Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Offfffffffffff bu günkü menüm fena oldu fenaaaaaaaaa :(

Sabah kahvaltı 11 de : tam buğday ekmeği hellim peyniri kızartılmış ve domates iber açık çay
Ara yok 3 saat sonra öğle yemeği: 1 tabak ezogelin çorbası çok çok az tavuk ve yoğurtlu kabak
bugün arada 1 kaç avuç tuzlu leblebi yedim sanırım.
İkindi: 3 erik yarım mandalina
Akşam: 1 tabak ezogelin daha :( ve 1 tabak karnıbahar ve salata az yağlı
Gece ara: kavrulmuş yer fıstığı ve nar.
Bugün çok ama çok suç işledim zero da olsa 1 bardakta cola içtim :( ve kahve içtim yine ve kahve yedimmmmmm :(((
Aabenim beni vurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamamen regliyim diye bnlar başıma geldi içim yanıyordu olayı ondan içtimmmmmmmmmm :(((
:delphin:ne yaptın refim .......
saglık olsun hemen u dönüşü yapıyorsun :oklava: menün güzel fakat kuru yemişi kaçırmışın ve ara ögünlere bogmuşun menünü .... vede en önemlisi kola zeronun içinde şeker varmı bilmiyorum ama içinde ne oldugunu bilmedigimiz şeyleri sadece bu diyette degil hiç bir zaman yememe taraftarıyım .......sengözlerimebaksanab

11 GÜN MENÜM ..

1 mandalina ....

kavaltı..
3 dl. ekmek . domates . salatalık ..z ezmesi.... marmelat.

öglen .
2 kase mer. çorba.........2 kş. yogurt ..

ara ...
1 acuç badem .

akşam .
mer.çorba.. tonlu salata ... 1 br. süt ..

40 dk pilates . yarm saat yürüyüş . 2.5 lt su ....

12 GÜN MENÜM .

1 mandalina .

kavaltı ..
2 dl. ekmek ..z. ezmasi . marmelat..domates ..

öglen ..
1 tb. çorba.... 1kş. yogurt .... omlet .. domates..

ara.
2 ceviz 4 kuru kayısı

akşam .
1 kase çorba .. cacık yeşillik ...1 parça tavuk ....

ara .... 3 çig köfte aysberkle .....(akşamı erken yemiştim eşimde getirince tadına baktım .)

1.5 saat yürüyüş ....2lt.su ..

Dünkü menüm kızlar
Sabah: 2-3 dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı şekersiz marmelat ve zeytin ve domates
Öğle: Brokoli haşlaması 2 kaşık yoğurt ve salata ve haşlanmış yumurta.
Akşam: tavuk kızartma, lor peynili salata
Ara: Biraz % 70 kakaolu bitter ve 1 avuç kabak çekirdeği....

dünkü menümüde yazayım pazardı ...... ve ara ögünü kaldırdıgım ilk gün . ögünleriartırınca gerçekten ara larda acıkılmıyor ...

1 mandalina .

kavaltı ..
3dl. ekmek . zey. ezmesi . domates.... biçkaç çatal biber..patlıcan kızartması domates sosoyla .....( buda pazar kaçamagı oluyor galiba .)

öglen ..
. 1 büyük tabak . spagetti ....1 kase yogurtla ..

akşam ..
tonlu salata ....1 yumurta .. ceviz ...yer fıstıgı ... az süt ......(ilginç bir menü olmuş .)

dün neyazıkkı hiç spor yapmadım fazla suda içemedim . baskülde fazla bir degişiklik yok . 100 gr falan ama incelme var ölçüyorum . buda gayet güzel bence ...alkisalkisalkis

Dünkü menüm kızlar
Sabah: 2-3 dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı şekersiz marmelat ve zeytin ve domates
Öğle: Brokoli haşlaması 2 kaşık yoğurt ve salata ve haşlanmış yumurta.
Akşam: tavuk kızartma, lor peynili salata
Ara: Biraz % 70 kakaolu bitter ve 1 avuç kabak çekirdeği....
oooo süper u dönüşü olmuş refim .....kaydirigubbakcemile5

bu günkü menüm ........

1 elma ..

kavaltı..
2 yumurtayla omlet.. salatalık ..domates ... 1 bar. süt 0 yaglı..

öglen ...
hş. karnı bahar .. 1 kase yogurt ... az yeşil fasulye ..

ikindi
2 ymek kaşıgı kısır bol kıvırcıkla ......... 1 acuç kuru yemiş ...

akşam ..
hamsii... salata ... 1 br. süt .....

bugün ev gezmasındeydim . hamurişlerine bakmadım bile ayıp olmasın diyede kısırdan aldım ama resmen kıvırcık yedim diyelim .. ayrıca bulgurum oranı 45. bol kıvırçıkla seviyesi gayet düşük diye düşünüyorum .......

40 dk pilates . yarım satte yürüyüş .......

bu günkü menüm ........

1 elma ..

kavaltı..
2 yumurtayla omlet.. salatalık ..domates ... 1 bar. süt 0 yaglı..

öglen ...
hş. karnı bahar .. 1 kase yogurt ... az yeşil fasulye ..

ikindi
2 ymek kaşıgı kısır bol kıvırcıkla ......... 1 acuç kuru yemiş ...

akşam ..
hamsii... salata ... 1 br. süt .....

bugün ev gezmasındeydim . hamurişlerine bakmadım bile ayıp olmasın diyede kısırdan aldım ama resmen kıvırcık yedim diyelim .. ayrıca bulgurum oranı 45. bol kıvırçıkla seviyesi gayet düşük diye düşünüyorum .......

40 dk pilates . yarım satte yürüyüş .......
Menün güzel olmuş canım bende bulgurun kan şekerini bol yeşillikle senin yediğin gibi yani fazla yükseltmeyeceğini düşünüyorum. Bu arada hamsi ile süt içtiğini görünce yazmadan edemedim bu monti amcam bizi hastanelik yapmaz umarım hamsiyle yoğurt süt peynir bende kullanıyorum. Bir soru daha sütün % 0 yağlı olarak mı içiyorsun ben lıght alıyorum 0 yağlı ama iğrenç kokuyor içemiyorum :(

Selam iyi geceler kızlar. Dünkü menümü yazamadım ama montiye uygundu şimdi ben en iyisi bugünü yazayım , Ya aslında muntazam olarak bu diyetei uyguladığımı düşünüyorum ama her sabah tartıldığım halde bir ilerleme göremedim geçen sefer bu diyeti uyguladığımda son 3 kiloda sabah kahv. geç yapıp öyleyi atlamıştım çok işe yaramıştı evet evet çok saçma geliyor ama işe yaramıştı yani öğle yemeği saati akşam 3 gibi olacağına o arayı ara öğün yaparak geçiştirmiştim. Şimdi bugün itibari ile yeniden denemek istedim bu öğlen çok çok hafif oldu o yüzden bakalım hiç zayıflamadan 0 şekersiz bir hayat zoruma gitmesin diye kendimi zorluyorum bakalım :)
Çok uzun oldu kusura bakmayın :)

Sabah: tam buğday ekmeği, sucuk ve zeytin ve domates
Öğle arası :) yarım küçük kase lor peyniri, biraz ceviz 2-3 tane kadar bir avuç fındık ve badem.
Akşam: salata ve balık
Ara: nar ve mandaline bir iki ısırık muz:)

Ya gecenin bu saatinde soru sormak saçma olucak ama laranın açtığı montignac diyeti linkini okudum az önce orada bizimle uymayan birsürü şey varda benim aklıma bezelyenin yasakolduğunu yazmış herkes o var takıldım bezelye bir sebze bende 2 kutu konserve almıştım acaba yasakmı kitabıon o kısmını bulamadım Aebnim sen bilirsin sence bezelye yasak mı????????? ben yasak değil biliyorum ysak olmadığını sanıyorum ama

Kızlar ben bu diyetler tam 13 kilo verdim. Ve verdiklerimi de almadım diyeti brıaktığım halde. Şimdi bi 10 kilo daha vermem lazım ama motivasyonum sıfır. Hatta eksilerde.
Kaçamaksız yaparsanız sonuç alırsınız.
Allah azminize azim katsın :)

Menün güzel olmuş canım bende bulgurun kan şekerini bol yeşillikle senin yediğin gibi yani fazla yükseltmeyeceğini düşünüyorum. Bu arada hamsi ile süt içtiğini görünce yazmadan edemedim bu monti amcam bizi hastanelik yapmaz umarım hamsiyle yoğurt süt peynir bende kullanıyorum. Bir soru daha sütün % 0 yağlı olarak mı içiyorsun ben lıght alıyorum 0 yağlı ama iğrenç kokuyor içemiyorum :(
evet yarım yaglılarım oranıda bayagı yaglı refim o yüzden 0 yaglı olanını içiyorum unutma doymuş yag yok özellikle süt ürününde ....
Selam iyi geceler kızlar. Dünkü menümü yazamadım ama montiye uygundu şimdi ben en iyisi bugünü yazayım , Ya aslında muntazam olarak bu diyetei uyguladığımı düşünüyorum ama her sabah tartıldığım halde bir ilerleme göremedim geçen sefer bu diyeti uyguladığımda son 3 kiloda sabah kahv. geç yapıp öyleyi atlamıştım çok işe yaramıştı evet evet çok saçma geliyor ama işe yaramıştı yani öğle yemeği saati akşam 3 gibi olacağına o arayı ara öğün yaparak geçiştirmiştim. Şimdi bugün itibari ile yeniden denemek istedim bu öğlen çok çok hafif oldu o yüzden bakalım hiç zayıflamadan 0 şekersiz bir hayat zoruma gitmesin diye kendimi zorluyorum bakalım :)
Çok uzun oldu kusura bakmayın :)

Sabah: tam buğday ekmeği, sucuk ve zeytin ve domates
Öğle arası :) yarım küçük kase lor peyniri, biraz ceviz 2-3 tane kadar bir avuç fındık ve badem.
Akşam: salata ve balık
Ara: nar ve mandaline bir iki ısırık muz:)
refim kavaltına mudahele etmek zorundaym canım ekmekle doymuş yag içeren sucuk bence sakıncalı .....:1ninca: ve muzuda görmedim sanma ..laelaelaelaelae
Ya gecenin bu saatinde soru sormak saçma olucak ama laranın açtığı montignac diyeti linkini okudum az önce orada bizimle uymayan birsürü şey varda benim aklıma bezelyenin yasakolduğunu yazmış herkes o var takıldım bezelye bir sebze bende 2 kutu konserve almıştım acaba yasakmı kitabıon o kısmını bulamadım Aebnim sen bilirsin sence bezelye yasak mı????????? ben yasak değil biliyorum ysak olmadığını sanıyorum ama
refim yanlış hatırlamıyorsam bezelyenın tazesi yeniyor fakat konservesi yenmiyordu galiba .. unutmadan sonra bikere daha bakayım ....:kedi:

bide sen daha önce denedin nasıl daha iyi sonuç aldıysan öyle devam et canım ...kaydirigubbakcemile5

ben dünkü menümüde yazayım .....

bu arada başlayalı 16 gün oldu ve toplamda .... 3 kilo.. ve incelmede cabası ......ve karnımın doymaSIDA TABı ....

1 elma 3 kuru kayısı ..

. kavaltı ..
3 dl. ekmek .. zeytin ezmesi . marmelet...domates salatalık..maydonoz..

öglen ....
et döner....ayran . bol yeşillik ...

ara 1 br. taze portakal suyu ....

akşam
2 tabak süt çorbası ....(nohut bugdaylı).. az peynir 3 zeytin ....

3 saatte yürüyüş . (dışardaydım mecburen ...

ha unutmadan refim ekleyeyim .....dedinya bugünlerde kilom eksilmiyor diye . bak nediycem .
ben ilk başladıgımda fazlalıkları hemen attım taze kiloydu sonrada 5 gün kadar aynı kiloda kaldım inan ama inancımı kaybetmedim . ama 4 gündür az az da olsa kilom gidiyor . ve bu 3 günde 500gr daha gitti ...... tam 66 yım . bu diyette hızlı kilo vermeyi beklemıyorum zaten . yavaş ama kalı olsun benim olsun dimi ... zaten bu diyette en sabır isteyen yönüde bu bence ama yılmak yok kendim için söyleyeyim kiloda veremesem bayrama kadar devam edicem ama vericem veriyorumda buna inanıyorum ....

Son düzenleme:
ha unutmadan refim ekleyeyim .....dedinya bugünlerde kilom eksilmiyor diye . bak nediycem .
ben ilk başladıgımda fazlalıkları hemen attım taze kiloydu sonrada 5 gün kadar aynı kiloda kaldım inan ama inancımı kaybetmedim . ama 4 gündür az az da olsa kilom gidiyor . ve bu 3 günde 500gr daha gitti ...... tam 66 yım . bu diyette hızlı kilo vermeyi beklemıyorum zaten . yavaş ama kalı olsun benim olsun dimi ... zaten bu diyette en sabır isteyen yönüde bu bence ama yılmak yok kendim için söyleyeyim kiloda veremesem bayrama kadar devam edicem ama vericem veriyorumda buna inanıyorum ....[/QUOTE

Bende devam edicem enaz bayram eğer kilo verisem 4-5 ay bile devam edebilirim. Canım ben senden sanırım 3-4 gün sonra başladım toplamda 2 kilo flan gitti, hatırlıyorum çok tazeydi ama başladığımda kilom 77.400 dü bu sabak 75.600 dü. Dün 2 öğün yapınca 300 gram gitmiş tabi ara öğünlerle en az 5 öğün oluyor o başka :)

Aebenim sabahları sucuk yemiş olmamaın sebebi ben kitapta sucuk salam ve lanbon yeniliyor sabah diye okudum Larada yiyormuş hemde yumurtalı geçen diyetimde de arada yiyordum ama zaten sağlıksız bir gıda uyardığın için sağol dikkat ederim :( muz konusunda da haklısın bence ben senin kadar titiz yapamıyorum bu diyeti ama baklım sonuç alabilecekmiyimmmmmmm

Bu Gün Yediklerim
sabah: Tam buğday ekmeği zeytin ve salata ile.
Öğle 2 tabak kuru fasulye, tatlı olarakta yoğurt içine şekersiz kuşburnu marmelatı ve 2 ceviz karıştırdım inanılmaz güzeldi tahmin bile edemezsiniz montici kızlar mutlaka deneyin deyme tatlılara bin basar :) benim özel tarifim pehhh :)
Akşam: Soya eti, yoğurtlu kabak salatası.
Gece ara öğün: Toplamda 1 avuçu biraz geçecek kadar badem, ceviz ve fındık üçlüsü .
Meyve : Nar suyu taze sıkılmış :) mandalina 1 küçük elma

Dün yediklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sabah 11 de klasik tam buğday ekmeği ve zeytin ve domates.... Ara : Kocaman bşr nar
Akşam: Yumurtalı ıspanak kavurması ve yoğurt ve salata
Aralarda çerez ( aralardaki çerezler fındık, badem.sanki beni mahvediyor gibi bugün itibari ile yeniycem )
Gece ara 1 mandalina

Dün yediklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sabah 11 de klasik tam buğday ekmeği ve zeytin ve domates.... Ara : Kocaman bşr nar
Akşam: Yumurtalı ıspanak kavurması ve yoğurt ve salata
Aralarda çerez ( aralardaki çerezler fındık, badem.sanki beni mahvediyor gibi bugün itibari ile yeniycem )
Gece ara 1 mandalina
refim menün gayet güzel ama o çerezleri ne zaman yedin gelip gidip yediysen büyük yanlış ..... ye fakat ögünlerde ye bence .......bide çerezların ne kadarda yasak olmasade mikteri önemli bence . onları kaldır derim bugün . yılma canım sen bu işi daha öncede yaptın tekrar yapmaman için bi sebeb yok kaydirigubbakcemile5

refim diger bazı diyetleri incelerken montideki küçük ayrıntılarıda fark ettim canım yeni notlar aldım umarım sanada yardımcı olur ....... sitedeki sorun el verirse yazayım şimdi .....

önerilen kavlatı ....

tam bugday ekmegi ..
marmelet (şekersiz)
domates, salatalık vs.
çay yada yagsız süt......

öglen yemegi...

sebze yemegi ..
et (tavuk .balık. kırmızı et) doymuş yaga dikkat ...
salata ..
yogurt yada yagsız peynir ...

akşam ...

bazan balık . yada baklagil.. yada spagetti .. (bu 3 den biri bereber degil dikkat.)
sebze .
salata.
yogurt yada peynir (peynir yagsız)..

1.. akşamı erken ye..

2... baklagilleri ve spagettiyi akşam ye ama yanında doymuşyag kesinlikle olmasın ......

3..herne kadar porsiyonda kısıtlama olmasade doyunca bırak aşırı yeme ......

4...akşamları zeytinyagda olsa abartmadan kullan .... akşamları yag çok çabuk depo oluyor....

5..baklagil yediginde ve spagetti o ögünde et yeme.. ( doymuş yagdan dolayı )

6. meyve konusunda kısıtlama yok . ama mutlaka migde aç ken bu sabah kavaltısından 15 dk. önce yada yatmadanda yenebilir fakat en az yemekten 3 saat sonra ..

7..ögünlerde mutlaka bir süt ürünü kullan .....(yagsız olanından.. yogurt yaglı yenebilir )

8. akşamları balık dışında et yeme ... (doymuş yagdan dolayı .)

şimdilik bunları not aldım daha sonra tekrar ekleme yapıcam ......

Son düzenleme:
Back
X