haklısın aslında . merketçilere pek güvenmemek gerek ama ben zakukun menüsünde görmiştüm .. ve o yiyyordu yedigi halde kilo vermiş demekki ... ama genede riske atmamak lazım haklısın ....Aebenim bak şimdi ben farkettmde kuruyemiş yediğim gün ya kilo veremiyorum yada alıyorum şiş gibide hissediyorumsenin bademi görünce aklıma geldi gnel olarak iyi bence ama şu 2 çatalda olsa lor benim aklımı karıştırıyor hala marketçilerin sözne pek inanmamda:)
Selam cicişler :) bugünümde güzel geçti montignaç açısından bakın şöyleeeeeeee :)))
Sabah: 1 mandalina
2-3 dilim tam buğday ekmeği
biraz domates ve salatalık zeytinyağlı ve zeyti
Öğle: 1 kaç kaşık yoğurt 1 domates 1 salatlık birkaç parça tavuk yağsız
Akşam: yoğurtlu patlıcan közlemesi , ekmekiçi koyulmamış tavuk köftesi ve salatalar.
Gece: 4-5 hurma ( medine hurması) ve salatalık...
haklısın aslında . merketçilere pek güvenmemek gerek ama ben zakukun menüsünde görmiştüm .. ve o yiyyordu yedigi halde kilo vermiş demekki ... ama genede riske atmamak lazım haklısın ....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgine harika bi menü olmuş refim hurmanın degerini biliyomusun gördüm galiba ama unuttum .....
ve sen böyle gidersen bu hafta 2 kilo kesin verirsin .
umarım bugün menüsünüde iyi atlatmışındır .( pazar oldugu için diyorum ) seni formunda görüyorum bu günlerde ..:lepi:...sengözlerimebaksanab
dünkü menümüde yazayım .......
1 mandalina ....
kavaltı..
2 dl. k. ekmek ....marmelat..domates ...salatalık ....
öglen ...
bulgurlu salat.....karnıbahar haş..2k. yogurt ..
ara.
1 kase hoşaf 3 kuru kayısı ...1 acuç leblebi..
akşam ..
balık ızgara . bol salata 1 kş marmelet. 3 taze üzüm .8taze üzümün kan şe. oranının düşük oldugunu okudum .) ginede bi kaçtaneyle yetindim ..
ara .. yr. bardak 0 yaglı süt ....
dün sadece yarım saat yürüdüm .....
refim benim 3.kilo 800 gr oldu ama benimde vardı 1...2..taze kilo ....Benim toplam : 2400 gram oldu son 1 kilosu tazeydi zaten....
her ögün yogurt yemek sıkıyor refim o yüzden ....Ne diyim süperrr acaba ben hç süt içmiyorum ondan mı senden daha az kilo veriyorumm sen hergün süt içiyorsunkafamçokkarıştı
delikafaduldendelikafadulden refim bak ben kendi dogum günümde bile yemedim pasteyı . sakın .. sabah gelecegim 75 in altını düşünn ....alkisalkisalkis inan pasta yemessen 74.5 gelirsin istersen denede bi bak ..:dance:Bu arada bu akşam babamın doğum günü var oraya gidicem brkaç saat onra umarım bir yaramazlık çıkmaz çıkmamalı zaten artık hiçbirşeyin zayıflamamı engellemesine izin vermiycem :)))))))
aman böyle durumlarda sakın pes etme refim kilo veriyorsun fakat basküle yansımıyor bu durumlar hep olur .... helede mezroda incelme oluyorsa deha ne ....sakın moralini bozma .. :1hug:Aebenim dün kaçırmadım fakat 3 gün öncesinden bile fazla çıktı kilom 75.200 çıktım morelim çok bozuldu o yüzden zaten farklı tatsızlıklarda oldu canım çok sıkkın devam ediyorum erak etme fakat nasıl olduysa oldu inceldiğimi hissettiğim hatta ölçüde de çıktığı hale 100 gram + verdim anlamadım anlıycağın canımı çok sıktı bu durum
kaydirigubbakcemile5 refim 100 gr çüçümseme ...... neden oldugunu yazıcam şimdi ...Bende dün menümü yazmıştım ama çıkmamaış fırsat bulursam yeniden yazarım canım pes etmedim devam fakat bugün düne göre sadece 100 grram daha az yanni bilemiyorum durma noktası mı 75.100 ama morelimi bozmamaya çalışıyorum başka çaremde yok zayıflıycam mecburum buna :))))
bence yag koyma domatesine .....sadede yiyebilirsin .....Haaa bu arada bu sabah birşeyi deniyorum kaç sabahtır sabah kahvaltısında yediğim domatese zeytinyağı koyuyordum acaba hata mı??? sen bilirsin yani ekmekle yağ olmaz mı acaba?
Birde organik keçiboynuzu pekmezi var oğlumun acaba şekersiz mi eğer şekersizse yemek istiyorum alerjiye ççok iyi diye bende de var alerji ya neyse bugün arştırıcam netten % 100 keçiboynuzu yazıyor ama anlamadım bi bakayım.....
refim menünde gözüme çarpan eti yanlız başına yemen yanında sebze yada salata yiyebilirdin bide yogurt yada ayran .....Bugünkü menüm.
Sabah: 3-4 dilim tam buğday ekmeği, açık çay, zeytin domates
Öğle: yarım bardaktan az havuç suyu , salata mercimek çorbası ve karnıbahar
Ara: az et döner
Akşam: Z. yağlı taze fasulye, karnıbahar mercimek çorbası ama fasulyeyi 2 tabk yedim çok kötü doydum şimdi kötü hssediyorum şiştim yavfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?