Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

koşu bandıyla fırsat bulup fazla haşır neşir olamadık daha inşallah bu akşam güzel kaynaşsaz

1-2 kısa denememiz oldu sadece kaydirigubbakcemile3

baskül almadım diğer beğendiğimiz koşu bandı kilo da ölçüyo diye ama bu aldığımız da yokmuş mecburen alıcam

Selam kıslar,
anacım yürüyüş sonrası geldim sonra arka arkaya misafir... giremedim tabi...
internet kitap araştırması fos çıktı..kitabın baskısı kalmamış...yayınevine direk sordular....
artık sizin kafayı davul ederim...:gitme:

anladım canım tamam dikkat ederim dışarıda etli vs durumunda...
ahhh ahhh muz bilem yiyemiyommm...şaka şaka sonuçları alıyom...:lepi:

biliyom biliyom valla yok takıl hemde uyar zaten bende bi anda frenleri patlatmıyımmmm
:kedi:
valla makarna da yemedim nasılsa serbest ya istersem yerim dedim yeme isteğim geçti...kaydirigubbakcemile5
2 aydır çorba bilem içmediğimi (içtim mi acaba?) farkettim...ya insan karar verince yapıyo yaaaa...ha çorba kötü diye demiyorum da ben mesela ilk başta her öğün ekmek yiyodum onun yerine çorba da içebilirdim...ama tercih etmedim gerk duymadım..kararlılık en önemli şey başka türlü olmayacak bu iş...
bu arada çorba serbest dimi? gi leri yüksek olmayan sebze vs tarzı?

çalışan hatunları işi hafta sonu... benim gibi ev kuşlarının ise pazartesi ...kaydirigubbakcemile3 hafta sonu eve hiç ellemiyorum eşim ve bebelerle ilgileniyorum ....:asigim:
ayyy bende senin gibiyim aeben ...bende bebe yok ama haftasonu hep eşime ayırırım evi pazartesi toplarım..

bugünün listesi;

2 buğday ekmeği, 2 peynir domates salatalık çay
komşu gelince döner söyledim pidesini tabiki yemedim,1 ayran,söğüş domates
arada 1 mandalina yedim
akşama ise 8 kaşık kabak yemeği,yarım kase yoğurt salata
ara 1 portakal 1 elma

bugünkü menüm biraz sebzesiz oldu ama akşam en kolayıma spagetti geldi

08:00 1 br portakal suyu

09:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 domates, yarım dl peynir

13:00 1 tabak nohut (etlerini ayırdım ama 2-3 minik parça et yemiş oldum) ,1 domates, 1 kase yoğurt

ara biraz ceviz ve fındık

19:00
bikaç çatal salçalı spagetti (az pişmiş ve soğuk sudan geçirilmiş, salça da yağsız sadece sulandırarak pişirdim) , 2 kaşık yoğurt, 1 havuç

gece 1 nar, 1 mandalina

Son düzenleme:
iyi akşamlar
evet bende ev hanımı olarak bu gün temizlik yaptımkafamçokkarıştı bende hafta sonu temizlik yapmayanlardanım.Eşimle ve çocuklarımla vakit geçiriyorum.Gelelim bu günün menüsüne:
sabah:
1 havuç
yarım saat sonra
2 dilim tam buğday ekemği,dometes ,salatalık ,peynir 1 bardak çay

Öğle:
1kasemercimek çorbası,1 adet salatalık ve yoğurt

Ara kayısı ve küçük bir elma

Akşam
yumurtalı kabak(kayınvalidemin yemeği)ve yoğurt

Ara
leblebi 2 avuç(bunu yamesen iyi olurdu ama dayanamadım)klava:

Elifim aştın sen kendini vala .:lepi::lepi:hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Valla kıslar artık sizin menüleriniz yanında ben menü vermeye utanıyorum ...kaydirigubbakcemile3

süpersiniz alkisalkisalkis

HEPİMİZİN iNŞALLAH .. ELİFİM ....Şeniz

Bakıyorumda artık miskinlik yok bu diyet yorgunlugunu aldımı ne ..:lepi:

günaydın aebenim aslında hasta ve yorgun hissediyorum kendimi ama günaydın gifi ararken aklıma sen geliyosun ondan böyle koyuyorum kaydirigubbakcemile3

ama dün eve gider gitmez koşu bandında koştum biraz sonra yemeğimi yedim

çok acıkmıştım ama bikaç çatalda tıkandım yiyemedim

O YİYEMEmen akşam yemeginden önce yaptıgın spordan ve yedigin ceviz vs ireden ...hep diyorumya ögün öncesi tok tutar ve az yedirirler diye bide kaç gündür düzenin güzel artık şekerin dengelenmiştir .sositosositozemuszemus

bende menümü yazayım ama akşam hiç olmadı bi anda oldu ben aslında spagetti yiycektim üşendim önümdede hazır görünca azcık yedim işte .kırmızı et...

1 mandalina ....

8.30..kavaltı ..
3 dl ekmek ..... k.k peynir d.ezmesi . salatalık .. zeytin ...

13.00..öğlen .
brokoli haş... 1 kase yogurt.... 3 çeri domates ..... 2 kş. incir tatlısı ..

17.00 akşam ....
et haşlama ... birkaç yaprak sr. dışı ...... 2 kş. yogurt.....domates........

21.00 ara.
1 portakal ..... yatmadan y.br süt ...

kendi hatanı yazmışsın zaten başka da söylenicek bişey yok her zamanki gibi alkisalkisalkis

evdekiler de sana uyuyo mu yemek konusunda? gerçi kadayıflar falan alındığına göre uymuyolar heralde kaydirigubbakcemile3

AH ah hiç sorma dün yanımda 1 tencere sarmayı götürdüler ...akannehir bende üç beş dış yapraklarıyla nefsimi körledim ...... elifim benim menüler sadece bana ait zaten öğlen kimse yok herkes okulda bebelerin hepsi 2 ögünlü okuldalar ...... 5 gibi geliyorlar akşamıda onlarla yiyyorum erkenden ..eşimin ne zaman gelecegi belli olmaz zaten sık sıkta şehir dışına gidiyor iş geregi yazık bu gece 2 de geldi sabah gene gitti şehir dışına ..:gitme:
yani anlıycam börekler helede tatlılar eksik olmaz:umursamaz: bebelerde alıştı bu duruma iyce .kaydirigubbakcemile3

kıslar bu sabah aldıgım mezro ölcülerime göre .......

diyete başlamadan aldıgım ölçüler arasında ......

belden 3. cm ..
göbekten 3 cm..

alt göbekten ....5 cm...
basenden .. 5 cm.....
bacaktanda 2 şer cm. ....incelmişim .........

dün kendime yeni bir kaşe aldım bide çizme üstü etek ..... ay bu halde alış veriş yapması pekbir hoş oluyo ya . gerçi alış veriş her zaman hoşdaaa..... ha hay ....

Son düzenleme:
Selam kızlar,

canım spor yaptıktan sonra insan bi süre acıkmıyo ben de onu farkettim...bide bu diyette düşük gl.indeksli yendiği için şeker oynamalrı olmuyo sabitliyosun kendini...

neeeeeeeee sarma mııııııııııı cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bayılırım.... ah ah bayramda bilem yemedim millet götürdü önümde löpür löpür...ama onlar löp löp yağ oldu benim belim inceliyoooo kaydirigubbakcemile2
dün akşamda eşim eve pişmaniye getirmiş yüzüne bile bakmadım oturdu yedi o...
bi yandan da aferin sana yaaa diyo şapırdata şapırdata...kafamçokkarıştı
ASeni eşinin işi de zamanlama olarak zormuş canım..Sana da kolaylıklar düzen oturturabilmek bile bi başarı böyle seyahatli işlerde..afferin sana aeben...:lepi:

helal valla...hep yağ toplayan bölgeler gitmiş aeben.....:lepi:
ayyy alışveriş hep zevkli ama zayıflayınca daha biz evkli....güle güle kullan...hihoyyyt

tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benim için alışveriş yapmak hiç de zevkli olmuyo malesef mafoldumben

tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benim için alışveriş yapmak hiç de zevkli olmuyo malesef mafoldumben

benim için de ööle...sabredelim elifim bizde 1 ay sonra daha güzel güzel alacaz herşyi...hem indirim de başlamış olur...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Selam kızlar internet az önce aktif hale geldi yeniden :) buradayım ama kursa gidicem akşam 10 gibi gelir cazam neyse çekerim kaç gündür yaptıklarımdan dolayıııııııı...

Aebenim sınıfını geçmişsin demek tebrik ederim bizim daha yeni başlıyor kurslar flan siz tek sınavlamı geçiyorsunuz çok çok tebrik ederim canım...

iyi akşamlar..
tekrardan hoşgeldin referans buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
bugünün menüsü:cokacimcoook

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,dometes ve salatalık

Öğle(dışardaydık)
tavuk ızgara ve salata (eşim de sucuk ızgara yedi ve salata) ve ayran

Ara
kayısı ve 1 elma

Akşam
1 kase mercimek çorbası,brokoli haşlaması ve yoğurt (eşim yemek yemedi sadece 5 kaşık yoğurt yedi )
Buarada eşim akşamları 2 fincan çay içiyor bunun bir sakıncası yok demi:uhm:
Bir soru daha kuru üzümün kan şekeri çok yüksek biliyorum o halde pekmezde yiyemeyiz demi

benim için de ööle...sabredelim elifim bizde 1 ay sonra daha güzel güzel alacaz herşyi...hem indirim de başlamış olur...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

inşallah nevroşum

refim hoşgeldin opuyorumnanaktan neler yaptın anlat bakalım kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kengo valla eşin bizi geçicek kaydirigubbakcemile3

pekmez yenmez heralde şeker oranı yüksek

çay bende içiyorum gece değil ama gündüz bikaç bardak oluyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…