- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
canım protein yok diyetinde. beni endişelendiren bu oldu. ben bi dönem protein eksikliği kaşadım. saçlar dökülüyor tırnaklar kırılıyor, halsizlik aklına ne gelirse. eğer proteini yeteri kadar almazsan kilo verirsin ama kasların eridiği için tartıda azalırsın görüntün değişmez
canım Rabbim selamet versin. Sıkıntılar geçer gider inşallah. tahlillerinin sonucunu da yazarsın bişey yoktur inş. bide gece uyuyabilseydikHaklısin normalde diyetlerinde eksik olmazdı ama düzene girmedi bu hafta kötü haberler falan.
Alışverişe çıkacağım.
Pazartesi günü sabahta kan vereceğim troid ve tam kan tahlili.
bu arada bugün 1100 kalori almış oluyorum. bence iyi. siz ne dersiniz? metabolizma hızım 1600 civarında
afiyet olsun tatlım. ceviz yetmezse ayran da aklında olsun.. eşyaları nerden bakcan? maskoya yada gidebiliyorsan modokoya git. Allah kolaylık versin işin Gücün rast gitsin inşallahGünaydın kızlar
sabah yine hızlıca hafif bir sandviç hazırladım 8 buçuk gibi
Şuan sekersiz Nescafe mi içiyorum
1 saate sonra evden çıkacağım çıkmadan sehriye çorbası içeceğim bir kase
Bugün eşya bakmaya gideceğim
dışarda acikacagim eminim
Izgara balık yada ızgara tavuk yeme niyetindeyim umarım öyle de olur.
Yanıma 2 adet tam ceviz aldım onu da ara öğün yapacagim.
Bana dua edin bütün işim gücüm rast gitsin ya çok endiseliyim eşya bulamam bulsam alamam alsam süresi yetişmez diye. .
Öpüyorum sizleri dikkat edin kendinize
Cardialgia sende lütfen dün ki gibi yapma sağlıklı bir şekilde azar azar ye. .
afiyet olsun tatlım. ceviz yetmezse ayran da aklında olsun.. eşyaları nerden bakcan? maskoya yada gidebiliyorsan modokoya git. Allah kolaylık versin işin Gücün rast gitsin inşallah
enginceden yemek odamı aldım asla memnun değilim tatlım. söyledikleri zamanda getirmediler, geldiğinde masa çizik içindeydi. 2 kere geri gönderdim ya hasarlı geliyo ya monte ederken zarar verdiler bilmiyorum düğün öncesi olduğu için evde değildim o sıra. dolap için daha önce yaptığı yerlerin resmi varsa fikrin olur yada tavsiye üzerine bi yerle anlaşabilirsin. taşınmak zor haklısın hele çocukla.. ama iyi bir plan yaparsan kolayca üstesinden gelirsin. her Odayı ayrı kolileyip üstüne yazmak gibi..Engince var bilmem bilir misin oraya baktım ilk başta çok güzel mobilyalar var ama begendiklerim çok pahalı geldi eşime korktu gözü başka bir mobilyaciya gittik orada da koltuklar oturuyorum çat çat ses geliyor
sonra ikea ya kitaplık bakmaya gittim aşırı kalabalıkdı birşey secemedim
en son Modoko ya gittik ama 2 mağazaya girebildim ve kafam çok karıştı karar verip yarın son bi kere daha da bakicam.
Ortalama olarak teslim süresi 2 hafta. EşyalarıM gidecek tekrar yenileri getir eskiyi çıkar. 2 ay düzen kuramam o evde.
İsim çok zor. Yatak odasına da dolap mi yaptirsam dedim 4 bin fiyat verdiler gormedigim şeye o kadar para vermek de risk gibi. Çok kararsizim cookk
Çocukla taşınmak zaten kabus gibi
Menün çok güzel pırasa dolaba mi atmistin? Ben bi kaç hafta önce aldım hiç iyi değildi pırasa almıyorum o yüzden ama çok severim pirasayi
pilav dediğin gün yapacağım söz :) diyete başlayalı pilav makarna yapmıyorum. Aklımda kısır var bu ara :)Bugün sandviç
Şehriye çorbası
2 ceviz
ızgara köfte salata
ve itiraf edeyim 4 tane de zeytinyağlı sarma 1 tane de minicik sigara boregi yedim yanına da yarım ayran içtim
Regli oldum pirinç lapasi yiyecektim ama sanırım yarın mümkün olmayacak yine disarlarda kosturacagim
Regli donemin de yapabilen pirinç lapasi yapsın. Sismiyor çok vücut iyi oluyor lapa ve kilo veriyorsunuz tabi ki ..
enginceden yemek odamı aldım asla memnun değilim tatlım. söyledikleri zamanda getirmediler, geldiğinde masa çizik içindeydi. 2 kere geri gönderdim ya hasarlı geliyo ya monte ederken zarar verdiler bilmiyorum düğün öncesi olduğu için evde değildim o sıra. dolap için daha önce yaptığı yerlerin resmi varsa fikrin olur yada tavsiye üzerine bi yerle anlaşabilirsin. taşınmak zor haklısın hele çocukla.. ama iyi bir plan yaparsan kolayca üstesinden gelirsin. her Odayı ayrı kolileyip üstüne yazmak gibi..
pırasayı manavda buldum Sevdiğim nadir sebzelerden olduğu için aldım hemen. dolaba konduğunu bilmiyodum ki
pilav dediğin gün yapacağım söz :) diyete başlayalı pilav makarna yapmıyorum. Aklımda kısır var bu ara :)
bizde maskoyu falan talan etmiş en son yemek Odası'nı enginceden almıştık. burda yeni açılmıştı biz aldıktan bikaç ay sonra da kapandı zaten. o dönem artık mobilya görmekten o kadar bunaldım ki yeter dedim aldım. masayı da götür getir baktım olmuyo aman Kalsın dedim sorunlu ayağı cam tarafına verdim. şimdi ki Aklım olsa içime sinmeyen bişey olacağına eksik olsun zamanla tamamlayayım derdim. ama dolap öyle değil bak. dolabı ertelersen yerleşemezsin. adamın daha önce yaptığı işlerin fotosu yok mu? ben tavsiyeyle bi marangoza yaptırdım adamın yaptığı işlerin fotosu vardı hatta mimarla çalışıyo çizim yapıp gösteriyorlar önce. evin en güzel kullanışlı yeri yatak odası oldu. dolabın iç ölçüleri bile benim isteğime göre yapıldı.Bende bilmiyorum koyulur mu acaba koydun mu diye sordum :) ben dedim diye koyma dolaba belki koyulmuyordur;
Ya anneme enginceden aldık tam biz aldıktan sonra orası enginev oldu. 2 ayrı firma oldu bunlar ama engince de daha çok çeşit var diye oraya baktım. Annemin esyasinda biz memnunduk ama dediğin gibi bize de söylenen süreden daha geç gelmişti kaç sene önce.
Bende kendi mobilyami evlenirken Modoko da Otto vardı oradan almıştım memnundum da ama şimdi baktım fiyatlar çok çok yüksek. . Ben komple evi yeniliyorum gibi bir şey o yüzden bana çok geldi . Acaba diyorum önce salonu halledip bi kaç ay sonra diğerlerini sıra ile mi alsam 2 günüm kaldı ben hala kararsız :)
Dolapci da birinin tavsiyesi ile bulduk ama yaptıran kişi ofise dolap yaptırmış eve değil bu yüzden emin olamıyorum işte başka da bulamadım kimseyi
mağaza adı aklımda yok tatlım. ben Avrupa yakasındayım maskoya gitmiştim daha çok. ama şunu farkettim çok uçmayacaksan eğer belli fiyat aralığında her yerde benzer Şeyler oluyor.eejanaika Modoko da hangi mağaza peki önerin canım ?
bizde maskoyu falan talan etmiş en son yemek Odası'nı enginceden almıştık. burda yeni açılmıştı biz aldıktan bikaç ay sonra da kapandı zaten. o dönem artık mobilya görmekten o kadar bunaldım ki yeter dedim aldım. masayı da götür getir baktım olmuyo aman Kalsın dedim sorunlu ayağı cam tarafına verdim. şimdi ki Aklım olsa içime sinmeyen bişey olacağına eksik olsun zamanla tamamlayayım derdim. ama dolap öyle değil bak. dolabı ertelersen yerleşemezsin. adamın daha önce yaptığı işlerin fotosu yok mu? ben tavsiyeyle bi marangoza yaptırdım adamın yaptığı işlerin fotosu vardı hatta mimarla çalışıyo çizim yapıp gösteriyorlar önce. evin en güzel kullanışlı yeri yatak odası oldu. dolabın iç ölçüleri bile benim isteğime göre yapıldı.
mağaza adı aklımda yok tatlım. ben Avrupa yakasındayım maskoya gitmiştim daha çok. ama şunu farkettim çok uçmayacaksan eğer belli fiyat aralığında her yerde benzer Şeyler oluyor.
ay canım gerçekten çok vermişsin. istediğin gibi olmadığı için söylüyorum bunu. ben Avrupa yakasındayım masko da bu tarafta bu Yüzden modokodan çok maskoya gittim biliyosun vakit Kıymetli oluyor o günlerde. sürgülü kapılar çok sorunlu oluyor zaten. çabuk bozuluyor ama yer sıkıntısı varsa en mantıklısı tabiDaha once ki çalışmalarını sormadım fotoğraf var mı diye aslında biraz da şu var kimse yok etrafta yaptirabilecegim yani bunu beğenmedim dur diğerine yaptirayim diyemiyorum.
Anadolu yakasındamısın sen?
Benim en kullanışsız yerim yatak odası. Şuan ki dolabimi da ben kafama göre yaptırdım ama hata etmişim hiç kullanışlı değil en çok askı bölümü var. Raf tek bir bölüm de var onunda eşimle bölüşüyoruz . Evlendigim de yaptırmıştım sonra başka bir eve geçtim orada eğim mo vardı ne sürgü kapıları kapanmadi tam öyle ola ola dolap bozuldu şuan eğim yok ama bir kapağı çok zor kapanıyor bazen yarıda takılıp kalıyor. Ve ben 5 sene önce sadece bu dolaba 7bin verdim, 2 sene sonra da yaptırdığım yer tabela değiştirdi aynı hatayi yapmaktan korkuyorum
ben avangard döşedim evimi. çok klasik değil ama çok modern de değil. tabi şimdiki Aklım olsa ekru rengini bu kadar kullanmazdım.. Dilediğin gibi bi koltuk bulursun umarım. ama unutma önemli olan sizin mutluluğunuz. yoksa sarayda otursan ne oturmasan ne..Ya ben birde şu chester koltuklardan istiyorum en uygunu 5binden başlıyor 5 katına kadar çıkıyor fiyat öyle olunca vaz geçtim standart bir koltuk takımı alacağım sanırım dediğin gibi çok ucmamak gerekiyor..
ay canım gerçekten çok vermişsin. istediğin gibi olmadığı için söylüyorum bunu. ben Avrupa yakasındayım masko da bu tarafta bu Yüzden modokodan çok maskoya gittim biliyosun vakit Kıymetli oluyor o günlerde. sürgülü kapılar çok sorunlu oluyor zaten. çabuk bozuluyor ama yer sıkıntısı varsa en mantıklısı tabi