Bende geldim aşkkçiçeğiiiii, böcüğüüüüüüüüüüüüüüü :)
heemn bugünkü menümü vereyim
sabah 2 dilim ekm.
peynir sekersiz recel
öglen
1 tabak kirmizi fasulye
1 kase yogurt
1 adet domates
arada
1 avuc badem
aksam
1 adet yumurta
salata
4 kasik yogurt
1,2 catal taze fasulye
ara
1 avuc badem
3 litresu
1 saat plates
ya kizlar su badem ceviz falan haftada 1 defa yiyeyim diyorum sonucta iyi yagda olsa yag demi.
bir sorum olucak kizlar diyelimki sabah ekmek yemedim peynirin yag orani ne kadar olmali kitapta % 15 yagli peynir diye geciyor tablo olarak verilen yemek listelerinde ama emin olamadim ?
Canım menün çok güzel kilo verdin mi?????? sen onu söyle :))
Ceviz badem haftada 2 kereyi geçmezse bencede iyi olur canım biz bazen abartıyoruz ama abartmamak lazım.
Kahvaltıda peynir yiyoruz az yağlı canım bir sakıncası yok diyor peynir yani % 3 yağlı flan bizim yediğşimiz seninki % 15 yağlı ise biraz fazla sanırım Aebenim daha iyi bilir :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :)) Bayramın 2. günündeeeennnnnn ve flaşşşşş flaşş flaşşşşşşşş bu sabah tammmmmmmmm 73 kiloydum sanırım 40 gün kadar oldu başlayalı 4400 gram gitti, ama çok taze heran yükselebilir gibi geliyorneyseeeeee
Aebenim ne zaman sen kilo versen benim bünyem çok kıskanç hemen bende kilo veriyorummm :) sen hep kilo ver emiiiiiiiiiiiii :)
Mehaba bende aranıza yeni katıldım dünden itibaren başladım.Hatta eşimle beraber başladık.Dünkü menüm şöyle yanlışlıklarım varsa düzeltin arkadaşlar lütfen...
1 adet mandalina ve portakal yarım saat sonra
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir ,2-3 adet zeytin,yeşillik birde çay
arada
5-6 tane kuru kayısı
Akşam
mercimek çorbası ve brokoli haşlamsı ve yoğurt
arada
4 tane kayısı ve 2 tane incir
teşekkürler aeben evet kitabı okudum sadece mercimek koydum peynirde yağsızdı hatta kitabı birdaha okuyorum..eşim 76 kilo aslında kilosu fazla değil ama çok fazla göbeği var onun için bende 65 kiloyum eşimde bende 8-9 kilo vermek istiyoruz inşaallah
buarada sana bir sorum olucak eşim minarelli su çok içiyordu ama kitapta soda kolayla aynı katagoride yani yasaklı acaba bir bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?