- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
cumartesi menüm ...
1 mandalina ..
kavaltı ..
2 dl ekmek . az lor peynir ..domates salatalık ..
ara
mandalina ..
öglen .
1 tabak spagetti ...2 kaşık yogurt ..az karnı bahar ..
ara ..
1 mandalina 2 yudum süt ..
1 acuç fındık ..
akşam ..
5 kş. mantar sote. 2 kş yogurt .. hş karnı bahar ..
yatmadan 1 mandalina ....
pazarda ayrıntılı not yazmamışım .....
pazar kavaltısı işte . biraz kızartma karıştı geçen haftaki gibi ama patlıcan biber . pattiz yasak .....
öglenide geç yedik ......kuru fasülye,, mercimek çorba .... salata ....yogurttu ..
akşamda tonlu salata yaptım kendime ama geç yedim, saat 9 a geliyordu
kilomda 66.5 çıkmıştı tekrar 66 ama regl olucam ..
bu arada ara ögünsüz yapamıyorum , acıkıyorum sanki şekerim düşüyor . o yüzdende ara ögün yapıyorum ... ama monti amcam zaten sabahtan önce ve yatmadan tamamen aç karna meyve yiye bilirsiniz demiş ikindinde çok acıkılırsa akşam az yemek kaydıyle yiye bilirsiniz demiş ..
yanlız bundan böyle geçen gün verdigim notlar babında devam edicem ... akşamı hafif ve olabildigince yagsız . özellikle doymuş yagsız ...........
1 mandalina ..
kavaltı ..
2 dl ekmek . az lor peynir ..domates salatalık ..
ara
mandalina ..
öglen .
1 tabak spagetti ...2 kaşık yogurt ..az karnı bahar ..
ara ..
1 mandalina 2 yudum süt ..
1 acuç fındık ..
akşam ..
5 kş. mantar sote. 2 kş yogurt .. hş karnı bahar ..
yatmadan 1 mandalina ....
pazarda ayrıntılı not yazmamışım .....
pazar kavaltısı işte . biraz kızartma karıştı geçen haftaki gibi ama patlıcan biber . pattiz yasak .....
öglenide geç yedik ......kuru fasülye,, mercimek çorba .... salata ....yogurttu ..
akşamda tonlu salata yaptım kendime ama geç yedim, saat 9 a geliyordu
kilomda 66.5 çıkmıştı tekrar 66 ama regl olucam ..
bu arada ara ögünsüz yapamıyorum , acıkıyorum sanki şekerim düşüyor . o yüzdende ara ögün yapıyorum ... ama monti amcam zaten sabahtan önce ve yatmadan tamamen aç karna meyve yiye bilirsiniz demiş ikindinde çok acıkılırsa akşam az yemek kaydıyle yiye bilirsiniz demiş ..
yanlız bundan böyle geçen gün verdigim notlar babında devam edicem ... akşamı hafif ve olabildigince yagsız . özellikle doymuş yagsız ...........
Son düzenleme: