refim inan bi oturtsan gerisi çarap sökügü gibi gelecek . ben 2 gündür ara ögünde yapmıyorum ama valla bu kendiliginden oluyor bak saat 5 oldu ama hala açlık yok bende öylen yedigimle duruyorum ara ögünde yapmadım .. hiç diyet yapıyor gibide degilim .Aebenim toplu cvp vereyim nasıl olacakta vericem bu kiloları bilemiyorum bu sabah 75.400 çıktım canım çok sıkkın ben açıkçası bu diyette hiçbir zaman akşam az yemedim yani ben orasını atlamışım doyana kadar yedim hep dün çok abarttım ve karşılığını aldımçok canım sıkkın bende günde en az yani her gün değil ama haftada 3 kez flan bisiklete biniyorum ve egzersiz karın hareketleri yapıyorum ama pek bir incelme göremedim offfffffffffff. Pekmezi yemem tamam yağdanda vazgeçtim sabahki domates yağından
ya sanırım ben bu diiyeti tam olarak yapamyorum ne yapmalıyım onuda bilemiyorum offffffffff bugün itibari ile akşam yemeklerinde en fazla tek çeşit ve 1 tabak yiyerek işe bir başlayalım Allah kerim bakalım ne olacakkkkk
harika bir monti menüsü lmuş refim bak tam yapınca nasıl kilo veriliyor dimi ....:lepi::lepi: tekrar tebrikler.....:hooray: hadi hedefini unutma bayrama seni 70 kilo yapcezzzzzzz....:sm_cool:Dünkü menüm
Sabah 3 ince dilim tam buğday ekmeği şekersiz marmeltla
Öğle: tavuk , salata, taze fasulye ve 1 bardak 0 yağlı süt
Ara: 2 meyve olan hurmadan
Akşam: koca 1 tabak spagettiiiiiiiiiiii , yoğurt , salata
Gece ara: 0 yağlı süt yarım bardak kahve şeklinde :)
Evettttt bende düne göre 700 gram vermişimmmmm :)
menün güzel refim .....Bu günkü menümü vereyim kızlarcım :)
Sabah: 3 dilim kadar tam buğday ekmeği, zeytin, domates, biber
Öğle : 1 tabak kuru fasulye salata ve oğurt.
Ara: 1 nar 1 hurma ( meyve olan)
Akşam: Hamsi buğlama, salata , yarım tabak kadar zeytin yağlı taze fasulye, 1 yemek kaşığı lor peyniri
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği 5-6 badem
1 saat sonra 1 nar dahaburaları sorunlu sanırım kabak çekirdeği flan..
gün boyu giremedim sınavlarım vardı bitti şimdilik çok şükür .....
ve ve ve bugünde kilo vermişim . 64 .6 üm .....300 gr. daha:sm_cool: gün gün gidiyor artık vucud dengeye oturdumu kendilinden gidiyor ..... işte sabrın sonu .....:hooray:
saggol refim tüm güzel dileklerin için ....Şeniz:lepi::içelim: ayyyyyyyyy tebrik ederim Aebenimmmm seniiiii inan çok sevindim sen artık tutturdun asıl böyle giderse sen bayrama 60 olucan zaten o zaman tam çıtır olursunnn ....... Darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden
Ayrıca sınavların umarım çok iyi geçmiştir canım sen bunu hakediyorsunnnnnnn inşallah bu konuda da çok başarılı olursunnnnnnnnn ...
Bu gün yediklerim...
15 dk. önce yarım bardak mandalina suyu
Sabah: 1 yumurta yağda ve yanında domate salatalık az zeytin yağlı ve 2-3 zeytin
( kahvaltıda yumurta yememin sebebi eski uygulamamda bu diyeti daha başarılıydım ve o zaman haftada 2 kere yumurta yiyordum kahvaltıda)
Öğle: 1 bardak light süt, 1,5 turptan salata , 5 tane ekmeksiz köfte
Akşam: ( misafirlikteydim) Mercimek çorbası, Hünkar beyendi( patlıcan, kaşar ve kırmızı etten oluşuyordu) , az tavuk salata 1 bardak ayran...
Ara Yokkkk
Bu gün hiç ara öğünyapmadım bakalım yarın ne gösterecek...
alkisalkisalkis100 gram vermişim :) küçümsemiyorum eminim daha çok vericem yakında :)))))))
tsk ederim aebencim ben hep giriyorum kk ya ama yorum yazmiyorum canim.Benide araniza aldiginiz icin tsk ederim ayricada haklisin yemeden kilo verilmiyor..bende yarin basliyorum allahin izniyle hergün menülerimi sizinle paylasirim yorumda yaparim bundan böyle yaninizdayimopuyorumnanaktan
dümkü menümü yazayım bende ...
2 dl ekmek ... marmelat .. sögüş ..
öglen .
2 kş. menemen .. 2 çatal domates salatalık .1 çatal peynir ..( çok az oldu biliyorumklava:..
akşam ...
az kabak biber kızarma .. 2 k. yogurt ..domates.. 1 dl. ekmek ..
ara
y. nar 2 dl. armut ve ayva ..
(bi yanlışımda akşamda ..kızarmada sorun pek yok yagını peçeteyle almıştım vede çok azdı . ama 1 dl ekmek olmadı biliyorum . ..klava:
2 gündür elimde olmayan sebeblerle yeme düzenimi bozdum ... hemende tepki aldım baskülden ... bu iş yemeden olmuyor .
Şenizvereliniortaktsk ederim aebencim ben hep giriyorum kk ya ama yorum yazmiyorum canim.Benide araniza aldiginiz icin tsk ederim ayricada haklisin yemeden kilo verilmiyor..bende yarin basliyorum allahin izniyle hergün menülerimi sizinle paylasirim yorumda yaparim bundan böyle yaninizdayimopuyorumnanaktan
ayok yok acanım önce kitabı oku demiycem çünki burayı okuyan ve kitabı olmayan insanlara saygısızlık etmeyeleim kitabı okusak bile bizlerinde yaptıgı yanlış lar olabiliyor o yüzden birbirimize ne kadar sorarsak okadar iyi ..aebencim şimdi kahvaltıda ekmekle beraber peynir yemiyoruz ya , yumurtayla ekmek yok
1- ekmeğin yanına ne yenebilir ?
2 - meyve suyu kahvaltıda içilebilir mi? sanırım hayır o zaman ne zaman içmek lazım ?
3 - şekersiz kahve ve çaya izin var mı?
önce kitabı oku diceksin ama aklıma gelenleri şimdiden sorayım dedim kaydirigubbakcemile3 refle ikinizin kafasını şişiririm artık bi süre :kedi:
tamam canım nasıl rahat edeceksen öyle yap israf yapmayalım dimi ...zemuszemusyağsız peynirleri yiyemiyorum ben çok fena tatları var :bbo: daha doğrusu tat mat yok kaydirigubbakcemile3
süt de içemiyorum :bbo: ama onu içmeye çalışırım napalım
sabah mandalina ve 1 havuç sıktım içtim bende, kahvaltımı da işe gelince yaptım ama ekmekle beraber peynir yedim çünkü başlamadım daha montiye diye kaydirigubbakcemile3
neden dersen dün kardeşim biber dolması yaptı , onları yemem lazım bu akşam :kedi: atılmasınlar çöpe yazık 2 tane var zaten
bi de kitabı güzelce okuyup öyle başlıyım dedim
evet melegim özü bu . dogal yaşama geri dönmek ...:lepi:aslında kitabın özü şuna dayanıyor her zaman derim bende Allah'ın bize doğal olarak verdiği herşey sağlıklı ama biz sonradan onları modifiye etmiş doğasını bozmuşuz
sebzeler, meyveler, tam tahıllar en sağlıklı olanları :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?