- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- 398
bir güzel monti günü daha kengocum..alkisalkisalkis eşinin bu akşamları es geçmesi yogurt yada meyveyle nasıl olacak bakalım ..:uhm: öglende sucuk yemiş afiyet olsun ...kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar..
tekrardan hoşgeldin referans buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
bugünün menüsü:cokacimcoook
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,dometes ve salatalık
Öğle(dışardaydık)
tavuk ızgara ve salata (eşim de sucuk ızgara yedi ve salata) ve ayran
Ara
kayısı ve 1 elma
Akşam
1 kase mercimek çorbası,brokoli haşlaması ve yoğurt (eşim yemek yemedi sadece 5 kaşık yoğurt yedi )
Buarada eşim akşamları 2 fincan çay içiyorbunun bir sakıncası yok demi:uhm:
Bir soru daha kuru üzümün kan şekeri çok yüksek biliyorum o halde pekmezde yiyemeyiz demi
kaydirigubbakcemile3 son gülen iyi güler kengocum :jeyyar:merhaba melek
valla aramızda kalsın ama bu hafta kilo vermedi galiba , sesi çıkmıyor kilo verdiği zaman her zaman tartılıp birde beni çağırıp gösteriyorduyerimseniben
delikafadulden nevracım sorun ne bilmem ama ALLAH yardımcıları olsun ....:Saruboceq:kızlar selam ögleden sonra vakti bi haber aldım arkadaşım çok fenaydı ailevi vs vs anca şimdi döndüm eve
Allah herkesin yuvasını iyi etsin zor işler yazamadım geçmişi de sonra okuycam yemek yapiim eşim az kaldı gelmesine menümü yarın yazarım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın kızlar selamlar,
ilkin dünkü menüm
2 tam buğday ekmeği,1 kk peynir,domates,salatalık
tavuk döner sadece etini yedim 1 ayran söğüş domates
ara yok dışardaydım
8 kaşık kabak yine ,salata,yarım kase yoğurt
ara 1elma 1 mandalina
canım inşallah bende az da olsa vermişimdir diye umuyorum...ya evet incelme ve sıkılaşma çok önemli..5 kiloda 5 cm gerçekten büyük başarı aeben...bravo...biz doğru beslenelim gerisi gelck ...kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisişet bu nevracım bu pencereden bakmak lazım ..benim bu hafta kilo dagişimim yok ama geçen haftadan bu hafta 1 er cm. daha inceldim. belki bazan basküle yansımasada yag kaybediyoruz ....hihoyyyt eninde sonunda bakülede yansıyacak ....
bu hafta senin geçiş haftandı ama ben basküldede kilo verecegini sanıyorum ...a.s
egerki vermessende hiç takma geçiş döneminde çünkü bu uzun bir süreç seninde bildigin üzere .. ama kesin hedefe varacagın bir süreç buna emin ol ....:lepi:
birde o gün yazmayı unutmuşum . ben 5 kilo verdim ama 5cm. incelme var bu kiloya bu incelme çok bence buda demek oluyorki verdigimiz kilolar kesinlikle % 100 yağdan ...kaydirigubbakcemile2
ooo sweetcim hoşgeldin ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanabencim kalıcı ve istikrarlı kilo vereceğim. günlük menülerimi takip edersen sevinirim. bugünden başlayarak hergün sabah menümü yazacağım. sabahtan düzenlemelerimi yaparsan o günü doğru bitiririm.
uyanınca: ballı sirkeli ılık su
kahvaltı: 4 kepekli galete, biraz lor peyniri
Ara: 2 kuru kayısı yeşil çay
öğlen: 1 kase yoğurt, 1 tabak kıymalı karnıbahar
ara:1 elma
akşam: yeşil mercimek, salata
ara:yoğurt ve portakal
ooo sweetcim hoşgeldin ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bence fikir edinmek açısından birara vaktin olunca tüm topiği de oku... bende yeni başladım montiye gerçi benim menüler genelde çook uyuyodu ama ilk baştan itibaren okudum bayağı faydalı bilgiler var...
:içelim:
( budaki yogurt akşama eklenecek . meyve sade yenecek ....abencim kalıcı ve istikrarlı kilo vereceğim. günlük menülerimi takip edersen sevinirim. bugünden başlayarak hergün sabah menümü yazacağım. sabahtan düzenlemelerimi yaparsan o günü doğru bitiririm.
uyanınca: ballı sirkeli ılık su başta bal şeker türü yasak canım . vede sirkeli sudan meded bekleme boş yere .yerimseniben )
kahvaltı: 4 kepekli galete, biraz lor peyniri (kavaltına tam bugday ekmegini yerleştir galeta beyaz undan yani önemli yasaklardan ... tam bugday ekmeginden doyuncaya kadar ye .2.dl 3 dl..cokacimcoook kavlatıdada ekmegini dengelemek için domates vs ye mutlaka .....kısacası sabah karnını güzelce doyur...cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
Ara: 2 kuru kayısı yeşil çay( sabah ara ögün yapmana gerek yok zaten kavaltıda karnın doyunca açıkmassın ) ögün aralarında mutlaka 3.4. saat geçmeli .
öğlen: 1 kase yoğurt, 1 tabak kıymalı karnıbahar( öglen için güzel menü )
ara:1 elma (ögleden sonra ara yapabilirsin meyve iyi secim .. ama en az ögünden sonra 3 saate dikkat
akşam: yeşil mercimek, salata (akşam menünde gayet güzel ama yedigin yogurdu ögüne eklemem şartıyla ...
elfim senin böyle aç kalmana yüregim dayanmıyor güzelim ya .günaydın kızlar
hemen menümü yazayım gerçi doğru düzgün bişey yok
öğle mercimek çorbasıyla makarna vardı yiyemedim
akşamda kurufasulyem pişmek bilmedi bende kahvaltı yaptım acıkmıştım çok
sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı 2 dl ekmek arasına peynir ,maydanoz
ara (gün boyu ) bikaç ceviz ve fındık
öğle 1 ayran (saat kaçtı bilmiyorum)
akşam peynir, zeytin, domates , azcık turşu (ekmeksiz), ,1 minik çikolata :kedi:
gece 2 portakal
Baksen neleri hesaplamış .....kaydirigubbakcemile3 evet kuru yemiş tok turuyor yenmeli ama fazlasıda kiloyu tok tutuyor .yerimsenibengündüz hiç açlık hissetmedim ama aeben
kuruyemiş 1 avuç falan insanı çok tok tutuyor
ayranımı içip proteinimi de aldım kaydirigubbakcemile3
abencim kalıcı ve istikrarlı kilo vereceğim. günlük menülerimi takip edersen sevinirim. bugünden başlayarak hergün sabah menümü yazacağım. sabahtan düzenlemelerimi yaparsan o günü doğru bitiririm.
uyanınca: ballı sirkeli ılık su
kahvaltı: 4 kepekli galete, biraz lor peyniri
Ara: 2 kuru kayısı yeşil çay
öğlen: 1 kase yoğurt, 1 tabak kıymalı karnıbahar
ara:1 elma
akşam: yeşil mercimek, salata
günaydın kızlar
hemen menümü yazayım gerçi doğru düzgün bişey yok
öğle mercimek çorbasıyla makarna vardı yiyemedim
akşamda kurufasulyem pişmek bilmedi bende kahvaltı yaptım acıkmıştım çok
sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı 2 dl ekmek arasına peynir ,maydanoz
ara (gün boyu ) bikaç ceviz ve fındık
öğle 1 ayran (saat kaçtı bilmiyorum)
akşam peynir, zeytin, domates , azcık turşu (ekmeksiz), ,1 minik çikolata :kedi:
gece 2 portakal
bende yazayım dünki menümü ....
1 mandalina ...
8.30..kavaltı ..
3 dl ekmek ...k.k peynir.... sögüş . z. ezmesi ......
12.30. öğlen
20. 25 . kadar hamsi.. lorlu salata.... 5 finduk ..
15.45. 1 armut ...
18.30 akşam ..
3 kpç mercimeki yogurt çorbası.......lorlu salata ... bi kaç leblebi ...
22.00 karışık meyve .....
yatmadan 1 lokma tahinli ekmek (ay eşim yoldan gelirken getirmiş bizim memlekete özel bişi pek koktu (burayı siz görmemiş olun oldumu kafamçokkarıştı...bir lokmacık .:gitme:....
Baksen neleri hesaplamış .....kaydirigubbakcemile3 evet kuru yemiş tok turuyor yenmeli ama fazlasıda kiloyu tok tutuyor .yerimseniben
melegim hiç mezura ölcüsü aldınmı .. ?incelme falan hissetmiyormusun ...?
:mymeka: öyle düşünürsen tabiki veremessin ....:mymeka:Offfffff Aebencim bir şey diyicem ben sanki 73 ten aşağıyı hiç göremiycem gibi geliyorsenceee??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?