:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyyto zaman sana kocccaman bi alkış alkisalkisalkis
97 den düşmüşsün bu kilona
hepimiz zayıflayalım çıtır olalım :lepi: :lepi:
reFİM BENCE SENİ BU ENDİŞELİ DURUMUN ETKİLOYOR . AMCAM KİTAPTA DİYOR O BÖLÜMÜ BİR OKUÇokta kötü olmamış cicim bence, dün ikimizinde araları fazlaca olmuş. Senin yukarıda yazdıklarına dikkat edicem mutlaka, geçekten tartıldıkça böyle oluyor sanki birde nedense 74.100 oldum bu sabah yani neden kilo oturmuyor anlayamadım ama neyse artık gün içi tartılmıycam başarabilirsem çok endişeliyim haklısı...delikafadulden
DERİNCİM İLK SAYFAYI AÇMAYI DENE ORDA AYRINLTILI YAZIYOR BİRAZ.....arkadaşlar bende yapıcam da ama kan şekerine göre nasıl yani ?? anlamadım valla.sayfaları okumak ise bi ölüm açılmıyo beni deli etti burda.nasıl yapılıyor bana bi tarif allah rızası için.:kedi:
refim bak dikkatini bi yere çekeyim .. dünkü menünde ne kadar protein almışın . ortalama ..Benim bugünkü menüm
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 3-4 zeytin, şekersiz marmelat
Ara: 1 elma ( çok acıkmıştım)
Öğle: kırmızı et ve sebze (brokoli, pırasa) yemeği ve 2-3 kaşık yoğurt..
Ara: ( çok kötü şeyler yaptım) 1 avuç kadar ay çekirdeği ve yer fıstığı 45 gram:kedi:
Akşam: 1 tabak pırasa , yağsız salata ve 2 kaşık kadar yoğurt
Gece: yarım nar
Bugün berbattı diyetim ama sebebini biliyorum, gidip gelip tartılmak başka bişey değil :) tartıldıkça morelim bozuluyor ee tabi her dakika tartılırsam sonu bu olur, bu konuyu acil çözmeliyimmmmm
Morelim bozudukça yiyorum
ne demek estagfirullah ..aeben çok çok çooook teşekkür ederimallah razı olsun valla çok makbule geçti yazdıkların.anladım sayılır az çok:)) şimdi zeytin ezmesi yerine zeytin yiyebiliyormuyuz?bir de her öğünde mutlaka süt ürünü demişsin.sabah peynir(diyet peynir almıştım)öğlen yoğurt akşam da yoğurt olsa olur herhalde dimi canım.bir de çay içebilirmiyiz kahvaltıda?şeker yerine sakarin kullanarak sanırım içecez.
inanın bende sizleri çok seviyorum .. ŞenizOffffffffff yazdıklarım gitmiyor bir türlü ne oldu bu siteye yahuuu ...
Aebenimmmm canım benim canım benimmmmmmmm :) Allah razı olsun hepimizle bir bir ilgileniyorsun seni çokk seviyoruz
şimdi sana sorum şu ilaç olarak yani vitamin olarak değilde tablet olarak sence nasıl tamamalayabilirim vücudumun bu ihtiyacını?? zaten her öğün yiyorum ama yetmiyor demek birde etleri neden proteinden saymıyosun bakemmm ???
aebencim bir sorum olucak kahvaltida ekmeksiz peynir yiyebilirmiyiz yiyebilirsek peynir yag orani farkeder mi ? simdiden tsk ettim canim...
aşk çiçeği bende aynıyım ya bi dağıdım toparlayamadım kendimi daha(
merhaba sitedeki bozukluk yüzünden dün menü yazamadım.
bugünkü menüm:
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği dometes salatalık ve yoğurt(ligt peynirim bitti onun için)
öğlen
150gr et döner 2 dilim ekmek ve 2 berdak ayran
akşam ki menümmde şöyle olucak bir aksilik çıkmazsa
patlıcan salatası mercimek çorbası ve yoğurt
ara
meyva
TAm olarak degerini bilmiyorum yüksek deyil .makul makterlerde yenebiliyor ama kırmızı ete dikkat . tavuk balık tercihin olsun . kırmızı eti .akşamlarıda yememeye çalış ... dün benim yaptıgımı yapma .....etle ekmek yememem gerektiğini bilmiyordum teşekkürler... Peki etin kan şeker ölçüsü nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?