Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Doktoruna bir sor bakalım ..

Canım ben bu hafta pirinç lapasini yapacağım bir gün ve hiç yulafla bir öğün gecirmedim onu da yapacağım
sende bi pilav yap

Öğlen mercimek yemeği yaptım yani kara Şimşek :)

Akşam bir dilim et yedim çok çok az pilav

Gün içinde bir ara ice tea içtim bir kutu

Kocam geldi bana cornet almış hemde çikolatalı en sevdiğinden!

Görünce çok mutlu oldum yemek istedim yesem mutlu olurdum ama o dondurma bittiğinde mutlulukta bitecek. Hatta belki dondurma bitmeden bitecek.

Yemezsem daha mutlu olurum dedim. Kilo verince. bir küçük bedene geçince. Tartıda daha hafif çıkınca. Giydiklerim daha çok yakistiginda. Kendimi kilo vermiş görünce. Aa çok zayiflamissin dediklerinde daha mutlu olurum. Bu yüzden yemedim. Yemeyecegim de ..

sen kazanmışsın tatlım. ama bi sonraki paylaştığın kalorilere bakınca haftada 1 kere yenilebilir bence.

sen kazanmışsın tatlım. ama bi sonraki paylaştığın kalorilere bakınca haftada 1 kere yenilebilir bence.

Tabi ki yenebilir ben gece olduğu için reddettim.

Yicez yemeden zayiflamak diye bir şey yok. Şuan dükkan kapalı mal yükleme yapamayız onu demek istedim :)

Günaydın kizlarrr bu sabah hiç kahvaltı edesim gelmedi zaten ekmekte yokmuş bende kahvaltı etmedim. Bu günlük böyle olsun .
Öğle yemeğini erken yiyeceğim ama öğlen ne yiyeceğim belli değil. Evde patlıcan var onu yapsam yağlı bit yemek çıkacak ortaya biliyorum başka da bir şey kalmamış bana market yolu gözüktü

12 bucukta patlıcan kabak Havuç domates ve kıymadan bir yemek yaptım onu yedim. 1 dilim de tam buğday ekmegi

12 bucukta patlıcan kabak Havuç domates ve kıymadan bir yemek yaptım onu yedim. 1 dilim de tam buğday ekmegi
afiyet olsun canım. bende kahvaltıyla duruyorum hala. bi kaşık yumurta, yarım dilim ekmek ve baş parmağım kadar börek.
aşırı bitkin hissediyorum. yataktan Kalkıp koltukta uyur oldum

afiyet olsun canım. bende kahvaltıyla duruyorum hala. bi kaşık yumurta, yarım dilim ekmek ve baş parmağım kadar börek.
aşırı bitkin hissediyorum. yataktan Kalkıp koltukta uyur oldum

Ya bende öyleyim bugün kolumu kaldirasim yoktu
şimdi balkonda çamaşırlar var toplayıp yatacagim
kızım da bugün odasında uyudu bakalım bu gece nasıl geçecek eminim beni sürekli uyanıp uyandıracak ama hadi hayırlısı

7bucukta yedim akşam yemeğini
Tavuk sote
2 çorba kaşığı pilav
2 çorba kaşığı yoğurt

Yemekten önce de 1 büyük dilim karpuz

merhabalar. bu aralar zor günler geçiriyorum. bi süre fazla Paylaşım yapabileceğimi sanmıyorum. diyet modunda değilim ve sizin enerjinizi düşürmek istemiyorum. kendimi toplayınca aranıza dönerim tabi. o zamana kadar da paylaştıklarınızı takip ederim. sevgiler.

Harikasın canım işte bende zorlama baskı olmadan azaltma metoduyla gitmek istiyorum. Inşallah benim icin bu son uğraşı olur ulaşıp korurum 12 kilocuk .

Harikasın canım işte bende zorlama baskı olmadan azaltma metoduyla gitmek istiyorum. Inşallah benim icin bu son uğraşı olur ulaşıp korurum 12 kilocuk .

Sen istedikten sonra yapabilirsin. Kendini diyet moduna sokmadan sadece yediklerini gözden geçirerek.
Kiloluysak bunu bedenimize yapan biziz bu yüzden buna son verecek olan kişide yine biziz.
^ya kilo vereyim^ diyip veremiyorsak hiçbir şey yapmadigimiz için bu lafta kalsın istemiyorsak biraz kendimizi gözlemlemek gerek, neden kilo alıyoruz? Yada neden kilo veremiyoruz? Bunun cevabını bulduktan sonra kilo vermek kolay. Herşey beynimizde bitiyor ben buna inanıyorum

Canim neyin var umarım sağlığın iyidir. ..
dilerim ki zor günlerin çabuk geçer biran önce kendine gelirsin sorun herneyse biran önce çözersin.
gorusemeyecegimiz bu süreçte kendine iyi bak. .

Kahvalti
peynirli güzel bir omlet
1 adet salatalık
dereotu

Öğlen
tavuk sote
bulgur pilavı

Akşam
ciğer
yarım kutu ayran

Gün içinde Nescafé sekersiz

Aynen öyle beyin yoksa aç filan değilim yemekten yeni kallktim sirf yemeği sevdiğim icin mideme ağrı bulantı girene kadar yiyordum. Simdi öğünlu porsiyonlu biraz daha özenli yemeye gayret edicem yavaş yavaş azaltacagim 1 günde 1 kg gitmis ilk hafta verilen kilo biaz fazla olduğu icin moralde olur bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…