bence asla boyle bırsey yapmayın ...kizlar simdi esim icerde bende surat yapiim mi?
Cok gereksiz seyler surekli yasadiginiz icin rahatsiz oluyosunuz...
Iki ismi var diye ikisinide soylemek zorundalar mi? Anne baba bile kim ne koyduysa onu soyluyo
Hepiniz almanca biliyosunuzda esiniz neden turkce bilmiyo? Bence ogrensin size ayip
Beklemek konusunda surat yapmakta babanizin kumarinda hakli geri kalan basit seyler
Isaya gelince esiniz alman olmasada ayni tepkiyi verirdi anneniz Trde alman gelini damadi belki hiccc tanidigi olmayan insanlar yilbasinin olmadigina kutlanmamasi gerektigine hristiyanlik ozentiligi oldugunu bas bas bagiriyo
Yilda birgun butun dunya o bu sebepten kutlama yapsa mutlu olsa fena mi oluyo ?
Aynı benim eşimle annem ve beni düşürdükleri durumların benzerleri.
Çözüm var mı ben de bakim yorumlara
Elimden geldiğince ikisini bir araya getirmiyorum ben de. Tek annem olsa neyse tüm ailemin hareketleri batıyor eşime artık.gördügün gibi cikmazdayimnapicaz ya sinirden dogru dürüst uyuyamadim bile
surat asan erkek cooook zor idareetsin esinuz ne olacak annelerde hata yapar niye herseyi elestiriyor ki esiniz? Turkcekonusmak istemeleri bnce normL. Begenmedigi ailenin kizini almasaydi madem sizin bu kadar basnZi yiyeceginekendi aramizda gercekten hic sorun olmadi ama bu aile es olayi artik okadar gerdiki birsey duymak istemiyorum... resmen patlicak yakinda cok fena. evi temizler yemek yapar bebege bakar ama bu aile konusunda cok igrenc bu duruma geldik kaldiramiyorum artik.