• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben arada yaptım mı ipin ucu kaçıyor,kimseyi olumsuz etkilemek istemem.
Alpincim 1-2 gunluk ayram asi diyeti oneririm , montiyede uyar ;)..
O rus diyeti feci yapilmasi cok guc ben yapamam dogrusu ...

Okuyankar yanlis anlamasin lutfen normal bir diyet yapan azda kilosu giden biri boyle yontemlete basvurmamali !!!
Ama yillarca diyet yapip bunyesi duraga gecmis hatunlarin 1-2 gunluk şok diyetlere bazen ihtiyac duyabiliyorlar ;)

Menüm;

Kahvaltı: 2 dlm tam bugday ekmeği+2 kaşık lor+1 domates

Öğle: kıymalı pırasa yemeği+1 kase yogurt+3 ymk kaşığı tavuk çorbası

Akşam: 1 haşlanmış yumurta+1 kase yogurt+azcık zeytinyağı

Su:3 lt geçtim şimdiden.

Selimin ben o dedigim diyeti uygulamiyorum fistigim . Sadace onun ilk 2 gununu yapabildigim
kadar yapayimda hafta sonu ve
sahbetin artisi gitsin demistum
ama onuda yapamadim :KK43:

Akrep arkadas yapmisti rus diyeti diye ...zor ama :KK66:
Boyke seylere aslinsa hic gerek yokda sabirsisiz iste :KK43:

Bende duymamıştım Rus olanını, ama sen öyle diyorsan yapılmamalı ablam. Çok geçmiş olsun, nazara mı geliyorsun sen anlamadım ki :nazar:

Alpin abla, pes etmek yok. O kilolar gidecek o kadar. 1-2 gün kaçtı diye yazmamazlık yapma. Özlüyoruz bak sonra :KK22:

Zeyno ablam da henüz uğramamış, yarın tartı günü güzeller. Ne giderse kardır.

Menüm;

Kahvaltı: 2 dlm tam bugday ekmeği+2 kaşık lor+1 domates

Öğle: kıymalı pırasa yemeği+1 kase yogurt+3 ymk kaşığı tavuk çorbası

Akşam: 1 haşlanmış yumurta+1 kase yogurt+azcık zeytinyağı

Su:3 lt geçtim şimdiden.
Afiyet olsun selinim .....

Merhaba arkadaşlar ben de mi başlasam montiye:) 1.53 boy 59 kilo. 5 kilo vermek istiyorum:( hamilelik için tedavi görüyorum ama zaten umudum yok bu aya:( yarın Zor bi gün benim için o yüzden cmt başlamayı düşünüyorum.. Kızlar süt ve yoğurt serbest mi kesin.. Baştan epey okudum ama sanki kafam karıştı. Cuma günleri tartı günü sanırım,, haftaya cuma ben de geleyim mi:)

Merhaba arkadaşlar ben de mi başlasam montiye:) 1.53 boy 59 kilo. 5 kilo vermek istiyorum:( hamilelik için tedavi görüyorum ama zaten umudum yok bu aya:( yarın Zor bi gün benim için o yüzden cmt başlamayı düşünüyorum.. Kızlar süt ve yoğurt serbest mi kesin.. Baştan epey okudum ama sanki kafam karıştı. Cuma günleri tartı
günü sanırım,, haftaya cuma ben de geleyim mi:)
Zeynep hosgeldin ..

Ne demek canim buyur kapimizda gonlumuzde acik ;)..
İlk mesajdaki bilgileri ve son sayfalari oku ilk sayfalar baya eski bilgiler tam bilmiyordumno zmanlar montiyi ;)

İnsallah hedefine gelir bebis sahibide olursun ;)

Merhaba arkadaşlar ben de mi başlasam montiye:) 1.53 boy 59 kilo. 5 kilo vermek istiyorum:KK43: hamilelik için tedavi görüyorum ama zaten umudum yok bu aya:KK43: yarın Zor bi gün benim için o yüzden cmt başlamayı düşünüyorum.. Kızlar süt ve yoğurt serbest mi kesin.. Baştan epey okudum ama sanki kafam karıştı. Cuma günleri tartı günü sanırım,, haftaya cuma ben de geleyim mi:)

Hoşgeldin :) Alıştığında karışıklık da gidecektir, başlamaya karar verirsen biz burdayız Zeynep :KK3:

Zeynep hosgeldin ..

Ne demek canim buyur kapimizda gonlumuzde acik :KK66:..
İlk mesajdaki bilgileri ve son sayfalari oku ilk sayfalar baya eski bilgiler tam bilmiyordumno zmanlar montiyi :KK66:

İnsallah hedefine gelir bebis sahibide olursun :KK66:

Çokkkkk teşekkür ederim iyi dileklerin için:)

günaydınlar
geçen hafta 71,1
bu hafta 71

neden böyle oldu bu hafta hiç kaçamağım yok, dün daha azdım ama bugün böyle oldu, valla bu sene benim bünyede var bir sorun herhalde, çok giremiyorum mazur görün telefonlarda eski olunca, valla param olunca ilk iş telefon almak olacak herhalde:)))

Geçen Hafta:59.8
Bu hafta: 59.3

500 gr da olsa buna şükürHoppa

Valla gelemiyor haklisin ablam bundan sonra daha sık ugruycam söz

Zilim nerelerdesinn

kızlarrrr mercimekli bulgur pilavı yiyoruz değil mi :) ben yarın başlıyorum da menü oluuşturayım kendime diyerekten şey ettim:)

ya ben yanlış yazmışım

67 yazacağıma 71 yazmışım
67 nire 71 nire.insan hiç şaşırır mı.biz burda gramlardan bahsediyoruz.demişken ben kendim hiiç kilo bildirimi yapmayayım.çünkü aynı.

selin maşaallah .sende çok azimlisin ,bu azmine göre yine de az sanki.

67 nire 71 nire.insan hiç şaşırır mı.biz burda gramlardan bahsediyoruz.demişken ben kendim hiiç kilo bildirimi yapmayayım.çünkü aynı.

selin maşaallah .sende çok azimlisin ,bu azmine göre yine de az sanki.
Alpinim kacagim .. Ayniyada sukret kacamak yaptiysan ;)
Hadi artik dön ve menu ver :)

Back