Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bulgur ve kabak gayet masum olmuş. kabak özellikle kabızlığa çok iyi geliyor
bilmiyordum canım. iyi olmuş zaman geçirmişsinizdir.Canim benim eşim hiç evde olmuyor biliyorsun 2 gün tatildi ise gitmedi bu yüzden hep onunla ilgilendim. Aklımdaydiniz ama yazamadım.
Napiyorsun tatil ne durumda? Keyfin nasıl?
bilmiyordum canım. iyi olmuş zaman geçirmişsinizdir.
ben iyiyim tatil güzel gidiyor şimdilik. arılar da olmasaydı iyiydi :)
ben her tür haşereden sinek arı aklına ne geliyorsa nefret ederim. ama her yerde varlar sonuçta. bakıyorum arı mı geliyor cup kafa suyaDikkat et ben aridan çok korkarım sokacak diye :)
ben her tür haşereden sinek arı aklına ne geliyorsa nefret ederim. ama her yerde varlar sonuçta. bakıyorum arı mı geliyor cup kafa suya
öyle yapıyorum zaten. 2000 bacak hareketi yaptım suyun içinde. bol bol yüzdüm. kilo vermesem bile inceleceğimi düşünüyorum. tek sıkıntı sudan deli gibi acıkmış çıkıyorum.Hahah bende öyle hiç hoşlanmam
bol bol yüz sudan çıkma tamam mı ? :) yüzmek en güzel spor
öyle yapıyorum zaten. 2000 bacak hareketi yaptım suyun içinde. bol bol yüzdüm. kilo vermesem bile inceleceğimi düşünüyorum. tek sıkıntı sudan deli gibi acıkmış çıkıyorum.
sen nasılsın canım? diyete devam değil mi?Çok güzel.
Acikirsin evet ama hiç çekinme ye. Sadece Kızartma ve fastfooda dikkat et canım
sen nasılsın canım? diyete devam değil mi?
günaydın tatlım.. tartıya takılma vücut direnir yada belki kas artıyor yağ azalıyor bilemezsin. ölçülerini alıyor musun bi değişiklik var mıDevam ediyorum sadece bir gün kacamak yaptım onun dışında her şey aynı ama tarti da sabit kaldım
Ölçü aldım ama baya oldu son dönemde almadımgünaydın tatlım.. tartıya takılma vücut direnir yada belki kas artıyor yağ azalıyor bilemezsin. ölçülerini alıyor musun bi değişiklik var mı
ben düzenli almaya çalışıyorum. tartıda fazla çıktığımda hemen ölçülerime bakıyorum ödem mi diye. aaaah ah hayalim üç kelime o da şöyle, yiyorum kilo almıyorumÖlçü aldım ama baya oldu son dönemde almadım
hoşgeldin tatlım. nerelerdesin? herşey yolundadır umarım..Kızlar ben geldim
Hoş geldin canım nerelerdeydinKızlar ben geldim