Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

cumartesi menüm ...

1 mandalina ..
kavaltı ..
2 dl ekmek . az lor peynir ..domates salatalık ..

ara
mandalina ..

öglen .
1 tabak spagetti ...2 kaşık yogurt ..az karnı bahar ..

ara ..
1 mandalina 2 yudum süt ..
1 acuç fındık ..

akşam ..
5 kş. mantar sote. 2 kş yogurt .. hş karnı bahar ..

yatmadan 1 mandalina ....

pazarda ayrıntılı not yazmamışım .....
pazar kavaltısı işte . biraz kızartma karıştı geçen haftaki gibi ama patlıcan biber . pattiz yasak .....

öglenide geç yedik ......kuru fasülye,, mercimek çorba .... salata ....yogurttu ..

akşamda tonlu salata yaptım kendime ama geç yedim, saat 9 a geliyordu

kilomda 66.5 çıkmıştı tekrar 66 ama regl olucam ..

bu arada ara ögünsüz yapamıyorum , acıkıyorum sanki şekerim düşüyor . o yüzdende ara ögün yapıyorum ... ama monti amcam zaten sabahtan önce ve yatmadan tamamen aç karna meyve yiye bilirsiniz demiş ikindinde çok acıkılırsa akşam az yemek kaydıyle yiye bilirsiniz demiş ..

yanlız bundan böyle geçen gün verdigim notlar babında devam edicem ... akşamı hafif ve olabildigince yagsız . özellikle doymuş yagsız ...........

Son düzenleme:
evet kıslar . bugün 65.li rakamları gördümmmm. hemde reglim olucak ........

dün dogum günümdü eşim pasta falan almış . hazırlık yapmışlar... ama pastaya falan dokunmadım sabahta mükafatını baskülde gördümmmm ...

dünkü menüm .....

3kuru kayısı ....
kavlatı ..

2 dl ekmek . domates . slatalık . maydonoz .. 2 çatal lor.....

ara.
1 br. teze meyve suyu ...

öglen ..
hamsi .. çökelekli yeşil salata ....

ara .
1 kase erik hoşafı (şekersiz ..m.kurusuyla..)

akşam ...
1 kase mer. çorba..mantar sote...1 kş. yogurt ..1 kase hoşaf ..

ara.
y. armut ....

Son düzenleme:
dünkü menüm .......

yarım armut ....
kavaltı..
2 dl. ekmek .. lor .. domates salatalık ..moydonoz..

ara .
10 fındık.. 1 br. süt ..

öglen .
1 kase çorba...lorlu salata ..2 kş. et sote.. 3 kş. komposto(tabi şekersiz..)

ara.
1 kase komposto ..

akşam ..
2 .kş. kısır... bol kıvırçıkla.......1 kş. yogurt .. 1 kase komposto (dün kompostoyla bozmuşum .hehe..)

yatmadan akşam yemeginden 3 saat sonra.
1 atmut 10 bedem ....

bugünkü menüm ..

1 bar.taze greyfurt suyu ....
...
( 9.00)kavaltı ...
2dl. ekmek ...domates salatalık..az lor ..az marmelat..

( 13.00)öglen ..
soya kıyması ile sote...2 kş. yogurt ..1 kase komposto..

(15.00.) ara.
salatalık domates .. 2 çatal kabak kızartma (komşuda idimde....)

(18.00)ara ..
1 mandalina ..

(19.00.) akşam ..
2 kepçe yeşil mercimek ....1 kş. yogurt ..1 domates.. 1 kase erik hoşafı ..

22 de . 1 nar. 1 mandalim eklendi ......

sabah yarım saat yürüyüş ardından 40 dk pilates........ akşam üzeride tekrar 1 kadar yürüyüş

Son düzenleme:
bugünkü menüm ..

1 bar.taze greyfurt suyu ....
...
( 9.00)kavaltı ...
2dl. ekmek ...domates salatalık..az lor ..az marmelat..

( 13.00)öglen ..
soya kıyması ile sote...2 kş. yogurt ..1 kase komposto..

(15.00.) ara.
salatalık domates .. 2 çatal kabak kızartma (komşuda idimde....)

(18.00)ara ..
1 mandalina ..

(19.00.) akşam ..
2 kepçe yeşil mercimek ....1 kş. yogurt ..1 domates.. 1 kase erik hoşafı ..

sabah yarım saat yürüyüş ardından 40 dk pilates........ akşam üzeride tekrar 1 kadar yürüyüş

Canım senin menüler süper diyecek birşey bulamıyorum :))))))) sporunda tama maşallahhhhhhhh.....

Selam bende menümü yazayım ama çok saçmasapan oldu birde sürekli tartılıyoru :( buda morelimi bozuyor nedenseeeeee bugün sanki daha fazla çıktı eee bu menü haketi tabi bunu neyse cuma sabahı görücez herşeyi inşallah :)
Saçmasapan menümmm :))
Sabah 11 gibi kahvaltım: 2 mandalina suyu
15 dk. sonra
sucuklı yumurta:kedi::asigim: ve tam buğday ekmeği biraz zeytin ezmesi
Ara: 1 ceviz ve 1 elma havuç suyu yarım bardak kadar
1 kupa yeşl çay
Akşam yemeği saat 18:00 da
Spagetti çok dolu 1 tabak 7dk. haşladım salçalı ve sarmısaklı.
Kabak salatası, yoğurtlu
oğluşa yaptığım menemenin yarım tabağı ve salata
Ara: yer fıstığıSonraki ara 22:00 de 1 nar
sonra çayla 1 kibrit kutusu kadar peynir
işte böyleeeeeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm::icecream:

Selam bende menümü yazayım ama çok saçmasapan oldu birde sürekli tartılıyoru :( buda morelimi bozuyor nedenseeeeee bugün sanki daha fazla çıktı eee bu menü haketi tabi bunu neyse cuma sabahı görücez herşeyi inşallah :)
Saçmasapan menümmm :))
Sabah 11 gibi kahvaltım: 2 mandalina suyu
15 dk. sonra
sucuklı yumurta:kedi::asigim: ve tam buğday ekmeği biraz zeytin ezmesi
Ara: 1 ceviz ve 1 elma havuç suyu yarım bardak kadar
1 kupa yeşl çay
Akşam yemeği saat 18:00 da
Spagetti çok dolu 1 tabak 7dk. haşladım salçalı ve sarmısaklı.
Kabak salatası, yoğurtlu
oğluşa yaptığım menemenin yarım tabağı ve salata
Ara: yer fıstığıSonraki ara 22:00 de 1 nar
sonra çayla 1 kibrit kutusu kadar peynir
işte böyleeeeeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm::icecream:
:oklava: refim kafam döndü neyi ne zaman yedin karıştırdım .. seninki bıraz zafer sarhoşlugu olmuş ...:mymeka: bugün umarım menün düzgün olur yarın cumaa.len .....:oklava:
yarın uyandıgında kilom niye artmış diye sorma ......

sana bi tavsiye kavtıdan önceki mandalina suyuna bide greyfurt suyu ekle .....a.s

vede kuru yemişi olabildigince az yeee....
dün bi yanlışında meyve suyuyla ceviz yemişin meyveyle bişi yeme .....:olmaz:

merhaba kıslar sonunda oluyorrrrrr......
refim bende hatalarımı ayıkladım .....

ilk yaptıgım gözümden kaçan hatam . eti akşam yemeyi kaldırdım et kısmını balık hariç öglen yiyyorum .. monti amcamda böyle yazmış nasıl atlamışım .......

vede menülerimi inceledim kuruyemiş yemedigim günler daha güzel kilo vermişim .....
..

bide ben sabaharı sadece 1 meyve yiyyordum şimdilerde bide 1 br. taze meyve suyu ekledim tıpkı kitaptaki yazan gibi . ve tercihen greyfurt suyunu öneririm ...(ilaç kullanılmıyorsa)

ve ve ve bugün 300 gr. daha gitmiş .. 65 8.dün bugün sabah 65.5 geldimmm.. ve inceliyorum ölçülerim degişmişşşşşş..... devamı gelir inşallah ....

merhaba kıslar sonunda oluyorrrrrr......
refim bende hatalarımı ayıkladım .....

ilk yaptıgım gözümden kaçan hatam . eti akşam yemeyi kaldırdım et kısmını balık hariç öglen yiyyorum .. monti amcamda böyle yazmış nasıl atlamışım .......

vede menülerimi inceledim kuruyemiş yemedigim günler daha güzel kilo vermişim .....
..

bide ben sabaharı sadece 1 meyve yiyyordum şimdilerde bide 1 br. taze meyve suyu ekledim tıpkı kitaptaki yazan gibi . ve tercihen greyfurt suyunu öneririm ...(ilaç kullanılmıyorsa)

ve ve ve bugün 300 gr. daha gitmiş .. 65 8.dün bugün sabah 65.5 geldimmm.. ve inceliyorum ölçülerim degişmişşşşşş..... devamı gelir inşallah ....

Aaaaa seni tebrik ederim senin eti akşamları yediğinin farkında değilim inan yoksamutlaka uyarırdım ben akşamları genelde balık nadiren tavuk yiyorum kırmızı et ııııı :mymeka: yemiyoruz :) sende bulmuşsun yanlışlarını .
Ya bende bir problem oluşmaya başladı günde 10 kere tartılmak gibi :( malesef bu sabah 500 gram alarak uyandım :( dün 75.300 düm bu sabah yeniden 75.800 olmuşum olmaz ki ama kuralları az ihlal ettiğimde bana böyle yapması olmzkiiii :) ama suç bende hergün tartılırsan zaten aynı sonucu alamazsın hatalıyım yani :)) neyse bugün güzel başladı güzel biter inşallah yarına iyi birşeyler çıkaramazsam üzülürümmmmmmm

Aaaaa seni tebrik ederim senin eti akşamları yediğinin farkında değilim inan yoksamutlaka uyarırdım ben akşamları genelde balık nadiren tavuk yiyorum kırmızı et ııııı :mymeka: yemiyoruz :) sende bulmuşsun yanlışlarını .
Ya bende bir problem oluşmaya başladı günde 10 kere tartılmak gibi :( malesef bu sabah 500 gram alarak uyandım :( dün 75.300 düm bu sabah yeniden 75.800 olmuşum olmaz ki ama kuralları az ihlal ettiğimde bana böyle yapması olmzkiiii :) ama suç bende hergün tartılırsan zaten aynı sonucu alamazsın hatalıyım yani :)) neyse bugün güzel başladı güzel biter inşallah yarına iyi birşeyler çıkaramazsam üzülürümmmmmmm
refin bu tartılmak konusunda bende senden farklı deyilim ama yıllardır böyleyim ben akannehirakannehir yanlış oldugunu biliyorum ama ..:1no2:
umarım bu günün iyi geçmiştir yarım cuma tartı günü .. en azından kilo vermiş olman lazım dimi ..:oklava:
ıstıkarını kaybetme kilo veriyorum diye hemen cozutuyorsun haaaa.:mymeka:

benim bu günlerde hiç iştahım yok acıkmıyorum helede bugün ...:delphin:zorla yiycem şimdi akşam yemegini ...:umursamaz:

Bugün yediklerim

Sabah: Havuç suyu
Tam buğay ekmepi zeytin ezmesi domates
Ara: kuru incir
Öğle: az kırmızı et , salata yarım tabak kadar brokoli yemeği yoğurt
Ara: Kabuklu yer fıstığı
Akşam: Salata , 1 kaşık yoğurt, brokoli ve karnıbahar yemeği karışık :)
Arada 1 meyve yerim herhalde bugün fena değil menüm :)))
Kendimi tebrik ederim... :)))))))

Bugün yediklerim

Sabah: Havuç suyu
Tam buğay ekmepi zeytin ezmesi domates
Ara: kuru incir
Öğle: az kırmızı et , salata yarım tabak kadar brokoli yemeği yoğurt
Ara: Kabuklu yer fıstığı
Akşam: Salata , 1 kaşık yoğurt, brokoli ve karnıbahar yemeği karışık :)
Arada 1 meyve yerim herhalde bugün fena değil menüm :)))
Kendimi tebrik ederim... :)))))))
bende tebrik edyim seni refim .....Şeniz
bide sabah ve öylen arası kısa oluyor ara yapmasanda olur bence . acıkmıyorsan ben yapmıyorum genelde sabahları ara...

Aebenim sana birey diyim mi benimde aynı iştahım sıfır inan zorla yemem gerekiyor diye yiyorum akşam yemeğini zor yedim . Bence kan şekerimiz sabit olduğu için acıkmıyoruz bilemiyorumama bu işte bir hayır var :) evet ben cozutuyorum bundan gayri ayağımı denk alıcam :))))))
bencede diyetin etkisi helede sendede varsa ....ikimizdede oması tesadüf deyil bencede.....yerimseniben ikimizinde iştahlı oldugunu düşünürsek ...cokacimcoook

nkü menümüde yazayım ..

1 bar. taze greyfurt mendalina suyu ..

kavlatı .

2 dl. ekmek (tam ek.)..domates ,maydonoz ,salatalık . az lorr.--1kş. marmelat.1 zeytin .

12.30..
1 kase kıymalı bamya ....2 kş. hoşaf..

15.30 (misafirlerle.) 1 kş. kısır kıvırcıkla... az turşu.

19.00..patlıcan közleme...1 kase hoşaf.......1 br. 0 yaglı süt ....

22.00... 1 nar.....

nkü menümüde yazayım ..

1 bar. taze greyfurt mendalina suyu ..

kavlatı .

2 dl. ekmek (tam ek.)..domates ,maydonoz ,salatalık . az lorr.--1kş. marmelat.1 zeytin .

12.30..
1 kase kıymalı bamya ....2 kş. hoşaf..

15.30 (misafirlerle.) 1 kş. kısır kıvırcıkla... az turşu.

19.00..patlıcan közleme...1 kase hoşaf.......1 br. 0 yaglı süt ....

22.00... 1 nar.....

Sabahları ekmekle iki keredir görüyorum Aebenim lor peyniri yiyorsun yağsız yazmıyor ki bu lorlarda bile bile mi yiyorsun yağsızını mı buldun anlamadım???:kedi:

Sabahları ekmekle iki keredir görüyorum Aebenim lor peyniri yiyorsun yağsız yazmıyor ki bu lorlarda bile bile mi yiyorsun yağsızını mı buldun anlamadım???:kedi:
loru markette sordum tesadüfen . bana 0 yaglı dedi bende aldım valla .... ama kirec gibi hakkatende yagsız. galiba .......-tatlicadiarzu-
fazlada yemiyorum aslında 2.3 çatal ucuyla .sabah sırf protein olsun diye...
dün şekersiz kuş burnu marmelatı yapım kendim ..... ama acı azcık bende bikaç tatlandırı kattım .....:delphin: fena olmadı ...

hazır aldıgım marmelat.. dogal ve katkısız yazıyo ama recel gibi tadı var ... ama çok fahalı ya ..:delphin:

Bende bugünkü menümü yazayım

Sabah: 3-4 ince dilim tam buğday domates zeytin biber
Öğle: 1 tabak brokoli ( karnım çok toktu kahvaltıyıda geç yapmıştım)
Ara: 1 elma
Akşam: Izgara tavuk ve biber salata ayran
Gece: Nar
Bu günlük bu kadar........

Bende bugünkü menümü yazayım

Sabah: 3-4 ince dilim tam buğday domates zeytin biber
Öğle: 1 tabak brokoli ( karnım çok toktu kahvaltıyıda geç yapmıştım)
Ara: 1 elma
Akşam: Izgara tavuk ve biber salata ayran
Gece: Nar
Bu günlük bu kadar........
süper öetesi olmuş ..... böyle devam et refim ......:lepi:alkisalkisalkis

Bende dünkü menümü vereyim ..

1 bar . teze meyve suyu .

kavaltı ..
3 dl. ekmek . ( tam buğday ekm .kızartıyorum ) kuşburnu marmelatı ... sögüş .. az lor..

öglen ..
2 kase kıymalı bamya .. peynirle patlıcan salata ...... 1 domates..

ara .
1 acuç badem .(10.15 tane.)

akşam ...
bol domates sosla. büyük bir tabak spagetti .........

40 dk plates . 15 dk ayrobik .. 200 ip atlama ..... yarım satde yürüyüş ......

dün meü bakımındanda diyet bakımındanda güzeldi ama ama şişmişim... reglin başında şişmamiştim ama şimdi davul gibiyim ......ve azda olsa kilom artmış ama biliyorumki regl bitince inecek ....

Aebenim bak şimdi ben farkettmde kuruyemiş yediğim gün ya kilo veremiyorum yada alıyorum şiş gibide hissediyorum :( senin bademi görünce aklıma geldi gnel olarak iyi bence ama şu 2 çatalda olsa lor benim aklımı karıştırıyor hala marketçilerin sözne pek inanmamda:)

Back
X