bugünkü menüm
08:15 1 br meyve suyu (elma, havuç, mandalina)
09:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 dl peynir, 1 domates, 1 şekersiz çay
13:30 1 domates, 1 salatalık, 1 kase light yoğurt
ara 1 avuç kadar kavrulmuş badem (fırından yeni çıkmıştı dayanamadım :))
18:00 1 tb taze fasulye, 1 domates, 1 kase light yoğurt
21:00 1 armut, 1 mandalina, yarım elma
bende dünkü menümü yazayım .....
1 mandalina .
8.30.. kavaltı
2 yumurtayla omlet..2 çatal lor.. çay ..
12.30.. öglen .
büy.1 tb. domates sosla spagetti ... salata ... 1 kase komposto ..(tatlı niyetine çok güzel oluyor kıslar tavsiye ederim kuru meyveyle yapıyorum benn . hem bagırsaklarıda çalıştırıyor.)
17.30. akşam .
1 kase yogurt çorb.... 1 tb barbunya .. 1kase hoşaf ...salata ....1 kş. yogurt......
20.30.
1br. tarçınlı süt ...
21.30..
2 mandalina ..1 dl. armut..
23.00
2 çt. peynir 3 badem ...
biliyorum şimdi bu aralar ne böyle diyeceksiniz .. akşamı bebelelre erken yiyince açıktım . eşiminde işi vardı geçikeçekti onu beklerken çok içim kazındı ve aç durmak istemedim . o yüzden bu aralar oldu .......
ama dün kurallara dikkat ettim . ve kilom düzenine geri döndüş .... bide dün proteinime dikkat ettim ve suyumuda bol içtim . onunda etkisi oluyor kıslar proteini bol alın .....
bol tarçınlı salep koktu burnuma kaydirigubbakcemile3 ama çok şekerli di mi?
bayram günü gelse de bende tartılsam çok merak ediyorum
ya burda teraziye bir Allah'ın kulu uzatma kablosu alıp takmadı öyle durup bekliyo
eve de hala tartı almadım, dışarda da tartılmak istemiyorum
Meloşşşşşşşş 19-20 tl ye çok güzel dijital tartılar var . Ben tefal kullandım hemen bozuldu 19 tl ye candy diye bir dijital tartı aldım 1 senedir hiç şaşmadı çok güzel Teknosa da anldım aklında olsun almak istersen öneririm cicişim ...
Benim Dünkü menüm kızlar
Sabah: 3 ince dilim tam buğday ekmeği ve marmelat ve yağsız süt
Öğle: pazı yemeği 1 tabak ve yoğurt 2-3 kaşık kadar
Akşam: Kepekli spagetti ve yağsız süt , salata
Akşam ara: Mandalina 2 tane
refim herkesin bünyesi bir deyil canım laranın montisi 2. aşamaydı ama verdigi kilo süperdiAeben sende çok iyisin kızlar üçünüzde çok iyi gidiyorsunuz hadi hayırlısı, benim kilo vermem durdu nedense bakalım çok yavaş gidiyor bizim kilolar laranın ve diğer kızların yazdıklarına göre 2 günde 500 gram diyorlar bende öyle şeyler olmuyor ya neysemafoldumben
işte bu :lepi:çok yiyyorum diyordun onuda aşmışın süper.......alkisalkisalkisalkisalkisalkisBenim Dünkü menüm kızlar
Sabah: 3 ince dilim tam buğday ekmeği ve marmelat ve yağsız süt
Öğle: pazı yemeği 1 tabak ve yoğurt 2-3 kaşık kadar
Akşam: Kepekli spagetti ve yağsız süt , salata
Akşam ara: Mandalina 2 tane
EVET DÜN bende içtim tarçınlı süt ,güzel oluyor melegim ...Aaaa :) ne salepi kızım ya sen orda tartılsana neden bayramı bekliyoruz ???? Bu arada süt sevseydin benim tarçınlı sütlü çayda tıpkı salep gibiydi :)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ya bu kepekli makarnayı bikez denemiştim ama çok kötü gelmişti tadı :bbo:
refim herkesin bünyesi bir deyil canım laranın montisi 2. aşamaydı ama verdigi kilo süperdiben ilk denedigimde onun gibi yapıp kilo almıştım . sakın bunlar moralini bozmasın kuzum .. bi sitede demiş birsi laranın yazısını raya alıntılamışlar ... annen bu diyeti sizin gibi yaptı hala idaalkilosunda deyil fakat ben öyle yapmadım kurallarına uydum kitaptakı gibi yaptım idaal kiloma ulaştım . yazıyordu ...
haa 3 ay sürene kadar bizde 5 ay yaparız yavaş olsun bizim olsun dimi karnımız doyyomu doyyo . saglıklı besleniyomuyuz EVET....eee dahane güzelim .....a.s
işte bu :lepi:çok yiyyorum diyordun onuda aşmışın süper.......alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Elifim kepekli spagettide fena olmuyor ben bazan yiyyorum ..sosunu bol yap .cokacimcoook
bugünkü menümü vereyim
sabah
2 adet incir
2 dilim ekm.
biraz peynir ve zeytin biber ezmesi
öglen
1 tabak mercimek
1 kase yogurt
1 adet domates
ara
regilimden sanirim % 72 cikolata ama sporla dendeledim diye düsünüyorum
aksam
3 kasik tazefasulye
3 kasik bulgur ( yasaklar arasindami bilmiyorum kizlar öyleyse beni uyarin )
1 kase yogurt
1 adet domates
3 litre su
40 dk.yürüyüs bandi
39 dk agirlik egz...baya ter attim kizlar :)
aebencim protein bol alin demissin ya,ne mesala örnek verirmisin canim ?
Hoşgeldin canım .. mennüniyetle cevaplarız ne demek ...mehaba arkadaşlar formu uzun süredir takip ediyorum ama kitabı okumadan yazmak istemedim en sonunda kitabı buldum ve okudum ama aklıma birkaç soru takıldı mesala kabak yemeği yiyecez kabağın kanşekeri 15 ama bunun içine tuz yağ ve soğanda koyacaz salça falan o zaman kan şekeri oranı değişiyor mu? Aynı sorun salatada var salatadaki mazemeleri tek tek mi hasaplamak gerekiyor?Birde tuz hakkında kitapta bir şey görmedim yasak varmı bu konuda bayramdan sonra başlamak istiyorum sorularımda yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?