Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menüm

08:15 1 br meyve suyu (elma, havuç, mandalina)

09:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 dl peynir, 1 domates, 1 şekersiz çay

13:30 1 domates, 1 salatalık, 1 kase light yoğurt

ara 1 avuç kadar kavrulmuş badem (fırından yeni çıkmıştı dayanamadım :))

18:00 1 tb taze fasulye, 1 domates, 1 kase light yoğurt

21:00 1 armut, 1 mandalina, yarım elma

Sende süper gidiyorsun cicim bakalım çok iyi sonuçlar bekliyorum ben sizden kızlar :kedi:

bende dünkü menümü yazayım .....

1 mandalina .

8.30.. kavaltı
2 yumurtayla omlet..2 çatal lor.. çay ..

12.30.. öglen .
büy.1 tb. domates sosla spagetti ... salata ... 1 kase komposto ..(tatlı niyetine çok güzel oluyor kıslar tavsiye ederim kuru meyveyle yapıyorum benn . hem bagırsaklarıda çalıştırıyor.)

17.30. akşam .
1 kase yogurt çorb.... 1 tb barbunya .. 1kase hoşaf ...salata ....1 kş. yogurt......

20.30.
1br. tarçınlı süt ...
21.30..
2 mandalina ..1 dl. armut..
23.00
2 çt. peynir 3 badem ...

biliyorum şimdi bu aralar ne böyle diyeceksiniz .. akşamı bebelelre erken yiyince açıktım . eşiminde işi vardı geçikeçekti onu beklerken çok içim kazındı ve aç durmak istemedim . o yüzden bu aralar oldu .......

ama dün kurallara dikkat ettim . ve kilom düzenine geri döndüş .... bide dün proteinime dikkat ettim ve suyumuda bol içtim . onunda etkisi oluyor kıslar proteini bol alın .....

Aeben sende çok iyisin kızlar üçünüzde çok iyi gidiyorsunuz hadi hayırlısı, benim kilo vermem durdu nedense bakalım çok yavaş gidiyor bizim kilolar laranın ve diğer kızların yazdıklarına göre 2 günde 500 gram diyorlar bende öyle şeyler olmuyor ya neysemafoldumben

bol tarçınlı salep koktu burnuma kaydirigubbakcemile3 ama çok şekerli di mi?

bayram günü gelse de bende tartılsam çok merak ediyorum

Benim Dünkü menüm kızlar

Sabah: 3 ince dilim tam buğday ekmeği ve marmelat ve yağsız süt
Öğle: pazı yemeği 1 tabak ve yoğurt 2-3 kaşık kadar
Akşam: Kepekli spagetti ve yağsız süt , salata
Akşam ara: Mandalina 2 tane

bol tarçınlı salep koktu burnuma kaydirigubbakcemile3 ama çok şekerli di mi?

bayram günü gelse de bende tartılsam çok merak ediyorum

Aaaa :) ne salepi kızım ya sen orda tartılsana neden bayramı bekliyoruz ???? Bu arada süt sevseydin benim tarçınlı sütlü çayda tıpkı salep gibiydi :)

ya burda teraziye bir Allah'ın kulu uzatma kablosu alıp takmadı öyle durup bekliyo

eve de hala tartı almadım, dışarda da tartılmak istemiyorum

ya burda teraziye bir Allah'ın kulu uzatma kablosu alıp takmadı öyle durup bekliyo

eve de hala tartı almadım, dışarda da tartılmak istemiyorum

Meloşşşşşşşş 19-20 tl ye çok güzel dijital tartılar var . Ben tefal kullandım hemen bozuldu 19 tl ye candy diye bir dijital tartı aldım 1 senedir hiç şaşmadı çok güzel Teknosa da anldım aklında olsun almak istersen öneririm cicişim ...kaydirigubbakcemile4

Meloşşşşşşşş 19-20 tl ye çok güzel dijital tartılar var . Ben tefal kullandım hemen bozuldu 19 tl ye candy diye bir dijital tartı aldım 1 senedir hiç şaşmadı çok güzel Teknosa da anldım aklında olsun almak istersen öneririm cicişim ...kaydirigubbakcemile4

parasından değil ya hiç aklıma gelmiyo tartı almak

unutmuyayım bi tartı alayım diyorum unutuyorum teknosaya falan her zaman gidiyoruz halbuki

inşallah alcam kaydirigubbakcemile3

meloş ne :roflol: :roflol: :roflol:

Benim Dünkü menüm kızlar

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya bu kepekli makarnayı bikez denemiştim ama çok kötü gelmişti tadı :bbo:

Aeben sende çok iyisin kızlar üçünüzde çok iyi gidiyorsunuz hadi hayırlısı, benim kilo vermem durdu nedense bakalım çok yavaş gidiyor bizim kilolar laranın ve diğer kızların yazdıklarına göre 2 günde 500 gram diyorlar bende öyle şeyler olmuyor ya neysemafoldumben
refim herkesin bünyesi bir deyil canım laranın montisi 2. aşamaydı ama verdigi kilo süperdi:nazar: ben ilk denedigimde onun gibi yapıp kilo almıştım . sakın bunlar moralini bozmasın kuzum .. bi sitede demiş birsi laranın yazısını raya alıntılamışlar ... annen bu diyeti sizin gibi yaptı hala idaalkilosunda deyil fakat ben öyle yapmadım kurallarına uydum kitaptakı gibi yaptım idaal kiloma ulaştım . yazıyordu ...
haa 3 ay sürene kadar bizde 5 ay yaparız yavaş olsun bizim olsun dimi karnımız doyyomu doyyo . saglıklı besleniyomuyuz EVET....eee dahane güzelim .....a.s
Benim Dünkü menüm kızlar

işte bu :lepi:çok yiyyorum diyordun onuda aşmışın süper.......alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Elifim kepekli spagettide fena olmuyor ben bazan yiyyorum ..sosunu bol yap .cokacimcoook

Aaaa :) ne salepi kızım ya sen orda tartılsana neden bayramı bekliyoruz ???? Bu arada süt sevseydin benim tarçınlı sütlü çayda tıpkı salep gibiydi :)
EVET DÜN bende içtim tarçınlı süt ,güzel oluyor melegim ...:kahve:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya bu kepekli makarnayı bikez denemiştim ama çok kötü gelmişti tadı :bbo:

Ya Elif ben sana niye hep Melek diyorum :) ismini biliyorum aslında ama napim Melek yazmışsın bir kanadın eksik :jeyyar:
Kepekli spagetti süper normal kepekli makarnayı bende oek beğenmemeiştim dün ilk defa yedim harikaydı :) bak salçalı yap dene çok güselllllllllllllllla.s:sm_cool:

refim herkesin bünyesi bir deyil canım laranın montisi 2. aşamaydı ama verdigi kilo süperdi:nazar: ben ilk denedigimde onun gibi yapıp kilo almıştım . sakın bunlar moralini bozmasın kuzum .. bi sitede demiş birsi laranın yazısını raya alıntılamışlar ... annen bu diyeti sizin gibi yaptı hala idaalkilosunda deyil fakat ben öyle yapmadım kurallarına uydum kitaptakı gibi yaptım idaal kiloma ulaştım . yazıyordu ...
haa 3 ay sürene kadar bizde 5 ay yaparız yavaş olsun bizim olsun dimi karnımız doyyomu doyyo . saglıklı besleniyomuyuz EVET....eee dahane güzelim .....a.s

işte bu :lepi:çok yiyyorum diyordun onuda aşmışın süper.......alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Elifim kepekli spagettide fena olmuyor ben bazan yiyyorum ..sosunu bol yap .cokacimcoook

Sayın , sevgili uzman Aebenim :) sana birşey sorucam sence şundan dolayı kilo veremiyor olabilirmiyim dünkü az yediğim menüyle 100 gram almıştımgamyoncuiremsu
bu sabah tartıda gördüm...
Sabah 10 gibi en erken kahvaltı , 2,2,5 gibi öğle , 7 gibi ise akşam yemeği yiyorum saatleri yakın ve sık gibi ondan olabilir mi???? uzman görüşü bekliyorummmmmmmdelikafaduldenşakkıdı

mehaba arkadaşlar formu uzun süredir takip ediyorum ama kitabı okumadan yazmak istemedim en sonunda kitabı buldum ve okudum ama aklıma birkaç soru takıldı mesala kabak yemeği yiyecez kabağın kanşekeri 15 ama bunun içine tuz yağ ve soğanda koyacaz salça falan o zaman kan şekeri oranı değişiyor mu? Aynı sorun salatada var salatadaki mazemeleri tek tek mi hasaplamak gerekiyor?Birde tuz hakkında kitapta bir şey görmedim yasak varmı bu konuda bayramdan sonra başlamak istiyorum sorularımda yardımcı olursanız sevinirim.

merhabalar kizlar aebenim melegim ve reficim masallah hepinizde iyi gidiyorsunuz menülerinizi okudum böyle devam edersek veririz diye düsünüyorum.Aebencim baya aldim yaaa:( düsük kalorili diyet yapti yazin verdim ama daha sonra vücut resmen aclik krizine girdi ne verdiysem fazlasiyla geri aldim malesef :( o yüzden montiye basladim umarim ise yarar cok dogru beslenme sekli ve kilolar siz farketmeden gidiyor amcam sagolsun :) insallah bendede ise yarar :(

bugünkü menümü vereyim
sabah
2 adet incir
2 dilim ekm.
biraz peynir ve zeytin biber ezmesi
öglen
1 tabak mercimek
1 kase yogurt
1 adet domates
ara
regilimden sanirim % 72 cikolata ama sporla dendeledim diye düsünüyorum
aksam
3 kasik tazefasulye
3 kasik bulgur ( yasaklar arasindami bilmiyorum kizlar öyleyse beni uyarin )
1 kase yogurt
1 adet domates
3 litre su
40 dk.yürüyüs bandi
39 dk agirlik egz...baya ter attim kizlar :)
aebencim protein bol alin demissin ya,ne mesala örnek verirmisin canim ?

bugünkü menümü vereyim
sabah
2 adet incir
2 dilim ekm.
biraz peynir ve zeytin biber ezmesi
öglen
1 tabak mercimek
1 kase yogurt
1 adet domates
ara
regilimden sanirim % 72 cikolata ama sporla dendeledim diye düsünüyorum
aksam
3 kasik tazefasulye
3 kasik bulgur ( yasaklar arasindami bilmiyorum kizlar öyleyse beni uyarin )
1 kase yogurt
1 adet domates
3 litre su
40 dk.yürüyüs bandi
39 dk agirlik egz...baya ter attim kizlar :)
aebencim protein bol alin demissin ya,ne mesala örnek verirmisin canim ?

opuyorumnanaktan canım bulgur pilavını az olmak kaydı ile Aebenim yiyor bende bu hafta 1 kere yedim sorun olmadı kilo almadım yani :) menün yne gsel tebriklerrrrrrrrrr

Bugünkü Menüm

Sabah:10:30 da : 3 dilim tam buğday ekmeği, peynir domates ve çay
Öğle: 15: 00 da : tavuk salata yoğurt
Ara: 1 fincan süt
Ara: Fındık
Ara : mandalina
Akşam: 7 : 30 : 1 dolu tabak ercimek çorbası
Ara: 1 elma

çok ara yaptım neden bilemiyorum ama iştahım çok çok açık ne yazık ki :)

günaydın kızlar ben dün çok çok fena şeyler yaptım hemde gece gece :gitme:

08:30 1 mandalina

11:00 1 dl tam buğday ekmeği, 1 dl peynir

16:00 haşlanmış tavuk , 1 domates , 3 minik kornişon

20:00 1 armut , 2 mandalina ve 1 muz :kedi:

bi de muz yetmezmiş gibi eşime patates püresi yapıyodum haşlanmış patateslerden yedim :kedi:

ooooffffff sözde dikkat ediyodum gümlettim yani mafoldumben mafoldumben

mehaba arkadaşlar formu uzun süredir takip ediyorum ama kitabı okumadan yazmak istemedim en sonunda kitabı buldum ve okudum ama aklıma birkaç soru takıldı mesala kabak yemeği yiyecez kabağın kanşekeri 15 ama bunun içine tuz yağ ve soğanda koyacaz salça falan o zaman kan şekeri oranı değişiyor mu? Aynı sorun salatada var salatadaki mazemeleri tek tek mi hasaplamak gerekiyor?Birde tuz hakkında kitapta bir şey görmedim yasak varmı bu konuda bayramdan sonra başlamak istiyorum sorularımda yardımcı olursanız sevinirim.
Hoşgeldin canım .. mennüniyetle cevaplarız ne demek ...

yemege katacagınız tuz yag salça bunların hepsinin degeri düşük . hiç merak etmeyin . yanlız çok tuz bildigimiz üzere su toplar başka bir çekincesi yok tuz konusunda mormal beslendiginz gibi kullanabilirsiniz tuzu ..
salatada ise sadece yasak olanlar yenmiyor patatas ve mısır . gibi gerisi serbest yag ve tuzda normal bir biçimde konuyor yanı diyet yapıyoruz diye yagsız tuzsuz yemiyoruz .. zaten bizim beslenmemiz diyet deyil saglıklı beslenmek ...
.. tabı yagda dikkat etmemiz gereken zeytin yagı ve sıvı yag olması tek kaçınmamız ve yemememiz gereken yag doymuş yaglar ( tereyag.. margarin et teki ve süt ürünlerindeki )

canım aklına takılan varsa sorabilirsin ...:1hug:

Son düzenleme:
Back
X