Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zaten dün gece elim meyveye gitti geri geldi yemedim bende..1 bardak süt içtim onun yerine..tavsiyeleriniz için çokkkk teşekkürler:)
Hayalcim baslangic ve verdigin kilolarida arada bir paylasirsan memnun olurum . Eger coktandir diyet yapmiyorsan bu menulerle ve bu dikkatle cok guzel kilolar verirsin eminim

perşembe günü 72,4 ile başladım bu sabah tartıldım 71,6 cıktım. amannn aramızda kimseye söylemiyorum:))

Zeynommm trambolin ne oldu canim ses soluk yok iyce kayboldun

Hayalim nete sık girmek konusunda sıkintin yoksa takimlara girmeni oneririm . Daha motive olursun . Diyet guruplari var 7. Takimdayim ben ..

günaydın kızlar ben ontı dıyetıyke daha önce inmediğim kıloya ınmıştım dıyetı bırakınca uzunca bır sure almadım ama karbonhıdratı çok tukettıgım için geri aldım şimdi 65 kıloyum aslında bır diyetısyene yada akapuntura gıtmek istıyorum. akapuntura pek ınananmazdım daha once yaptırmıştm verememiştim kılo ama anıştıgım bır kız 35 kılo vermiş akapuntur ve onların ögrettıgı beslenme şekli ile bir deneyeyım diyorum kararlaştırıp yapcam bişeyler artık

hoşgeldin kajum .. akupunkdurda olsa belli bir yeme düzeni mecbur olmalı kajum .. bizim takımda bir arkadşımız var akupunktur yapıyor .ama menüleride güzel , güzelde veriyor ...

HEPİNİZE HAYIRLI SENELER DİLERİM HATUNLaR ...............

nerdesiniz hatunlar ?

zilim tatilemi çıktın?

Kendi adima iyiyim hamdolsun zilim ..

Evet ya dogum yapmistir mutlaka rabbim tum isteyenlere versin insallah ..

Merhabalar:)) Valla uzun süredir kk giremiyorum içime doğmuş beni andığınız sanırım bir bakayım dedim..Gerçektende beni düşünüp dua etmişsiniz Allah razı olsun..Henüz doğurmadım ama az kaldı çok şükür Rabbim beni ve tüm hanmileleri güzel doğumlar ile kurtarsın inşallah...

Amin neslisim ...

Rabbim sag saglim
Kucagina versin insallah ..

Kizmi ,oglanmi?

Amin neslisim ...

Rabbim sag saglim
Kucagina versin insallah ..

Kizmi ,oglanmi?

Aminn ablacığımmm... KIZ geliyorrr.. Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür.. İlk hep kız isterdimm.. İsmimiz de hazır Elif'imiz geliyor inşaalllahhh...

Selam neslihan hayırlı doğumlar cnm sağlıkla al bebisi kucağına

Aben abla zilim nasilsiniz

Oyy Neslişim Rabbim bi solukta ikinizide kurtarsin insallah. Isteyen herkesede tattirsin bu yuce duyguyu. Haberini aldigima ayrica sewindim walla.
Banum aebenim sizler nasilsiniz? Montiyi yapan bir kac arkadas vardi son zamanlar onlar nerelere gitti yahu?
Ben firsat bulup giremiyorum hic. Aksamlari konservatuar, gunduz okul, mahvediyor beni. Sabah ewden bi. Cikiyorum bi. Oglumu eve birakiyorrum eve 17:30'da onlara masayi hazirlayip 5 dk icinde kendim yemeden firlayp cikiyorum. Taa 10 da geliyorum ewe. Nisanin ortasina kadarda boyle dewam edecek bu maraton.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…