Hayalcim baslangic ve verdigin kilolarida arada bir paylasirsan memnun olurum . Eger coktandir diyet yapmiyorsan bu menulerle ve bu dikkatle cok guzel kilolar verirsin eminimzaten dün gece elim meyveye gitti geri geldi yemedim bende..1 bardak süt içtim onun yerine..tavsiyeleriniz için çokkkk teşekkürler:)
Hic sasirmadim monti yapison guzelperşembe günü 72,4 ile başladım bu sabah tartıldım 71,6 cıktım. amannn aramızda kimseye söylemiyorum:))
Diyet guruplari / 7. Takim ...ama forumun neresinden giriliyor
hoşgeldin kajum .. akupunkdurda olsa belli bir yeme düzeni mecbur olmalı kajum .. bizim takımda bir arkadşımız var akupunktur yapıyor .ama menüleride güzel , güzelde veriyor ...günaydın kızlar ben ontı dıyetıyke daha önce inmediğim kıloya ınmıştım dıyetı bırakınca uzunca bır sure almadım ama karbonhıdratı çok tukettıgım için geri aldım şimdi 65 kıloyum aslında bır diyetısyene yada akapuntura gıtmek istıyorum. akapuntura pek ınananmazdım daha once yaptırmıştm verememiştim kılo ama anıştıgım bır kız 35 kılo vermiş akapuntur ve onların ögrettıgı beslenme şekli ile bir deneyeyım diyorum kararlaştırıp yapcam bişeyler artık
Amin neslisim ...Merhabalar:)) Valla uzun süredir kk giremiyorum içime doğmuş beni andığınız sanırım bir bakayım dedim..Gerçektende beni düşünüp dua etmişsiniz Allah razı olsun..Henüz doğurmadım ama az kaldı çok şükür Rabbim beni ve tüm hanmileleri güzel doğumlar ile kurtarsın inşallah...
Amin neslisim ...
Rabbim sag saglim
Kucagina versin insallah ..
Kizmi ,oglanmi?
Adida kendide guzel yasasin insallah neslisim ..Aminn ablacığımmm... KIZ geliyorrr.. Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür.. İlk hep kız isterdimm.. İsmimiz de hazır Elif'imiz geliyor inşaalllahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?