• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kahvaltı: 1 yumurta+ 1 kk peynir + 1 domates+ 3 zeytin+ yeşillik

Öğle: etli bezelye yemeği+1 kase yogurt

Ara:1 elma

Akşam: patlıcan yemeği+ 1 kase yogurt+ yeşillik+ 1 lokma tam bugday eğmeği :KK43:

Su:3 lt bulur

Nasılsınız monti güzelleri :KK36:

Selincimntakimda yazmistim alpin icin burdada yazayim . Montidede bezelye pek yenmiyor gl yuksek ;)

Dun sohbet gunumdu kizlar takima yazdim Menu ama buraya yazmayimncunki montiye uygun degildi o yuzden ;)

geldim ablam:)))

sabah
2 haşlama yumurta peynir zeytin salatalık

öğlen
nokutlu buğdaylı yoğurt

ara
portakal

akşam
nohutlu buğdaylı yoğurt

sonra belki bir elma:))
Ayran asi diyetimi yapiyorsun zeynom . Afiyet olsun . Epeydir bende yapmadim severim ;)
Meyve yerinede ayran asindan yesen olurdu ;)...

Merhabalar, çok sessizleşti buralar. Zeyno ablam menü vermiş ama alpin abladan ses çıkmıyor. Acaba neler yiyip içiyor :kk77::KK12:

Menüm;
Kahvaltı: Yağsız tost (2 dlm tam buğday ekmeği+ 2 kaşık lor)+1 domates

Öğle: 2 haşlanmış yumurta+salata+yogurt

Ara:1 elma

Akşam: Kıymalı karnıbahar+yogurt+yeşillik

Su: 3 lt bulur.

Değişken bir ruh halim var bu aralar. Buraya yazmasam cozutacam çok fena. Zamanımda daralıyor ve hala kendimi beğenmiyorum. :KK61::KK42:

Sporu ne yapiyorsun selimim
Onu artirsan vaktin darsa ;)

Alpini bende merak ediyorum ne yiyip iciyor sessizde :-)

Bende menu yazmiyorum
Buraya cunki montiye iygun menum yok kac gundur ;)... Olunca yazarim ..

Sporu ne yapiyorsun selimim
Onu artirsan vaktin darsa :KK66:

Alpini bende merak ediyorum ne yiyip iciyor sessizde :-)

Ablam leslieye devam ediyorum bu ara 4 ya da 5 mil koşmalı yürümeli egzersizlerini takip ediyorum. Temposunu biraz artırdım, bakalım.

Senin o uyguladığın diyet nasıl birşey şok diyet sanırım

aeben depresyondayım canım.kendimi çok aç hissediyorum .dün simit yedim ,suçluluktan yazamadım.dün öğlene tavuk,akşama bir kase mantar yedim ama simit yaktı beni.sporumu 48 dak yaptım bugün.

Abla sen gel ne olursan ol gel, montiye ters ama arada vucudu şok etmek gerekiyor :KK39:

aeben depresyondayım canım.kendimi çok aç hissediyorum .dün simit yedim ,suçluluktan yazamadım.dün öğlene tavuk,akşama bir kase mantar yedim ama simit yaktı beni.sporumu 48 dak yaptım bugün.
Ah ah bende senden farkli degilim alpin niye yazmazsinki :)
Sen uzayli degilsin bizden birisin;)

Ablam leslieye devam ediyorum bu ara 4 ya da 5 mil koşmalı yürümeli egzersizlerini takip ediyorum. Temposunu biraz artırdım, bakalım.

Senin o uyguladığın diyet nasıl birşey şok diyet sanırım
Selimin ben o dedigim diyeti uygulamiyorum fistigim . Sadace onun ilk 2 gununu yapabildigim
kadar yapayimda hafta sonu ve
sahbetin artisi gitsin demistum
ama onuda yapamadim :(

Akrep arkadas yapmisti rus diyeti diye ...zor ama ;)
Boyke seylere aslinsa hic gerek yokda sabirsisiz iste :(

Gunaydin monti guzelleri ...

Kizlar bir turlu hastaliktan kurtulamiyorum :(.. 1 hafta kadar diyete spora ara veriyorum salmadan ama ;)..
Burdayim ama sanmayin gelmem :-)

allah şifa versin aeben ,benim ufak oğlanda önce göz enfeksiyonu ,sonra öksürük ,dr.a gideceğiz bakalım.
of motivasyonum düşüyor ,çok bitkinim.iyi uyusam kaçamak yapmam ama .
kahvaltı 1 çay bardağı yulaf ezmesi ve light süt+10 badem
öğlen:1 tabak nohut+salata+ 1 bardak ayran
sonrasını bilmiyorum,nefsimle mücadele ve spor.
rus diyetini de ilk defa duydum.demek aynı şeyleri düşünüyoruz.ben de şok diyetlere bakıyorum.1-2 kilo gitse motivasyonum hızlanacak.muzaffer kuşhana takılıyorum da cesaret edemedim.10 gün yapsam sonra montiye devam

Back