bugünkü menüm ..
1 bar.taze greyfurt suyu ....
...
( 9.00)kavaltı ...
2dl. ekmek ...domates salatalık..az lor ..az marmelat..
( 13.00)öglen ..
soya kıyması ile sote...2 kş. yogurt ..1 kase komposto..
(15.00.) ara.
salatalık domates .. 2 çatal kabak kızartma (komşuda idimde....)
(18.00)ara ..
1 mandalina ..
(19.00.) akşam ..
2 kepçe yeşil mercimek ....1 kş. yogurt ..1 domates.. 1 kase erik hoşafı ..
sabah yarım saat yürüyüş ardından 40 dk pilates........ akşam üzeride tekrar 1 kadar yürüyüş
Selam bende menümü yazayım ama çok saçmasapan oldu birde sürekli tartılıyorubuda morelimi bozuyor nedenseeeeee bugün sanki daha fazla çıktı eee bu menü haketi tabi bunu neyse cuma sabahı görücez herşeyi inşallah :)
Saçmasapan menümmm :))
Sabah 11 gibi kahvaltım: 2 mandalina suyu
15 dk. sonra
sucuklı yumurta:kedi::asigim: ve tam buğday ekmeği biraz zeytin ezmesi
Ara: 1 ceviz ve 1 elma havuç suyu yarım bardak kadar
1 kupa yeşl çay
Akşam yemeği saat 18:00 da
Spagetti çok dolu 1 tabak 7dk. haşladım salçalı ve sarmısaklı.
Kabak salatası, yoğurtlu
oğluşa yaptığım menemenin yarım tabağı ve salata
Ara: yer fıstığıSonraki ara 22:00 de 1 nar
sonra çayla 1 kibrit kutusu kadar peynir
işte böyleeeeeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm::icecream:
merhaba kıslar sonunda oluyorrrrrr......
refim bende hatalarımı ayıkladım .....
ilk yaptıgım gözümden kaçan hatam . eti akşam yemeyi kaldırdım et kısmını balık hariç öglen yiyyorum .. monti amcamda böyle yazmış nasıl atlamışım .......
vede menülerimi inceledim kuruyemiş yemedigim günler daha güzel kilo vermişim .....
..
bide ben sabaharı sadece 1 meyve yiyyordum şimdilerde bide 1 br. taze meyve suyu ekledim tıpkı kitaptaki yazan gibi . ve tercihen greyfurt suyunu öneririm ...(ilaç kullanılmıyorsa)
ve ve ve bugün 300 gr. daha gitmiş .. 65 8.dün bugün sabah 65.5 geldimmm.. ve inceliyorum ölçülerim degişmişşşşşş..... devamı gelir inşallah ....
refin bu tartılmak konusunda bende senden farklı deyilim ama yıllardır böyleyim ben akannehirakannehir yanlış oldugunu biliyorum ama ..:1no2:Aaaaa seni tebrik ederim senin eti akşamları yediğinin farkında değilim inan yoksamutlaka uyarırdım ben akşamları genelde balık nadiren tavuk yiyorum kırmızı et ııııı :mymeka: yemiyoruz :) sende bulmuşsun yanlışlarını .
Ya bende bir problem oluşmaya başladı günde 10 kere tartılmak gibimalesef bu sabah 500 gram alarak uyandım dün 75.300 düm bu sabah yeniden 75.800 olmuşum olmaz ki ama kuralları az ihlal ettiğimde bana böyle yapması olmzkiiii :) ama suç bende hergün tartılırsan zaten aynı sonucu alamazsın hatalıyım yani :)) neyse bugün güzel başladı güzel biter inşallah yarına iyi birşeyler çıkaramazsam üzülürümmmmmmm
bende tebrik edyim seni refim .....ŞenizBugün yediklerim
Sabah: Havuç suyu
Tam buğay ekmepi zeytin ezmesi domates
Ara: kuru incir
Öğle: az kırmızı et , salata yarım tabak kadar brokoli yemeği yoğurt
Ara: Kabuklu yer fıstığı
Akşam: Salata , 1 kaşık yoğurt, brokoli ve karnıbahar yemeği karışık :)
Arada 1 meyve yerim herhalde bugün fena değil menüm :)))
Kendimi tebrik ederim... :)))))))
bencede diyetin etkisi helede sendede varsa ....ikimizdede oması tesadüf deyil bencede.....yerimseniben ikimizinde iştahlı oldugunu düşünürsek ...cokacimcoookAebenim sana birey diyim mi benimde aynı iştahım sıfır inan zorla yemem gerekiyor diye yiyorum akşam yemeğini zor yedim . Bence kan şekerimiz sabit olduğu için acıkmıyoruz bilemiyorumama bu işte bir hayır var :) evet ben cozutuyorum bundan gayri ayağımı denk alıcam :))))))
Dünkü menümüde yazayım ..
1 bar. taze greyfurt mendalina suyu ..
kavlatı .
2 dl. ekmek (tam ek.)..domates ,maydonoz ,salatalık . az lorr.--1kş. marmelat.1 zeytin .
12.30..
1 kase kıymalı bamya ....2 kş. hoşaf..
15.30 (misafirlerle.) 1 kş. kısır kıvırcıkla... az turşu.
19.00..patlıcan közleme...1 kase hoşaf.......1 br. 0 yaglı süt ....
22.00... 1 nar.....
loru markette sordum tesadüfen . bana 0 yaglı dedi bende aldım valla .... ama kirec gibi hakkatende yagsız. galiba .......-tatlicadiarzu-Sabahları ekmekle iki keredir görüyorum Aebenim lor peyniri yiyorsun yağsız yazmıyor ki bu lorlarda bile bile mi yiyorsun yağsızını mı buldun anlamadım???:kedi:
süper öetesi olmuş ..... böyle devam et refim ......:lepi:alkisalkisalkisBende bugünkü menümü yazayım
Sabah: 3-4 ince dilim tam buğday domates zeytin biber
Öğle: 1 tabak brokoli ( karnım çok toktu kahvaltıyıda geç yapmıştım)
Ara: 1 elma
Akşam: Izgara tavuk ve biber salata ayran
Gece: Nar
Bu günlük bu kadar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?