- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
ben arada yaptım mı ipin ucu kaçıyor,kimseyi olumsuz etkilemek istemem.Abla sen gel ne olursan ol gel, montiye ters ama arada vucudu şok etmek gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben arada yaptım mı ipin ucu kaçıyor,kimseyi olumsuz etkilemek istemem.Abla sen gel ne olursan ol gel, montiye ters ama arada vucudu şok etmek gerekiyor
Alpincim 1-2 gunluk ayram asi diyeti oneririm , montiyede uyar ..ben arada yaptım mı ipin ucu kaçıyor,kimseyi olumsuz etkilemek istemem.
Selimin ben o dedigim diyeti uygulamiyorum fistigim . Sadace onun ilk 2 gununu yapabildigim
kadar yapayimda hafta sonu ve
sahbetin artisi gitsin demistum
ama onuda yapamadim
Akrep arkadas yapmisti rus diyeti diye ...zor ama
Boyke seylere aslinsa hic gerek yokda sabirsisiz iste
Afiyet olsun selinim .....Menüm;
Kahvaltı: 2 dlm tam bugday ekmeği+2 kaşık lor+1 domates
Öğle: kıymalı pırasa yemeği+1 kase yogurt+3 ymk kaşığı tavuk çorbası
Akşam: 1 haşlanmış yumurta+1 kase yogurt+azcık zeytinyağı
Su:3 lt geçtim şimdiden.
Zeynep hosgeldin ..Merhaba arkadaşlar ben de mi başlasam montiye:) 1.53 boy 59 kilo. 5 kilo vermek istiyorum hamilelik için tedavi görüyorum ama zaten umudum yok bu aya yarın Zor bi gün benim için o yüzden cmt başlamayı düşünüyorum.. Kızlar süt ve yoğurt serbest mi kesin.. Baştan epey okudum ama sanki kafam karıştı. Cuma günleri tartı
günü sanırım,, haftaya cuma ben de geleyim mi:)
Merhaba arkadaşlar ben de mi başlasam montiye:) 1.53 boy 59 kilo. 5 kilo vermek istiyorum hamilelik için tedavi görüyorum ama zaten umudum yok bu aya yarın Zor bi gün benim için o yüzden cmt başlamayı düşünüyorum.. Kızlar süt ve yoğurt serbest mi kesin.. Baştan epey okudum ama sanki kafam karıştı. Cuma günleri tartı günü sanırım,, haftaya cuma ben de geleyim mi:)
Zeynep hosgeldin ..
Ne demek canim buyur kapimizda gonlumuzde acik ..
İlk mesajdaki bilgileri ve son sayfalari oku ilk sayfalar baya eski bilgiler tam bilmiyordumno zmanlar montiyi
İnsallah hedefine gelir bebis sahibide olursun
Hoşgeldin :) Alıştığında karışıklık da gidecektir, başlamaya karar verirsen biz burdayız Zeynep
Seni gorsek daha iyi olucaz banum ...Ae ablam nazlim sizler nasilsiniz
67 nire 71 nire.insan hiç şaşırır mı.biz burda gramlardan bahsediyoruz.demişken ben kendim hiiç kilo bildirimi yapmayayım.çünkü aynı.ya ben yanlış yazmışım
67 yazacağıma 71 yazmışım
Alpinim kacagim .. Ayniyada sukret kacamak yaptiysan67 nire 71 nire.insan hiç şaşırır mı.biz burda gramlardan bahsediyoruz.demişken ben kendim hiiç kilo bildirimi yapmayayım.çünkü aynı.
selin maşaallah .sende çok azimlisin ,bu azmine göre yine de az sanki.