Asil sen nasilsin dondunmu diyete ? Ogun cok vaktim yoktu sana ayrintili yazamadim watsaptan , bizde duruM belli banum herseyi biliyoruz is uygulamaktaSelam neslihan hayırlı doğumlar cnm sağlıkla al bebisi kucağına
Aben abla zilim nasilsiniz
Onceden yogundun simdi daha bir fena olmussun zilimOyy Neslişim Rabbim bi solukta ikinizide kurtarsin insallah. Isteyen herkesede tattirsin bu yuce duyguyu. Haberini aldigima ayrica sewindim walla.
Banum aebenim sizler nasilsiniz? Montiyi yapan bir kac arkadas vardi son zamanlar onlar nerelere gitti yahu?
Ben firsat bulup giremiyorum hic. Aksamlari konservatuar,
gunduz okul, mahvediyor beni. Sabah ewden bi. Cikiyorum bi. Oglumu eve birakiyorrum eve 17:30'da onlara masayi hazirlayip 5 dk icinde kendim yemeden firlayp cikiyorum. Taa 10 da
geliyorum ewe. Nisanin ortasina kadarda boyle dewam edecek bu maraton.
Sonrasinda acikmiyorsan sorun yok o vakit ...
İner kilonda
Ada insallah istedigin kiloda olursunbende uzun sure diyet ve deli gibi spor yaptim ama istedigim kiloya ulasamadim vucudumda hep biseyler kilo vermemi engelliyor tutuyor bende simdi buna benzer diyet yapiyorum biraz gecmis sayfalara bakayim neler yenilmiş
Basladinmi kullanmaya banum ?Ewet metformin verdi glifor
Adida kendide guzel yasasin insallah neslisim ..
Selam neslihan hayırlı doğumlar cnm sağlıkla al bebisi kucağına
Aben abla zilim nasilsiniz
Oyy Neslişim Rabbim bi solukta ikinizide kurtarsin insallah. Isteyen herkesede tattirsin bu yuce duyguyu. Haberini aldigima ayrica sewindim walla.
Banum aebenim sizler nasilsiniz? Montiyi yapan bir kac arkadas vardi son zamanlar onlar nerelere gitti yahu?
Ben firsat bulup giremiyorum hic. Aksamlari konservatuar, gunduz okul, mahvediyor beni. Sabah ewden bi. Cikiyorum bi. Oglumu eve birakiyorrum eve 17:30'da onlara masayi hazirlayip 5 dk icinde kendim yemeden firlayp cikiyorum. Taa 10 da geliyorum ewe. Nisanin ortasina kadarda boyle dewam edecek bu maraton.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?