Yazercim hoşgeldin . Kitabı bir oku göreceksin gerçekleri ve eminim yararlanacaksın uamrım en kısa zamanda sende katılırsın aramıza . Bu arada ehliyet sınavın umarım başarılı geçer...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok güzel refim . mucuks.......Bugünkü menüm:
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği 1 domates 1 salatalık 3 biber zeytin ve 1 kaşık marmelat.
Öğle: 1 dolu tabak sapagetti (8dk haşlanmış) peynirli ve yoğurtlu birazda maydonoz.
Ara: Kuru kayısı
Akşam: kıvırcık salatası 2 haşlanmış yumurta ve peynirle hazırlanmıştır.
Ara: Mandalina ve kuru kayısı
Birtek hatam var o da kahve içmek 2 fincan kadar malesef engelleyemiyorum...
yazerim hoşgeldin ..... kıyamam sana denemedigin diyet kalmadı güzrlimya . kilon dururtabi . bunca sok diyetten sonra savunmaya geçer.-tatlicadiarzu- kitabı okuyunca dedigimi anlıycaksın .. ac kalarak yapılan ve 3.5. kilo verdirip bünyeyi durduran diyetlere son ..kötükedihüsokıslaaar bende kitabı sipariş ettüm bugün
yememe içmeme dikkat ediyorumda doktor 10 gün bi spor yapma dinlensin şu adelelerin kasların felan demişti 10 günüm doldu bugün amma 24 ekimde ehliyet sınavım var sınav bitsin akşama bi güzel spor yapacam ...
bu montidende yararlanacağımı düşünüyorum falla
hadi hayırlısı gızlar
zakkumcum menülerini yazdıgın için teşekür ederim . ez çok gözüme çarpan ara ögününün olmaması 38 kiloyu verirkendemi ara ögün yapmıyordun ....:uhm:Bugünkü menümü yazıyorum.Sabah tartıldım 68 kg.geldim.
Sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek(uno ) çok az lor, domates,salatalık,3 zeytin ve açık şekersiz çay.
Öğle;1 tabak dolusu mercimek yemeği,1 kase yoğurt.
Akşam da öğlen ile aynı şeyleri yemeği düşünüyorum....Bol su içiyorum...
ÇOK GÜZEL BİR MENÜ OLMUŞ REFİM KAHVE HARIÇ ...Dünkü menüm kızlar
Sabah : 2-3 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin domates ve salatalıktan salata
Öğle: 1 dolu tabak nohut , salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara: fındık ve kuru kayısı
Akşam : balık ve salata
Gece ara: nar ve yer fıstığı
ve malesef bugünde 2-3 kahve
anladım şekerim cevabın için teşekürler .. ben hipogisemi oldugum için ara ögün yapıyorum .. dr. 8 ögün veriyor bana ama . eger kilo vermem devam etmesse ara ögünleri kaldırabilirim ilerde.Günaydın arkadaşlar...Kitabı okuyan arkadaşlar bilir.Monti de ara öğün önerilmemiş.Sadece ikindi ara öğün oda çok acıkanalr için önerilmiş.Tabi akşam yemeğini kısıtlı tutarak.Ben ara öğün yapmıyorum.
ya kızlar bu monti diyetini anlayamadım bi türlü kan şekeri 50den yukarı olanlarla 50nin altında olanlar arasında nasıl bi denga kurmamız gerekiyor????bide mesela patatesin kan şekeri değeri 65 ama kaç gr patates offf offf kafam iyice karıştı....................
canım patatesin 100gr bir 1 kilosuda . yani tamamen yasak .....ya kızlar bu monti diyetini anlayamadım bi türlü kan şekeri 50den yukarı olanlarla 50nin altında olanlar arasında nasıl bi denga kurmamız gerekiyor????bide mesela patatesin kan şekeri değeri 65 ama kaç gr patates offf offf kafam iyice karıştı....................
yazerim kıs ne diye netten sipariş ettin hemşom ben dost kitabevinden almıştım geçen sene ...sen hiç kızılaya inmiyormusun ...sositosositoya kızlar hepsi burdadan sipariş ettimdi bugün mail geldi demişler bana kitabınız üreticifirmada yok diye ee ben needicem yaff ya nasılda hazırladım kendümü anacım pööf yani ki ne pöööf
ne diyim refim süpersin .........alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKızlar dün yemeğe misafirim vardı tüm yemeklere ve gelen pastaya rağmen bozmadım tabiki ahhh ahhh pasta hala dolapta duruyor
Sabah: Buğday ekmeği
domates salatası, zeytin 1 kaşık şekersiz kuşburnu marmelatı
Öğle: Spagettii ( zaman yoktu diye yedim) tabiki az haşlanmıştı ve salata
Akşam : 1 tabak esmer pirinçle yapılmış ezogelin çorbası
1 tabak kıymalı karnıbahar
fırında tavuk ve biber ve salatalarr ve yoğurt
ve Aebenim sıkı dur . Dün bu kadar çok yemeye 300 gram daha gitmiş yani demem o ki ara öğün dün pek yapmadım aaba ondan mı gitti bilemiyorum ama geçen sefer bende pek düzenli ara öğün yapmamıştım çünkü saatleri denk gelmiyor zaten :)
kirazım dışarı çıkamıyormusun büyük kitapçılarda var ....:1hug:aynen canım benimde öyle oldu...pazartesi sipariş vermiştim dün mail geldi..tedarik edilememiştir diye...nasıl sinir oldum ya...nasıl bulucam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?