- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
Öyle oluyor dimi ..kafamçokkarıştı
ama kestaneler çipura ve salatanın yanında dengelenmiştir ... ama genel olarak pazar için iyi böylece atlattın hafta içi dahada süper olur cumaya güzel sonuç alırsın inşallah elifim .. bide bakmışın 70 olmuşun ...yerimseniben
nasıl yürüş bandıyla aranız ...... baskülde aldınmı ..?kaydirigubbakcemile3
anladım canım tamam dikkat ederim dışarıda etli vs durumunda...opuyorumnanaktanŞeniz
nevracım ebet belıgın yanındada yiyyoruz biz süt ürünü korkma şimdiye kadar refimle ben (kulakları çınlasın)hiç zehirlenmedik ..:roflol:
doymuş yağ konusunda süpersin nevkuşum senin şimdiye kadar ugluladıgın diyet taaa sana muzu yasaklayali berli monti gibiydi zaten .iyerimseniben kaydirigubbakcemile3
canım misafirlikte seçenegin fazla omadıgı için mecbur kalırsan etlerini ayıklayıp yiyebilirsin .. ama etten mada bizim sakınmamız gereken etin yagından dolayı oda yemek pişerken suyuna karışıyor .onuda göz önünde bulundurmak lazım ..kafamçokkarıştı
sizinkilerde kıslar hepimizde kilo verecegiz ben bundan eminim .:içelim:
biliyom biliyom valla yok takıl hemde uyar zaten bende bi anda frenleri patlatmıyımmmmkaydirigubbakcemile3 yok nevkuşum ben sana takılıyorum firenleri birden deyilde yavaş yavaş gevşet diye ...:1hug: ya degilse ha 8. kaşık ha 9 pek fark yok montide .... sadece akşamları hafif yemek lazım tüm diyetlerde oldugu gibi . ama senin düzenin hepimizden iyi bence ....yerimseniben
hani kıs hiç makarna yemedin .:jeyyar:
ayyy bende senin gibiyim aeben ...bende bebe yok ama haftasonu hep eşime ayırırım evi pazartesi toplarım..çalışan hatunları işi hafta sonu... benim gibi ev kuşlarının ise pazartesi ...kaydirigubbakcemile3 hafta sonu eve hiç ellemiyorum eşim ve bebelerle ilgileniyorum ....:asigim:
Elifim aştın sen kendini vala .:lepi::lepi:hihoyyytbugünkü menüm biraz sebzesiz oldu ama akşam en kolayıma spagetti geldi
08:00 1 br portakal suyu
09:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 domates, yarım dl peynir
13:00 1 tabak nohut (etlerini ayırdım ama 2-3 minik parça et yemiş oldum) ,1 domates, 1 kase yoğurt
ara biraz ceviz ve fındık
19:00 bikaç çatal salçalı spagetti (az pişmiş ve soğuk sudan geçirilmiş, salça da yağsız sadece sulandırarak pişirdim) , 2 kaşık yoğurt, 1 havuç
gece 1 nar, 1 mandalina
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisiyi akşamlar
evet bende ev hanımı olarak bu gün temizlik yaptımkafamçokkarıştı bende hafta sonu temizlik yapmayanlardanım.Eşimle ve çocuklarımla vakit geçiriyorum.Gelelim bu günün menüsüne:
sabah:
1 havuç
yarım saat sonra
2 dilim tam buğday ekemği,dometes ,salatalık ,peynir 1 bardak çay
Öğle:
1kasemercimek çorbası,1 adet salatalık ve yoğurt
Ara kayısı ve küçük bir elma
Akşam
yumurtalı kabak(kayınvalidemin yemeği)ve yoğurt
Ara
leblebi 2 avuç(bunu yamesen iyi olurdu ama dayanamadım)klava:
HEPİMİZİN iNŞALLAH .. ELİFİM ....Şeniz
Bakıyorumda artık miskinlik yok bu diyet yorgunlugunu aldımı ne ..:lepi:
O YİYEMEmen akşam yemeginden önce yaptıgın spordan ve yedigin ceviz vs ireden ...hep diyorumya ögün öncesi tok tutar ve az yedirirler diye bide kaç gündür düzenin güzel artık şekerin dengelenmiştir .sositosositozemuszemusgünaydın aebenim aslında hasta ve yorgun hissediyorum kendimi ama günaydın gifi ararken aklıma sen geliyosun ondan böyle koyuyorum kaydirigubbakcemile3
ama dün eve gider gitmez koşu bandında koştum biraz sonra yemeğimi yedim
çok acıkmıştım ama bikaç çatalda tıkandım yiyemedim
bende menümü yazayım ama akşam hiç olmadı bi anda oldu ben aslında spagetti yiycektim üşendim önümdede hazır görünca azcık yedim işte .kırmızı et...
1 mandalina ....
8.30..kavaltı ..
3 dl ekmek ..... k.k peynir d.ezmesi . salatalık .. zeytin ...
13.00..öğlen .
brokoli haş... 1 kase yogurt.... 3 çeri domates ..... 2 kş. incir tatlısı ..
17.00 akşam ....
et haşlama ... birkaç yaprak sr. dışı ...... 2 kş. yogurt.....domates........
21.00 ara.
1 portakal ..... yatmadan y.br süt ...
AH ah hiç sorma dün yanımda 1 tencere sarmayı götürdüler ...akannehir bende üç beş dış yapraklarıyla nefsimi körledim ...... elifim benim menüler sadece bana ait zaten öğlen kimse yok herkes okulda bebelerin hepsi 2 ögünlü okuldalar ...... 5 gibi geliyorlar akşamıda onlarla yiyyorum erkenden ..eşimin ne zaman gelecegi belli olmaz zaten sık sıkta şehir dışına gidiyor iş geregi yazık bu gece 2 de geldi sabah gene gitti şehir dışına ..:gitme:kendi hatanı yazmışsın zaten başka da söylenicek bişey yok her zamanki gibi alkisalkisalkis
evdekiler de sana uyuyo mu yemek konusunda? gerçi kadayıflar falan alındığına göre uymuyolar heralde kaydirigubbakcemile3
canım spor yaptıktan sonra insan bi süre acıkmıyo ben de onu farkettim...bide bu diyette düşük gl.indeksli yendiği için şeker oynamalrı olmuyo sabitliyosun kendini...günaydın aebenim aslında hasta ve yorgun hissediyorum kendimi ama günaydın gifi ararken aklıma sen geliyosun ondan böyle koyuyorum kaydirigubbakcemile3
ama dün eve gider gitmez koşu bandında koştum biraz sonra yemeğimi yedim
çok acıkmıştım ama bikaç çatalda tıkandım yiyemedim
neeeeeeeee sarma mııııııııııı cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookAH ah hiç sorma dün yanımda 1 tencere sarmayı götürdüler ...akannehir bende üç beş dış yapraklarıyla nefsimi körledim ...... elifim benim menüler sadece bana ait zaten öğlen kimse yok herkes okulda bebelerin hepsi 2 ögünlü okuldalar ...... 5 gibi geliyorlar akşamıda onlarla yiyyorum erkenden ..eşimin ne zaman gelecegi belli olmaz zaten sık sıkta şehir dışına gidiyor iş geregi yazık bu gece 2 de geldi sabah gene gitti şehir dışına ..:gitme:
yani anlıycam börekler helede tatlılar eksik olmaz:umursamaz: bebelerde alıştı bu duruma iyce .kaydirigubbakcemile3
helal valla...hep yağ toplayan bölgeler gitmiş aeben.....:lepi:kıslar bu sabah aldıgım mezro ölcülerime göre .......
diyete başlamadan aldıgım ölçüler arasında ......
belden 3. cm ..
göbekten 3 cm..
alt göbekten ....5 cm...
basenden .. 5 cm.....
bacaktanda 2 şer cm. ....incelmişim .........
dün kendime yeni bir keşe aldım bide çizme üstü etek ..... ay bu halde alış veriş yapması pekbir hoş oluyo ya . gerçi alış veriş her zaman hoşdaaa..... ha hay ....
kıslar bu sabah aldıgım mezro ölcülerime göre .......
diyete başlamadan aldıgım ölçüler arasında ......
belden 3. cm ..
göbekten 3 cm..
alt göbekten ....5 cm...
basenden .. 5 cm.....
bacaktanda 2 şer cm. ....incelmişim .........
dün kendime yeni bir keşe aldım bide çizme üstü etek ..... ay bu halde alış veriş yapması pekbir hoş oluyo ya . gerçi alış veriş her zaman hoşdaaa..... ha hay ....
tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benim için alışveriş yapmak hiç de zevkli olmuyo malesef mafoldumben
benim için de ööle...sabredelim elifim bizde 1 ay sonra daha güzel güzel alacaz herşyi...hem indirim de başlamış olur...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Selam kızlar internet az önce aktif hale geldi yeniden :) buradayım ama kursa gidicem akşam 10 gibi gelir cazam neyse çekerimkaç gündür yaptıklarımdan dolayıııııııı...
Aebenim sınıfını geçmişsin demek tebrik ederim bizim daha yeni başlıyor kurslar flan siz tek sınavlamı geçiyorsunuz çok çok tebrik ederim canım...
iyi akşamlar..
tekrardan hoşgeldin referans buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
bugünün menüsü:cokacimcoook
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,dometes ve salatalık
Öğle(dışardaydık)
tavuk ızgara ve salata (eşim de sucuk ızgara yedi ve salata) ve ayran
Ara
kayısı ve 1 elma
Akşam
1 kase mercimek çorbası,brokoli haşlaması ve yoğurt (eşim yemek yemedi sadece 5 kaşık yoğurt yedi )
Buarada eşim akşamları 2 fincan çay içiyorbunun bir sakıncası yok demi:uhm:
Bir soru daha kuru üzümün kan şekeri çok yüksek biliyorum o halde pekmezde yiyemeyiz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?