Degistir menulerini banum bir gun baska digergun baska ..Sabahları krep yapıyordum ama artik emek yiycem sıkıldim kiloda gitmiyor zaten
İştah konusunda faydasi oldumu bir takip et bakalimDozu dusurdum iki gündür bir sıkıntı yok abla.krep yapıyorum yulaftan hep ama birşey değişmiyor TB sandviç ekmeği aldım marketten onu yiycem bir sure 3-4 saat tok tutar sanırım oda
Evet canım zor.kilo veriyorum o yüzden bo müddet uzak durumum. Bugün iyi oldu ama hiç ara öğün yapmadım.Ekmekle doymus yaglardan uzak durmak lazim et ve sut yaglari yani ... Bu yuzden yagli penir yenmiyor ekmekle montide , dogal olarak tereyagda ekmekle yenmiyor ...
Bulgurum gl endeksi 50 o yuzden cok dikkatli yenmesi lazim , eger zor kilo veren bir yapin varsa uzak durmani tavsiye ederim .. Yersende ayni ekmek yerine say, bulgurla yag yok yani
Evet canım zor.kilo veriyorum o yüzden bo müddet uzak durumum. Bugün iyi oldu ama hiç ara öğün yapmadım.
Sabah 1 elma
Yarım saat sonra
11 buçuk gibi
3 dilim uno denge light
7 tane filan zeytin
Yeşillik
Öğle ara yok akşam 18.15
Kuru fasulye salata
Hmmm anlamaya çalışıyorumFuruzecim bir aciklama daha yapayim ona gore menunu yorumlayim ..
Montide haftada 10 ogun karbonhidratli yani ekmek baklagil tarzi yiyebilirsin . Helede zor kilo veriyorsan baklagilide gelisi guzel yeme
Mesela bugunki menun hem aksam hem sabah ayri ayri hem guzel hemde montiye uygun lakin her ikisini ayni gun yeme
Aksam kuru yiyceksin diyelim sabah kahvaltini yumurtali yap ekmek yeme mesela . Ha 10 ogun karbon hakkinin 7 sini sabah ekmege kullanirsan 3 ogunde baklagil yiyebilirsin mercimek corbasida buna Dahil
Egerki zor veriyorsan deneyimletime dayanarak sana
tavsiyem 10 degilde haftada 7 ogun karbon yemen kisaca gunde tek ogin karbonhidrat ye , hedef kilona yaklasinca veya kilo
vermen yavaslayinca bunu haftada 5 ogunede dusurebilirsin .
Her zamanmi gec kahvalti yapiyorsun ?
Ayyy çok teşekkür ederim.Firuzem dene canim bir hafta erken kahvalti ve 3 ogun ... Diger hafta gec kahvalti 2 ogun sana dogru yolu badkul soyler.
Birde ilk sayfakardan cok orta sayfalari oku . 2008 de acildi bu likn ve o zamanlar montiyi tam bilmiyordum
Aslinda sayfalardan cok burdan surularla bilgi edinmen daha kolay ... Ben buralarsayim canim 7 senedir hic usenmedim cevap yazmayaerak etmeyeterki faydam dokunsun ....
Geçmiş olsun dikkat edin kendinizeSlm canlar,bi görünüp bi kayboluyorum..?:)çok yogun geciyor gunlerim,aebenim kar tatilinde o sigukta cam sldim ben.bezle sildigim yer aninda buzlandi:)ama baska boş gunum olmayacagi icin bi baslamisken bitsin diye yaptim.hatta ayni gun hizimi alamayip hortum takip baklonda zebralari yikadim.nasil ruzgara tutulduysam migrenim tuttu,yorgunlugunda etkisiyle 3 gun agrilarla gezdim.cuma gunude oglen okulda fenalastim.tansiyonum 6-9 olmus.esim geldi aldi okuldan serum takti bana ve soylendi durdu,canınamı kastettin sen,kış kıyamet ne temizligi,görücümü geliyo sanki diye:)hala toparlayamadim kendimu.şu gece çalışma işide fazlasıyle yordu galiba...
Sizde ne war ne yok bakalim?banum yeni işe alıstınmi?hersey yolundadir insallah.
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis..
Neslişim belkide doğurmuştur bile..
Uykum geldi,kaçirmadan gidip yatayim,kac gecedir uyuyamadim migrenden zombi gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?