kıs sen tekrar 70 leremi çıktın . elma diyetiyle 55 oldun biliyodum . kötükedihüsoevet haklısın ama bundan sonra değiştiriyorum düzenimi..
Işyerine getirdim bisürü aparat...
hayır canım yemiyorum çünkü ikisindede doymuş yag varmış o yüzden ekmekle yenmiyor ... ama ekmek yemedigimiz diger ögünlerde yeniyor yumurta ve peynir .[ı]aebencİm tebrİk edİyorum senİ
pekİ peynİr yumurta yemİyomusun [/ı]
yok refim kaçamak deyildi akşam üzeri 1 dl yedim ama domates ezmesiyle sabah kavaltısında oldugu gibi ..... farkındaysan kitaptada ikindi atıştırmasından söz ediliyor .... tabi akşamı çok hafifi yapmak kaydıyla ... bende öyle yaptım akşam çok az yedim ama ögünüm yedim atlamadım ....a.sSelam bende bugün tam olarak başladım kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun ama sanırım ben biraz porsiyonları büyük tutuyorum :) doymuyorum napimm az sonra menümü yazıcam ama Aebenim ara öğünde hemde akşama doğru tam ekmekte olsa ekmek yediğini gördüm :) yakaladım seni yani arada yenebilir bence çok canım çektiyse tabi...
refim menünde yanlış olarak kavaltıda peyniri görüyorum . kavaltıda peynir yemen için 0 yaglı olanını bulmalisın onu bulmakta zor ben bulamadım dogrusu oyüzdende kavaltıyı riske etmeye gerek yok ....ışte menüm
Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
az çeçil peyniri domates salatalık ve maydonoz salatası zeytin yağlı ve 4 zeytin ve şekersiz açık çay
ara adlandırıcılı türk kahvesi
Öğle:
8 dk. haşlanmış spagetti makarna çok dolu büyük bir yemek tabağı ( doymadığım için) ve bol yeşillikli bir fasulye piyazı ve 2 kaşık yoğurt
ara : 4 erik
Akşam: Balık ve salata az peynir
Akşam arasıınıda yemekten 2-3 saat sonra meyve olarak yapıcam ama sanırım öğlen çok makarna yedim akşamı daha yemedim ama hala çok tokum
refim menünde yanlış olarak kavaltıda peyniri görüyorum . kavaltıda peynir yemen için 0 yaglı olanını bulmalisın onu bulmakta zor ben bulamadım dogrusu oyüzdende kavaltıyı riske etmeye gerek yok ....
vede türk kahvesi yasak kahvenin sadece kafeinsiz olanına arada bir izin var . canım melesef oda olmamış ama geri güzel ... bide sana bi öneri yemeklerini yavaş yersen daha az yiyerek doyarsın .cokacimcoook demeki hızlı yedin yada çok açıktınki makarnayla doymadın ama yedikten 1 saat sonra biliyorumki şiştin dimi akşamada acıkmadın .kaydirigubbakcemile3
şimdi diyceklerki burasını okuyan arkadaşlar ee bukadar yiyerek nasıl kilo veriyorsunuz diye .... evet veriyoruz .. bugün gene baskulda degişiklik vardı bende buda beni süper etkiliyor motivasyonum harıka ......
bende dünden beri tam 900 gram vermişim :) ama bu ilk gün giden kiolar zaten kilo değil su bakalım zana ne gösterecek:teselli:
evet iklimcim . yasak olmayan yiyeceklerden ögünlerimizde . doyana kadar yiyyorum .ya kızlar gerçekten karnınız doyarak kilo mu veriyorsunuz? ben elma diyetindeyim iki gündür ama açlıktan sürünüyorum diyebilirim. 1 hafta yapacağım kararlıyım. sonra olmazsa monti amcaya transfer olayım? napsak ki???
evet iklimcim . yasak olmayan yiyeceklerden ögünlerimizde . doyana kadar yiyyorum .
mesele bu akşamki yemegim 2 kase yeşil mercimek 1 küçük tabak pırasa .... 2 kaşık yogurt .. bi kaç çatallada cigerden aldım . hatta pıasanın kalanını zor yedim ..cokacimcoook
ne kadar yediginden çok ne yedigin önemli canım ....a.s
bak canım sana şöyle anlatayım . istedigin kiloya inene kadar bunlarım 1 kaşıgı bile yok zor olanda bu ama inan inmem uzun sürmüyor eger tam kurallarını uygular pankreasını güçlendirirsen . kilo durumuna göre ., mesela ben diyet gurupları 6. takımdayım geçensene lara arkadaşımız 2 ay yapıp 12 kilo civarında kilo verip takımızdan mezun oldu ...zaten verincede hemen almıyorsun vucudun alışıyor .....kızlar okudum detayları. ama beyaz un, patates ve pirinçten uzak kalmak... bence tek zor tarafı bu. ben patatese bayılırım. kızartma değil ama. haşlama. hadi beyaz unu anladım. pasta börek yok. e pirinç pilavı...
bunlardan ömür boyu yiyemeyecek miyiz?:uhm::sm_confused:
hoş geldin zakumçuk .......a.s.Selam arkadaşlar.2003 de ben de monti ile 38 kg verdim(.Doğum kilolarımı).İkinci hamileliğimde 24 kg aldım.2006 da 18 kg verdim.2.doğum kilolarımı ve hiç kilo almadım.Fakat 66 dan aşağıya da inemedim.2.doğumumdan sonra.İş güç,çocuk derken doğru düzgün de rejim yapamadım.Ben de ne zamandır monti yapmayı düşünüyordum.Sizleri görünce iştaha geldim.Ben de başlıyorum.Haftada 2 gün 1 saat pilatese gidiyorum.Bakalım.Ben de fırsat buldukça buraya kilomu ve menülerimi yazacağım.Kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?