Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Canim neyin var umarım sağlığın iyidir. ..
dilerim ki zor günlerin çabuk geçer biran önce kendine gelirsin sorun herneyse biran önce çözersin.
gorusemeyecegimiz bu süreçte kendine iyi bak. .
canım Sağol ilgilendiğin için. akıl sağlığımı saymazsak iyiyim. evlilik işte daha ne diyim. öpüyorum hepinizi

Çok güzel bu bilinci korumalisin. İstersen başarırsin.
Eminim çok guzelsindir fazlaliklarindan kurtulunca daha da güzel olursun. Ve tabi ki daha da mutlu. .

canım Sağol ilgilendiğin için. akıl sağlığımı saymazsak iyiyim. evlilik işte daha ne diyim. öpüyorum hepinizi

Eşin yine canını sıktı sanırım senin.
Tatlım evlilik bu işte koca demek dert tasa demek :)
Sabah eşim beni sinir etmek için elinden geleni yaptı ama hiç takmadim o soylenirken kalktım üstünü giyindim kapıya geldim ne yapıyorsun dediğinde beni kahvaltıya gotureceksin seni bekliyorum dedim. Gitmiyorsak da bende sana karşılık verir kavga eder evde kıyamet koparirim diyince hazırlandı çıktık ve o an herşey bitti. Bunu sadece kendi mutluluğum için yaptım. Yoksa o bana laf ederken ona verecek çok cevap vardı ama migrenim tutsun asabim bozulsun istemedim. .

canım evlilik birbirini idare edebilme sanatıymış ama birebir ilişki dışında eşimin yaptığı ve çok pişman olduğu bi hata var ortada. aldatma gibi bişey değil şükürler olsun ama ben ilk defa bir insana güvenmeyi seçmişken karşıma ben bi halt yedim diye gelmesi benim bütün dengelerimi bozdu. yola devam kararı aldım ama en ufak bişeyde ısıtıp ısıtıp önüne getirmemem lazım ama bu da zor benim için. şimdi hem onu psikolojik olarak desteklemem lazım hem kendimi. kadın olmak hep güçlü Olmayı gerektiriyor ve ben bundan yoruluyorum bazen

Canim lütfen bu duygulardan uzaklas. Bunu kendin icin yap. Kendini yer bitirirsin sana yazık değil mi ?
Konu ney bilmiyorum ama sen bunu asabilecegini düşünüp onu affetmissin. Demek ki kendinde bu gücü gördün demek ki bu adam buna değer senin için.
Geçmiş ile onu yargılama şimdiye bak. Şuan bir sorun yoksa bu hata tekrarlanmiyor ve eşinde buna dikkat ediyorsa onun önüne ısıtıp ısıtıp koyma. En başta kendini üzersin sonra onu ve evliliginizi yipratirsin diyalogunuzu bozma.
Herkes bir şeyleri affediyor kimimize göre büyük kimimize göre küçük ama herkesin bir geçmiş acısı oluyor emin ol

işte yapmamam gerekiyor affettiysem geride bırakmam gerekiyor. ama bunu yapabilmek de irade istiyor. bu haftasonu tatil planımız var aylar öncesinden ayarladığım. dinlenmek ve zaman iyi gelecek. tatilde bolca yüzüp kilo verip bomba gibi Dönmeyi umuyorum. bekleyin beni

Git dinlen Eğlen gez yüz ve gel :)

Çok güzel bu bilinci korumalisin. İstersen başarırsin.
Eminim çok guzelsindir fazlaliklarindan kurtulunca daha da güzel olursun. Ve tabi ki daha da mutlu. .
Teşekkür ederim o senin güzelligin. Inşallah koruyacagim

Sabah kahvaltı
2 dilim tahilli ekmek üstüne labne

Öğle
Yağsız makarna
yoğurt

Birazdan da sütle yulaf ezmesi yiyeceğim

Günaydın kizlarrr
Beyaz peynirli tost ile kahvaltımı yaptım bugün

Kahvaltida 1 dilim ekmek beyaz peynir domates

Öğlen yemeği ızgara köfte bulgur pilavı salata

Aksam
Yağsız makarna
1 kase yoğurt üstüne biraz Zerdeçal biraz nane biraz da kimyon ekledim makarna ile yedim.

Bugün tok olmam gerekirken tüm gün açlık hissettim
Bunun sebebinin de canımın istediği bir şey var ama yemedim onu aklımın onda olduğunu düşünüyorum sanki onu yemedigim için açım gibi geliyor galiba bu yüzden. .

Canın ne çekiyor? doğru şeyleri yemekten korkma. sen çok iyi gidiyorsun istikrarlısın en önemlisi de bu..

Güzel bir pazar kahvaltisi yaptım
omlet domates salatalık dereotu peynir tek bir dilim kızarmış sucuk bir parça tereyağı bal. 2.5 dilim çavdar ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…