Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar kizlar ben sanki cok yedikce kilo alacakmis ve veremeyecekmisim gibi düsünmeye basladim anlamadim gitti...kendimi böyle düsünmekten geri alamiyorum..niye böyle oluyor acaba ? sizede oluyormu hic merak ettim ?

Hayırlı Sabahlar...
eşim ile ben bu sabah tartıldık kilo verceğimizden ümidimiz yoktu sadece merek çünkü daha başlıyalı 6 gün oldu ve bilmeden bazı yanlışlıklar yaptık ama....
Eşim :73.9
Ben:64.5:teytey::teytey::teytey:
Allah herkese böyle sevinci nasip etsin:sm_cool:

merhabalar kizlar ben sanki cok yedikce kilo alacakmis ve veremeyecekmisim gibi düsünmeye basladim anlamadim gitti...kendimi böyle düsünmekten geri alamiyorum..niye böyle oluyor acaba ? sizede oluyormu hic merak ettim ?
Böcügüm emin ol bendede oluyor daha önce bende öyle olmuş sonra az yemeye başlamıştım ve kilo verememiştim hatırlarsan hatta almıştım az yemeyle .. sen içini fereh tut .. refe söyledigimin aynını sanada söyleyim . su bile içerken düşün bu içtigim su vucudumdaki yagları aıp götürecek diye için rahat olsun sen diyete uy gerisini zamana bırak inan sizin geçtiginiz her aşamadan bende geçtim .......a.s

günaydın aebenim ya ben tuzu çok fazla kullanıyorum ve dediğin gibi çok şişlik hissediyorum

tuzu da çıkarmak lazım aslında hayatımızdan mümkün olduğu kadar
tuzu çıkarmak deyilde melegim mikterinı azaltmak lazım . hemde bol su içmek . ben hep su içmaktan korkarım baskülde fazla çıkıyor diye .( ne saçmalık dimi )laelaelaelaelae ama artık bu korkumu yendim gece yatmadan bile bol su içiyorum ve içerkende kendi kendime sabaha bu su vucudumdakileri alıp götğrecek diye inanarak düşünüyorum valla bunun süper etkisi oluyor tavsiye ederim herşey kendine ve yaptıgına inançla ....:hulya:

dünkü menümüde yazayım ..

kavaltı
2 yumurtayla omlet......k.k peynir...domates salatalık ..

öğlen ....
1 tb. ısbanak ..2 kş. yogurt ... salata ... 1çaykş. marmelet.....

ara
3 kuru incir..

akşam ..
tavuk ...salata ...1 br ayran ... y. kase incir tatlısı (şekersiz cevizli ben çok sevdim tavsiye ederim .)

ara..
kalan yr. kase incir tatlısı ..

ara ....
meyve .....

refim bayram haftasında eksi vermeden geçtin bacım daha ne olsun :lepi:

bak ben bayramdan sonra eksideyim ....

bende bugünün menüsünü vereyim .....
bu arada melek menülerini bekliyorum haaa.klava:

2 mandalina .
10 30..kavaltı ...
3 dl. ekmek ...sögüş ....zeytin ezmesi . ...az marmelat..

14.00 ara..
1 mandalin 10 badem ..

15.30...ara ..
1 tb.salatalık domates ....1 tane yaprak ...

16.30..ara.
y. elma ...2 dl ayva....

17 30::
karnıyarık ....1 kase cacık ...2 kş. incir tatlısı ...

bu saatten sonra ya süt ya meyve......

bugün gün vardı öglen yerine bol ara oldu .. 1 yaprak sarmayla atlattım onca domates salatalıgın içinde kaybolmuştur ...kaydirigubbakcemile3

menüde ..börek .pide .patates salatası .baklava ..yaprak sarma.. vardi bende salatalık domatesle otlandımm tabi...akannehir neyseki diyet yapan 2 arkadaş daha vardı ama onlar papatla sarma yiyebiliyorlardı dr. diyetiyle...şakkıdı

Bugünkü menüm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şöyledirrrrrrrrr :)
Sabah: 1 bardak light süt 3 dilim tam buğday ekmeği üstüne acıka sürerek yedim ( çemen)
Öğle: Yumurtalı mantar ve peynirli salata
Akşam: az balık, yarım tabak basmati pirincinden yapılmış pilav ve tam buğday unundan yapılmış peynirli bir pohaça ve 5 salatalık :))))
Gece ara olarak meyve yiycemmmmm

REFİM AKŞAMIN PEKBİ KARIŞIK OLMUŞ YAVVV .....:uhm:
KAVALTIN ÖĞLENİN GAYET GÜZEL OLMUŞ ....

BENCE KEŞKE BÖYLE KARBONHİDRAT AGIRLIKLI BİR ÖGÜNE BALIK KATMASAYMIŞIN ......

5 SALATALIKTA İYİ OLMUŞ kaydirigubbakcemile3HAMUR İŞİNİ DENGELEMİŞ AKŞAMINDA TEK UYMAYAN BALIK OLMUŞ ....
offfffff aklımda ama pahalı bişeydirdiye sormadım hala eczaneye açıkcasıııı :)
REFİM SAGLIK OCAGINA YAZDIR SİGORTAN VARDIR ...... PAHALI BİŞİ DEYİL YAHU . 5.6 TL İDİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ...:uhm:
BU İNCİR TATLISINI HİÇ SORMIYCAKSINIZ SANIYORDUM ...kaydirigubbakcemile3
ama sandıgınız gibi bişi deyil ve çok leziz egerki inciri seviyorsanız .....

2 br yagsız sütümü kaynatıp küçük küçük dogradıgım 9 inciri yavaş yavaş karıştırarak pişiriyprum azda çatallla ezerek bi 5 dk kadar..... ve azda içine tarcın oh mis . üstünede 2 ceviz ec . ala bi tatlı oluyor 0 şeker.......:lepi:cokacimcoook
ben çok sevdim bu 2 br sütt ve 9 incirden 2 kase tatlı çıktı . 2 gündür yiyorum hatta eşimde yedi yarım kase...

Wuavvvvvvvvvvvvvv bende yapıcammmmmmm bu incir tatlsından yarınnnnn :))))) tarf için teşekkrler ayıca ben sandım ine 60-70 tl lik bir vitamin o zaman pazartesi ilk iş alırım çok sağol yaaaaaaaaaa :)
AYOL NıYEN SORMUYOM AŞKOL HEPıMıZ TAŞMIŞ DAVUT OGLUMUYUZ ..:hulyaEVıR HESAP DEVRı .......

ıNCıR ATATLISII YAP VALLA NEFıZ SADECE SÜT ıNCıR TARÇIN EKLERSEN CEVıZ ....HEPSıNıDE YıYEBıLıYORUZ .cokacimcoook
YAKINDA YENı MONTı TATLILARIYLA KARŞINIZDAYIM ..:roflol::roflol::roflol::roflol:

BıLıYORMUSUNUZ YABANCI SıTELERDE MONTıNıN SPAGETTıSıNı BıLE YAPMIŞ LAR...akannehirakannehirakannehirKAN ŞEKERı DEGERı. 10 ...akannehir

KISLAR SıZE DOYUM OLMAZ BÜGÜN SıTE ıYı AMA BEBELER SIRADA .. HEPıNıZE ıYı PAZARLAR..a.s.:teytey:..

Son düzenleme:
menüm bu gün biraz kötüydü...çünkü sabah 10 dan beri dışardaydım.Akşam 5 te geldim.
Sabah
3 dilim tam buğday ekmeği ,1 yumurta ,peynir ve şekersiz çay
öğle yemeği yiyemedim kötü olan bumafoldumben
Ara
1 elma
Akşam
2 tabak mercimek çorbası ,salata ve yoğurt
tahmini saat 8-9 gibi incir ve kayısı

KENGOCUM CANIM SEN KıTABI DıKKATLı OKUDUGUN DAN EMıNMıSıN .....
ekmekle yumurta yenmiyor çünki yumurtada bolca doymuş yag var direk dopo oluyor ekmekle ...yumurta bölümünü okurmusun ..:1rolleyes:
yumurta serbest ama ekmeksiz .... bence sen yanlışsız yapsan bayabi kilo verirsin .a.s..

ha bide çantana bolca leblebi koy yiyemediğin öğnde bi kaç avuç ye. inan o öğün yerine geçer .

Son düzenleme:
Aeben valla şüphe ediyorum kitaplarımız farklı mı:kedi:?Ben şu doymuş yağlar falan hepsi karıştı oturucak inşaalllah zaten eşime demiştim bu ay deneme ayı ancak alışıcam
1.Sabahtan başka ekmek yemek yok
2.yumurta ile ekmek yok
tekrar teşekkürler..a.s.
Buarada sarı leblebi mi ,yoksa beyaz olanı mı?

sarı sarı beyaz leblebinin ustündeki o beyazlık unnn ...lmaz:

bu gün kavaltıyı geç yaptım şimdide dışarı çıkıcam kitap alıcaz bebelere....
hepinize iyi pazarlar fıstıklar .....

ha kitaptan bir dip not... bu diyetti yaptıktan sonra kilo almamak için diyeti en az 2.3. ay uygularsak pankreasımız eski haline dönermiş ve kan şekeri dalgalanmalarınına karşı koyabilrmiş ......

yumukum aslında zor deyil alışınca otamatikmam yapıyorsun zaten sen şimdi çok yemegede alıştınya bu diyetle zorlanmadan devam edebilirsin .buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

ne güzel valla refim ah şu tatlı varya beni sinir ediyokaydirigubbakcemile3 diyete kaptırınca hiç istek olmuyoda biraz gevşeyince direk tatlılara saldırıyorum ben ya allahtan şerbetli tatlı sevmiyorum yoksa nolurdum bilmem-tatlicadiarzu-

hala koruyorsa maşşallah yav . erkekler şanslı valla bu konuda bak kengonun eşinede maşallah biz çabalıyıp 500gr veriyoruz onlar aynı zamanda 2.3. kilo kıskanmamak elde deyil bu erkekleri kilo konusunda ...laelaelaelaelae

sanada önerim elife söyledigim gibi . refim tuzu azalt .....

yumukum aslında zor deyil alışınca otamatikmam yapıyorsun zaten sen şimdi çok yemegede alıştınya bu diyetle zorlanmadan devam edebilirsin .buyrunnnnnnnnn
saol abenim ben bunu dikkatlice bi okıyımCADIARZU
Yumukum sana en güzel Aebenim yardım eder :))) yazmış zati hoşgeldin inşallahhh senide aramıza alırız sen yaparsın :)

inşallah refim bi denemek istiyorum bakalım

refim dün alıcaktım baskül, koşu bandına karar verince nasıl olsa onda tartılabiliriz diye vazgeçtik

buarada boyun kaç, resmini yeni gördüm süper gözüküyosun hiç 73 gibi değilsin
evet elifim hadi bakalım . gözümüz üstünde ha ona göre bakalım yıl başına kadar refimmi senmi daha çok kilo vereceksiniz ......hatta arkanızdan yumukumda yetişir .........kaydirigubbakcemile5
yumukum evet senin yaprtıgın diyet gibi ama senin arada yedigin kaçamaklar yok işte o kaçamaklar olmayınca zeten vucud degişim geçirip kendiliginden kan şekeri dengeleniyor ve tıkır tıkır iniyor ......
tabi kitabını bulabilirsen daha iyi olur çok faydali bilgiler var......

Evet incir tatlısı harikaydı ellerime sağlık :) oğlumda çok beğendi ama acayippppp tatlıydı tatlı seven kızlar tavsiye ederim oğlum içinde sağlıklı bir tatlı öğrenmiş oldum:)
Tarif için teşekkürler Aebencimopuyorumnanaktan

Bugünkü menüm

Kahvaltıdan 20 dk önce 1 bardak greyfurt ve portakal suyu karışık
Sabah: tam buğday unundan yaptığım phaçalardan biraz ve acıka ve 2-3 zeytin
Öğle: Sosis kızarması salata ve 2 kaşık kadar yoğurt ( öğle yemeğinden yarım saat önce vitaminimi içtim)

Akşam: 1 küçük kase incir tatlısı, çok dolu 1 tabak brokoli yemeği ve 2 kaşık kadar yoğurt
Gece : kabak çekirdeği vemeyve olabilir aralıklı olarak tabi :)

işte böyleeeeeeeeekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…