Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

EVET KISLAR........ sonuda evlendigim kilodayım yani 16 senedir görmedigim kiloda . 63 rakamları gördüm bugün .63.9..:sm_cool: yarınada ALLAH kerimm :teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kıslar kurallara tam uyunca inanın çorap sökügü gibi gidiyor ......delikafadulden 2 gün önce 64.8 düm ......:lepi:
darısı hepimizin başına ....

şimdiye kadar eger montide yanlışlar yapmasaymışım bayrama 60 olurmuşum heralde....-tatlicadiarzu- ama bunada şükür ....

bu gün tan 45 gün oldu başlayalı yani 1.5 ay ...... ve...... 5. 100 gr.. oldu ..buyrunnnnnnnnn

Sayın , sevgili uzman Aebenim :) sana birşey sorucam sence şundan dolayı kilo veremiyor olabilirmiyim dünkü az yediğim menüyle 100 gram almıştımgamyoncuiremsu
bu sabah tartıda gördüm...
Sabah 10 gibi en erken kahvaltı , 2,2,5 gibi öğle , 7 gibi ise akşam yemeği yiyorum saatleri yakın ve sık gibi ondan olabilir mi???? uzman görüşü bekliyorummmmmmmdelikafaduldenşakkıdı

sevgili uzman Aebenim :)kaydirigubbakcemile3
bune kıs estafirullah ..:kedi:...

hayır refim en az 4 saat var menülerinin arasında ..... bence sorun bundan kaynaklanmıyor .... tabi ara ögünlrin 3 saatten önce oluyorsa ona bişi diyemem ....

ara ögünlerini kaldır bence yani sadece sabahki meyve ve akşam yatmadan yedigin kalsın ... diger ögün arasındakileri kaldır ...

bide kuruyemiş yeme istersen .. ben elimden geldignce kestim kuru yemişi eskisi kadar yemiyorum ..

dikkat edrsen amcam ne diyor ara ögün yapmayım yani atıştırmayın .. sedece çok açıkılırsa . ikindi valti meyve önermişki buda zaten migdede durmuyor o yüzden ögün arasında kalmıyor .....
yani diyecegim oki . (dünkü menünde) çok ara yapmışın ve bu aralarımdan 1 de meyve var digerleri migdede uzun kalıyor oda atıştırma gibi sayılıyor ....

bence sen ögünlerde az yedigin içim açıkıp ara ögünleri çogaltıın o yüzdende verim alamıyorsun gibime geliyor .. ye.. ögünlerde karnını doyur bak ozaman ara ögüne ihtiyac duymassın ..a.s

bide ben peynir olayına hala takmış durumdayım ve 2 gündür peynir yemiyorum geçenlerde çogu ögünüme ve kavaltıma koymuştum ama kilo vermedim .. şimdi yemiyorum ve veriyorum bu bir tesedüfmü onuda bilmiyorum ..:uhm:

şu kahve konusundda biraz sabretmeni önersem çok şey istemiş olurmuyum refim ..:utangac:
vede su içiyormusun refim günlük mutlaka 2 lt iç en az . çünkü atıklar başka türlü atılmıyor vucuddan ....

merhabalar kizlar aebenim melegim ve reficim masallah hepinizde iyi gidiyorsunuz menülerinizi okudum böyle devam edersek veririz diye düsünüyorum.Aebencim baya aldim yaaa:( düsük kalorili diyet yapti yazin verdim ama daha sonra vücut resmen aclik krizine girdi ne verdiysem fazlasiyla geri aldim malesef :( o yüzden montiye basladim umarim ise yarar cok dogru beslenme sekli ve kilolar siz farketmeden gidiyor amcam sagolsun :) insallah bendede ise yarar :(
hepimiz yaşadık o soş diyetleri düşük kl. diyetleri böcügüm merak etme sonuçta ortada zaten evet ilk etepte sevindiriyor o diyetlar ama ya sonra .... bi süre sonra sonuç hüsran oluyor ......:delphin:

o yüzden bu kitabı ilk okudumda dedigim bi laf vardır .ben bu montiyle istedigim kiloya inecegim birgün demiştim ..
bikaç kere yapmış fakat tatlıya sabredemeyip bozmuştum ve yılmamış tekrardan dört elle montime sarılmıştım .. iyikide sarılmışım ...buyrunnnnnnnnn.

bugünkü menümü vereyim
sabah
2 adet incir
2 dilim ekm.
biraz peynir ve zeytin biber ezmesi
öglen
1 tabak mercimek
1 kase yogurt
1 adet domates
ara
regilimden sanirim % 72 cikolata ama sporla dendeledim diye düsünüyorum
aksam
3 kasik tazefasulye
3 kasik bulgur ( yasaklar arasindami bilmiyorum kizlar öyleyse beni uyarin )
1 kase yogurt
1 adet domates
3 litre su
40 dk.yürüyüs bandi
39 dk agirlik egz...baya ter attim kizlar :)
aebencim protein bol alin demissin ya,ne mesala örnek verirmisin canim ?
Şeniz aferin böcük 1 er dometes eklemişin ....yerimseniben

bulguru sormuşun refim söylemiş .. evet yiyyoruz ama miktarına dikkat ederek ben bolsalataya katıyorum bir iki kaşık kısır mesela ve ogünlerde çok güzel kilo veriyorum hep dikkatimi çekiyor . .
. kan şekeri degeri 45 spagetiyle aynı ...... sen yanında sebze ve yogurtta yemişin o yüzden o 3 kaşık dengelenmiş sorun yok ..opuyorumnanaktan
Bugünkü Menüm

Sabah:10:30 da : 3 dilim tam buğday ekmeği, peynir domates ve çay
Öğle: 15: 00 da : tavuk salata yoğurt
Ara: 1 fincan süt
Ara: Fındık
Ara : mandalina
Akşam: 7 : 30 : 1 dolu tabak ercimek çorbası
Ara: 1 elma

çok ara yaptım neden bilemiyorum ama iştahım çok çok açık ne yazık ki :)
refim menünün geneli güzel.. akşamıda çok az yemişin bence... akşam yogurtta yok ..
öyleni çokmu az yedim miktarını yazmadıgından bilemedim ondan açıkıyor olabilirsin ....

bide nekadar çok protein alırsan okadar kilo vermen hızlanır bu aklını bi kösesinde olsun .yerimseniben

günaydın kızlar ben dün çok çok fena şeyler yaptım hemde gece gece :gitme:

08:30 1 mandalina

11:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 dl peynir

16:00 haşlanmış tavuk , 1 domates , 3 minik kornişon

20:00 1 armut , 2 mandalina ve 1 muz :kedi:

bi de muz yetmezmiş gibi eşime patates püresi yapıyodum haşlanmış patateslerden yedim :kedi:

ooooffffff sözde dikkat ediyodum gümlettim yani mafoldumben mafoldumben
:umursamaz::umursamaz: :olmaz: senin bu moral bozuklugun diyetede yansıdı ........ bırak gelip eşini döveyim .......:oklava:kaydirigubbakcemile3

dünkü menümde şöyle kıslar .........

7.30
1 br. greyfurt mandalina suyu ..

8.30..kavaltı .
2.5 dl ekmek .....marmelet.. ..zeytin ezmesi......domates.. yeşillik ....

12.00.öğlen .
patlıcam közleme .....karnıbahar haş....1 yumurta..2 kş yogurt .. 1 kp. hoşaf......

16.00 .ara
1 br süt ..

18.00 .. akşam ...
1 palamut..... bol salata .... 1kep. hoşaf .... 1 kş yogurt ... 3 ceviz.........

22.00.ara
2 mandalina .....

baya da yemişim .....

döv valla mafoldumben mafoldumben
AH GÜZELıM PEK ÜZMÜŞ SENı BU OGLAN ....:teselli:
MELEGıM KIS ÜZüLME YARıN BAYRAM BARIŞIRSINIZ BE OLUR ÖYLE ŞEYLER.EŞLER ARASINDA TUZU BıBERı EVLıLıGıN BUNLAR....:1hug::1hug:

dün menün içinde üzülme .. ama arkasını getirme ... bak yanlışları hepimiz yapıyoruz ..yerimseniben önümüze bakalım dimi ....Şeniz

Son düzenleme:
AH GÜZELİM PEK ÜZMÜŞ SENİ BU OGLAN ....:teselli:
MELEGİM KIS ÜZüLME YARİN BAYRAM BARIŞIRSINIZ BE OLUR ÖYLE ŞEYLER.EŞLER ARASINDA TUZU BİBERİ EVLİLİGİN BUNLAR....:1hug::1hug:

dün menün içinde üzülme .. ama arkasını getirme ... bak yanlışları hepimiz yapıyoruz ..yerimseniben önümüze bakalım dimi ....Şeniz

kırgınlığım tek bi şekilde geçer o da onu yapmıyo

ama benden alttan almamı beklemesin bu sefer çok kırgınım ona

neyse diyet topiğini dert topiğine döndürdüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aeben cevabın ve ilgin için teşekkürler pazartesi başlamayı düşünüyorum.Bende inşallah menülerimi yazarım bu arada et konusunda da bir kısıtlamak yok demi yağlı olmamak şartıyla

aeben cevabın ve ilgin için teşekkürler pazartesi başlamayı düşünüyorum.Bende inşallah menülerimi yazarım bu arada et konusunda da bir kısıtlamak yok demi yağlı olmamak şartıyla

Hoşeldin Kengocum aramıza :) et konusunda akşamları kırmızı et yemeyin diyor daha çok öğlenleri kırmızı eti öneriyor...

Pazartesi inşallah başlarsın canım...

EVET KISLAR........ sonuda evlendigim kilodayım yani 16 senedir görmedigim kiloda . 63 rakamları gördüm bugün .63.9..:sm_cool: yarınada ALLAH kerimm :teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kıslar kurallara tam uyunca inanın çorap sökügü gibi gidiyor ......delikafadulden 2 gün önce 64.8 düm ......:lepi:
darısı hepimizin başına ....

şimdiye kadar eger montide yanlışlar yapmasaymışım bayrama 60 olurmuşum heralde....-tatlicadiarzu- ama bunada şükür ....

bu gün tan 45 gün oldu başlayalı yani 1.5 ay ...... ve...... 5. 100 gr.. oldu ..buyrunnnnnnnnn

Seni tebrik ederim arkideşim çok güzel kilo verdin maşallah :) bende sürpriz yapacaktım ma neyse yazayım dün sabak 74.400 gelirken bu sabah 73.700 düm :))))))))))) Ben hala evlendiğim kiloma gelemedim peheheeeee 66 olmam lazım :))):hulya:Hani bayrama 70 olacaktım:olmaz: şaka şaka kaydirigubbakcemile5 bunada şükür kaydirigubbakcemile3
sevgili uzman Aebenim :)kaydirigubbakcemile3
bune kıs estafirullah ..:kedi:...

hayır refim en az 4 saat var menülerinin arasında ..... bence sorun bundan kaynaklanmıyor .... tabi ara ögünlrin 3 saatten önce oluyorsa ona bişi diyemem ....

ara ögünlerini kaldır bence yani sadece sabahki meyve ve akşam yatmadan yedigin kalsın ... diger ögün arasındakileri kaldır ...

bide kuruyemiş yeme istersen .. ben elimden geldignce kestim kuru yemişi eskisi kadar yemiyorum ..

dikkat edrsen amcam ne diyor ara ögün yapmayım yani atıştırmayın .. sedece çok açıkılırsa . ikindi valti meyve önermişki buda zaten migdede durmuyor o yüzden ögün arasında kalmıyor .....
yani diyecegim oki . (dünkü menünde) çok ara yapmışın ve bu aralarımdan 1 de meyve var digerleri migdede uzun kalıyor oda atıştırma gibi sayılıyor ....

bence sen ögünlerde az yedigin içim açıkıp ara ögünleri çogaltıın o yüzdende verim alamıyorsun gibime geliyor .. ye.. ögünlerde karnını doyur bak ozaman ara ögüne ihtiyac duymassın ..a.s

bide ben peynir olayına hala takmış durumdayım ve 2 gündür peynir yemiyorum geçenlerde çogu ögünüme ve kavaltıma koymuştum ama kilo vermedim .. şimdi yemiyorum ve veriyorum bu bir tesedüfmü onuda bilmiyorum ..:uhm:

şu kahve konusundda biraz sabretmeni önersem çok şey istemiş olurmuyum refim ..:utangac:
vede su içiyormusun refim günlük mutlaka 2 lt iç en az . çünkü atıklar başka türlü atılmıyor vucuddan ....

1: Kuruyemişi azalttım evde hiç yok haftalardır geçen gün kırılmış ezilmiş fındığa saldırdım düşün artık :)))
Kahveyi bırakamıyorum ama kafensiz içiyorum hmde 1 veya 2 tane azalttım yani söz dinlerim ben cicim opuyorumnanaktan
Peynir konusunu bilmiyorummmmmmm eminmisin birdaha denesen??

Şeniz aferin böcük 1 er dometes eklemişin ....yerimseniben

bulguru sormuşun refim söylemiş .. evet yiyyoruz ama miktarına dikkat ederek ben bolsalataya katıyorum bir iki kaşık kısır mesela ve ogünlerde çok güzel kilo veriyorum hep dikkatimi çekiyor . .
. kan şekeri degeri 45 spagetiyle aynı ...... sen yanında sebze ve yogurtta yemişin o yüzden o 3 kaşık dengelenmiş sorun yok ..opuyorumnanaktan

refim menünün geneli güzel.. akşamıda çok az yemişin bence... akşam yogurtta yok ..
öyleni çokmu az yedim miktarını yazmadıgından bilemedim ondan açıkıyor olabilirsin ....

bide nekadar çok protein alırsan okadar kilo vermen hızlanır bu aklını bi kösesinde olsun .yerimseniben

Protein konusunda haklısın benimde aklımda :) bu arada öğlen çok yemiştim ama bu aralar bi karşıklıklar var işlerim pek yolunda gitmiyor morelim bozuktu sanırım ondan yedim :)

dünkü menümde şöyle kıslar .........

7.30
1 br. greyfurt mandalina suyu ..

8.30..kavaltı .
2.5 dl ekmek .....marmelet.. ..zeytin ezmesi......domates.. yeşillik ....

12.00.öğlen .
patlıcam közleme .....karnıbahar haş....1 yumurta..2 kş yogurt .. 1 kp. hoşaf......

16.00 .ara
1 br süt ..

18.00 .. akşam ...
1 palamut..... bol salata .... 1kep. hoşaf .... 1 kş yogurt ... 3 ceviz.........

22.00.ara
2 mandalina .....

baya da yemişim .....

Aaaa yine balık yemişsin ve kilo vermişsinnnnnn bu senin bünyen için bir tesadüf olamazopuyorumnanaktan bunu bende deniycem, bu arada sakın bayramda bozma haaaaaaaaaaaaaCADIARZU

kırgınlığım tek bi şekilde geçer o da onu yapmıyo

ama benden alttan almamı beklemesin bu sefer çok kırgınım ona

neyse diyet topiğini dert topiğine döndürdüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Elifim bozma morelini lğtfen ve hata yaptım diye sakın üzülmeeeee bekle bi tartıl kesin kilo vermişsindir sen öncesinde çok kötü besleniyrdun. Bak mutlaka sonu iyi olacak canımkaydirigubbakcemile5

Bugünkü menüm kızlarr

ılk defa 12 ye kadar uyudum kociş oğluşa baktı 2,5 yıldır ilkkkkk :)
Sabah 12 de : 3 dilim tam buğday ekmeği, domates, peynir 1 zeytin
Ara: 1 elma
2 saat sonra : 1 hurma ( meyve)
Akşam: 1 kase Mercimek çorbası, salata, 1 tabak yerelmalı kereviz yemeği
( 1 teredütüm var oda yer elması yani Aebenim sen sanırım demiştin ki turp gibi yerde büyüyen sebzeler patates gibi olabilir aklım karıştı ama yedim)

1 saat sonra 1 bardak light süt
Gecede sanırım meyve yerim...

senağlamakizlar moral bozuklugundan tatli yedim bugün regilimin yaklasmasida cabasiydi iyice duygusallistirdi ve gerdi beni menüm tatli disinda iyiydi,affiniza siginarak yazmiyorum umarim beni anlarsinizsenağlamahepinizin kurban bayramini kutluyorum ve sevdiklerinizle daha güzel bayramlar gecirmeniz dilegiyle...mutlu bayramlar....:a015:

Aşkçiçeği, böcüğüüüüüüopuyorumnanaktan olmuş bir kere sakın yılma hiçbirşey olmamış gibi yola devammm ama sakın:olmaz: tekrarlama olar mı dikkat et lütfen, bi tartılsan kilo verdiğini bir görsen morelin daha da iyi olacak. Biz çok tartılıyoruz Elifimle sende hiç tartılmıyorsun. Bence haftada 2 kere flan tartılabilseniz daha çok motive olursunuz...
Morelin ne için bozuk bilmiyorum ama umarım önemli birşeyin yoktr canım...

hayırlı bayramlar kıslar ilk fırsatta size yazıyorum .....:1hug:

dün demiştim ilk kez 63 lü kiloları gördüm diye .. 63.9 dün ...

ve ve ve bu sabah bir ilk daha 63 .2 ..dünden bugüne 700gr. daha gitmiş ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:..
bu bayram çifte bayram oldu bana ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bugün bayramın ilk günü umarım fazla kilo almadan atlatırım yarın memlekete gidiyoruz sabahtan . 3 gün yokum tek korkum evden uzak olunca diyetime uyamamk . şu ana kadar gr. tatlı yemedim valla tek şeker bilem .. kaydirigubbakcemile3 sadece yasaklı et le yufka yedim .:utangac::utangac:okader...

umarım her nerede iseniz mutlusunuz dur ...a.s.opuyorumnanaktantekrar hayırlı bayramlarrr...

hayırlı bayramlar kıslar ilk fırsatta size yazıyorum .....:1hug:

dün demiştim ilk kez 63 lü kiloları gördüm diye .. 63.9 dün ...

ve ve ve bu sabah bir ilk daha 63 .2 ..dünden bugüne 700gr. daha gitmiş ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:..
bu bayram çifte bayram oldu bana ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bugün bayramın ilk günü umarım fazla kilo almadan atlatırım yarın memlekete gidiyoruz sabahtan . 3 gün yokum tek korkum evden uzak olunca diyetime uyamamk . şu ana kadar gr. tatlı yemedim valla tek şeker bilem .. kaydirigubbakcemile3 sadece yasaklı et le yufka yedim .:utangac::utangac:okader...

umarım her nerede iseniz mutlusunuz dur ...a.s.opuyorumnanaktantekrar hayırlı bayramlarrr...

Aaaaa süperrrrrrrr :) vallahi bravooo :) hayırlı yoluluklar bende yarın sabah tartılıp yazarım bu sabah yeniden 74 tüm ama bakalımm bu sabahtan umutluyum. gözümün önünde yiyile onca ev baklavasına dayadım çok şükür :))))):emir_bebek:

Back
X