kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbaşlamadan bile bi enerji geldi sanki :roflol: :roflol:
sabah kalktım giyindim hiç adetim olmadığı halde güzelce makyajımı yaptım zemuszemus
eşime gömlek ütüledim, dağınıkları topladım
meyve suyumu sıktım içtim, kahvaltımı hazırlayıp yanıma aldım
artık salaş gezmemeye karar verdim şişmanım diye hiç bişey yapasım gelmiyodu
ve sabah çok güzelsin çok şıksın bugün iltifatlarını alınca daha da mutlu oldum :kedi:
20 dakika erken uyanarak neler yapabiliyomuşum demek ki
Böcügüm ....yogurtta puroblem yok normalini yiyebilirsin diyor amcam .. ama peynir ve özelliklede sütün yagsızını ara bakalım ...kizlar menümü yazmadan önce size birseyler danismak istiyorum,bugün markete gittim 0 yagsiz süt,yogurt,peynie bulamadimzeytin ezmesine yarin bakicam normal zeytin yesem olurmu ? tam ekmek yok burda sekersiz cavdar ekmegi var ondan aldim.simdi bana akil verin ne yapicam yagsiz hemde sifir olanini bulamadim lara normallerini yiyorum demis bende en az yagli olanlarindan yesem olumu ki ? mesala yogutdu annem evde yapiyor 1,8 yagli sütle bu en düsük olani,peynirinde 0,2 yagli olani var,sütünde 0,7 yagli olani...hadi gelin bu isin icinden cikarin beni
bugünki menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmegi,sekersiz recel,0,2 yagli peynir( reçel sürmüşün zaten peyniride es geç bence .... zeytin ezmeside kullana bilirsin . normal zeytin çok yaglı olur derim ben .. vede kavlatıya domates . moydonoz eklemelisinki zaten ekmegim kan şekeri yükset. tam ekmek olsa bile 40 cıvarı... kilo vermek için 35 altı olması lazım bu yüzdende dom. vs ile bu oran aşagı çekilip dengeleniyor . dikkat ... )
arada 1 elma
öglen 2 haslanmis yumurta,1 adet kirmizi biber
aksam 1 tabak kiymali patlican yemegi,3 dilim cavdar ekmegi( aksam dedigde saat 15.00 de yiyip 16.00da spora gidiyorum)((( delikafadulden böcügüm montide 1. aşamada kavaltı haricinde ekmey yasak ..... ve kırmızı et öylen yiyebilirsin ) yani sen burda ekmekle doymuş yag almıssın .)
ara 2 mandalina
3 litre su
40 dk.kosu bandi,30 dk.agirlik egzrsizi
yanlislarim varsa beni uyarin kizlar...
AFFERİN KIZ kaptın sen bu işi .....kaydirigubbakcemile5 evet ... öyle yapmam lazımdı en azından içindeki un olmamalı idi tam un olsada ....çorbayı nasıl yaptın aebencim merak ettim?
akşam sebze yemen lazımdı di mi??
aebencim şimdi kahvaltıda ekmekle beraber peynir yemiyoruz ya , yumurtayla ekmek yok
1- ekmeğin yanına ne yenebilir ?
2 - meyve suyu kahvaltıda içilebilir mi? sanırım hayır o zaman ne zaman içmek lazım ?
3 - şekersiz kahve ve çaya izin var mı?
önce kitabı oku diceksin ama aklıma gelenleri şimdiden sorayım dedim kaydirigubbakcemile3 refle ikinizin kafasını şişiririm artık bi süre :kedi:
aslında kitabın özü şuna dayanıyor her zaman derim bende Allah'ın bize doğal olarak verdiği herşey sağlıklı ama biz sonradan onları modifiye etmiş doğasını bozmuşuz
sebzeler, meyveler, tam tahıllar en sağlıklı olanları :lepi:
kizlar menümü yazmadan önce size birseyler danismak istiyorum,bugün markete gittim 0 yagsiz süt,yogurt,peynie bulamadimzeytin ezmesine yarin bakicam normal zeytin yesem olurmu ? tam ekmek yok burda sekersiz cavdar ekmegi var ondan aldim.simdi bana akil verin ne yapicam yagsiz hemde sifir olanini bulamadim lara normallerini yiyorum demis bende en az yagli olanlarindan yesem olumu ki ? mesala yogutdu annem evde yapiyor 1,8 yagli sütle bu en düsük olani,peynirinde 0,2 yagli olani var,sütünde 0,7 yagli olani...hadi gelin bu isin icinden cikarin beni
bugünki menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmegi,sekersiz recel,0,2 yagli peynir
arada 1 elma
öglen 2 haslanmis yumurta,1 adet kirmizi biber
aksam 1 tabak kiymali patlican yemegi,3 dilim cavdar ekmegi( aksam dedigde saat 15.00 de yiyip 16.00da spora gidiyorum)
ara 2 mandalina
3 litre su
40 dk.kosu bandi,30 dk.agirlik egzrsizi
yanlislarim varsa beni uyarin kizlar...
dünkü menümüde yazayım ben ... ay gene yanlışımı buldum ya .. öf valla nazar degdim kendime ne güzel gidiyorum diye ..... bozdum düzenimi valla .......
1br. greyfurd suyu ..
kavlatı .. 3.dl ekmek .( kızarmış tam bugday ekmegi )marmelat.. zeytin ez.. sögüş .moydonoz.. 1. br .süt .
öglen .
tavuk ızgara.. bol salata ... 2 k. yogrt .....1.kş marmelat.
akşam ....
2 kase tavuklu çorba( tam bugday unu ve tavuk eti vardı .) ......salata .. marmelatlı yogurt 2 k. ...
yatmadan .. y.. armut.. 1 kuru kayısı .....
öylenle akşam aynı olmuş vede un ekledigimden dolaylı olarak akşam ekmek yemişim gibi olmuş ....delikafadulden sonrada soruyorum ney yanlış oldu diye .....:mymeka::mymeka::mymeka: bana ...:umursamaz:
halbuki dün güzel geçti diyordu proteinimi almıştım bol suyumuda içmiştim bol bol da yemiştim ... hatta kuru yemişde yememiştim .....:tomato: daha dikkatli olmalıyım ....
kıslar sizde beni sıkıştırın eleştirin yavvvv:çok üzgünüm:
iyi akşamlar refim
bende bugün yediklerimi yazayım, pek uyamadım galiba ama aışma aşaması diyelim :kedi:
08:30 1 greyfurt + 1 mandalina suyu
09:30 1 dilim çavdar ekmeği (tam buğday ekmeği yoktu ) , 1 domates, 1 salataık, açık şekersiz çay
12:00 1 mandalina ( çavdar ekmeğinden dolayı sanırım acıktım bugün)
13:30 3 parça karnıbahar kızartması + yoğurt + maydanoz
ara bikaç parça ceviz
18:00 ton balıklı salata ( yağı süzülmüş balık, domates, maydanoz, salatalık, havuç, kırmızı lahana, limon)
öğlen karışık kızartma vardı bende karnıbaharlarından yedim napıyım :))
refim kahve benim için olmazsa olmaz değil arada türk kahvesi keyfi yapıyorum sadece
bugünki menümü taktim edeyim,
sabah 2 dilim cavdar ekm.
biraz 0,2 yagli peynir ( ama artik yemicem)
arada 1 elma ( ara ögünde yok :)
öglen 1 tabak nohut yemegi,4 kasik yogurt
aksam 1 tabak patlican yemegi,5 kasik yogurt,bir kase salata,3 dilim cavdar ekm. (aksam ekmekte yok :)
yemekten 3 saat sonra,2 mandalina,3 ceviz ici
3 litre su
40 dk yürüyüs bandi,30 dk agirlik egzersizleri...
yavas yavas uygulayarak rayina oturtacagimi düsünüyorum kizlar elestirilerinizi herzaman bekliyorum ayricada tesekkür ediyorum :)
Bu arada malesef kilom tavan yapmış 77. 400 üm ve çok üzgünüm(((((
günaydın kızlar kilomu buraya da yazayım da başlangıç kilom olsun 72,35 mafoldumben
ara öğünleri de kaldırıyorum okudum onu da hatalı yapmışım
meyve kahvaltıdan önce, akşam yemeğinden 3 saat sonra bundan sonra
günaydın refim alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ne kadar zaman oldu? biraz bana umut ver, moral ver mafoldumben
Şimdi buldum 17-10- 2009 da başlamışım tam 1 ay olmuşş çok şükür o kabus dolu günler geride kaldı artık hızla kilo almıyor yavaş yavaş veriyorummmmmmmmm :))))):lepi:
İyi anlamışsın canım bravoooooo bu arada sen bir ara 69 lara inmiştin sanki bu kiloların taze çabukta gide rmerak etme...
69lara inmiştim sonra biara ipin ucunu kaçırdım, bi de terazide problem oldu tartılamadaım
meğer almış başını gitmiş kilolar :kedi:
Canım bugün itibari ile tam 1 ay 1 gün olmuş :) sen dahada fazla verirsin bu sürede çünkü benim porsiyonlarım çok büyük bir oturduğumda tıkabasa dolu 2 tabaktan az spagetti yemedim hiç mesela :))
sorumun cevabını aldım kaydirigubbakcemile3
off bende kilo almamak, kilo vermek istiyorum artık mafoldumben
bişey sorcam pişmiş meyveler yenebilir diyo ya yemekten sonra , nasıl olcak yani haşlanmış elma falan gibi mi?
tatlı krizlerinde haşlanmış elma üzerine tarçın mesela?? kaydirigubbakcemile3
gerçi insanın canı tatlı da istemiyo tok olduğu için di mi a.s
Vericeksin canım sadece biraz sabır hızlı gitmiyor kilolar :) bu diyette
haşlanmış elma tabiki dediğin gibi tarçınla yiyebilirsin bende kitaptan bunu anladım yani ama emin ol birkaç hafta sonra canın asla tatlı istemeyecek ben bu hafta neler gördüm ne tatlılar ne dolmalar asla canım çekmedimaşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?