- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
kaydirigubbakcemile5 uygundur ve harikadır elifim ....Şenizo zaman bundan sonra daha dikkat ediyoruz aebenim kaydirigubbakcemile5
öğle yemeğinde pırasa ve makarna varmış bizim
öğlen pırasa ,salata ve yoğurt
akşam da taze fasulye, ton balıklı salata ve yoğurt yesem uygundur heralde di mi?
bi de çok fazla meyve ve meyve suyu tüketiyorum galiba
kaydirigubbakcemile5 uygundur ve harikadır elifim ....Şeniz
meyveyi fazla kafana takma saatlerine ve yasak olmaynlarına dikkat et yeter......zemuszemus
kıs sen nezaman tartılacan . hiç renk vermiyon ..:jeyyar: bayramdan önce bi tartıl ya merak ettim ..
ilk haftalar normaldir az yiyenbiri için ama . menülerin güzel eski beslenmene göre melegim . bayramın araya girmesi kötü oldu . bi 2 hafta düzenli yapabilseydin keşke . ama bayramdan sonrasi bizim dimi....kaydirigubbakcemile5saatine dikkat ediyorum , pazar günkü muz haricinde de hiç kaçamağım olmadı bu konuda
artık bayramda eve gidince tartılırım
ama kendimi şişmiş hissediyorum çok sanki kilo vermemişim gibi
öğlen et yemedigin için akşam illa et türü yiyeceksin diye bişi yok melek . ton balıgını kaldıra bilirsin ...a.staze fasulye, ton balıklı salata ve yoğurdu içim nasıl alcak aynı anda gerçi bilmiyorum :bbo:
öğlen et türevi bişey olmadığı için akşam ton balığı yiyeyim dedim ama
ilk haftalar normaldir az yiyenbiri için ama . menülerin güzel eski beslenmene göre melegim . bayramın araya girmesi kötü oldu . bi 2 hafta düzenli yapabilseydin keşke . ama bayramdan sonrasi bizim dimi....kaydirigubbakcemile5
NE DİYİM ELİFİM BROVOOalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskesinlikle eski beslenmeme göre çok düzenli besleniyorum
hergün kendimi bir sonraki gün için yemek yapmaya mecbur hissediyorum son dakikaya kalıp ıvır zıvıra , kahvaltıya saldırmamak için
süt ürünleri hayatıma girmiş oldu sürekli tüketiyorum artık ,eskiden yoğurdu bile zor yerdim
gece atıştırmalarını bıraktım
karbonhidrat yüklemesinden kurtuldum vücuduma
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
bayramda da aynen devam, belki tam düzen olmayabilir ama yasaklılar kesinlikle yasak :lepi:
annem dün diyoki yaprak sarcam ama bu sefer damadının sevdiği gibi kıymalı yapçakmış zemuszemus ama ben yemicemmmmmm :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
refim ençok şu kafeinsiz kahvene sevindim bence seni o küçük ayrıntılar engelliyor..
süt tozuna gelince .. güzel bulmana sevindim .yerimseniben ama şunuda hatırlatayım bizim şu an kullandıgımız % 0.1 yagsız süt amcam kitabı yazdıgında henüz üretilmiyordu ...:jeyyar:
bugünkü menüm
08:15 1 br meyve suyu (elma, havuç, mandalina)
09:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 dl peynir, 1 domates, 1 şekersiz çay
13:30 1 domates, 1 salatalık, 1 kase light yoğurt
ara 1 avuç kadar kavrulmuş badem (fırından yeni çıkmıştı dayanamadım :))
18:00 1 tb taze fasulye, 1 domates, 1 kase light yoğurt
21:00 1 armut, 1 mandalina, yarım elma
:hulya:
kaydirigubbakcemile5 canım süpersin :) harika bir menü olmuş bence yakında çok güzel sonuçlar alacaksın senopuyorumnanaktan
vereliniortakŞenizTüm yazdıklarınızı okudum şekerler :) evet haklısınız son günlerde çok hata yaptık ama olsun bundan sonra önümüze bakalım ben dha iyi olacağımıza inanıyorum , ben kahve vs konusunda daha bir dikkatli olucam inşallah.....
böcük sen kilo almışım fıstık takımdan çıktıgında 54 diyemi hatırlıyorum ben seni 58 din 54 olarak ayrılmıştın ...:uhm:..aebencim valla haklisin hic salata tüketmiyorum pekte aram yok malesefyogurt 2 kase yerim ama salata hic aklima gelmez söz kendime bundan sonra yemeye calisicam.refim sorusuna yanitimi vereyim boyum 1.64,kilom 60 ama olamaz diyolar kesin kasdir diyolar ama bilmiyorum artik dijital degil tartim normal tartilardan bir farki varmi onuda bilmiyorum.Birde reficim az yemiyorum aslinda doyuncaya kadar yiyorum...merak etme canim :)
alkisalkisalkisalkisalkisalkis harika bir menü olmuş böcükk ... salata yok evet ama sebzeyle gayet güzel dengelemişin ...:lepi: bu kadar spora arada bir ara vermek lazım dimi bünyeni alıştırma okadar.yerimsenibenbugünkü menümü vereyim
sabah
3 adet incir yarim saat sonra
2 dilim ekmek,biraz zeytin ezmesi,biber ezmesi aciydida harikaydi :) azda peynir
öglen
1 tabak mantar sote
1 kase yogurt
aksam
biraz tavuk
pirasa yemegi
1 kase yogurt
arada
1 elma 1 avuc badem
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi
30 dk agirlik egzersizi
ama yarin mutlaka salata olucak menümde :)
harika bi menüde melegimden ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis öyleyi hafif geçirmişin ama mecburiyetten sanırım .....:1hug:bugünkü menüm
08:15 1 br meyve suyu (elma, havuç, mandalina)
09:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 dl peynir, 1 domates, 1 şekersiz çay
13:30 1 domates, 1 salatalık, 1 kase light yoğurt
ara 1 avuç kadar kavrulmuş badem (fırından yeni çıkmıştı dayanamadım :))
18:00 1 tb taze fasulye, 1 domates, 1 kase light yoğurt
21:00 1 armut, 1 mandalina, yarım elma
bugünkü menümü vereyim
sabah
3 adet incir yarim saat sonra
2 dilim ekmek,biraz zeytin ezmesi,biber ezmesi aciydida harikaydi :) azda peynir
öglen
1 tabak mantar sote
1 kase yogurt
aksam
biraz tavuk
pirasa yemegi
1 kase yogurt
arada
1 elma 1 avuc badem
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi
30 dk agirlik egzersizi
ama yarin mutlaka salata olucak menümde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?