misafir 40 yilda bir

ben esınızı haklı buldum
bu saydıklarınızda annem yerıne kayınvalıdem bunları yapıyor deseydınız burda herkes sıze hak verıcektı kayınvalıden her seye kulp buluyor cok karısıyor dıye

kesınlıkle esınızın rahatsız oldugu konular da hakkı var

kizlar simdi esim icerde bende surat yapiim mi?
bence asla boyle bırsey yapmayın ...
esını resmen benımsememısler
evının bır duzenı var evet aılen annen baban olabılır ama senın evın senın esın . ıster yıldızlı ısık takarım ıster şınav çeken ağaç buna kımse laf edemez sahsen .

genel olarak dıkkatsız ozensız davranan bır aılen var. damadı pek umursamayan
yazdıklarınızdan boyle anladım...

benım esımın aılesı aynı seylerı yapsa bende rahatsız olurdum. ustune esım de bana surat yapsa teker teker gelın amacınız ne sızın derdım

Niye adami haklsiz bulmuslar anlayamadim???
Bu damat degilde gelin olsaydi kv linc edilirdir.
Adama yapilan saygisizlik diz boyu.

Misafirim bana dedigi saatten 3 saat sonra gelecek öyle mi?! Ciddi birsey yoks evime bile almam! Nasil bi saygisizlik.

Cocugumu yere atacak canini acitacak bende amannnnn nolceeeeek canimmm demezdim yani. Helede savunma olarak sende söyle söyle yapmistin diyen birine asla.

Bebegin iki ismi varsa iki ismi vardir. Bu kadar net. Hice saymak anneye babaya saygisizlik bence.

Kardesine küsmeklede hakli es. Ben olsam bende küserim bu muamleye karsi.

Adami haksiz buldugum tek nokta. Iyi veya kötü onlar senin ailen. O sevmek zorunda degil ama senin hatrin icin susabilir. Saygi duymali diyemiyorum cünkü ailende saygisizlik diz boyu.

Bu arada misafire ve ailesine karsi surat asmasi cok az bile. Tanidigim diger tüm almanlar görüsmek istemiyorum evime gelmeyin der kapiyida cat diye kapatirdi hakli olarak.

Eşiniz çok haklı kızmakta bence ailenizin ona karşı bir saygı eksikliği var. Ayrıca bu sene almamca öğreniyorum ben de, hocamızın almanlar hakkında dediği ilk şey dakikliğe verdikleri önemdi. Kaldı ki ben de hiç sevmem bir saat verip de o saat dışında bir zaman gelen insanı. Dediği gibi üçte gelseydi hiçbir problem olmadan erkenden de giderdi, çocuğun uyku düzeni de bozulmazdı. İlla birine surat asacaksanız o kişi eşiniz olmamalı diye düşünüyorumö

Cok gereksiz seyler surekli yasadiginiz icin rahatsiz oluyosunuz...

Iki ismi var diye ikisinide soylemek zorundalar mi? Anne baba bile kim ne koyduysa onu soyluyo

Hepiniz almanca biliyosunuzda esiniz neden turkce bilmiyo? Bence ogrensin size ayip

Beklemek konusunda surat yapmakta babanizin kumarinda hakli geri kalan basit seyler

Isaya gelince esiniz alman olmasada ayni tepkiyi verirdi anneniz Trde alman gelini damadi belki hiccc tanidigi olmayan insanlar yilbasinin olmadigina kutlanmamasi gerektigine hristiyanlik ozentiligi oldugunu bas bas bagiriyo

Yilda birgun butun dunya o bu sebepten kutlama yapsa mutlu olsa fena mi oluyo ?

Yahu adam alman bu ailede almanyada yasiyor. Tabi ki almanca bilecekler. Adamin türkce bilmesi sart degil ki. Ha keyfi ister ögrenir o ayri ama hicde esine ayip mayip degil. Mecbur degil yeni bir dil ögrenmeys.

Bence eşinin tavrı sadece bahsettiğiniz günle alakalı değil. Daha derin sorunlarınız var ve siz bunun farkında bile değilsiniz. Eşiniz haklı.
Bu arada ailenin eşinin yanında almanca konuşmaması bence ayıp. Onu kasıtlı olarak dışlamak demek.
Bir insan sürekli dışlanırsa bir gün yeter be diyecektir.
Bence bir an önce denge kurmaya başlamalısın.

Eşinizin surat yapmakta hakkı var aslında ama daha anlayışlı olması gerekir bence, annenizle babanızda da sorun var yanlış anlamayın ama. Hatta sorunun büyüğü anne babanızda aslında. Eşiniz daha sakin olabilir, ailenizin huyunu zaten biliyorsa alışmış olması ve görmemesi gerekir. Bizimde yabancı gelinimiz var, ilk zamanlar bayağı uyum problemi yaşadık, anlaşamıyorduk da üstelik ama zamanla onun da huyları değişti, bizde farklı kültürü kabullenmeyi öğrendik. Şuan çok büyük problemimiz yok.

Ben eşinize surat yapmanıza anlam veremedim. Benim eşim olsa surat yapmaktan öteye giderdi ki ben asla bana ve aileme bu tarz muamele edilmesine müsade etmezdim. Ki Zamanında etmedim de.. ailenizin yaptığı her hareketler çok yanlış, aranıza çok ciddi bir mesafe koymanızda fayda var

Aynı benim eşimle annem ve beni düşürdükleri durumların benzerleri.
Çözüm var mı ben de bakim yorumlara

Eşiniz ailenizi tamamen hayatınızdan çıkarmanızı istiyor onlara sıcak yaklaşmıyor ve yapıcı davranmıyor.Tamam aileniz eşinizi daha kabullenememiş olabilir fakat bu çok da anormal bir durum değil çünkü gerçekten onların isteği dışında bir evlilik yapmışsınız (hak verdiğimden değil )tepkisel davranmaları normal fakat eşinizin kendini kabul ettirmesi gerekirdi.Aileniz gelmiş diye mutfak kirlenmiş eşiniz değer mi diye soruyor.Ne ayıp şey,siz ağaçtan meyve gibi bitmediniz onların kültüründe bireyler belli bir yaştan sonra aileleriyle görüşmeyebilirler yalnız hayatlarına devam edebilirler fakat bizde yok öyle bir yaşam tarzı.Eşinize ailenizin sizin için ne kadar değerli olduğunu anlatın tabi ailenize de eşinize saygı duymaları gerektiğini kabul ettirin.Başka yolu yok aileyi hayatınızdan çıkarmak çözüm değil eşiniz her şeyiniz olamaz

Ailenize değilde eşinize gıcık oldum ben.
Ayrıca sizi ailenize karşı doldurmuş ,net.

Aynı benim eşimle annem ve beni düşürdükleri durumların benzerleri.
Çözüm var mı ben de bakim yorumlara

gördügün gibi cikmazdayim napicaz ya sinirden dogru dürüst uyuyamadim bile

gördügün gibi cikmazdayim napicaz ya sinirden dogru dürüst uyuyamadim bile
Elimden geldiğince ikisini bir araya getirmiyorum ben de. Tek annem olsa neyse tüm ailemin hareketleri batıyor eşime artık.
Çoğu zaman da savunamadığım şeyler konuşuyor bizimkiler de. O yüzden mesafeli olsunlar napim

Kesinlikle sorunlu olan aileniz bence, eşinizin tepkisi az bile. Alman biri disiplinli dakik olur. 3 de gelicez deyip 6 da gelmek çocuğun uyku düzenini düşünmemek, babanın kumara gidip gelmemesi bütün bunların yanında bir de damada kötü davranıp inadına şeyler yapmak. Bunu burdakilerden birine yapsa kv gelecek tepkileri düşünün . Görüşme , rest çek falan denirdi. Şimdi nedense herkes eşinize takmış ama bence dibine kadar haklı. Aileniz saygı duymayı öğrenemeyecekse , sizi ve torununu görme hakları yok.

surat asan erkek cooook zor idareetsin esinuz ne olacak annelerde hata yapar niye herseyi elestiriyor ki esiniz? Turkcekonusmak istemeleri bnce normL. Begenmedigi ailenin kizini almasaydi madem sizin bu kadar basnZi yiyecegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…