halin yaman olurduuuu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıyağlı yağlı bi karnıyarıktan sonra akşam da kurufasulye yersem nolur halim akannehir
zaten tokum da acıkmadım
zayıflamak istiyorum ben mafoldumben mafoldumben
kolay gelsin refim...Selam kızlar okudum yazdıklarınızı ama yorum yazmaya zamanım yok malesef yarın için önemli bir sunum hazırlıyorum...
Sabah: birkaç dilim ekmek, acıka ve domates ve peynir.
Öğle: spagetti esmer ve beyaz karışık :) yoğurt salata
Akşam: pırasa yemeği ve yoğurt
Ara: kabak çekirdeği
1 elma
günaydııın a.s.günaydınlar herkese snada aebennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
En iyisini yapıyorsun valla ...kaydirigubbakcemile5 bi arada tuzlu kabuklu bademlere takmıştım halada markete girince onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz ama almıyorum ..kaydirigubbakcemile3 ama fındıgı almama gerek yok her kara deniz tarafına gittiginde eşim almasa bile hediye koyolar kilolarca ..kafamçokkarıştı
YOK svetcim yasak deyil yanlız azı karar fazlası zarar diyelim ...kaydirigubbakcemile3 bu arada fazla tuz su tutuyor oda kilo vermeyi engelliyor ..ben dün akşam avuç tuzlu badem yedim vallaha. yasakmıydı? :kedi:
svet cin ekmekle beraber doymuş yag almıyoruz .. o yüzden kaşar ve yumurta yenmiyor ekmekle ......bugünkü menüm:
uyanınca: sirkeli ılık su
kahvaltı: kaşar ve bugday ekmeğinden yağsız tost, 1 yumurta, 2 adet zeytin
öğlen: 1 kase yoğurt, yeşil salata ve haşlanmış et
ara: ara öğünleri kaldırma kararı aldım. böylesi daha iyiymiş galiba
akşam: 1 kase yoğurt, salata ve 1 kase kırmızı mercimek çorbası
ara. 1 portakal, yarım avuç kabak çekirdeği
kızlar yanlışlarımı düzeltin.
svet cin ekmekle beraber doymuş yag almıyoruz .. o yüzden kaşar ve yumurta yenmiyor ekmekle ......lmaz:
ögünlerde doydugun müzddetçe ara ögün yapmana gerek yok canım ...
merçimek çorbanım içindede havuç ve patatas olmaması lazım .....
yasaklı yiyecekleri biliyorsun dimi ....
şeker ve şekerli gıdalar .. beyaz un ve içinde bulunan tüm gıdalar .. patates ..pişmiş havuç . muz .. kavun .karpuz....kuru üzüm ....
taıma yorumumu yazdım nev kuşum .... kahve hariç geri güzel .. meyve saatlerinede dikkat ....az evvel geldim menümü yazip hemen çıkmalıyım eşim gelmek üzere
yarın görüşürüz kızlar
menüm
2 dilim tam buğday ekmeği,2 peynir,maydonoz,çay
et şiş,1 ayran,yanına söğüş salata
ara yok maalesef
1 şekersiz kahve içtim
arayı şimdi 1 mandalina ile yapcam
yemeği 45 dk sonra yiycem o da 8 kaşık patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt,salatalık yerim salata yapcak vaktim yok.
ara:1 elma 1 mandalina
menün güzel refim ...hihoyyytSelam kızlar okudum yazdıklarınızı ama yorum yazmaya zamanım yok malesef yarın için önemli bir sunum hazırlıyorum...
Sabah: birkaç dilim ekmek, acıka ve domates ve peynir.
Öğle: spagetti esmer ve beyaz karışık :) yoğurt salata
Akşam: pırasa yemeği ve yoğurt
Ara: kabak çekirdeği
1 elma
aebenim günaydın tebrikler sana....günaydın kıslar umarım hepimizde kilo vermişizdir . ilk bildirim benden olsun . 63.5..:lepi:
yanlız ayrıntılar var özellikle refim seninle konuşmamlazım . ama çok kalamıycam çümki mutfagın halısı ıslanmış .. kombi bi yerden su akıtıyor ama nerdennnn ..kafamçokkarıştı
sucu gelecek bugün o yüzden kalkmak zorundayım . ilk fırsatta gelicem ....
günaydın kıslar umarım hepimizde kilo vermişizdir . ilk bildirim benden olsun . 63.5..:lepi:
yanlız ayrıntılar var özellikle refim seninle konuşmamlazım . ama çok kalamıycam çümki mutfagın halısı ıslanmış .. kombi bi yerden su akıtıyor ama nerdennnn ..kafamçokkarıştı
tebrikler canım...:lepi:İlk önce kilo için tebrik ediyorum bende erkenden kalkıp yazıyım kilomu dedim ama sen benden önce davranmıssın.
Benim kilom bu hafta 64.0 tam 500 gr vermişim :teytey::teytey:
Eşim be hafta kilo vermemiş almamışta 72.500 :uhm:
Mutfak içinde Allah yardımcın olsunbenneyaptımki İnşallah bir an önce sorun çözülüryerimseniben
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler nev kuşum ne güzel ....:teytey: artık 8 rakamlara elvada desene ....:içelim:aebenim günaydın tebrikler sana....
canım geçmiş olsun iş çıkardı haaa sana kombi...kolay gelsin canım..:1hug:
evetttt montici güzeller gelelim sadede....
ben 1.1 kilo vermişim 79.9 um...:lepi::lepi:
alkisalkisalkis tebrikler kengocum ...:teytey:İlk önce kilo için tebrik ediyorum bende erkenden kalkıp yazıyım kilomu dedim ama sen benden önce davranmıssın.
Mutfak içinde Allah yardımcın olsunbenneyaptımki İnşallah bir an önce sorun çözülüryerimseniben
elvedaaaaaaaaaaa 90lar elveda 80 lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler nev kuşum ne güzel ....:teytey: artık 8 rakamlara elvada desene ....:içelim:
günaydın kıslar umarım hepimizde kilo vermişizdir . ilk bildirim benden olsun . 63.5..:lepi:
aebenim günaydın tebrikler sana....
canım geçmiş olsun iş çıkardı haaa sana kombi...kolay gelsin canım..:1hug:
evetttt montici güzeller gelelim sadede....
ben 1.1 kilo vermişim 79.9 um...:lepi::lepi:
İlk önce kilo için tebrik ediyorum bende erkenden kalkıp yazıyım kilomu dedim ama sen benden önce davranmıssın.
elvedaaaaaaaaaaa 90lar elveda 80 lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:teytey::teytey::teytey::teytey:
bu arada kilo çizlegesi yapmışsın kendine...hayırlı olsun ...az kaldı aebenim azzz
alıştık artık bu beslenme düzenine..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım tebrikler çok güzel senin kilonda şuan , hadi konuşalım çok merak ettim yoksa yanlışlarımız mı var??????? kesin varrrrrrrrrrr :) ama olsun varsa bile çözüm biziz
Bende bu sabah itibar ile tam 73 kiloyummmmm... Geçen hafta 73.500 düm bakalım Elifim ne yaptı
Nevroş süpersin maşallahhhhhhhh artık kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiii
Süper canım çok iyi verişsin tebrik ederim sende eşinde çok iyi gidiyorsunuz bence eşinin kilosunun durmasının sebebi çok az yemesi olabilir bazı öğünler sadece meyve yediye bu hafta ondan olabilir bende az yediğimde kilo veremiyorum:bbo:
heheyyyyyyyyhihoyyyt gelsinnnn 7 liii sonradaaa 6 lı rakamlar cicişimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?