Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kaydirigubbakcemile3 hadi barışalım .....
şu bohçanın içinde neler var refim ......

bitteri es geçtimde sende .bende şu fındık, ceviz olayını biraz abartıyoruz diye düşünüyorum ..:uhm: ay diyene bak benimde çözüm bulmam lazım çok seviyorum kıtır kıtır niyeyse yemeklerden sonra canım çekiyor ya ..... ama hep eşim suçu karadeniz tarıfına digincee çok getiriyor ya oda hep gözümün önünde ....laelaelaelaelae

[QUOTE = aeben; 10495237] kaydirigubbakcemile3 hadi Barışalım .....
virüsşu bohçanın içinde neler var refim ......
virüs
virüsbitteri es geçtimde sende. bende şu fındık, ceviz olayını biraz abartıyoruz diye düşünüyorum ..: uhm: ay diyene bak benimde çözüm Bulmam lazım çok seviyorum kıtır kıtır niyeyse yemeklerden sonra canım çekiyor ya ..... ama hep Eşim suçu karadeniz tarıfına digincee çok getiriyor ya oda hep Gözümün önünde .... laelaelaelaelae [/ QUOTE]

Ya aslında ben çerezi bırakmıştım evede almıyordum taki şu regliye kadar gözüm döndü biraz ama şimdi evde bitti yine almıycam... pohaçada 1 bardak süt az fındık yağı var meya ve 1 yumurta var ve organik tam buğday unu var canım.... uyduraganziii bir tarifffffffffopuyorumnanaktan

fındığı falan ben eve almıyorum ama aşağıda kurabiyelere falan koyarlarken dayanamıyorum dalıyorum içine kaydirigubbakcemile3

çikolata bilmiyorum valla % kaç kakaoluydu masanın üzerinde uzuuun zamandır duran bi bayram çikolatası vardı minik onu yedim

poğaça güzeli refim nasıl yapıyosun poğaçayı??

Canım öyle sıradan çikolatalar yenilmişyor haaaaaaa:umursamaz: bitter olacak en az % 70 kakolu .
pohaçanın tarifini yukarda verdim uyduraganzi bir tarif :)) ama benim suçum ilk gece pişince mis gibi dayanamadım gece 11 de 1 tane yedim dünde kurstan gelince 10 da yedim 1 tane :)))kafamçokkarıştı gözüm dönmüştüüüüüüüüü

hım yumurtayı koyma derim ben .... gerçi ne kadar yaptın içindeki oranı nedir kaybolup gitmişmidir onu sen daha iyi tartarsın da ...yerimseniben
% 70 kakoo elifim ama 2. aşamada yenebilir diye biliyorum ben onu ...zemuszemus

bizim menüde karnıyarık ve bulgur pilavı varmış bugün
oo afiyet olsun fazla yaglı yerinen yeme ama oldumu ....cokacimcoook yanında yogurduda unutma vede salata

tek karnıyarık serbest olan diyet montidir herhelde dimi hihoyyyt

merhaba
Bu günün menüsünü yazıyım
Sabah
2 dilim ekmek ile ligt peynirle tost yaptım.2-3 zeytin, dometes ,salatalık ve 1 bardak çay

Öğle
1 tabak sipagetti salçalı ,yoğuet ve 1 adet havuç

Akşam
1 tabak nohut ve salata (yemeği planlıyorum..)yerimseniben

buyrunnnnnnnnn çok çok güzel canım ep böyle gidersin uamrım kaydirigubbakcemile2

güzel menü kengocum ...hihoyyyt

Ben bu günün menüsünüde vereyim ......

1 mandalina ...

8.45. kavaltı .
2.5 dl ekmek .. 1dl peynir...sögüş ....z. ezmasi .....

12.30. öglen ..
1 kp çorba.. bü.1.tb. domtes sosla spagetti......salata ..1 kp hoşaf ..

15.30.ara
10 fındık .1 kpç. hoşaf ...

.18.30. akşam
balık.. lorlu salata ... 1 kase hoşaf....

ilerleyen saatlerde meyve yatarkende süy degişirse yazarım ...iyi akşamlar.....

bende menümü yazayım

08:00 1 mandalina

10:00 2 dl ekmek arası 1 dl peynir ve maydanoz

14:00 1 küçük karnıyarık ,bol salata ve ayran

18:00 3 kaşık light yoğurt arkasından 2,5 km koşu ve şuan 1 bardak havuç suyu

gece de meyve yerim

ELİF öglenki karnıyarık agırmı geldi kısda akşam bişi yemedin .......kaydirigubbakcemile3

koşu bandıyla haşır neşir olmuşun bakıyorumda ...sırnaşık şey

ELıF öglenki karnıyarık agırmı geldi kısda akşam bişi yemedin .......kaydirigubbakcemile3

koşu bandıyla haşır neşir olmuşun bakıyorumda ...sırnaşık şey

yağlı yağlı bi karnıyarıktan sonra akşam da kurufasulye yersem nolur halim akannehir

zaten tokum da acıkmadım

zayıflamak istiyorum ben mafoldumben mafoldumben

benim geçen günkü menünün öğlen ve akşam yer değiştirmişi olmuş kaydirigubbakcemile3

ama baklagi ve spagetti aynı günde yemek ne kadar montiye uygun olsa da ağır oluyo sanki
CADIARZU

ne çorbası öğlen sositososito

aralardaki fındıktan vazgeçmemişsin yine kaydirigubbakcemile3

yağlı yağlı bi karnıyarıktan sonra akşam da kurufasulye yersem nolur halim akannehir

zaten tokum da acıkmadım

zayıflamak istiyorum ben mafoldumben mafoldumben
melegim üzülme sen böyle devam et mutlaka gidecek kilolar bu hafta süperdin ben sonuç alacagından eminim ...:lepi:Şeniz
melegim biliyormusun çok bilinçli diyet yapmaya başladın sen çok güzel tesbitlerin var ...alkisalkisalkis
çorbaya gelince içinde sadece yogurt ve yeşilmerçimek olanbir çorba y. kş kadarda tam bugday unu . ama güzel ben severek içiyorum ..cokacimcoook normal piştikten sonra kendime ayırıp içine ev yapımı erişte ve naneli sosunuda katıyorum onuda bebelere tabi .... ya bu fındık olayı fena oldu bagımlılık gibi şimdi bile kendimi zor tutuyorum desem laelaelaelaelaegitsem yiycem ha ceviz fındık ..... bide ev fındık deposu gibi olunca ..isteyen varsa postayla göndereyim valla ...akannehir.

Son düzenleme:
en iyisi fındık fıstık eve almamak

ben işte de hiç yemedim bugün

evde olduğu zaman ağzım boş durmuyo atıştırıyorum mutlaka

bikaç gün sonra da kocamın aklına geliyo çerezler nerde diye kaydirigubbakcemile3

ne çerezi diyorum yok öyle bişey :roflol:

En iyisini yapıyorsun valla ...kaydirigubbakcemile5 bi arada tuzlu kabuklu bademlere takmıştım halada markete girince onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz ama almıyorum ..kaydirigubbakcemile3 ama fındıgı almama gerek yok her kara deniz tarafına gittiginde eşim almasa bile hediye koyolar kilolarca ..kafamçokkarıştı

az evvel geldim menümü yazip hemen çıkmalıyım eşim gelmek üzere
yarın görüşürüz kızlar

menüm
2 dilim tam buğday ekmeği,2 peynir,maydonoz,çay
et şiş,1 ayran,yanına söğüş salata
ara yok maalesef
1 şekersiz kahve içtim
arayı şimdi 1 mandalina ile yapcam
yemeği 45 dk sonra yiycem o da 8 kaşık patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt,salatalık yerim salata yapcak vaktim yok.
ara:1 elma 1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…