Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

refim inan bi oturtsan gerisi çarap sökügü gibi gelecek . ben 2 gündür ara ögünde yapmıyorum ama valla bu kendiliginden oluyor bak saat 5 oldu ama hala açlık yok bende öylen yedigimle duruyorum ara ögünde yapmadım .. hiç diyet yapıyor gibide degilim .
senin akşama gelince evet azalt ama tek tür yiyene kadar az az olan çeşitlerinden ye . mesela bi kepçe çorba salata . 2 kş. yemek gibi tabi yogurduda unutma ...

bide daha önce yaptıgında neler yapıyordum bi gözden geçir derim o zaman nasıl bir yol izliyorsun güzel kilo vermiştin o zaman .:uhm:..

evet bu sabahta 200 gr daha vermişim ......... 64 lü kilüları gördüm nihayetttttt....:sm_cool:. 64.9....
bu hafta verdigim kilo 900 gr.

1 aydırda uyguluyorum bu diyeti .. toplam 4 kilo 100 gr oldu ......:dance:

ee daha ne olsun hem karnım doyyor....cokacimcoook
hem kilo veriyorum ... tabiki yagdan ....

hemde çok dinçim ......
saglıklı beslenmemde cabasııııı..

ve diyeti bırakınca geri almıycak olmam ....sositososito

bi diyetten daha ne istenirki...........:teytey::lepi:

Dünkü menüm
Sabah 3 ince dilim tam buğday ekmeği şekersiz marmeltla
Öğle: tavuk , salata, taze fasulye ve 1 bardak 0 yağlı süt
Ara: 2 meyve olan hurmadan
Akşam: koca 1 tabak spagettiiiiiiiiiiii , yoğurt , salata
Gece ara: 0 yağlı süt yarım bardak kahve şeklinde :)

Evettttt bende düne göre 700 gram vermişimmmmm :)

harika bir monti menüsü lmuş refim bak tam yapınca nasıl kilo veriliyor dimi ....:lepi::lepi: tekrar tebrikler.....:hooray: hadi hedefini unutma bayrama seni 70 kilo yapcezzzzzzz....:sm_cool:

Dünkü menüm
Sabah 3 ince dilim tam buğday ekmeği şekersiz marmeltla
Öğle: tavuk , salata, taze fasulye ve 1 bardak 0 yağlı süt
Ara: 2 meyve olan hurmadan
Akşam: koca 1 tabak spagettiiiiiiiiiiii , yoğurt , salata
Gece ara: 0 yağlı süt yarım bardak kahve şeklinde :)

bende dünkü menümü yazayım ....

1 mandalina . yr bar. gıreyfurt suyu ..

kavalatı
.. 3dl. ekmek .. sögüş .. marmelat ,maydonoz .. 1 br 0 yg. süt ..

öglen ..
tavuk ızgara.. çökelekli koca bi kase salata ...( yaglı ve limonlu )... 2 kş. hoşaf..

akşam ...
2 kş. ıspanak .. 2 kaşık nahut .. 2 kş. yogurt ... 1 kase hoşaf ....

ara . y. nar. y. armut ..

yatmadan y. br. 0 yag. süt .....

Bu günkü menümü vereyim kızlarcım :)
Sabah: 3 dilim kadar tam buğday ekmeği, zeytin, domates, biber
Öğle : 1 tabak kuru fasulye salata ve oğurt.
Ara: 1 nar 1 hurma ( meyve olan)
Akşam: Hamsi buğlama, salata , yarım tabak kadar zeytin yağlı taze fasulye, 1 yemek kaşığı lor peyniri
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği 5-6 badem
1 saat sonra 1 nar daha buraları sorunlu sanırım kabak çekirdeği flan..

menün güzel refim .....
öyleyle, akşam ögünlerin yer degiştirseymiş dahada güzel olacakmış ...lülülülülülü
sorunlu dedigin yer sadece ,çerezden 1 saat sonra meyve yemen olmuş ...meyvearalıgını daha çok bırakmalısın ... abartmadıysan çekirdekte sorun yok bence ....cokacimcoook afiyet olsun ...kaydirigubbakcemile5

:lepi::içelim: ayyyyyyyyy tebrik ederim Aebenimmmm seniiiii inan çok sevindim sen artık tutturdun asıl böyle giderse sen bayrama 60 olucan zaten o zaman tam çıtır olursunnn ....... Darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden
Ayrıca sınavların umarım çok iyi geçmiştir canım sen bunu hakediyorsunnnnnnn inşallah bu konuda da çok başarılı olursunnnnnnnnn ...

Bu gün yediklerim...
15 dk. önce yarım bardak mandalina suyu
Sabah: 1 yumurta yağda ve yanında domate salatalık az zeytin yağlı ve 2-3 zeytin
( kahvaltıda yumurta yememin sebebi eski uygulamamda bu diyeti daha başarılıydım ve o zaman haftada 2 kere yumurta yiyordum kahvaltıda)
Öğle: 1 bardak light süt, 1,5 turptan salata , 5 tane ekmeksiz köfte
Akşam: ( misafirlikteydim) Mercimek çorbası, Hünkar beyendi( patlıcan, kaşar ve kırmızı etten oluşuyordu) , az tavuk salata 1 bardak ayran...
Ara Yokkkk
Bu gün hiç ara öğünyapmadım bakalım yarın ne gösterecek...

merhaba sevgili aebencim ve referanscim sizi uzun zamandir takip ediyorum ve bende size katilmak istiyorum.Monitgnacin kitabi bende var iyice benimsemek icin sürekli okuyorum ve sizide takip ediyorum.Artik kararimi verdim bende montiye baslicam,yarin yagsiz süt ve peynir falan alayim diyorum tabi bulabilsem...ben yurtdisinda yasaydigim icin söylüyorum.Benide araniza alirmisin ? Diger kalori sinirlamasiyla yapilan diyetlerin sonu hep basarisizlik tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu al ver al ver nereye kadar...saglikli zayiflayip ayni kilomu korumak istiyorum.bir aya yakindir spor salonuna yazildim haftada 5 gün gidiyorum daha önceden plates yapiyordum cdden onada tekrar baslayip hem yagsiz hem dinamik hemde SIKI bir vücudum olsun istiyorum.montiye cok güveniyorum sizinde motivenizle basarabilecegimi düsünüyorum,sanirim cok uzattim kusuruma bakmayin sözün özü size katilmak istiyorumkaydirigubbakcemile5

saggol refim tüm güzel dileklerin için ....Şeniz

refim bugün vermek yerine biraz kilom artmış ama sebebini biliyorum . 2..3. gündür nerdeyse bişi yemiyorum yanı çok az yiyyorum .. bugünde eve cam bolkon takıldı dün sınavdı derken cenım hiç bişi istemedi .. zorla yedım diyebilirim .. nerdeyse hiç suda içmedım say .. Çok üzgünüm çoook ama yarın eski yememe dönücem bol bol yiycem ... cokacimcoook yenmeden kilo verilmiyor bu bikere daha kanıtlanmış oldu ..... hihoyyyt

refim sabah yumurta yeniyor canım .... niye acıklama geregi duydun ki anlamadım ..sengözlerimebaksanab sadece yumurta yiyince ekmek yenmiyor yumurtada doymuş yag oldugundan dolayı ..

bide şu turp meselesi ... toprak altında yetişen yumruların genelde kan şekeri göstergeleri yüksek turpta bunlardan biri .. dikkat ..
akşamaın güzel ,misafirlikte olmandan dolayı genede güzel geçmiş ...kaydirigubbakcemile5

100 gram vermişim :) küçümsemiyorum eminim daha çok vericem yakında :)))))))
alkisalkisalkis

Son düzenleme:
dümkü menümü yazayım bende ...

2 dl ekmek ... marmelat .. sögüş ..

öglen .
2 kş. menemen .. 2 çatal domates salatalık .1 çatal peynir ..( çok az oldu biliyorum klava:..
akşam ...
az kabak biber kızarma .. 2 k. yogurt ..domates.. 1 dl. ekmek ..

ara
y. nar 2 dl. armut ve ayva ..

(bi yanlışımda akşamda ..kızarmada sorun pek yok yagını peçeteyle almıştım vede çok azdı . ama 1 dl ekmek olmadı biliyorum . ..klava:

2 gündür elimde olmayan sebeblerle yeme düzenimi bozdum ... hemende tepki aldım baskülden ... bu iş yemeden olmuyor .

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıa canım ne demek yeterki istekli kararlı birileri daha olsun daha çok kenetlenelim birbirimize bize mutlaka yaz çok sevindim inan yeni birisinin daha başlıyor olmasına :lepi:sırnaşık şey

:) menün hakkında en güzel yorumu senn yapmışsın :) olur bazen böyle şeyler şartlar her zaman aynı olmuyor yarın veya salı seni bu aldığın ve + 400 gram daha vermi bulacağımıza eminim sırnaşık şey

Şenizvereliniortak

kızlar herşey çok güzel gidiyor.. kilomuzda bazan dalgalanmalarda olsa .. ama tek üzüldügüm nokta bayramın yakın olması ..... ama ben bözmıycak gibiyim tek derdim bayranım 2. gün memlekette dügün olmasııı ... ve bikaçgün kalacak olmamız . o korkutuyor beni .. yadagilse bayramdada bırakmayı düşünmüyorum ....

Son düzenleme:
aebencim şimdi kahvaltıda ekmekle beraber peynir yemiyoruz ya , yumurtayla ekmek yok

1- ekmeğin yanına ne yenebilir ?

2 - meyve suyu kahvaltıda içilebilir mi? sanırım hayır o zaman ne zaman içmek lazım ?

3 - şekersiz kahve ve çaya izin var mı?

önce kitabı oku diceksin ama aklıma gelenleri şimdiden sorayım dedim kaydirigubbakcemile3 refle ikinizin kafasını şişiririm artık bi süre :kedi:

ayok yok acanım önce kitabı oku demiycem çünki burayı okuyan ve kitabı olmayan insanlara saygısızlık etmeyeleim kitabı okusak bile bizlerinde yaptıgı yanlış lar olabiliyor o yüzden birbirimize ne kadar sorarsak okadar iyi ..

el cevaplar .....kaydirigubbakcemile3

1....ekmegin yanında .şekersiz meyva marmelati yaza zeytin ezmesi yiyyorum ben ... arada bide azda olsa çökelek yani 8lor ) ama yagsız olması lazım ...0 yaglısını bulabilirsen peynirin kavaltı için öneririm . çümki kavlatıdada bir süt ürünü almamız lazım .... ben mesela bugün süt içtim çay yerine . tabi 0 yaglı olanını ... ve domates ,salatalık moydonoz ...

2....meyve suyu ve meyve yemege karıştırılmamalı o yüzden kavaltıdan en az 15 dk. önce içilmeli ....
ben bebelere kavaltı hazırlamaya gidince içiyorum yada yiyyorum . bi yarım saat sonrsada kavaltımı yapıyorum genelde....:içelim:ilaç kullanmıyorsan mandalina ve gıreyfurt suyunu öneririm . greyfurdun zayıflamada etkisi var canım ...

3... izin var ama . çayın açık olması lazım ...... kahveye gelincede kafeinsiz olanını içmen lazım bu konu enck refin alanına giriyor benim kahveyle aram yok zaten . o sana gereken cevabı yazar......a.s

tüm soruların cevaplamaya hazırım elifim sakın sormaktan çekinme ....:1hug:

Son düzenleme:
yağsız peynirleri yiyemiyorum ben çok fena tatları var :bbo: daha doğrusu tat mat yok kaydirigubbakcemile3

süt de içemiyorum :bbo: ama onu içmeye çalışırım napalım

sabah mandalina ve 1 havuç sıktım içtim bende, kahvaltımı da işe gelince yaptım ama ekmekle beraber peynir yedim çünkü başlamadım daha montiye diye kaydirigubbakcemile3

neden dersen dün kardeşim biber dolması yaptı , onları yemem lazım bu akşam :kedi: atılmasınlar çöpe yazık 2 tane var zaten

bi de kitabı güzelce okuyup öyle başlıyım dedim

tamam canım nasıl rahat edeceksen öyle yap israf yapmayalım dimi ...zemuszemus
evet melegim özü bu . dogal yaşama geri dönmek ...:lepi:

ve biliyormusun hanı senin çogu sabah miskin gaarrfildın varya artık o yok olacak .. düzenli 1 hafta yap bu diyeti bak bakalım o miskinliginden halsizliginden eser kalıyormu .?sengözlerimebaksanab nasıl enerjik hissedeceksin kendini ..hihoyyyt

başlamadan bile bi enerji geldi sanki :roflol: :roflol:

sabah kalktım giyindim hiç adetim olmadığı halde güzelce makyajımı yaptım zemuszemus

eşime gömlek ütüledim, dağınıkları topladım

meyve suyumu sıktım içtim, kahvaltımı hazırlayıp yanıma aldım

artık salaş gezmemeye karar verdim şişmanım diye hiç bişey yapasım gelmiyodu

ve sabah çok güzelsin çok şıksın bugün iltifatlarını alınca daha da mutlu oldum :kedi:

20 dakika erken uyanarak neler yapabiliyomuşum demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…