08:15 1 br meyve suyu ( elma, havuç, mandalina, greyfurt, limon)
09:30 1 dl tam buğday ekmeği, 2 salatalık, 5 yeşil zeytin, 1 şekersiz çay
13:00 1 tabak taze fasulye, 1 domates, maydanoz, 1 br ayran
ara bikaç ceviz ,1 bardak şekersiz çay
19:00 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği, 3 kaşık light yoğurt, salata (havuç, kırmızı lahana, maydanoz, az zeytinyağlı)
gece 1 yeşil elma
bugünkü menüm bu
bi de birazdan şekersiz türk kahvesi içicem çok canım istedi bugün otobüs buram buram kahve kokuyodu kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaslar.bu dieti daha once bende yapmistim ve gercekten ise yariyor,kitabim yoktu o zaman saolsun abeen bana cok yardimci olmustu.kas kaybi cok az oluyor bu diyette,yag kaybi daha cok vucudunuz sekilleniyor ve cok güzel inceliyosunuz.ben 3 hafta yapmistim ve yaklasik 4 kilo vermistim,ama gorenler cok inceldigimi söyluyodu.ve diyeti biraktiktan sonra kilo geri gelmiyor.ben su an 15 haftalik hamileyim ve 65 kiloyum.su an diyet yapmiyorum ama dogumdan sonra kesinlikle bu diyeti tekrar yapicam.sizi hep takip ediyorum,umarim hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz ve bunu basaracaginizdan eminim.
aebencim yarin tartilayim hemen buraya yazarim canim.Senle refimin aksine bende hic tartilmam hafta bir oda belki :) melekcim gercekten canim sen ne yiyorsun :) valla ben hic yemek secmem her yemegi severek yerim annem cok memnun bu durumdan :)
refim bence okadar çok yemiyorsun canım .. kendine haksızlık etme .. bende çok yiyyorum ...şutarafagittiSelam kızlar üçünüzün menüsüde süper :) size bakıyorum da sanırım ben çokk yiyorum yaa ne yapıcam bilmem çok yemezsem doymuyorum ama midem büyük sanırsam :)
Bugünkü Menüm
Sabah: 2dl tam buğday ekmeği, az light peynir ve 1 yumurta ( şimdi Aeben kızacak yumurtayla ekmek yedim diye ama napim yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum haftada bir kaçamağım o benim :)))
Öğle: Çok geç yapmıştım kahvalıyı 1 bardak light süt ve 1 tabak kadar nohut
Ara: Nar
6 badem
Akşam: Brokoli ve karnıbahar salatası, 1 kaşık yoğurt, 2 parça tavuk, 1 tabak nohut
Ara: Yer fıstığı
ıkinci ara: Meyve canım çok istiyor yiycem sanırım
Regliden olmalı iştahım açıldı en iyisi dengelemek...
süper olmuş böcükkk ...alkisalkisalkismerhaba kizlar
bugünkü menümü yazayim ilk önce
sabah 3 dilim ekm. biraz peynir,biraz marmelat
1 adet domates
öglen
2 yumrtayla yapilmis ispanak,azda pirasa yemegi
bir kase yogurtlu havuc salatasi
aksam
bir tabak cavdar unundan yapilmis makarna ( sadece 2 dk. haslaniyor)
yogurt
arada
2 mandalina,1 elma biraz badem rezene cayi sekersiz
3 litre su
40 dk. yürüyüs bandi
30 dk.agirlik egzersizi
bol şans canım ...pardon kizlar gitmedi sandim birdaha göndermyarin nete giremeyecegim teyzemlere gidecegim korkuyorum ya teyzem tatli falan yapmaz insanllah yaparsa yedirmeden birakmaz ne yapicam ? cok SIK görüsemiyoruz o yüzdende benim evimde yiyeceksin der yedirmedende birakmaz ne yapicam kizlar siz söyleyin ???
Canlar bugünkü menü
Yanlız bugün menüm çok saçma sapan oldu kahvaltı için eve geliyordum sabah annemlerden derken araba bozuldusaat: 11 de kahvaltı yaptım...
07:30 1 mandalina
11:00 Kahvaltıo morek bozukluğu ile ... Sucuk tam buğday ekmeği birkaç zeytin
15:00 Öğle: Haşlanmış tavuk, yoğurtlu kabak salatası
18: 30: 1 mandalina
19:30 yarım tabak kadar taze fasulye , az tavuk
Dedimya saçma sapan bir menü sabahta ekmekle sucuk var zatineyse
böcügüm sen neden hiç salata yemiyorsun ..?:uhm:yediklerin nasıl dengelenecek ... ve bagırsak düzenin nasıl işleyecek ...:1no2: en azından yogurtlarını cacık yapta salatalık yemiş ol ...aebencim cook gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum....
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekm.40 gr.peynir biraz sekersiz recel
öglen 1 tabak kirmizi fasulye,1 kase yogurt
aksam 1 kase kuru fasulye yemegi,1 kase yogurt
ara 1 avuc badem
3 litre su
40 dk.yürüyüs bandi
30 dk.agirlik egzersiz :)
refim ve melekcim menüleriniz gayet iyi arada yasaklari delsekte toparlayip tam gaz yola devam sekerlerim :)
bence fena menü deyil . evet ilifimin dedigi gibi sucuk ekmek olmamış ..:umursamaz: akşamada süt ürünü kullanmamışın ... eksiklerin bunlar ama akşamı az yemişin ..vereliniortakCanlar bugünkü menü
Yanlız bugün menüm çok saçma sapan oldu kahvaltı için eve geliyordum sabah annemlerden derken araba bozuldusaat: 11 de kahvaltı yaptım...
07:30 1 mandalina
11:00 Kahvaltıo morek bozukluğu ile ... Sucuk tam buğday ekmeği birkaç zeytin
15:00 Öğle: Haşlanmış tavuk, yoğurtlu kabak salatası
18: 30: 1 mandalina
19:30 yarım tabak kadar taze fasulye , az tavuk
Dedimya saçma sapan bir menü sabahta ekmekle sucuk var zatineyse
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Offfffffff uzun uzun yazmıştım hepsi silindi şarj bitinceneyse kızlarcım ben kendimi ne yaptıysam engelliyemedim türk kahvesi çiğden ağzıma atıp yiyorum günde 2 yemek kaşığı kadar bugün kafensiz hazır suda çözülen kahvelerden aldım bakalım ona geçiş yapıcam belkide bu yüzden istediğim kadar çok kilo veremiyorum
Neyse size haberim şuuuuuuuu monti amcamın kitapta belirttiği ve benim kaç aydır aradığım ve bulmadığım yağsız süt tozunu bugün markette buldummmm hemde pınar üretiyor ))))) kahve için veya başka yiyecekler içecekler için süper hem yağ oranı % 1,5 civarı yani 100 gram içmek zaten mümkün değil çünkü 2 tatlı kaşığı 1 bardak süt kıvamında imiş tavsiye ederim :) süper bişeeeeeeeee
Eeee Aebenden sonra bende araştırmacı gazeteci kişiliğimi montici kızlar için kullandım :))
evet başta okumuyorum göndedikten sonra bakıyorum ama o zamana kadar sana yakalanmışım .....:roflol:..kuruyemişler bende de hergün olmaya başladı aeben ya benimde vazgeçmem lazım dediğin gibi
yazdıklarını okumuyosun galiba kaydirigubbakcemile3 paymir ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?