• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar selamlar,

ilkin dünkü menüm
2 tam buğday ekmeği,1 kk peynir,domates,salatalık
tavuk döner sadece etini yedim 1 ayran söğüş domates
ara yok dışardaydım
8 kaşık kabak yine ,salata,yarım kase yoğurt
ara 1elma 1 mandalina

iyi akşamlar..
tekrardan hoşgeldin referans buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
bugünün menüsü:cokacimcoook

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,dometes ve salatalık

Öğle(dışardaydık)
tavuk ızgara ve salata (eşim de sucuk ızgara yedi ve salata) ve ayran

Ara
kayısı ve 1 elma

Akşam
1 kase mercimek çorbası,brokoli haşlaması ve yoğurt (eşim yemek yemedi sadece 5 kaşık yoğurt yedi )
Buarada eşim akşamları 2 fincan çay içiyor :kahve:bunun bir sakıncası yok demi:uhm:
Bir soru daha kuru üzümün kan şekeri çok yüksek biliyorum o halde pekmezde yiyemeyiz demi
bir güzel monti günü daha kengocum..alkisalkisalkis eşinin bu akşamları es geçmesi yogurt yada meyveyle nasıl olacak bakalım ..:uhm: öglende sucuk yemiş afiyet olsun ...kaydirigubbakcemile3

merhaba melek
valla aramızda kalsın ama bu hafta kilo vermedi galiba , sesi çıkmıyor kilo verdiği zaman her zaman tartılıp birde beni çağırıp gösteriyorduyerimseniben
kaydirigubbakcemile3 son gülen iyi güler kengocum :jeyyar:

çay içilebilir canım şekersiz oldugu muddetce serbest.....:içelim:

evet pekmez yenmiyor çünkü kuru üzüm yasak olduguna göre ..

kızlar selam ögleden sonra vakti bi haber aldım arkadaşım çok fenaydı ailevi vs vs anca şimdi döndüm eve
Allah herkesin yuvasını iyi etsin zor işler yazamadım geçmişi de sonra okuycam yemek yapiim eşim az kaldı gelmesine menümü yarın yazarım
delikafadulden nevracım sorun ne bilmem ama ALLAH yardımcıları olsun ....:Saruboceq:
günaydın kızlar selamlar,

ilkin dünkü menüm
2 tam buğday ekmeği,1 kk peynir,domates,salatalık
tavuk döner sadece etini yedim 1 ayran söğüş domates
ara yok dışardaydım
8 kaşık kabak yine ,salata,yarım kase yoğurt
ara 1elma 1 mandalina
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
nevracım tıpkı kengonun menüsü gibi olmuş aynını yemişiniz ....kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun ....

abencim kalıcı ve istikrarlı kilo vereceğim. günlük menülerimi takip edersen sevinirim. bugünden başlayarak hergün sabah menümü yazacağım. sabahtan düzenlemelerimi yaparsan o günü doğru bitiririm.
uyanınca: ballı sirkeli ılık su
kahvaltı: 4 kepekli galete, biraz lor peyniri
Ara: 2 kuru kayısı yeşil çay
öğlen: 1 kase yoğurt, 1 tabak kıymalı karnıbahar
ara:1 elma
akşam: yeşil mercimek, salata
ara:yoğurt ve portakal

alkisalkisalkisişet bu nevracım bu pencereden bakmak lazım ..benim bu hafta kilo dagişimim yok ama geçen haftadan bu hafta 1 er cm. daha inceldim. belki bazan basküle yansımasada yag kaybediyoruz ....hihoyyyt eninde sonunda bakülede yansıyacak ....
bu hafta senin geçiş haftandı ama ben basküldede kilo verecegini sanıyorum ...a.s
egerki vermessende hiç takma geçiş döneminde çünkü bu uzun bir süreç seninde bildigin üzere .. ama kesin hedefe varacagın bir süreç buna emin ol ....:lepi:
birde o gün yazmayı unutmuşum . ben 5 kilo verdim ama 5cm. incelme var bu kiloya bu incelme çok bence buda demek oluyorki verdigimiz kilolar kesinlikle % 100 yağdan ...kaydirigubbakcemile2
canım inşallah bende az da olsa vermişimdir diye umuyorum...ya evet incelme ve sıkılaşma çok önemli..5 kiloda 5 cm gerçekten büyük başarı aeben...bravo...biz doğru beslenelim gerisi gelck ...kaydirigubbakcemile5

abencim kalıcı ve istikrarlı kilo vereceğim. günlük menülerimi takip edersen sevinirim. bugünden başlayarak hergün sabah menümü yazacağım. sabahtan düzenlemelerimi yaparsan o günü doğru bitiririm.
ooo sweetcim hoşgeldin ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bence fikir edinmek açısından birara vaktin olunca tüm topiği de oku... bende yeni başladım montiye gerçi benim menüler genelde çook uyuyodu ama ilk baştan itibaren okudum bayağı faydalı bilgiler var...
:içelim:

ooo sweetcim hoşgeldin ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bence fikir edinmek açısından birara vaktin olunca tüm topiği de oku... bende yeni başladım montiye gerçi benim menüler genelde çook uyuyodu ama ilk baştan itibaren okudum bayağı faydalı bilgiler var...
:içelim:

bence haklısın. biraz göz atabildim. zaman buldukça topiği inceleyeceğim nevroşum. kaydirigubbakcemile5

uyanınca: ballı sirkeli ılık su başta bal şeker türü yasak canım . vede sirkeli sudan meded bekleme boş yere .yerimseniben )
kahvaltı: 4 kepekli galete, biraz lor peyniri (kavaltına tam bugday ekmegini yerleştir galeta beyaz undan yani önemli yasaklardan ... tam bugday ekmeginden doyuncaya kadar ye .2.dl 3 dl..cokacimcoook kavlatıdada ekmegini dengelemek için domates vs ye mutlaka .....kısacası sabah karnını güzelce doyur...cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
Ara: 2 kuru kayısı yeşil çay( sabah ara ögün yapmana gerek yok zaten kavaltıda karnın doyunca açıkmassın ) ögün aralarında mutlaka 3.4. saat geçmeli .
öğlen: 1 kase yoğurt, 1 tabak kıymalı karnıbahar( öglen için güzel menü )
ara:1 elma (ögleden sonra ara yapabilirsin meyve iyi secim .. ama en az ögünden sonra 3 saate dikkat
akşam: yeşil mercimek, salata (akşam menünde gayet güzel ama yedigin yogurdu ögüne eklemem şartıyla ...
( budaki yogurt akşama eklenecek . meyve sade yenecek ....
canım bende takıma yazmıştım ama daha ayrıntılı burayda yazayım menündedi yanlışları ona göre yarın degiştirirsin ..opuyorumnanaktan

linkin ilk sayfasını oku canım daha çok bilgi edinirsin vaktin oluncada tüm sayfaları okuya bilirsin .....:1hug:

günaydın kızlar

hemen menümü yazayım gerçi doğru düzgün bişey yok

öğle mercimek çorbasıyla makarna vardı yiyemedim

akşamda kurufasulyem pişmek bilmedi bende kahvaltı yaptım acıkmıştım çok

sabah 2 kuru kayısı

kahvaltı 2 dl ekmek arasına peynir ,maydanoz

ara (gün boyu ) bikaç ceviz ve fındık

öğle 1 ayran (saat kaçtı bilmiyorum)

akşam peynir, zeytin, domates , azcık turşu (ekmeksiz), ,1 minik çikolata :kedi:

gece 2 portakal

bende yazayım dünki menümü ....

1 mandalina ...
8.30..kavaltı ..
3 dl ekmek ...k.k peynir.... sögüş . z. ezmesi ......

12.30. öğlen
20. 25 . kadar hamsi.. lorlu salata.... 5 finduk ..

15.45. 1 armut ...

18.30 akşam ..
3 kpç mercimeki yogurt çorbası.......lorlu salata ... bi kaç leblebi ...

22.00 karışık meyve .....

yatmadan 1 lokma tahinli ekmek (ay eşim yoldan gelirken getirmiş bizim memlekete özel bişi pek koktu (burayı siz görmemiş olun oldumu kafamçokkarıştı...bir lokmacık .:utangac::gitme:....

günaydın kızlar

sabah 2 kuru kayısı

akşam peynir, zeytin, domates , azcık turşu (ekmeksiz), ,1 minik çikolata :kedi:

gece 2 portakal
elfim senin böyle aç kalmana yüregim dayanmıyor güzelim ya .:utangac: yanında herhangi bir duruma karşı bişiler bulundur . bol leblebi veye meyve gibi . bak öglen yemeginde eger aç kalacaksan bolca meyvede yiyebilirsin yanında bulundursan ... akşamda bişi yememişsin .....:delphin: çikilotayı görmiyorum tabi ..sengözlerimebaksanab bitterdir umarım ...yerimseniben

gündüz hiç açlık hissetmedim ama aeben

kuruyemiş 1 avuç falan insanı çok tok tutuyor

ayranımı içip proteinimi de aldım kaydirigubbakcemile3

gündüz hiç açlık hissetmedim ama aeben

kuruyemiş 1 avuç falan insanı çok tok tutuyor

ayranımı içip proteinimi de aldım kaydirigubbakcemile3
Baksen neleri hesaplamış .....kaydirigubbakcemile3 evet kuru yemiş tok turuyor yenmeli ama fazlasıda kiloyu tok tutuyor .yerimseniben

melegim hiç mezura ölcüsü aldınmı .. ?incelme falan hissetmiyormusun ...?

sanki bacaklarımdan ve popomda incelme hissediyorum ama karnımda şişlik var gibi :bbo:

mezuram yok :kedi:

benim bişeyi almam için gözüme çarpması lazım yoksa gideyim mezura alayım demiyorum kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin eğer monti yapacaksan bal yasak kesinlikle hatırlatayım istedim...

günaydın kızlar

sabah 2 kuru kayısı

gece 2 portakal

Yav sen böyle aç nasıl geziyorsun :) ama bak eğer çikolata %70 bitter değil ise bütün günün boşa gitmiş olur söyle bakalım nedi çikolata...

bende yazayım dünki menümü ....

1 mandalina ...
8.30..kavaltı ..
3 dl ekmek ...k.k peynir.... sögüş . z. ezmesi ......

12.30. öğlen
20. 25 . kadar hamsi.. lorlu salata.... 5 finduk ..

15.45. 1 armut ...

18.30 akşam ..
3 kpç mercimeki yogurt çorbası.......lorlu salata ... bi kaç leblebi ...

22.00 karışık meyve .....

yatmadan 1 lokma tahinli ekmek (ay eşim yoldan gelirken getirmiş bizim memlekete özel bişi pek koktu (burayı siz görmemiş olun oldumu kafamçokkarıştı...bir lokmacık .:utangac::gitme:....

Offfffff offfffffffffff senin akşam yediğin bir lokamada birşey mi o güzel menünün yanında :)

Baksen neleri hesaplamış .....kaydirigubbakcemile3 evet kuru yemiş tok turuyor yenmeli ama fazlasıda kiloyu tok tutuyor .yerimseniben

melegim hiç mezura ölcüsü aldınmı .. ?incelme falan hissetmiyormusun ...?

Ben varya ben 3 gün üst üsteeee en az yarım kilo çerez yemiimdir...

Kızlar yazmaya yüzüm yok :( yasaklı birşey yememkle birlikte internet yokken ve regliyim 3 gündür acayip iştehım açık 2 gece yatarken birer tam buğday pohaçası ev yapımı minik ama olmamalıydı ve gün içinde bol bolllllllll çerez yedim yasaklı değillerdi ama bu sabahta cezamı 73.700 olarak aldım :( neyse önümüxze ve yolumuza bakalım ... Melekkkkkkkkkkkkk hala kork benden dönüşüm muhteşem olacak :)))

Offfffff Aebencim bir şey diyicem ben sanki 73 ten aşağıyı hiç göremiycem gibi geliyor :( senceee??????????

Offfffff Aebencim bir şey diyicem ben sanki 73 ten aşağıyı hiç göremiycem gibi geliyor :( senceee??????????
:mymeka: öyle düşünürsen tabiki veremessin ....:mymeka:

hadi menülerini ver bakımde niye inemiyormuşun bi bakalım .....:oklava:

Ayyyyyyyyyyyyyyyy geçmiş günleri inan hatırlamıyorum ama standarttı yani :) sadece bir gün tek başıma sinemeya gittim ve orada bol miktarda ceviz ve fıstık yedim canım mısır çekmesin diye :)
sonraaaaa dün çerez yedim ve diyet % 74 bitter yedim 2 minik kare:)
Dünkü menümü vereyim barışalım :))

Sabah: 3-4 küçük tam buğday pohaçası ve peynir ve 2-3 zeytin
Ara: 1 portakal
Öğle: Kereviz kıymalı, ve salata peynirli
Akşam: Salata peynirli ve bezelye yemeği 1 tabak
1 avuçtan fazla fındık
Gece: 1 portakal 1 elma biraz kuru kayısı sanırım 3-4 tane

refim hangi diyet olursa olsun ilk önce insanın kararlılıgı ve kendine olan inanci gelir hep söylerim sen başaracaksın aralarda tökezlesenda başaracaksın bunu asla es geçme .......yerimsenibenŞeniz

Back
X