Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet haklısın ama bundan sonra değiştiriyorum düzenimi..
Işyerine getirdim bisürü aparat...
kıs sen tekrar 70 leremi çıktın . elma diyetiyle 55 oldun biliyodum . kötükedihüsoklava:

eger işteysen kavlatı sorun deyil bak sabah ekmegini kızart koy çantana . bi küçük kavonozda zeytin ezmesi bide doganın % 100 şekersiz ve katkısız marmeleti var bi küçüm kavonozda ondan . 1 de domates . tamamdır .... kavaltını iyi etki gün boyu fazla açıkma .....

tamam şeker yaa
bende yapim şu montiyi

bak bu sabah kalkar kalkmaz kan hapı
sonra bir elma
kahvaltım..domates salatalık,pide,peynir,çay ve hazır kek
sıcak su
şimdi elma yiyorum ara olarak
ama msn de konuşmam gerekiyor seninle en kısa zamanda olursa çok iyi olur şeker

sabah yarım saat yürüyüş yarım saat de egzersiz yaptım

günaydın diyim hayırlı hafta sonları .......
akrepçim yanlış olan sadece kek degil pide ve beyez ekmek yasak biliyorsun ..

baskül bu sabahta beni şaşırttı ilk başlarda kilo kaybedecegimi sanmıyordum ... 67 altına düşmüşüm .....

hemen dünkü menümü vereyim ....

4.GÜN MENÜM ...
3 kuru kayısı ..

kavaltı .
4 dl. tam ekmek kızarmış .....zeytın ezmesi ...marmelat... domataes salatalık .. şekersiz açık çay ......

ara :::::.1 br. yagsız süt ..

öylen
1 tb nohut .....2 patlıcan közleme sala.....1 kase yogurt .....

ara 1 elma 1 mandalin ..

ara 1 dilim tam ek. domates ezmesı ( yeni yapmıştım çok güzel koktu .ekmekle yenebilir )

akşam .
( aç degildim fakat ögün atlamamak için yedim .iyide etmişim )
çok az balk ve salata 1 tanede çig köfte ....1 kaşıkta yogurt .....

ögün aralarının en az 2.5 saat olmasına dikkat ediyorum .
vede en az 2.5 lt su tüketiyorum ....

40 dk pilates . 100 ip atlama ...hihoyyyt

Son düzenleme:
[ı]aebencım tebrık edıyorum senı
pekı peynır yumurta yemıyomusun [/ı]

ışte menüm

Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
az çeçil peyniri domates salatalık ve maydonoz salatası zeytin yağlı ve 4 zeytin ve şekersiz açık çay
ara adlandırıcılı türk kahvesi
Öğle:
8 dk. haşlanmış spagetti makarna çok dolu büyük bir yemek tabağı ( doymadığım için) ve bol yeşillikli bir fasulye piyazı ve 2 kaşık yoğurt
ara : 4 erik
Akşam: Balık ve salata az peynir
Akşam arasıınıda yemekten 2-3 saat sonra meyve olarak yapıcam ama sanırım öğlen çok makarna yedim akşamı daha yemedim ama hala çok tokum

[ı]aebencİm tebrİk edİyorum senİ
pekİ peynİr yumurta yemİyomusun [/ı]
hayır canım yemiyorum çünkü ikisindede doymuş yag varmış o yüzden ekmekle yenmiyor ... ama ekmek yemedigimiz diger ögünlerde yeniyor yumurta ve peynir .
yok refim kaçamak deyildi akşam üzeri 1 dl yedim ama domates ezmesiyle sabah kavaltısında oldugu gibi ..... farkındaysan kitaptada ikindi atıştırmasından söz ediliyor .... tabi akşamı çok hafifi yapmak kaydıyla ... bende öyle yaptım akşam çok az yedim ama ögünüm yedim atlamadım ....a.s

refim menünde yanlış olarak kavaltıda peyniri görüyorum . kavaltıda peynir yemen için 0 yaglı olanını bulmalisın onu bulmakta zor ben bulamadım dogrusu oyüzdende kavaltıyı riske etmeye gerek yok ....

vede türk kahvesi yasak kahvenin sadece kafeinsiz olanına arada bir izin var . canım melesef oda olmamış ama geri güzel ... bide sana bi öneri yemeklerini yavaş yersen daha az yiyerek doyarsın .cokacimcoook demeki hızlı yedin yada çok açıktınki makarnayla doymadın ama yedikten 1 saat sonra biliyorumki şiştin dimi akşamada acıkmadın .kaydirigubbakcemile3

şimdi diyceklerki burasını okuyan arkadaşlar ee bukadar yiyerek nasıl kilo veriyorsunuz diye .... evet veriyoruz .. bugün gene baskulda degişiklik vardı bende buda beni süper etkiliyor motivasyonum harıka ......

Son düzenleme:
5.GÜN MENÜM ......

3.Kuru kayısı ..
kavaltı ..
3 dl. entegre ekmek kızarmış .. z. ezmesı ....domates ezmesı .az marmelat .. sögüş (domates salatalık ..)

ara
1 elma 1. mandalin .

öylen..
domatesli omlet (2 yumurtayla )....tonlu salata bol . ... 2.kş yogurt ..

ara..
1 bar. yagsız süt .. 1 acuç fındık ..

akşam ..
büyük 1 tabak kıymalı pırasa . 2 kaşık yogurt . 1 çig köfte ......

ara ..
1 elma ...... 6 badem (eşim yaş pasta almış ben sadece bademlerini yedim .)

dün yarım saatte pilates .... 100 de ip atlama ....

dünden buyana 400 gr daha gitmiş ... bu yemeyle ..

Son düzenleme:

bende dünden beri tam 900 gram vermişim :) ama bu ilk gün giden kiolar zaten kilo değil su bakalım zana ne gösterecek:teselli:

bende dünden beri tam 900 gram vermişim :) ama bu ilk gün giden kiolar zaten kilo değil su bakalım zana ne gösterecek:teselli:

evet refim ilk günlerdeki su biliyorum ...... tam kilo kaybını 1.2 hafta snra bekliyorum ama bu arada ... bugün 7. günümdeyim . toplamda 2.5 kilo oldu ....:dance: kilomun burda biraz durup daha sonra tıkır tıkır gidecegini biliyorum ..sositososito umarım böyle devam ederim .....şu anda gayet iyyim motivasyonum süper hafta sonunuda kazasız atlattım ..:Saruboceq:

6. GÜN MENÜM ....

KAVALTI ...
3 dl. ent. ekmek kızarmış. zeytin ezmesı.. marmelat.... salatalık ...domates

ara.
1 elma ..

öylen .
2 dl tam bugday ek. .... yarım elma ......(malasef dışardaydık . tek çare bunu buldum . )
akşam
... balık ızgara..... bol salata ...... 2 kş. yogurt ....az pırasa

ara .
5 badem .. 1 br. yagsız süt ....

dün pazardı spor yapamasamda en az yarım saat yürümüşümdür ...gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
ya kızlar gerçekten karnınız doyarak kilo mu veriyorsunuz? ben elma diyetindeyim iki gündür ama açlıktan sürünüyorum diyebilirim. 1 hafta yapacağım kararlıyım. sonra olmazsa monti amcaya transfer olayım? napsak ki???

evet iklimcim . yasak olmayan yiyeceklerden ögünlerimizde . doyana kadar yiyyorum .

mesele bu akşamki yemegim 2 kase yeşil mercimek 1 küçük tabak pırasa .... 2 kaşık yogurt .. bi kaç çatallada cigerden aldım . hatta pıasanın kalanını zor yedim ..cokacimcoook
ne kadar yediginden çok ne yedigin önemli canım ....a.s

kızlar okudum detayları. ama beyaz un, patates ve pirinçten uzak kalmak... bence tek zor tarafı bu. ben patatese bayılırım. kızartma değil ama. haşlama. hadi beyaz unu anladım. pasta börek yok. e pirinç pilavı...

bunlardan ömür boyu yiyemeyecek miyiz?:uhm::sm_confused:

7.GÜN MENÜM ..

1 ELMA .....
Kavaltım .
omlet (2 yumurtayla ) az peynir ...domates... salatalık ....

ara.
1 büyük mandalina .....

öylen .
1 büyük tbak spagetti (az haş.). 1 kase yogurtla domates sosla ..... 1 tanede domates ....

ara .

1 elma ... 1 acuç fındık .( elmadan 20dk. sonraydı. )

akşam .
2 kase yeş. mercimek çorbası ..... 1 küçük tk. pırasa 2 kaşık yogurt .....bi kaç çatal ciger.....

ara
1 br. yagsız süt ...

( bugün farklı bir kavaltı denedim . ama hiç tok tutmadı . nerde benim tam ekmegim öylen 1.e 2 ye kadar hiç açıkmıyordum )cokacimcoook o yüzden öylen karbon hidratı bol aldım ...yerimseniben
bu günüde böyle noktalıyorum karnım tok ...cokacimcoookalkisalkisalkis

bak canım sana şöyle anlatayım . istedigin kiloya inene kadar bunlarım 1 kaşıgı bile yok zor olanda bu ama inan inmem uzun sürmüyor eger tam kurallarını uygular pankreasını güçlendirirsen . kilo durumuna göre ., mesela ben diyet gurupları 6. takımdayım geçensene lara arkadaşımız 2 ay yapıp 12 kilo civarında kilo verip takımızdan mezun oldu ...zaten verincede hemen almıyorsun vucudun alışıyor .....
patates pilava gelince istegin kiloya inince yiyebiliyorsun ama yanında başka yiyeceklerle dengeliyorsun salata gibi ...a.s
bu diyet bi nevi aski atalarımzın beslenme tarzı anlıycan . önceden beyaz un yoktu yada beyaz pirinç yada şeker ...yerimseniben

ama canım bu diyetin ayrıntısı çok kitabını okumanı öneririm ... okursan nedemek istedigimi anlatmış olurum ....kitabın adı .

YEDıKÇE ZAYIFLA ıNCE KAL .......

8 GÜN MENÜM ....

1 mandalina ..
kavaltı..

3 dl. enteg. ek ...marmelat .. zeytin ez.domates..
ara .
1 elma .

öylen .
1 kase ye.mercimek ..salata . az balık. 2 kş. yogurt..
ara.
1 br. yagsz. süt ..1 acuç fındık ..

akşam ....
(öylen çok yemişim hiç açlıgım yoktu ama ögün olsun diye yedim ....)
omlet .. domates ..2 kş. ciger.....

yarım saat pilates . 150 ip atlama . 20 dk bilinçsizce dans .... 20 dk yürüyüş ...
dünün özeti böyleydi .bide ...3 lt su

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.2003 de ben de monti ile 38 kg verdim(.Doğum kilolarımı).İkinci hamileliğimde 24 kg aldım.2006 da 18 kg verdim.2.doğum kilolarımı ve hiç kilo almadım.Fakat 66 dan aşağıya da inemedim.2.doğumumdan sonra.İş güç,çocuk derken doğru düzgün de rejim yapamadım.Ben de ne zamandır monti yapmayı düşünüyordum.Sizleri görünce iştaha geldim.Ben de başlıyorum.Haftada 2 gün 1 saat pilatese gidiyorum.Bakalım.Ben de fırsat buldukça buraya kilomu ve menülerimi yazacağım.Kolay gelsin...

hoş geldin zakumçuk .......a.s.
montide deneyimli ve o kadar kilo vermiş biri olarak bizlerlede tiyo verirsen seviniriz ...alkisalkisalkis
menülerini ve yorumlarını bekliyorum .....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…