Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Basligin ikinci sayfaya düşmesine gönlüm razı olmadı
ben bu hafta doğumgünüm falan derken cozuttum o yüzden menü paylaşmadim

Birazgeç cevap oldu kusura bakmayın
Benim okuduğumda gliserin endeks ile ilgili birşey yoktu
Belki 20 yıl önceki bir gazete Yazısı 2-3 sayfalık
Özetle:
1. Protein ile karbonhidrat karışmayacak
2. Proteinden 5 saat sonra karbonhidrat yenebilir
3. Karbonhidrattan 3 saat sonra protein
4. Yağ serbest ama abartmadan

Ben yaparken sınırlamaya sütü de protein olarak almıştım (ama kitabı okuduğumda
O nötr dü)

Ben de başladım, biraz zor gidiyor bugün bozdum ama birgünü görmezsiniz değil mi.

Birşey daha eklemek istiyorum meyve konusunda
Aksam meyve iyi değil dediniz de
Aksam içilen süt yoğurt ile beraber portakal limon mandalina gibi c vitamini bir meyve yemenin faydalı oldugunu okumuştum
Ben de bazen uygularım gerçekten faydasını hıssettım
Bununla ilgili yorum var mı?

Gunaydin ....
2 gunluk bir tatilim vatdi gelemedim ...

İsi gicu toplar gelirim ....

Aysem her beslenmenin kendine ozel kurallari var birde her bunyenin kendine izgu kilo verimi .. Sen egerki gece meyve ve sut urunu bana iyi geliyor diyorsan deneyiminde varsa buna yapma diyemem canim
Ama benim bilgimde meyvenin sekerinin gece insulin dalgalanmasina sebeb oldugu ...

Zilim nerelerdesin kuzum ? Hadi ben sehir disina kactim sen kac gundur yoksun .....

Aysem bilgilerden sadece ayrim montiye tam uymuyor yani bir ayrim soz konusu sma bu pro ve karbon konusunda degilde doymus yagli prolar ve agir karbonlarin karismamasi konusunda . Eger pro ve karbon ayrilmis olsaydi ekmekle ne sut ne peynir nede yogurt yenirdi . Ayrim sadece etve ekmekte canim oda sindirim ve doymus yag yuzunden ....

Aman yarabbim bu ne yoğunluk hiç bir şeye vakit bulamaz oldum.aebenim eşimin akrabaları geldi burada hastane isleri varmış.bebek istiyorlar yillardir.tekzen hoca eşimin arkadaşı (teksen çamlıbel) ona tüp bebek yaptırdılar.moralleri duzelsin diye gezdirdik vs..onlar gitti benim ablam geldi vs..derken birde akşamları konservatuara gidiyorum ya ben.elim bişeye varmadi yani.2-3 kere girdim yazamadan çıktım.sizler neler yaptınız ablam.geçmişi de okuyamadim.

O yogunlukta birde misafir zilim masallah sana ....

Bizler iyiyiz canim :)
Banu yazmiyor ama heberlesiyoruz . Daha iyi bir ise girdi simdi :)

Merhaba arkadaşlar
Ben daha önceden bu diyeti yapmıştım ve çok iyi kilo vermiştim bu diyeti yaptığım dönemde ve uzun bir dönem kilomu korudum..Ama maalesef kilo aldım dikkat etmedim için. Bugün diyete tekrardan başladım. Beni de aranıza alırmısınız :)

Hosgeldin hayal ...
Memnun oluruz canim ne demek , senin daha onceki tecrubelerinden belki bizde faydalaniriz ..

ben bugünkü menümü söylemek istiyorum..
sabah 2 mandalina yedim
kahvaltıda 2 dilim tb ekmeği, lor peyniri, 5-6 adet zeytin
öğlen tavuk sote, yumurtalı pırasa, yoğurt ve marul salatası
akşam: ıspanak(içinde pirinç ve havuç yok), marul salatası ve yoğurt

menüyü doğru uyguluyormuyum

Cok guzel uygulamissin hayal tebrikederim ..

buna çok sevindim :) yalnız akşam yemeğinden sonra birşey yenmeyecek diye hatırlıyorum ama meyve yiyebilirmiyim yada süt içebilirmiyim..sakıncası olurmu

buna çok sevindim :) yalnız akşam yemeğinden sonra birşey yenmeyecek diye hatırlıyorum ama meyve yiyebilirmiyim yada süt içebilirmiyim..sakıncası olurmu
Yemessen daha iyi kilo verirsin , cok zorlaniyirsan protein tercih et yogurt sut gibi , meyveyi onermem.

zaten dün gece elim meyveye gitti geri geldi yemedim bende..1 bardak süt içtim onun yerine..tavsiyeleriniz için çokkkk teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…