Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bugünkü menüm:
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği 1 domates 1 salatalık 3 biber zeytin ve 1 kaşık marmelat.
Öğle: 1 dolu tabak sapagetti (8dk haşlanmış) peynirli ve yoğurtlu birazda maydonoz.
Ara: Kuru kayısı
Akşam: kıvırcık salatası 2 haşlanmış yumurta ve peynirle hazırlanmıştır.
Ara: Mandalina ve kuru kayısı
Birtek hatam var o da kahve içmek 2 fincan kadar malesef engelleyemiyorum...

Yazercim hoşgeldin . Kitabı bir oku göreceksin gerçekleri ve eminim yararlanacaksın uamrım en kısa zamanda sende katılırsın aramıza . Bu arada ehliyet sınavın umarım başarılı geçer...

cancaazım ramazandan bu yana diyet yapıyorum 8 kilom gitti (10 verdimde bi kilo aldım verdim aldım verdim öle 8 de kaldım vücut bide bu ara alıştı galiba hep aynı kilodayım
sporla felan şaşırtmam lazım ama vakit yok bende 24 ünde başlıcam spora diye homili gırtlak yemiom zaten bu günümü yazim
iki kepekli ekmeğe kaşarlı tost
bir bardak kayısı suyu (hazır değil annem yazdan kaysıları kaynatıp kaldırmıştı onlan yaptım)
..
araöğünde yoğurtla bal yedim
öğlen brokoli yoğurt
akşamda kabak çorbası , ıspanak yedim
bugün sindirim sistemim gayet güzel çalıştı
yarına bi 200 300 gram beklentim var yani
kitapdan çok alıntılar okudum yasakları felan bence zorlanmam zaten ramazandan buyana unlu hiç bişe yemiyorum şeker desen çok nadir o yüzden zorlanmamda inşallah
hadi hayırlısı ..
kaydirigubbakcemile2

Bugünkü menümü yazıyorum.Sabah tartıldım 68 kg.geldim.

Sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek(uno ) çok az lor, domates,salatalık,3 zeytin ve açık şekersiz çay.

Öğle;1 tabak dolusu mercimek yemeği,1 kase yoğurt.

Akşam da öğlen ile aynı şeyleri yemeği düşünüyorum....Bol su içiyorum...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok güzel refim . mucuks.......
yazerim hoşgeldin ..... kıyamam sana denemedigin diyet kalmadı güzrlimya . kilon dururtabi . bunca sok diyetten sonra savunmaya geçer.-tatlicadiarzu- kitabı okuyunca dedigimi anlıycaksın .. ac kalarak yapılan ve 3.5. kilo verdirip bünyeyi durduran diyetlere son ..kötükedihüso
zakkumcum menülerini yazdıgın için teşekür ederim . ez çok gözüme çarpan ara ögününün olmaması 38 kiloyu verirkendemi ara ögün yapmıyordun ....:uhm:
ben hipogilesemi oldugum için ara ögün mecburen yapıyorum ... aceba montide kilo vermede etkisi varmi biliyorumki monti kiyabında 3 ana ögün var acıkma olursa akşam az yemek kaydıyla ikindi atıştırması . fakat aralardada yemeklerden en az 2 .5 sonra meyve yenebiliyor . sana sormak istedigim bu yanı ara ögünleri kaldırırsak monti dahamı etkili olur ..
lütfen cevap ...

Son düzenleme:
9. GÜN MENÜM ..

3 KURU KAYISI .

KAVALTI.
3Dl. ekemk .....domates z. ezmesi ... marmelet.

ara.
1 br. yagsız süt .

öglen .
spagetti az hş. 1 kase yogurtla ..
ara 1 portakal ....1elma . 20 dk sonra . 1 acuç badem .

akşam .
kıymalı omlet..1 br. süt .. 1 domates..

3 lt su ... 40 dk pilates..

10. GÜN MENÜM ..

Kavaltı .
3dl.tam ek. kzmş ..marmelet. z. ezmesı .. domates ...
ara 1 mandalina ...

öglen .
kıymalı yumurta.... yeşillik ..2 kş. yogurt ..
ara.
1 br. yagsız süt ..

akşam .
1 tb. yeşil fasulye ..2 kş. yogurt . 2 ceviz..
ara..
mandalina ...5 badem ....

1 saat yürüyüş . 2 lt su ......

Dünkü menüm kızlar
Sabah : 2-3 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin domates ve salatalıktan salata

Öğle: 1 dolu tabak nohut , salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara: fındık ve kuru kayısı
Akşam : balık ve salata
Gece ara: nar ve yer fıstığı
ve malesef bugünde 2-3 kahve

ÇOK GÜZEL BİR MENÜ OLMUŞ REFİM KAHVE HARIÇ ...

ama yemeklerden hemen sonra içmeni tavsiye ederim dengelenmiş olur belki ... bide ne kahvesi içiyorsun . türkmü, neskafemi kafeinsiz olanları yasakdeyil bulamazmısın ...kaydirigubbakcemile5

referans kullanıcısından alıntı

Aabencim toamda kaç kilo oldu senin??? benim sadece yeni almış olduğum 1300 gram giti ama o da çok çok tazeydi. Acaba normal mi azmı???

benim 10 güne 2.7 gr. refim . asıl kilo vermem bundan sonra bekliyorum ama hemen deyil ...bünyenin buna alışması lazım bi süre. .. bayrama kadar devam durmak yok ne verebilirsem .....yerimseniben

o yüzden senin şu an verdigin yerleşmemiş şişlikler . kilo vermen daha sonra oluyor ama her bünyeninki farkli . lara demiştiki 1 hafta 10 gün sonra kilo verme başlıyor ve ondan sonra günlük 500.. 500 gr. gidiyor diyordu :dance: bu diyetin en zor yanlarından biride bu bence ilk başta kilo vermeyi beklemek ve devam edememek . daha önceki deneyimlerinden biliyorum . hiç 10 günü geçememiştim .akannehirakannehir ama bu sefer bırakmıycam hazır kiloda verirken .incelmede oluyor fark ediyorum bu dahada süper...kaydirigubbakcemile5

Günaydın arkadaşlar...Kitabı okuyan arkadaşlar bilir.Monti de ara öğün önerilmemiş.Sadece ikindi ara öğün oda çok acıkanalr için önerilmiş.Tabi akşam yemeğini kısıtlı tutarak.Ben ara öğün yapmıyorum.

Bugünkü menüm;

Sabah 1 kaşık labne peyniri,ekmek 1 dilim,domates salatalık

Öğlen;Dünden kalan mercimek yemeği ve yoğurt.

Akşam da balık yemeği planlıyorum.Yanında salata.

Çok acıkırsam ayran içiyorum.Yağsız yoğurttan yapılmış.Gerçi pek acıkmıyorum.

Ben 2002 de bu diyeti yaptığımda ki hiç bozmadan yaptım.Asıldım tek kelimeyle.ılk 2 hafta 1 er kg gitmişti.Takip eden haftalarda ise her hfta düzenli olarak 500 gr ila 1 kg kaybetmiştim.

anladım şekerim cevabın için teşekürler .. ben hipogisemi oldugum için ara ögün yapıyorum .. dr. 8 ögün veriyor bana ama . eger kilo vermem devam etmesse ara ögünleri kaldırabilirim ilerde.

bide kavaltıda peynir yemiyorum ben 0 yaglısını bulmak zor . oyüzden riske atmıyorum ...

bizim menülerimizede yorum yaparsan sevinirim ...nede olsa sen daha deneyimlisin bu konuda ...a.s.

ya kızlar bu monti diyetini anlayamadım bi türlü kan şekeri 50den yukarı olanlarla 50nin altında olanlar arasında nasıl bi denga kurmamız gerekiyor????bide mesela patatesin kan şekeri değeri 65 ama kaç gr patates offf offf kafam iyice karıştı....................

Canım ben anlatabildiğim kadar sana anlatayım öyle gram mıram yok :) patatesin kan şekeri göstergesi 95 ne kadar yersen ye aynı şişmanlatıyor burada kalori gibi gramlar söz konusu değil.

Kızlar dün yemeğe misafirim vardı tüm yemeklere ve gelen pastaya rağmen bozmadım tabiki ahhh ahhh pasta hala dolapta duruyor

Sabah: Buğday ekmeği
domates salatası, zeytin 1 kaşık şekersiz kuşburnu marmelatı
Öğle: Spagettii ( zaman yoktu diye yedim) tabiki az haşlanmıştı ve salata
Akşam : 1 tabak esmer pirinçle yapılmış ezogelin çorbası
1 tabak kıymalı karnıbahar
fırında tavuk ve biber ve salatalarr ve yoğurt
ve Aebenim sıkı dur . Dün bu kadar çok yemeye 300 gram daha gitmiş yani demem o ki ara öğün dün pek yapmadım aaba ondan mı gitti bilemiyorum ama geçen sefer bende pek düzenli ara öğün yapmamıştım çünkü saatleri denk gelmiyor zaten :)

canım patatesin 100gr bir 1 kilosuda . yani tamamen yasak .....
kilo verme tüm yediklerinin migdede 35 civarında olmasıyla saglanıyor .
kitabı okumadan bu diyet biraz zor canım .
ya kızlar hepsi burdadan sipariş ettimdi bugün mail geldi demişler bana kitabınız üreticifirmada yok diye ee ben needicem yaff ya nasılda hazırladım kendümü anacım pööf yani ki ne pöööf
yazerim kıs ne diye netten sipariş ettin hemşom ben dost kitabevinden almıştım geçen sene ...sen hiç kızılaya inmiyormusun ...sositososito

ne diyim refim süpersin .........alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu ara ögün işini bende kaldırıcam aslında ögünlerde fazla yiyince açıkılmıyor .... bu hafta öyle deneyim ...vereliniortak sen geç kalktıgın için sana uygun aslında ben acıktıgım için yapıyorum ara ögünleri .. bugün sahla öylen arasında ara ögün yapmadım . ama öylen azyemiştim açıktım şimdi kuru kayısı yedim . kitaptada ikindi için bunları öneriyor ....
aynen canım benimde öyle oldu...pazartesi sipariş vermiştim dün mail geldi..tedarik edilememiştir diye...nasıl sinir oldum ya...nasıl bulucam bilmiyorum
kirazım dışarı çıkamıyormusun büyük kitapçılarda var ....:1hug:

Arkadaşlar ara öğünü kaldırın.Kitabı dikkatli okursanız ara öğün önerilmiyor.Ben şu anda gayet bol olduğu için akşamları brokoli haşlaması yiyorum salata olarak.Yemeğin yanında.Lifli olduğu için acıkmıyorsun.üstüne biraz da yoğurt döküyorum.Lahana, karnabahar, ıspanak ,brokoli bol bol öğünlerde yiyebilirsiniz.Esmerde olsa ben pirinç tercih etmiyorum.Tek problemim evde 2 tane küçük çocuğum var ve onlara istedikleri şeyleri yapınca bazen aklım kayıyor.Sanırım yaş ilerledikce irade de azalıyor.Herkese kolay gelsin........

Offfffffffffff bu günkü menüm fena oldu fenaaaaaaaaa

Sabah kahvaltı 11 de : tam buğday ekmeği hellim peyniri kızartılmış ve domates iber açık çay
Ara yok 3 saat sonra öğle yemeği: 1 tabak ezogelin çorbası çok çok az tavuk ve yoğurtlu kabak
bugün arada 1 kaç avuç tuzlu leblebi yedim sanırım.
ıkindi: 3 erik yarım mandalina
Akşam: 1 tabak ezogelin daha ve 1 tabak karnıbahar ve salata az yağlı
Gece ara: kavrulmuş yer fıstığı ve nar.
Bugün çok ama çok suç işledim zero da olsa 1 bardakta cola içtim ve kahve içtim yine ve kahve yedimmmmmm ((
Aabenim beni vurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamamen regliyim diye bnlar başıma geldi içim yanıyordu olayı ondan içtimmmmmmmmmm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…