Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Slm kizlar.
Keyifler yerindedir umarim.gecmisi okuyamadan yaziyorum.banum iyisindir umarim,yazip cizmiyorsun,merak ediyorum seni.
Aebenim sen nasilsin aplam?pilates yapabiliyormusun?ben hic atlamadan dewam ediyorum simdilik.birde aksamlari yuruyebilirsem cok iyi olacakta bi turlu baslayamadim.konserwatuar işi 1 ay sonra bitiyo.6 ay surmus olacak toplamda.o bitincde sicaklar basmasa bari,ramzan girecek derken tasinma telasi baslarsa nasil yapcam bilmem.insllah gidecegimiz yerde okulum asiri uzak olmazda yuruyerek gidet gelirim.
Yeni gelen arkadaslarim sizler nasilsiniz?hersey yolund gidiyordur umarim.yaza istediginiz kiloarda girersiniz insallah.
Duşumu aldim,biseyler atistirdim sacimi fonledim,haydi okulaaaa:))

Gecen gunlerde sormustum :)
Tayin isi ne oldu diye iyce kesinlestimi esinin isi ?

Gecen hafta rahatsizdim
Pilatesimi yapamadim . Ama bugun tekrar basladim

Banu gelmiyor watsapdan yazisiyoruz bazan

Menum

Sabah
1.5 dl ekmek . Peynir . Domates .3 zeytin.

Oylen
1 kabak dolma ( kiyma, sogan ,baharat )
Yogurt , salata ..

Aksam.17:00
Hindili patlican . Yş.salata ...

40 dk. Pilates ..
2 ,5 lt su ..

kahvaltı:2 yumurta,3zeytin,peynir,yeşillik
öğlen:kıymalı ıspanak
ara:3 kayısı
akşam:yoğurt,mantarlı yumurta
belki ara:elma
spor:40-50dak.yürüyüş
not:fistuklarım bittiçiğ badem alayım diyorum.şu 3-4 kayısı kakaolu gitmiyor artık.izin var midur?3-4 adet kadar.
bir soru daha:arada bitter,kakao oranı yüksek çikolata yiyebilir miyiz?

Oncelikle menu cuper cuper

Badem olur ceviz olur finduk olur . 10 tane ye 3-4 neymis

Kizz fistikdan kurtulduk bu seferde cukumu cikartacan basimiza
Haftada bir ye birkac kare

Bugün çok saçma bir gündü hem işim, hem yiyeceklerim. Nedense ruh halimde değişken bir gergin,bir rahat hayırdır inşallah..

Sabah: 1 elma

Kahvaltı: 1 kase yogurt

Ögle: 1 kase yogurt, 2 haşlanmış yumurta, biraz baharat ve zeytinyağı

Ara:1 elma

Akşam: çiğden salata (karnıbahar, salatalık, maydonoz, dereotu,nane, 1 kk peynir, pulbiber)+ 1 kaşık yogurt

Su:3 lt bulur.

Sabah sütüm bozulmuş, yulaf kepeğine döktükten sonra farkettim onu dökünce başka da birşey istemedim.
Öğle: kıymalı yeşil mercimek yemeği vardı karıştırmamak adına pro,karbon yemedim.
Akşam: pirinçli ıspanak vardı, o zaten cıss yemedim. Çorbalar zaten ya şehriyeli ya da un terbiyeli.

Haliyle bugün benimde ben gibi karışık oldu

bu kız nerde diyordum?
menülerin moralimi bozuyor selin.doydun mu?kendimi obrikz gibi hissediyorum.

bu kız nerde diyordum?
menülerin moralimi bozuyor selin.doydun mu?kendimi obrikz gibi hissediyorum.

Ablam iş çok yoğun, gelemiyorum gündüzleri. Doydum doymasına da işte sürekli birşeyler yemek istiyorum, regl zamanım geliyor belki ondandır. Gerçi ben hiç takvim tutup gün hesaplamıyorum, zaten sürekli öne atıyor, bu kadar isteğimin başka nedeni olamaz

Selinim aksami evde yiyorsun dimi
Kiz anacina anlaysana montiyi
Ona gore yemek yapar sana ..

Selinim aksami evde yiyorsun dimi
Kiz anacina anlaysana montiyi
Ona gore yemek yapar sana ..

Ah ablam ya annemde çalışıyor, beraber geliyoruz eve. Babannem var sözde o uydurmaya çalışıyor ama alışkanlık ıspanak, pırasa vs pirinç atıyor . Birde ona laf anlatmıyım diye hiç karışmıyorum, annem namazını kılıp, sofraya yerleşene kadar ev ahalisi hazırlıyorum kendime. Azcık uydurmasyon oluyor ama

Optum babaanneni
Eskidennoyleydi ya hepsinenbulgur pirinc katardik
Babannem de eskiden kaldığı için bizde hala öyle, diye diye miktarını azalttı ama sanki yetmiycek gibi geliyo ona pirinci katık ediyo. Neyse ki en azından o kadarda olsa yemek yapıyor çok şükür. Babamla abim doysun yeter

günaydınlarr....
iki gündür girmedim garip bir yoğunluk içerisindeydik:)) ama kısaca pazar akşamı ciğer dün akşamda 3 kötfe, ıspanak ve yoğurt yedim, hiç kaçamağım yok aralarda ama ciğer kızarma oldu

akşam dokuzda gene elma yiyorum , off geçen yılda böyleydi, dokuzda ne oluyor bilmiyorum, erikler çıkınca her akşam erik yerim artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…