Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

o zaman bundan sonra daha dikkat ediyoruz aebenim kaydirigubbakcemile5

öğle yemeğinde pırasa ve makarna varmış bizim

öğlen pırasa ,salata ve yoğurt

akşam da taze fasulye, ton balıklı salata ve yoğurt yesem uygundur heralde di mi?

bi de çok fazla meyve ve meyve suyu tüketiyorum galiba

o zaman bundan sonra daha dikkat ediyoruz aebenim kaydirigubbakcemile5

öğle yemeğinde pırasa ve makarna varmış bizim

öğlen pırasa ,salata ve yoğurt

akşam da taze fasulye, ton balıklı salata ve yoğurt yesem uygundur heralde di mi?

bi de çok fazla meyve ve meyve suyu tüketiyorum galiba
kaydirigubbakcemile5 uygundur ve harikadır elifim ....Şeniz

meyveyi fazla kafana takma saatlerine ve yasak olmaynlarına dikkat et yeter......zemuszemus

kıs sen nezaman tartılacan . hiç renk vermiyon ..:jeyyar: bayramdan önce bi tartıl ya merak ettim ..

kaydirigubbakcemile5 uygundur ve harikadır elifim ....Şeniz

meyveyi fazla kafana takma saatlerine ve yasak olmaynlarına dikkat et yeter......zemuszemus

kıs sen nezaman tartılacan . hiç renk vermiyon ..:jeyyar: bayramdan önce bi tartıl ya merak ettim ..

saatine dikkat ediyorum , pazar günkü muz haricinde de hiç kaçamağım olmadı bu konuda

artık bayramda eve gidince tartılırım

ama kendimi şişmiş hissediyorum çok sanki kilo vermemişim gibi :delphin: :delphin:

taze fasulye, ton balıklı salata ve yoğurdu içim nasıl alcak aynı anda gerçi bilmiyorum :bbo:

öğlen et türevi bişey olmadığı için akşam ton balığı yiyeyim dedim ama

saatine dikkat ediyorum , pazar günkü muz haricinde de hiç kaçamağım olmadı bu konuda

artık bayramda eve gidince tartılırım

ama kendimi şişmiş hissediyorum çok sanki kilo vermemişim gibi :delphin: :delphin:
ilk haftalar normaldir az yiyenbiri için ama . menülerin güzel eski beslenmene göre melegim . bayramın araya girmesi kötü oldu . bi 2 hafta düzenli yapabilseydin keşke . ama bayramdan sonrasi bizim dimi....kaydirigubbakcemile5

taze fasulye, ton balıklı salata ve yoğurdu içim nasıl alcak aynı anda gerçi bilmiyorum :bbo:

öğlen et türevi bişey olmadığı için akşam ton balığı yiyeyim dedim ama
öğlen et yemedigin için akşam illa et türü yiyeceksin diye bişi yok melek . ton balıgını kaldıra bilirsin ...a.s

ilk haftalar normaldir az yiyenbiri için ama . menülerin güzel eski beslenmene göre melegim . bayramın araya girmesi kötü oldu . bi 2 hafta düzenli yapabilseydin keşke . ama bayramdan sonrasi bizim dimi....kaydirigubbakcemile5

kesinlikle eski beslenmeme göre çok düzenli besleniyorum

hergün kendimi bir sonraki gün için yemek yapmaya mecbur hissediyorum son dakikaya kalıp ıvır zıvıra , kahvaltıya saldırmamak için

süt ürünleri hayatıma girmiş oldu sürekli tüketiyorum artık ,eskiden yoğurdu bile zor yerdim

gece atıştırmalarını bıraktım

karbonhidrat yüklemesinden kurtuldum vücuduma

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

bayramda da aynen devam, belki tam düzen olmayabilir ama yasaklılar kesinlikle yasak :lepi:

annem dün diyoki yaprak sarcam ama bu sefer damadının sevdiği gibi kıymalı yapçakmış zemuszemus ama ben yemicemmmmmm :sm_cool:

kesinlikle eski beslenmeme göre çok düzenli besleniyorum

hergün kendimi bir sonraki gün için yemek yapmaya mecbur hissediyorum son dakikaya kalıp ıvır zıvıra , kahvaltıya saldırmamak için

süt ürünleri hayatıma girmiş oldu sürekli tüketiyorum artık ,eskiden yoğurdu bile zor yerdim

gece atıştırmalarını bıraktım

karbonhidrat yüklemesinden kurtuldum vücuduma

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

bayramda da aynen devam, belki tam düzen olmayabilir ama yasaklılar kesinlikle yasak :lepi:

annem dün diyoki yaprak sarcam ama bu sefer damadının sevdiği gibi kıymalı yapçakmış zemuszemus ama ben yemicemmmmmm :sm_cool:
NE DİYİM ELİFİM BROVOOalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

refim ençok şu kafeinsiz kahvene sevindim bence seni o küçük ayrıntılar engelliyor..

süt tozuna gelince .. güzel bulmana sevindim .yerimseniben ama şunuda hatırlatayım bizim şu an kullandıgımız % 0.1 yagsız süt amcam kitabı yazdıgında henüz üretilmiyordu ...:jeyyar:

Pehhhhhhhhhhhhh :))) doğruuuuuuuuuuuu ama olsun yaa benim gibi kremalı kahve sevenler için fena bir fırsat sayılmaz :))

Tüm yazdıklarınızı okudum şekerler :) evet haklısınız son günlerde çok hata yaptık ama olsun bundan sonra önümüze bakalım ben dha iyi olacağımıza inanıyorum , ben kahve vs konusunda daha bir dikkatli olucam inşallah.....

aebencim valla haklisin hic salata tüketmiyorum pekte aram yok malesef :( yogurt 2 kase yerim ama salata hic aklima gelmez :( söz kendime bundan sonra yemeye calisicam.refim sorusuna yanitimi vereyim boyum 1.64,kilom 60 :( ama olamaz diyolar kesin kasdir diyolar ama bilmiyorum artik :( dijital degil tartim normal tartilardan bir farki varmi onuda bilmiyorum.Birde reficim az yemiyorum aslinda doyuncaya kadar yiyorum...merak etme canim :)

bugünkü menümü vereyim
sabah
3 adet incir yarim saat sonra
2 dilim ekmek,biraz zeytin ezmesi,biber ezmesi aciydida harikaydi :) azda peynir
öglen
1 tabak mantar sote
1 kase yogurt
aksam
biraz tavuk
pirasa yemegi
1 kase yogurt
arada
1 elma 1 avuc badem
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi
30 dk agirlik egzersizi
ama yarin mutlaka salata olucak menümde :)

bugünkü menüm

08:15 1 br meyve suyu (elma, havuç, mandalina)

09:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 dl peynir, 1 domates, 1 şekersiz çay

13:30 1 domates, 1 salatalık, 1 kase light yoğurt

ara 1 avuç kadar kavrulmuş badem (fırından yeni çıkmıştı dayanamadım :))

18:00 1 tb taze fasulye, 1 domates, 1 kase light yoğurt

21:00 1 armut, 1 mandalina, yarım elma

:hulya:
bugünkü menüm

kaydirigubbakcemile5 canım süpersin :) harika bir menü olmuş bence yakında çok güzel sonuçlar alacaksın senopuyorumnanaktan

:hulya:

kaydirigubbakcemile5 canım süpersin :) harika bir menü olmuş bence yakında çok güzel sonuçlar alacaksın senopuyorumnanaktan

inşalah refim inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

gitsin şu kilolar gelmesin geri artıkkkk laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Tüm yazdıklarınızı okudum şekerler :) evet haklısınız son günlerde çok hata yaptık ama olsun bundan sonra önümüze bakalım ben dha iyi olacağımıza inanıyorum , ben kahve vs konusunda daha bir dikkatli olucam inşallah.....
vereliniortakŞeniz
aebencim valla haklisin hic salata tüketmiyorum pekte aram yok malesef :( yogurt 2 kase yerim ama salata hic aklima gelmez :( söz kendime bundan sonra yemeye calisicam.refim sorusuna yanitimi vereyim boyum 1.64,kilom 60 :( ama olamaz diyolar kesin kasdir diyolar ama bilmiyorum artik :( dijital degil tartim normal tartilardan bir farki varmi onuda bilmiyorum.Birde reficim az yemiyorum aslinda doyuncaya kadar yiyorum...merak etme canim :)
böcük sen kilo almışım fıstık takımdan çıktıgında 54 diyemi hatırlıyorum ben seni 58 din 54 olarak ayrılmıştın ...:uhm:..
evet dijital tartılar bizin tartılardan farklı tartıyor . yani benimki öyle ....:uhm: 2 kilo daha eksik tartıyor benimki .:1no2:

bugünkü menümü vereyim
sabah
2 dilim ekmek,biraz zeytin ezmesi,biber ezmesi aciydida harikaydi :) azda peynir
öglen
1 tabak mantar sote
1 kase yogurt
aksam
biraz tavuk
pirasa yemegi
1 kase yogurt
arada
1 elma 1 avuc badem
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi
30 dk agirlik egzersizi
alkisalkisalkisalkisalkisalkis harika bir menü olmuş böcükk ... salata yok evet ama sebzeyle gayet güzel dengelemişin ...:lepi: bu kadar spora arada bir ara vermek lazım dimi bünyeni alıştırma okadar.yerimseniben

bugünkü menüm

harika bi menüde melegimden ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis öyleyi hafif geçirmişin ama mecburiyetten sanırım .....:1hug:

kıs sen böyle devam edersen yakında bizide sollar geçersin ...:nazar::sm_cool:

bende dünkü menümü yazayım .....

1 mandalina .

8.30.. kavaltı
2 yumurtayla omlet..2 çatal lor.. çay ..

12.30.. öglen .
büy.1 tb. domates sosla spagetti ... salata ... 1 kase komposto ..(tatlı niyetine çok güzel oluyor kıslar tavsiye ederim kuru meyveyle yapıyorum benn . hem bagırsaklarıda çalıştırıyor.)

17.30. akşam .
1 kase yogurt çorb.... 1 tb barbunya .. 1kase hoşaf ...salata ....1 kş. yogurt......

20.30.
1br. tarçınlı süt ...
21.30..
2 mandalina ..1 dl. armut..
23.00
2 çt. peynir 3 badem ...

biliyorum şimdi bu aralar ne böyle diyeceksiniz .. akşamı bebelelre erken yiyince açıktım . eşiminde işi vardı geçikeçekti onu beklerken çok içim kazındı ve aç durmak istemedim . o yüzden bu aralar oldu .......

ama dün kurallara dikkat ettim . ve kilom düzenine geri döndüş .... bide dün proteinime dikkat ettim ve suyumuda bol içtim . onunda etkisi oluyor kıslar proteini bol alın .....

Son düzenleme:
bugünkü menümü vereyim
sabah
öglen
1 tabak mantar sote
1 kase yogurt
aksam
biraz tavuk
pirasa yemegi
1 kase yogurt
arada
1 elma 1 avuc badem
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi
30 dk agirlik egzersizi

:) çok güzel menün canın yakında çok iyi sonuçlar alacaksın tebrik ederim seniiizemuszemus

Back
X