Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Ya sen benim şimdi Evimin halini görsen acirsin halime ne Sarayı ben eve benzesin istiyorum

Doğru dürüst eşyam yok zamanında batan geminin malları gibi kaçırıp götürdüler esyalarimi. Begenmeyip alinmayanlarla da ben idare ediyorum :)

o ne demek ya batan geminin malları? canım benim yatak odamı görseydin kaçardın :) düz tek bir duvar yok. kolonlar kirişler aman Allah'ım dedimdi. annemin ilk yorumu eh deprem olsa da bu eve bişey olmaz demişti neyse adam öyle bi yaptı ki dolapları kolonlar falan kapandı. sadece kolon olan kısımlarda dolabın derinliği az akıllı bi planlama yapmışsındır güzel olacak eminim :)

Senin için güzel bir kapama olmuş dolap. Ve annenin dediği gibi baya sağlam heralde ev sanslisin :)

Ben 3+1 den 1+1 bir eve taşınmak zorunda kalmıştım o dönem kp bu eşyalar sığmaz oraya giyerek kendisi kardeşi babası ve bir arkadaşı arasında benim tüm esyalarimi paylastirdi kocaman salondan bana bi 3 lü kanepe servis sehpası ve tv kaldı halilarimi dahi götürdüler utanmadan yatak odamı bile aldılar neyse öyle böyle 2 seneye yakin geçirdim şimdi eskisi gibi normal bir evim olsun istiyorum onun için bu kosturmacam.

Bu sabah kahvaltı yapmadım hiç bir şey yiyesim gelmedi
1 tam ceviz attım ağzıma onu bile zor yedim.
Şimdi sekersiz bir Nescafe yapacağım bir de sigara yakarim oh ..

canım şartlarını bilemem ama bi depoya koysaydın keşke. ne kadar ayıp ya üzüldüm böyle bişey yaşamana..

Kizlar geldim dun hareketli bir gündü,

Dunku rapor.

Sabah normal kahvalti

Sonra disari ciktik biraz cips yedim ( bir daha olmaz)

Anneme gectik bir kac kasik makarna, bir kac kasik salata.

Sicak köy ekmegi almistik bir lokma ondan yedim.

Evde biraz cekirdek bol su ve bitki cayi.

Basima.cok agri girdi ilactan önce birseyler atistirdim.

Kendime cok sinir oldum ya ilk kez bu kadar atistirdim. Kendime ceza verecegim.

Ve gelelim bugüne,

Kalkinca tartildim carsambadan beri uyamadim diyete söyledim zaten.

Giden 1.500 kilo :)

Bu hafta hedefim 2.5_3

Demin,

Peynirli omlet,tahilli ekmek ve salatalik domates, kayisi çayi. Bugun kol ve bacak calisacagim.

Siz neler yapıyorsunuz bakalim?

merhaba canım bu hafta toparlarsın Sıkma canını. ben geçen hafta regl dolayısıyla 89 çıkıyordum. ondan önceki kilom 88.3 ü baz alıyorum. bugün 86.8 çıktım. 1.5 kilo oh oh yandaaaaan :)

Canim kendini en iyi sen bilirsin tabi ama bence haftalik hedefin çok yüksek ve sen doğru düzgün bir şey yemiyorsun
dün ki Menün cips hariç gayet normal bence hafta da 1 kilo çok iyi fazlası hem zararlı olabilir hem geri alabilirsin

Kızlar geçen pazartesi 80.2 gramdim
Dün gece regli oldum
bu sabah 80.5 gram çıktım ama muhtemelen adet olduğum için böyle çıktı haftaya pazartesi daha sağlıklı bir sonuç alırım herkes çok iyi gidiyor hepimizi tebrik ediyorum

o zaman sana da tebrikler, adet döneminde sadece 300 gr ödemin olacak değil ya
bana burası çok iyi geldi. önceden tek Başıma yapmaya çalışıyordum ama öyle günler oluyordu ki diyette olduğumu unutup elime geçen bi çikolatayı hüpletiyodum sıkıntıdan. şimdi artık hop bi bildirim hııııı bak kızım diyettesin uyanık ol der gibi :)

Çok sevindim tek başına yapmak zor oluyor evet birlikte bu günleri gecirmek daha kolay
Hep birlikte zayiflayacagizzzz mutlu mutlu

Bugün ne yedim hatirlamaya çalışıyorum

sabah kahvaltı yapmadım
1 bardak Nescafe hatta yarım bardak bile diyebiliriz çünkü bitiremedim
Biraz antep fistigi yedim 10 taneyi geçmez
çok az et sote yedim
1 kutu kola içtim
Unonun kepekli çıtır çubukları var 2 tane ondan yedim

Hepsi bu kadar. sağlıklı beslendim sayılmaz bugün ama kendime bi iki gün müsade ediyorum sonra eskiye döneceğim.

bugün kahvaltıda Omlet, kaşar peyniri ve ekmek yedim
öğle cacık ekmek
ikindide ceviz
akşam yemeğinde davetliydik bomba oldu.. 1 Kaşık barbunya, 1 Kaşık pilav, 1 Kaşık Ciğer yedim. toplam 1760 kalori aldım ve kendimden bugünkü diyetimden hiç memnun değilim. akşam yemeğine çok yüklendim.

Sen ilk defa bu kadar yedin normalde yiyemiyorsun
cacık ekmeği neden yedin açıktın mi ne oldu ilk defa kahvaltın bile sağlamken

Sen ilk defa bu kadar yedin normalde yiyemiyorsun
cacık ekmeği neden yedin açıktın mi ne oldu ilk defa kahvaltın bile sağlamken
ay canım yazamadım sitede sorun vardı. bugün güne çok erken başladım. Yazdığım kahvaltı aslında 2 seferde yediğimin toplamı. cacık ekmek öğle yemeği niyetine yedim. sorun Akşama yüklenmem oldu. diyet yaparken evden çıkmasam anca

Merhaba, kilo verme azminiz beni çok etkiledi. Ben de desteksiz kilo vermekte zorlanıyorum. Bir yerlerde benim gibi diyet yapan birilerinin varlığının beni motive ettiğini farkettim. Eğer yer varsa aranıza katılmak isterim.
Geçmiş ve şimdiki durum
şu hayatta 1.57'lik boyumla 2013 yılında 76 kiloyu görmüşlüğüm var. Sonraki üç yılda ara ara rejimlerle ufak hayat değişiklikleriyle 68'e indim. En büyük sorun gece yememdi, onu da buraya üye olduğumdan beri yenmeye çalışıyorum. Hedefim 52 kilo. Bu hedefe inmek için bir zaman dilimi belirlemedim, tek hedefim gerekli motivasyon ve destekle doğru beslenmeyi hayatımın bir parçası haline getirip sağlık bir bedene yakın zamanda sahip olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…