Dengem sasti ya benim bir suru olay. Kiskandim seni gidip tam tahilli ekmek aldim kendime.
Kizlar menuleri liste seklinde rapor gibi yazalim.
yani mesela sadece akşamları sabah şu Öğlen bu gibi mi yazalımÇok iyi yapmışsın canım . Tahilli ekmek ya da çavdar ekmeği yiyebilirsin.
Taman liste olarak yazalım yediklerimizi. .
tünaydınlaaaaar kızlar detoks bandı kullanıyorum iki gündür yataktan söküyorum kendimi öyle rahatladım ki.. bu arada tartıda güzel rakamlar gördüm çok şükür. bugün kahvaltım yarım dilim ekmek ve peynir bide biraz zaman geçsin haşlanmış yumurta yiyeceğim. chill bugün İstanbul'da hava çok serin şahsen ben ince bi battaniyeye sarıldım öyle geziyorum :)
yani mesela sadece akşamları sabah şu Öğlen bu gibi mi yazalım
Sen gercekmisin hiç birşey yemeden nasıl duruyorsunKizlar raporum...
Sabah sekersiz sütlu kahve
Öglen yok
Simdi sade kahve su
Aksam nesfit yerim.
Hic canim birsey istemiyor.
canım yeme içme değil. detoks bandı alıyorum. aksamdan ayak tabanına yapıştırıyorum sabaha simsiyah oluyor. başlarda inanmadım kesin bi madde var içinde bekleyince kararıyor dedim ama düzenli yapınca son gün bant kararmıyor bide sabaha pamuk gibi uyanıyorum missssNasil bir detoks bu canim?
Evet oyle, hem fikir sahibi oluruz hemde daha guzel degerlendiririz.
tatlımmmm metabolizmanı kilitlersen bi daha çok zor kilo verirsin. ben öyle Günler'de kendimi zorluyorum.Kizlar raporum...
Öglen yok
Simdi sade kahve su
Aksam nesfit yerim.
yani mesela sadece akşamları sabah şu Öğlen bu gibi mi yazalım
Kizlar raporum...
Öglen yok
Simdi sade kahve su
Aksam nesfit yerim.
afiyet olsun canım Çay bende de aynı etkiyi yapıyor. Çay içmeden uyanmış saymıyorum kendimi :) o bikaç gün sana kilo olarak dönmez çok hareketli olacağını düşünüyorum ama tabi karbonhidrata abanırsan bilememSabah sandviç yaptım
Öğlen yemek yiyemedim kosturmakdan eşimle bir simiti paylaştık
Akşam tavuklu salata
Gün içinde bir bardak çay bile icemedim şimdi bu yüzden başım feci derecede ağrıyor.
.tasiniyorum salı günü. Bi kaç gün yemekler hep düzensiz olacak inşallah bu bana kilo almak olarak yansimaz. .
Sen gercekmisin hiç birşey yemeden nasıl duruyorsun
canım yeme içme değil. detoks bandı alıyorum. aksamdan ayak tabanına yapıştırıyorum sabaha simsiyah oluyor. başlarda inanmadım kesin bi madde var içinde bekleyince kararıyor dedim ama düzenli yapınca son gün bant kararmıyor bide sabaha pamuk gibi uyanıyorum missss
tatlımmmm metabolizmanı kilitlersen bi daha çok zor kilo verirsin. ben öyle Günler'de kendimi zorluyorum.
Ama sen birşey yemiyorsun böyle olmaz ki
Sağlıklı beslenelim abur cubur yemeyelim kilolar gider bu ölüm orucu gibi. Lütfen birseyler ye
Cok iyi olmus ama muz fazlami olmus cerezlerin yaninda ikisinden birini tercih etsen dahami iyi olurdu sanki ?bu arada bugün 1100 kalori almış oluyorum. bence iyi. siz ne dersiniz? metabolizma hızım 1600 civarında
canım iki ara öğünden birinde Çerez birinde muz yedim.Cok iyi olmus ama muz fazlami olmus cerezlerin yaninda ikisinden birini tercih etsen dahami iyi olurdu sanki ?
canım protein yok diyetinde. beni endişelendiren bu oldu. ben bi dönem protein eksikliği kaşadım. saçlar dökülüyor tırnaklar kırılıyor, halsizlik aklına ne gelirse. eğer proteini yeteri kadar almazsan kilo verirsin ama kasların eridiği için tartıda azalırsın görüntün değişmezKizlar cok haklisiniz, bugunluk boyle oldu. Pazartesi daha da iyi koyacagim yoluna kendime badem falanda alacagim.
Aksam üstu kendimi zorladim bir dilim tahilli ekmek ile peynir yedim.
Canim hicbirsey istemedi, sizlerin sayesinde daha da duzene girecegim.
Tam gaz devam...