamanı. Verdiğin her kilo bedenini rahatlatacak.
Tüp bebek diyorsun bak çok güzel. Hamilelik geçirme durumun var . Kilonun üstüne kilo binmesin.
Hamileliginde daha rahat geçer ..
evet canım çok doğru söylüyorsun başladım artık. düzenimi oturtayım menü de paylaşırım. zaten iki kişi kaldık.
cardialgia iyisindir inşallah