Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selam cicişler :) bugünümde güzel geçti montignaç açısından bakın şöyleeeeeeee :)))

Sabah: 1 mandalina
2-3 dilim tam buğday ekmeği
biraz domates ve salatalık zeytinyağlı ve zeyti
Öğle: 1 kaç kaşık yoğurt 1 domates 1 salatlık birkaç parça tavuk yağsız
Akşam: yoğurtlu patlıcan közlemesi , ekmekiçi koyulmamış tavuk köftesi ve salatalar.
Gece: 4-5 hurma ( medine hurması) ve salatalık...

haklısın aslında . merketçilere pek güvenmemek gerek ama ben zakukun menüsünde görmiştüm .. ve o yiyyordu yedigi halde kilo vermiş demekki ... ama genede riske atmamak lazım haklısın ....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisgine harika bi menü olmuş refim hurmanın degerini biliyomusun gördüm galiba ama unuttum .....

ve sen böyle gidersen bu hafta 2 kilo kesin verirsin .
umarım bugün menüsünüde iyi atlatmışındır .( pazar oldugu için diyorum ) seni formunda görüyorum bu günlerde ..:lepi:...sengözlerimebaksanab

ve kıslar demiştim dün şişhissediyorum diye kendimi . ve azda olsa kilom artmiş demiştim ...

sıkı durun bu sabah hem o 500. gr. şiş gitmiş bide üstüne 300 gr daha vermişim ......delikafadulden:sm_cool:.. 65.2 üm .......:lepi:

Selam canm bendeburdayım hurmayı bilmiyorum aslında ama canım çekmişti :) bu gün ne yatım biliyormusun dün gece canım sıkılıyordu kitaba yeniden göz attım en son özet kısmına diyor ki eğer zayıflıyamıyorsanız nedenleri yazan kısım haftada 3 öğüne öğle yada akşam tam prinç kuru baklagil flan filan yemiyor olabilrsiniz diyordu bende gaza geldim gece 1 de 2 patlıcan 2 kabaktan esmer prinçle dolma yaptım bu öğlen onu yedim :)) saat 1 de . Az önce bir nar yedim canım çekti bir patlıcan dolması daha yedim işte hata odu ama napim saat 18 veya 18: 30 gibi de bir öğün daha yiycem.... Çok sağol iyi dilekleirn için umarım seninde iyi gidiyordur...opuyorumnanaktan

dünkü menümüde yazayım .......

1 mandalina ....
kavaltı..
2 dl. k. ekmek ....marmelat..domates ...salatalık ....

öglen ...
bulgurlu salat.....karnıbahar haş..2k. yogurt ..

ara.
1 kase hoşaf 3 kuru kayısı ...1 acuç leblebi..

akşam ..
balık ızgara . bol salata 1 kş marmelet. 3 taze üzüm .8taze üzümün kan şe. oranının düşük oldugunu okudum .) ginede bi kaçtaneyle yetindim ..

ara .. yr. bardak 0 yaglı süt ....

dün sadece yarım saat yürüdüm .....

Ne diyim süperrr acaba ben hç süt içmiyorum ondan mı senden daha az kilo veriyorumm sen hergün süt içiyorsunkafamçokkarıştı

Benim toplam : 2400 gram oldu son 1 kilosu tazeydi zaten....
refim benim 3.kilo 800 gr oldu ama benimde vardı 1...2..taze kilo ....

ben ınanıyorum kilo verigimi biliyorum ,hala çişim af edersiniz yaglı . görende kilo verdigimi söylüyor mezro ölçülerimde ......yerimseniben tek sıkıntim bayram elimden geldigince bayramdada bırakmıycam ....:Saruboceq:

Son düzenleme:
Ne diyim süperrr acaba ben hç süt içmiyorum ondan mı senden daha az kilo veriyorumm sen hergün süt içiyorsunkafamçokkarıştı
her ögün yogurt yemek sıkıyor refim o yüzden ....
akşam yemekten sonra bişi yemiycektim ama baktım süt ürünü yememişim o yüzden içtim sütü .....

bide çabuk doyyorum ben seni bilmiyorum ama hemen tıkanıyorum menümü okyan az yiyyorsun diyebilir belki ama inanınki doyana kadar yiyyorum ...cokacimcoook

bide refim ben oraları hep okudum taa önceki monti yaptıgımda bile vakit bulunca kitabın her sayfasını okumanı öneririm ara sayfalarda ble püf noktaları var ..... ben yumurtada doymuş yag oldugunu daha geçenlerde fark ettim .....o yüzden ekmekle yenmiyor .... doymuş yag oldugu için . ya degilse karbonhidratla puroteini ayrıldıgı için degil sadece doymuş yag yasak oldugu için ...

Son düzenleme:
Bu arada bu akşam babamın doğum günü var oraya gidicem brkaç saat onra umarım bir yaramazlık çıkmaz çıkmamalı zaten artık hiçbirşeyin zayıflamamı engellemesine izin vermiycem :)))))))
delikafaduldendelikafadulden refim bak ben kendi dogum günümde bile yemedim pasteyı . sakın .. sabah gelecegim 75 in altını düşünn ....alkisalkisalkis inan pasta yemessen 74.5 gelirsin istersen denede bi bak ..:dance:
bu arada babanda akrep .. dogun günü hayırlı olsun nice saglıklı senelere torunlarıyla.....a.s.

ha şunuda eklemeden geçmiycem refim senin bünyen benimkinden güzel veriyor inan ama sen arada kaçırıyorsun ondan aksıyorsun ya degilse bu diyet sende daha iyi işe yarıyor buna emin ol ve hedefine kitlen 0 kaçamakla . bayrama 70 bile olabilirsin ...

pazarın menüsünüde yazayım .. az oldu ama ......

geç kavlatı yaptık ..
2 dl. ekmek.....domates salatalık . kuşburnu marmelatı.. domets salatalık .

ara 2. mandalina .....

öğlen .akşam .
haş karnıbahar....yogurtlu domatesli koca bi tabak spagetti ....... 1 acuç badem.fındık ..

ara
1 br. 0 yağ. süt ..
ara. ..
1 armut... yrm. nar........

2 saatte yürüyüş ..........

Ben bugün dışadaydım ...... dışardA yemek zorunda kaldım ,akşamda gelir gelmez ac oldugumdan spagettiyi kolay buldum onu yedim biliyorum üst üste yedim bi kaç gündür .

greyfurt mandaline suyu 1 bardak ....

kavlatı ..
2 dl. tam bugd. ekm....kuşburnu marme.. domates .. salatalık ..

öglen ...
tavuk döner.. 1 br. ayran .. 2 domates....

akşam ....
yogutlu domates soslu spagetti .. 1 domates......

ar.a
1 nar....1 mandalina.....

yarım saat pilates.......... en az 3 saat de yürüyüş ......

bu günüde böyle kapatıyorum .....

Son düzenleme:
Aebenim dün kaçırmadım fakat 3 gün öncesinden bile fazla çıktı kilom 75.200 çıktım morelim çok bozuldu o yüzden zaten farklı tatsızlıklarda oldu canım çok sıkkın devam ediyorum erak etme fakat nasıl olduysa oldu inceldiğimi hissettiğim hatta ölçüde de çıktığı hale 100 gram + verdim anlamadım anlıycağın canımı çok sıktı bu durum

aman böyle durumlarda sakın pes etme refim kilo veriyorsun fakat basküle yansımıyor bu durumlar hep olur .... helede mezroda incelme oluyorsa deha ne ....sakın moralini bozma .. :1hug:

bazan yaglar erir kasa döner.... incelme olur fakat basküle yansımaz ..... bu gayet dogal a.s. ama elbet yansıycak buna emin ol .....buyrunnnnnnnnn

cumartesiye sınavım var fazla giremiycem bi kaç gün ....

dünkü menümüde yazayım ..

1 mandalina ..
kavaltı
2. dl ekmek . marmelet . domates .salatalık ...1 zeytin... 2 çatal lor...

öglen .
2 yumurtayla menemen.. cacık .....
ara .
erik hoşafı ...

akşam
. 2 kase nohut ... 2 kş. yogurt ..domates salatalık ..

ara
yr. nar. yr. armut ...2 dl ayva ..

40 dk pilates 45 dk yürüyüş ...

Haaa bu arada bu sabah birşeyi deniyorum kaç sabahtır sabah kahvaltısında yediğim domatese zeytinyağı koyuyordum acaba hata mı??? sen bilirsin yani ekmekle yağ olmaz mı acaba?
Birde organik keçiboynuzu pekmezi var oğlumun acaba şekersiz mi eğer şekersizse yemek istiyorum alerjiye ççok iyi diye bende de var alerji ya neyse bugün arştırıcam netten % 100 keçiboynuzu yazıyor ama anlamadım bi bakayım.....

Bugünkü menüm.
Sabah: 3-4 dilim tam buğday ekmeği, açık çay, zeytin domates

Öğle: yarım bardaktan az havuç suyu , salata mercimek çorbası ve karnıbahar
Ara: az et döner
Akşam: Z. yağlı taze fasulye, karnıbahar mercimek çorbası ama fasulyeyi 2 tabk yedim çok kötü doydum şimdi kötü hssediyorum şiştim yavfffff

kaydirigubbakcemile5 refim 100 gr çüçümseme ...... neden oldugunu yazıcam şimdi ...
bence yag koyma domatesine .....sadede yiyebilirsin .....
benim bi düşüncem vardır refim bak yapıyorsak bi diyet tam anlamıyla yapılmaliki soru işareti kalmasın medem ugraşıyoruz sonuç almak için aceba demiyelim . bu benim düşüncem tabi ....opuyorumnanaktan
sabahki zeytin yagı abartmassan bi sakıncası olacagını sanmam ama . koymasanda olur diye düşünüyorum ... ve keçi buynuzu pekmezi bence keçi boynuzu bu diyette yenmez neden dersen . üzüm mesele gl.endeksi 40 . ama üzüm küruyunca 65 olurdu sanırım bide pişince havuç misali kim bilir kaça çıkıyordur . yeme derim ben ....

evet refim demissinya sedece 100gr diye .. bak ne diycem bugün bende 100 gr vermişim ....

ama mezro ölçümde ,belimden 2 cm gitmiş . bikaç gün önceye göre.... şimdi bu nedemek biliyormusun ?. yaglarım kasa dönüşüyor bide pilates yaptıgım için .. o yüzden o 100 gr çok degerli ..... bekli daha fazla yag kaybediyorum ama o sadece baskülde görünen, bide görünmeyen ölçülen kilo var .......

Son düzenleme:
refim menünde gözüme çarpan eti yanlız başına yemen yanında sebze yada salata yiyebilirdin bide yogurt yada ayran .....

öylen içtigin meyve suyuda sanırım yemektenen az 15 dk önceydi dimi .....a.s

bide akşam süt ürünü göremedim menünde . vede kendiyinde fak ettigi gibi akşamamı fazla yemişin ....lmaz: dikkat kavaltı zengin ,öglen normal ,akşam az yiyceksin bu tüm diyetlerde böyledir....

refim bak bi ayrıntı sana . purotein günlük. her kilon için en az 1 gr. olmalı kilo vermek isteyenler için ise 1.5 gr çıkmalı diyor amcam ......
bi günde aldıgın puroteini bi hesepla ... vede vucuddaki atıkları atmak için günlük 2 lt. kadar su içmen gerekiyor bunlara dikkat ediyormusun ...:uhm:

Son düzenleme:
dünkü menümüde yazayım ......

y. armut .....
kavaltı ...
3 dl. ekmek ... marmelat... sögüş 2 zeytin .. 1 çatal lor..

öglen ..
tavuk .. salata... 2 kş. yogurt ..... 1 kase hoşaf .. 6.7 fındık ...

akşam ...
yumurtalı ıspanak ... 1 kase yogurt .... bol çig.sebze (domates.. tere.. lahana .)

ara.. 1 bar . süt ....

2 lt su ...... yarım saat pilates . 1 saat yürüyüş .....

dün ögünlerde güzel yedigim için ara ögün ihtiyaca duymadım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…