Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

baklagilleri de diyetine katabilirsin. ben yeşil mercimeği haşlıyorum. yoğurda katıp yediğimde hem lezzetli hem doyurucu oluyor. Akşama bende ne yerim bilmiyorum. Yumurtayla avokadoyu hayal edemedim ama sen beğenmişsen mesele yok :KK66:

Güzel oluyor deneyebilirsin ben tek yiyemiyorum avakadoyu ama salataya sos yapıyorlar falan öyle arada kaynıyor :)

Yeşil mercimek haşlayıp salataya atıyorum bende.
Yoğurda koymak hiç aklıma gelmemişti akşamlari onu yapıp yiyedebilirim aslında ara sıra

Güzel oluyor deneyebilirsin ben tek yiyemiyorum avakadoyu ama salataya sos yapıyorlar falan öyle arada kaynıyor :)

Yeşil mercimek haşlayıp salataya atıyorum bende.
Yoğurda koymak hiç aklıma gelmemişti akşamlari onu yapıp yiyedebilirim aslında ara sıra
bizim evde yemek pişmediği için ben kendimce böyle Şeyler buldum. yeşil mercimeği haşlayıp dolaba koyuyorum. acıktıkça yoğurtla öğün yapıyorum kendime. salatada da güzel olur ama salata için piyaz düşündüm ben. gazman olup çıkarım artık napayım :halay:

bizim evde yemek pişmediği için ben kendimce böyle Şeyler buldum. yeşil mercimeği haşlayıp dolaba koyuyorum. acıktıkça yoğurtla öğün yapıyorum kendime. salatada da güzel olur ama salata için piyaz düşündüm ben. gazman olup çıkarım artık napayım :halay:

Hahah ya kaynatirken şeker at yada bi kaç kez kaynatıp suyu değiştir gaz yapmaz hiç.

Sana en güzel yemek köfte yiyeceğin kadar pişir ye hem sağlıklı. Bi iki dilim tavuk göğüs onlari da tost makinasinda bas.
Eski günlerim geldi aklıma :))

Hahah ya kaynatirken şeker at yada bi kaç kez kaynatıp suyu değiştir gaz yapmaz hiç.

Sana en güzel yemek köfte yiyeceğin kadar pişir ye hem sağlıklı. Bi iki dilim tavuk göğüs onlari da tost makinasinda bas.
Eski günlerim geldi aklıma :))
oyuncak tencere gibi tenceresi olan sendin dimi :)
benim buzlukta ikişer dilim paketlenmiş et, 4 er paketlenmiş köfte olur hep. tavuğu ya Fırında ya haşlayarak yerim göğüsü tost makinesinde kızartıp yiyene kadar kağıt kemiririm ayol :KK48: diyet yapcaz diye lezzetsiz Şeyler mi yiyelim yaniiii

oyuncak tencere gibi tenceresi olan sendin dimi :)
benim buzlukta ikişer dilim paketlenmiş et, 4 er paketlenmiş köfte olur hep. tavuğu ya Fırında ya haşlayarak yerim göğüsü tost makinesinde kızartıp yiyene kadar kağıt kemiririm ayol :KK48: diyet yapcaz diye lezzetsiz Şeyler mi yiyelim yaniiii

Evet bendim o. Yumurta tavasinda pilav yapmisligim da var

Hayır tabiki lezzetsiz şeyler yemeyecegiz asla. Çok lezzetli oluyor bence tuz ve karabiber ekliyorum yanına da salata

Evet bendim o. Yumurta tavasinda pilav yapmisligim da var

Hayır tabiki lezzetsiz şeyler yemeyecegiz asla. Çok lezzetli oluyor bence tuz ve karabiber ekliyorum yanına da salata
acaba diyorum pasta börek kek vs kilo vermek için yememiz gereken Şeyler olsaydı sağlıklı kalorisi düşük gıdalar tam tersi yüksek kalorili olsaydı da canımız onları çeker miydi :) yarın fırsatım olursa kısır yapcam kendime. bol yeşillikli tabi :KK66:

Kizlarrr geldim, teşekkür ederim dilekleriniz için.
Bugun sabah canim hicbirsey istemedi kahve ve su ictim oglende 2_3 kasik nesfit.
Demin bir kac catal yogurtlu biber bir kac catalda börülce ve su.

Ha birde yogurttan dondurma yapmistim onu yedim. Ben aksama yemek yemem. Elma ve yesilcay,kahve.

Birazdan yürüyuse cikacagim oradan da pazar ve market.

Siz nasilsiniz?

Bugun sabah canim hicbirsey istemedi kahve ve su ictim oglende 2_3 kasik nesfit.

Ha birde yogurttan dondurma yapmistim onu yedim. Ben aksama yemek yemem. Elma ve yesilcay,kahve.

Siz nasilsiniz?
ben hiç iyi değilim canım. eşime kırıldım ve şuan o kadar üzgünüm ki Nutella kavanozunun içine kafamı sokmak istiyorum :KK43:

ben hiç iyi değilim canım. eşime kırıldım ve şuan o kadar üzgünüm ki Nutella kavanozunun içine kafamı sokmak istiyorum :KK43:

Neden kırıldın?

Hayır yapma senin Nutella ya ihtiyacın yok ki şuan.
Yalancı bir mutluluk istiyorsan bi kaç dakikalığına evet Nutella işini görebilir. Ama kendini bi an oyalamak için yanlış tesellilerle vücuduna bunu yapma.

Eğer bir gün nutella yiyeceksen bu kendine ödülün olsun da ye. .

Siz nasilsiniz?

Afiyetler olsun siz hiç bir şey yemiyorsunuz ya ben sizin yerinize de yiyorum galiba :KK70:

Neden kırıldın?

Hayır yapma senin Nutella ya ihtiyacın yok ki şuan.
Yalancı bir mutluluk istiyorsan bi kaç dakikalığına evet Nutella işini görebilir. Ama kendini bi an oyalamak için yanlış tesellilerle vücuduna bunu yapma.

Eğer bir gün nutella yiyeceksen bu kendine ödülün olsun da ye. .
bugün ticari bi görüşmeye gittik. biraz sert bi duruşum var hala öğrenemedi beni. ordan başladı işte. nutellaya baktım baktım baktıııııım oturdum peynir yedim. sonra eşim geldi hallettik çok şükür. eejanaika 1 - Nutella 0 :halay:

bugün ticari bi görüşmeye gittik. biraz sert bi duruşum var hala öğrenemedi beni. ordan başladı işte. nutellaya baktım baktım baktıııııım oturdum peynir yedim. sonra eşim geldi hallettik çok şükür. eejanaika 1 - Nutella 0 :halay:

Simdi gördum, cok sukur... Sanada bu yakisirdi :)

Gece kuşları sizi :)

Günaydın güzel bir sandviç hazırladım kendime çok lezzetli oldu bitsin istemedim yavaş yavaş yedim o yüzden.
Hadi kalkın güzel bir kahvaltı yapın. Hava da ayrı bir güzel ve serin bugün. Kısa bir yürüyus yapın ya da ekmek almaya uzak olan bakkala gidin mesela.

E3Qk58.jpg

X