- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
refim inan bi oturtsan gerisi çarap sökügü gibi gelecek . ben 2 gündür ara ögünde yapmıyorum ama valla bu kendiliginden oluyor bak saat 5 oldu ama hala açlık yok bende öylen yedigimle duruyorum ara ögünde yapmadım .. hiç diyet yapıyor gibide degilim .Aebenim toplu cvp vereyim nasıl olacakta vericem bu kiloları bilemiyorum bu sabah 75.400 çıktım canım çok sıkkın ben açıkçası bu diyette hiçbir zaman akşam az yemedim yani ben orasını atlamışım doyana kadar yedim hep dün çok abarttım ve karşılığını aldımçok canım sıkkın bende günde en az yani her gün değil ama haftada 3 kez flan bisiklete biniyorum ve egzersiz karın hareketleri yapıyorum ama pek bir incelme göremedim offfffffffffff. Pekmezi yemem tamam yağdanda vazgeçtim sabahki domates yağından
ya sanırım ben bu diiyeti tam olarak yapamyorum ne yapmalıyım onuda bilemiyorum offffffffff bugün itibari ile akşam yemeklerinde en fazla tek çeşit ve 1 tabak yiyerek işe bir başlayalım Allah kerim bakalım ne olacakkkkk
senin akşama gelince evet azalt ama tek tür yiyene kadar az az olan çeşitlerinden ye . mesela bi kepçe çorba salata . 2 kş. yemek gibi tabi yogurduda unutma ...
bide daha önce yaptıgında neler yapıyordum bi gözden geçir derim o zaman nasıl bir yol izliyorsun güzel kilo vermiştin o zaman .:uhm:..