Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hayirli cumalar ..

İnanin linki araken aklima ilk gelen banuydu . Dedim cadi bizi unuttu burda gormasem simdi vatsapa yazacaktim ...

Kizlar cok yogunum pc acacak vaktim
Olmuyor telden takima bakiyorum ancak yazip cikiyorum , monti linkinden bildirimde gelmiyor , bende bir bakayim dedim sizi gordugume cok sevindim :))

Selam neslihan hayırlı doğumlar cnm sağlıkla al bebisi kucağına

Aben abla zilim nasilsiniz
Asil sen nasilsin dondunmu diyete ? Ogun cok vaktim yoktu sana ayrintili yazamadim watsaptan , bizde duruM belli banum herseyi biliyoruz is uygulamakta ben bir turlu kendimi toparliyamiyorum artik bunye iyce yoruldu ,daha dogrusu biz diyetden yorulduk

Son düzenleme:
Onceden yogundun simdi daha bir fena olmussun zilim
Allahim guc kuvvet versin sana ...
Fatos 7. Takimda diger kizlar yok ortada

Nazlive elif' te takimda ..

Ben zeynoyu merak ediyorum .....

Aben ablam selam
Ben 8 ocaktan beri diyetteyim yani iki hafta olacak sporda yapıyorum fakat gecen hafta 69 iken 69.800 olmuştum spordan diye dusundum

Bu hafta ne kadar gitti bilmiyorum ama baya inceldim gorintum fark etti neler yapiyorum ilk hafta kahvaltı,öğlen yemekte ne çıkarsa sonra meyve kuruyemiş eve gittiğimde yoğurt ama bu hafta düzeni degistirdim sabah erken kalktigim için bir meyve yiyorum.
Sonra ofiste yukafli krebim peynir zeytin kahvaltı yapıyorum.
Öğlen yemekte ne varsa (pilav,makarna patates puresi filan yemiyorum çorba çok nadir)
Eger yemekte proteinli birşeyler varsa sabah ekmek yiyorum,bakliyat varsa krep yiyorum.
Sonra acikiyorum zaten ilk hafta acikiyordum ciadanda bir kase tarcinli yoğurt yiyip bir avuç kuruyemiş yiyorum yaninda 3 lt su bol yeşil cay bitki çayı

Bende durumlar boyle inş kiloda gitmis olur bu haftada

Cenem düştü stop:)

Banum bizim kizlar jilian topigi actilar yapmak mecbiri , spor bolumunde , 10 gunluk sonucta bayabir incelmeleri oldu . Simdi 2. Levele gectiler .. Jilian baya terletiyor ilk hafta bende yaptim sonra takimdan izin aldigim icin ciktim ama tavsiye ederim ....

Sabah icin bu gunlerde kesfettigim krebim var sende oylemi yapiyorsun bilmiyorum ..
Az sut yulaf kepegi ve 2 yumurta .. Bunu kirpip krep yapiyorum ekmek niyetine gidiyor , bunu yiyince ekmegi aramiyordum ..

Sende kilit aksam yemegin , isten kacta cikiyorsun evdemi aksami yiyorsun ? Sadece yogurt tutmazki bence aksamda yemek yemelisin ama hafif .

Evet abla bende krebi öyle yapıyorum krep yediğinde acikmiyorum ama ekmek yersen çok acikiyorum

Julian bende bi ara yapmistim çok yorucu dambil filanca almıştım hatta onun icin

Aksam 5 te bir kase yoğurt ve bor avuç kuruyemis yiyip çıkıyorum abla başka bir şey yemiyorum en fazla biraz salata yiyorum evde varsa ge en hafta evde yemeyi denedim ama bu kez de ondan bundan derken baya yiyorum aksam 5-5:30 dan sonra birşey yemiyorum nazlı da bu yöntemle zayıfladı çokta iyi kilosu masalaah

Sonrasinda acikmiyorsan sorun yok o vakit ...
İner kilonda

Sonrasinda acikmiyorsan sorun yok o vakit ...
İner kilonda

Yok acikmiyorum çok acikirsamda sütlü türk kahvesi iciyorum bir fincan

Krep güzel oluyor degilmi,bende 3 TK yulaf ezmesi.sut ve bor yumurtadan yapıyorum çok güzel oluyor

Slm aebenim ve banum.nasiksiniz?
Bende son 1 haftadir sanirim depresyondayim.kendimi taniyamiyorum.ewi temizlemek istemiyorum.hep yatasim var.onceden. okuldan gelir gelmez işe güce dalardim.1 haftadir hiç bi yeri ellemedim.her yer toz içinde.tatil modunami girdim,depresyonami bilmiyorum.havalardandir diyor esim.birde oğluşumla cçok zorlaniyorum bu aralar.1 saatte 246874356764333.....adet soru soruyor.ve hep az bidigim yada bilmedigim konulardanverdigim cvptan tatmin olmassa daha co . Söyleniyor.oturup ağlayasim var.haftaya pedagoga gidicez yine.hepimuz çok yorulduk.çocuğada uzuluyorum.önünü kesmek istemiyorum ama çemberinden çiıkmaya başladi gibi geliyor hersey.bu gun anneme gitcez oglumla.haftaaya gelicez.basja zaman olsa 2 gun onceden valuz hazirlardim.sabah erkenden yola cikardim.simdi yataktan zor ciktim.ne valiz ne duş vs.hic bisey yok ortada ve arabayla gitcem.aksami bulcak yol cikmam.yarin aksam nikah var yoksa hic ewden cikmiycam.kuflu küflü oturcam 15 gun.nerde o enerji dolu eski ben

bende uzun sure diyet ve deli gibi spor yaptim ama istedigim kiloya ulasamadim vucudumda hep biseyler kilo vermemi engelliyor tutuyor bende simdi buna benzer diyet yapiyorum biraz gecmis sayfalara bakayim neler yenilmiş

Selam hatunlar.

Annemler, kiz kardesim yegenlerim bendeler yariyil tatili icin :)
O yuzden gelemiyorum .

Zilim ah zilim sana hep diyoruz hep boyle bunyemi dayanir
İnsallah simdi annenlerde daha iyisindir ..

bende uzun sure diyet ve deli gibi spor yaptim ama istedigim kiloya ulasamadim vucudumda hep biseyler kilo vermemi engelliyor tutuyor bende simdi buna benzer diyet yapiyorum biraz gecmis sayfalara bakayim neler yenilmiş
Ada insallah istedigin kiloda olursun

Selam ..

Zilim hala annenlerdemisin ? Nasil oldun ?

Banum sen ne yaptim canim ?
İnsulin direnci cikti demissin geri donemedim misafirlerim yeni gitti .
Dr bir ilac vs verdimi ne dedi ?

Sslm canlar...
Banum gecmis olsun tatlim,en azindan artik problemini tamamen biliyor durumdasin.ve nasil mucadele etmen gerektigini...ve ben daha ewel kk'da senin kullandigin ilaclarla zayiflayanlarin yorumlarini okumustum.insallah sende care bulursun.ahh birde ben jendime care bulsamda kendimi motive edip hic olmass spora baslasam.
Aebenim misafirleri yollamissin,hadi gecmis olsun.annemden coktan geldim.dr.randevumuz vardi,sonrada ewi temizkedim dip köse.mtfak dolaplarindan budolabina yatak odasindan oglumun odasina kadar derin derin yaptim.o ruzgara ewe tikilinca temizlige daldim.sadece camlar kaldi onlardan disarisi gorunmuyo.hafttasonuda onlari hallerim artik.ne duvar kaldi ne kapi.

Hayirli cumalar ...

Zilim eski moduna donmussun :)) iyimi kotumu bilemedim :))))

Adida kendide guzel yasasin insallah neslisim ..

Aminnnnnnnnnn inşallah inşallah. .. Henüz bekliyoruz bklm ama ağrılarım sancılarım başladı sabahi aksami olucak gibi artik..

Selam neslihan hayırlı doğumlar cnm sağlıkla al bebisi kucağına

Aben abla zilim nasilsiniz

Amin Banu cumm çok sagolasin inşallah...

Aminnm aminnn zilicimmm.. inşallah Rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip etsin. . Ben halen inanamıyorum kucağımiza almadan da hayal gibi geliyor...
Az kaldı bklm.. Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmayi nasip etsin inşallah. ..

Hepiniz iyi misiniz?

Banu bende yıllarca glifor kullandım dogumdan sonra bklm verilecek mi yine. .

Neslisim kucagina saglikla al insallah kuzunu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…