kaydirigubbakcemile3 hadi barışalım .....Ayyyyyyyyyyyyyyyy geçmiş günleri inan hatırlamıyorum ama standarttı yani :) sadece bir gün tek başıma sinemeya gittim ve orada bol miktarda ceviz ve fıstık yedim canım mısır çekmesin diye :)
sonraaaaa dün çerez yedim ve diyet % 74 bitter yedim 2 minik kare:)
Dünkü menümü vereyim barışalım :))
Sabah: 3-4 küçük tam buğday pohaçası ve peynir ve 2-3 zeytin
Ara: 1 portakal
Öğle: Kereviz kıymalı, ve salata peynirli
Akşam: Salata peynirli ve bezelye yemeği 1 tabak
1 avuçtan fazla fındık
Gece: 1 portakal 1 elma biraz kuru kayısı sanırım 3-4 tane
fındığı falan ben eve almıyorum ama aşağıda kurabiyelere falan koyarlarken dayanamıyorum dalıyorum içine kaydirigubbakcemile3
çikolata bilmiyorum valla % kaç kakaoluydu masanın üzerinde uzuuun zamandır duran bi bayram çikolatası vardı minik onu yedim
poğaça güzeli refim nasıl yapıyosun poğaçayı??
hım yumurtayı koyma derim ben .... gerçi ne kadar yaptın içindeki oranı nedir kaybolup gitmişmidir onu sen daha iyi tartarsın da ...yerimseniben[QUOTE = aeben; 10495237] kaydirigubbakcemile3 hadi Barışalım .....
virüsşu bohçanın içinde neler var refim ......
virüs
virüsbitteri es geçtimde sende. bende şu fındık, ceviz olayını biraz abartıyoruz diye düşünüyorum ..: uhm: ay diyene bak benimde çözüm Bulmam lazım çok seviyorum kıtır kıtır niyeyse yemeklerden sonra canım çekiyor ya ..... ama hep Eşim suçu karadeniz tarıfına digincee çok getiriyor ya oda hep Gözümün önünde .... laelaelaelaelae [/ QUOTE]
Ya aslında ben çerezi bırakmıştım evede almıyordum taki şu regliye kadar gözüm döndü biraz ama şimdi evde bitti yine almıycam... pohaçada 1 bardak süt az fındık yağı var meya ve 1 yumurta var ve organik tam buğday unu var canım.... uyduraganziii bir tarifffffffffopuyorumnanaktan
% 70 kakoo elifim ama 2. aşamada yenebilir diye biliyorum ben onu ...zemuszemusfındığı falan ben eve almıyorum ama aşağıda kurabiyelere falan koyarlarken dayanamıyorum dalıyorum içine kaydirigubbakcemile3
çikolata bilmiyorum valla % kaç kakaoluydu masanın üzerinde uzuuun zamandır duran bi bayram çikolatası vardı minik onu yedim
poğaça güzeli refim nasıl yapıyosun poğaçayı??
oo afiyet olsun fazla yaglı yerinen yeme ama oldumu ....cokacimcoook yanında yogurduda unutma vede salatabizim menüde karnıyarık ve bulgur pilavı varmış bugün
buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisküçük bi karnıyarık salata yoksa domates bi de yoğurt yicem
merhaba
Bu günün menüsünü yazıyım
Sabah
2 dilim ekmek ile ligt peynirle tost yaptım.2-3 zeytin, dometes ,salatalık ve 1 bardak çay
Öğle
1 tabak sipagetti salçalı ,yoğuet ve 1 adet havuç
Akşam
1 tabak nohut ve salata (yemeği planlıyorum..)yerimseniben
güzel menü kengocum ...hihoyyytmerhaba
Sabah
2 dilim ekmek ile ligt peynirle tost yaptım.2-3 zeytin, dometes ,salatalık ve 1 bardak çay
Öğle
Akşam
ELİF öglenki karnıyarık agırmı geldi kısda akşam bişi yemedin .......kaydirigubbakcemile3bende menümü yazayım
08:00 1 mandalina
10:00 2 dl ekmek arası 1 dl peynir ve maydanoz
14:00 1 küçük karnıyarık ,bol salata ve ayran
18:00 3 kaşık light yoğurt arkasından 2,5 km koşu ve şuan 1 bardak havuç suyu
gece de meyve yerim
ELıF öglenki karnıyarık agırmı geldi kısda akşam bişi yemedin .......kaydirigubbakcemile3
koşu bandıyla haşır neşir olmuşun bakıyorumda ...sırnaşık şey
merhaba
Sabah
Öğle
Akşam
Ben bu günün menüsünüde vereyim ......
1 mandalina ...
8.45. kavaltı .
2.5 dl ekmek .. 1dl peynir...sögüş ....z. ezmasi .....
12.30. öglen ..
1 kp çorba.. bü.1.tb. domtes sosla spagetti......salata ..1 kp hoşaf ..
15.30.ara
10 fındık .1 kpç. hoşaf ...
.18.30. akşam
balık.. lorlu salata ... 1 kase hoşaf....
ilerleyen saatlerde meyve yatarkende süy degişirse yazarım ...iyi akşamlar.....
melegim üzülme sen böyle devam et mutlaka gidecek kilolar bu hafta süperdin ben sonuç alacagından eminim ...:lepi:Şenizyağlı yağlı bi karnıyarıktan sonra akşam da kurufasulye yersem nolur halim akannehir
zaten tokum da acıkmadım
zayıflamak istiyorum ben mafoldumben mafoldumben
melegim biliyormusun çok bilinçli diyet yapmaya başladın sen çok güzel tesbitlerin var ...alkisalkisalkisbenim geçen günkü menünün öğlen ve akşam yer değiştirmişi olmuş kaydirigubbakcemile3
ama baklagi ve spagetti aynı günde yemek ne kadar montiye uygun olsa da ağır oluyo sanki CADIARZU
ne çorbası öğlen sositososito
aralardaki fındıktan vazgeçmemişsin yine kaydirigubbakcemile3
En iyisini yapıyorsun valla ...kaydirigubbakcemile5 bi arada tuzlu kabuklu bademlere takmıştım halada markete girince onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz ama almıyorum ..kaydirigubbakcemile3 ama fındıgı almama gerek yok her kara deniz tarafına gittiginde eşim almasa bile hediye koyolar kilolarca ..kafamçokkarıştıen iyisi fındık fıstık eve almamak
ben işte de hiç yemedim bugün
evde olduğu zaman ağzım boş durmuyo atıştırıyorum mutlaka
bikaç gün sonra da kocamın aklına geliyo çerezler nerde diye kaydirigubbakcemile3
ne çerezi diyorum yok öyle bişey :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?